35611
-
#9592 GLORY MU szépvolt fiúk!!
nb1.hu
Története 17. bajnoki címét ünnepelhette a Wigan ellen a Manchester United, de a "Vörös Ördögök" alaposan megszenvedtek Steve Bruce együttese ellen. Az eleje ugyan nem indult rosszul a manchesteriek számára, mivel Cristiano Ronaldo büntetőjével a 33. percben vezetést szereztek. Ezután azonban csak a 80. percben örülhettek újra a MU-hívek, ekkor Giggs növelte kettőre a csapata előnyét és állította be a bajnoki címet érő 2-0-s végeredményt.
A Chelsea sem bírt könnyedén a kiesés ellen harcoló Boltonnal, mivel Sevcsenko a 62. percben még kihúzta a Kékeket a pácból. Azonban Taylor hosszabbításban szerzett találatával mindössze 1-1-t ért el a Chelsea a Bolton ellen. Bár ez a MU győzelmének függvényében teljesen mindegy volt a végeredmény, mivel Avram Grant csapatának be kellett érnie a második hellyel.
A harmadik helyen a Sunderlandot legyőző Arsenal csapata végzett, a negyediken pedig a Tottenhamet felülmúló Liverpool. Ezzel ki is alakult a Bajnokok Ligájában indulható csapatok névsora is: Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool.
Az UEFA-kupában az Everton gárdája indulhat, amely végül 3-1-re győzte le a Newcastle Unitedet.
A Premier Leauge-től a Reading, a Birmingham valamint a már korábban elbukó Derby Country csapatának kell búcsút intenie.
A gólkirályi címet Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál légiósa szerezte meg 31 találattal, a spanyol Fernando Torres (Liverpool) és a togói Emmanuel Adebayor (Arsenal) 24-24 góllal végzett holtversenyben a 2-3. helyen. -
#9591 naszóval a díjátadás
VIDEO -
#9589 Gratulálok a csapatnak a bajnoki címhez, jövőre nem adjuk ilyen "olcsón" az első helyet!
Go Gunners Go!! -
#9588 arra mondtam hogy végre eldőlt. Bár én tudtam hogy megnyerjük ^^ -
#9587 meghaltam... -
#9586 multévben is azok voltatok:D -
#9585 Végre ez is megtörtént. BAJNOKOK VAGYUUUUNK!! -
#9584 ok köszi, ti is a 3. helyet -.- -
#9583 Champione, Champione Oh Wey, Oh Wey, Oh Wey -
#9582 Champion! -
#9581 grat a bajnoksághoz! élvezzétek ki, mert jövőre nem így lesz -
#9580 ;)) -
#9579 BAJNOKOK VAGYÜNK!!!!!!!!!!!!!
ez a 2 nap nagyon ott van :DD tegnap csaj miatt voltam very happy^^ ma meg bajnokok vagyunk!!!
giggs mi szépen csinálta^^ -
#9578 Azéer ezt nézzétek meg , a Chelsea - Manchester Utd 2-1-es meccs érdekes komentátorokkal:D:D annyit nevettem rajta :DDD -
#9577 De szép volt:D
És az a legszebb,hogy nem gólkülönbséggel nyertük a bajnokságot -
#9576 jóteszeeeed :DDDDD -
#9575 mindj jön az átadó!!! -
#9574 jah ünnepelek én is :D
Tekerek egy kurva hossszu cigit :DDDDDDDDD -
#9573 na egészségetekre!!! -
Nani17 #9572 hülye vagyok.. Kevin Davies lőtte a Bolton gólját xD -
#9571 Az biztos, rögtön egy "bajnoki visszavágó" - revans... -
#9570 grat. -
Nani17 #9569 (L)Matthew Taylor(L) így 2 ponttal nyertünk!!!!! GLory MU!!!!!! -
#9568 kösztönjük! -
#9567 nektek is grat a hajrához, érdekessé tettétek a bajnokság végét, 10nap múlva komoly meccs lesz -
#9566 ennyi grat srácok :D -
#9565 köszi!
Én is örölük hogy nem gólkülönbség döntött végül! -
#9564 grat a bajnoknak:D
a chelsea a végén ikszelt,így nem pontegyenlőség hanem 2ponttal nyerte meg a mu abajnokságot:)
grat mégegyszer -
#9563 Gratulálok a csapatnak a bajnoki címhez.
Annak azért "örülök", hogy nem egy szaros 11-essel dőlt el, és nem is gólkülönbséggel...mégegyszer grat!
Majd 10 nap múlva a BL-döntőben találkozunk! -
#9562 lol -
#9561 vége
komoly év volt, de megérdemelten nyertük meg a bajnokságot, de még bl kupát is akarooooooooook xDDD -
#9560 x re all a cselzi! -
#9559 Köszi! Moszkvaban meg talalkozunk! -
#9558 BAJNOK CSAPAT!
Mekora buli lesz ma Manchesterbe :D:D:D ott lennék szívesen :D:D
GLORY MU! Nah mostmár csak Május 21 re összpontosítsunk !! Duplázás jólesne:D -
Nani17 #9557 végre 1 normális chelsea-s :D thx^^ -
#9556 alap. Nézem a meccsat és már a 7. sörömet iszom. Mihejt vége a mecsnek nyílik a pezsgő és buli:D -
#9555 nos még nincs vége a meccsnek , de azért GRATULÁLOK ! -
#9554 Gloooooooory Glooooooooory Mu. Bajnok csapaaaaaaaaaaaat. -
Nani17 #9553 OTT VAN! Grat a címvédéshez,jók vagyunk,imádom ezt a csapatot GLORY MAN UNITED!!!! Már behűtőtettem a pezsgőt a sört meg mindent :D nagy ünnep lesz ma,amugyy is vörös nap van! (Ferrari) -
#9552 BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!