35611
-
#9391 őszintén azlenne a legjobb ha mind a 2 kiesne:D -
#9390 ezt sztem mi is így gondoljuk :D
am esti meccsen meg hajrá liverpool -
#9389 grat, inkább a MU nyerje meg a BL-t mint a Chelsea
-
#9388 ja lehet mi is kimegyünk, nem tudtam róla, azért kérdeztem -
Paranoia #9387 hmmmmm
elég jól hangzik a dolog -
#9386 Kell egy BL döntőre jobb? Nagykivetítő, Hajdu B István helyszíni közvetítés, szurkolás, margitsziget(a nagy füves focipályán van a kivetítő és mi meg a fűből nézzük, vagy a pálya lelátójáról.):) -
#9385 hagyjátok már a nyalást -
#9384 ott az izé mellett jobbra -
#9383 hol lesz a margitszigeten? -
#9382 moszkva moszkva, győzelemnek városa...sálálálá..... -
#9381 Ennek örülünk, akkor majd május 21-én szeretettel várunk a margit szigeten, legyen mégnagyobb a hangzavar:) -
#9380 nemtom volt e már:
Ronaldo játszik egy kicsit az idegekkel az Arsenal ellen :D:D -
#9379 Akkor mindenki bevethető :) -
#9378 És természetesen a döntőben a Manchesternek fogok szurkolni! :] -
#9377 Szép volt, gratulálok a csapatnak.Megérdemelten jutottatok tovább. (Mondjuk én mindkettő csapatot nagyon szeretem, ám valahogy még is csak a Barcához húzott a szívem a BL-ben..:] ) -
#9376 a gól letölthető innen, jutuberol leszedték az uefa miatt. -
#9375 közülünk nem -
#9374 New mláttam a meccset. Kapott vki második sárgát? -
#9373 Az egyetlen Arsenal drukker, akit tisztelek! -
Zenszkij #9372 Rendkívül izgalmas, idegölő meccs volt. Scholes, hát igen, ezért volt a pályán, hogy eltalálja...amikor rádőlt a labdára és az elindult éreztem, ez az állat szétlövi a kaput, csodálatos volt, csodálatos. Azért az se semmi, hogy a Barca 190 percig nem tudott nekünk gólt rúgni, a világ legjobb védelme a miént :) -
#9371 mint a régi szép időkben amikor 1-2 hetente eleresztett egy ilyet vöröshajú mester :) -
#9370 grat a döntőhöz -
#9369 góóóóóóllllll -
#9368 mekkora góól ..atyaúristen :D :D:D -
#9367 Glory MU :D:D
éjszakás voltam és sajna nem láttam a meccset de be vpétak izzitva az emberek hogy bármi van hívjanak :D szép volt fíúk :D:D -
#9366 Glory MU!!! -
#9365 Srácok. Ha a többség még nem tudja hogy kivel és hol nézze a döntőt, akkor szervezhetnénk ilyen sg-s döntőnézést valamelyik pubba, kocsmába, akárhova. Kis szocializálódás, sörözés, kollegtív gyomorgörcs, majd a végén remélhetőleg egymás nyakában pezsgőzés (kb):D
Várom a megnyilvánulásokat és véleményeket az üggyel kapcsolatban. -
#9364 ONE UNITED! -
#9363 lol szegény :D -
Paranoia #9362
-
#9361 1 én én is bebaszok nagyon! És az benne a poén h nagy barcás spanomnak épp ma van a szülnapja és azt ünnepeljük elvileg! -
#9360 ja nekem is csüt lesz ünneplés asszem, az meg még messze van :/
(de ne igyunk előrre a medve bőrére :D) -
#9359 MINDENKI A VENDÉGEM!!:D:D:D:D
Najónem, de azért holnap persze ünneplés van.:D -
#9358 nekem holnap nincs suli csak ballagásra mekk, de csüt az atom lesz!!:P -
#9357 én majd holnap iszok erre^^
suli után egy pohár sör... nincs is annál jobb :D -
#9356 "be kéne baszni :D "XDXD
Hát reménykedjük egy Liverpoolbe szeritnem az a véleményem mert ha itt is szopnánk cselzitől + bajnokság is az nem szép dolog akkor inkább 1 itt 1 ott amúgy meg remélem nyerjük mind kettőt -
#9355 heinekken, 4 doboz, tortilla csipsz, és egy kis sétáló jános a legvégén:) -
#9354 jutt eszembe ezért május 1-én nagy bebaszást tartok h döntösök vaunk!!:D -
#9353 mákos :D -
#9352 Carlsberg:D