35611

• John Cena
    GLORY MU szépvolt fiúk!!

nb1.hu

Története 17. bajnoki címét ünnepelhette a Wigan ellen a Manchester United, de a "Vörös Ördögök" alaposan megszenvedtek Steve Bruce együttese ellen. Az eleje ugyan nem indult rosszul a manchesteriek számára, mivel Cristiano Ronaldo büntetőjével a 33. percben vezetést szereztek. Ezután azonban csak a 80. percben örülhettek újra a MU-hívek, ekkor Giggs növelte kettőre a csapata előnyét és állította be a bajnoki címet érő 2-0-s végeredményt.
    A Chelsea sem bírt könnyedén a kiesés ellen harcoló Boltonnal, mivel Sevcsenko a 62. percben még kihúzta a Kékeket a pácból. Azonban Taylor hosszabbításban szerzett találatával mindössze 1-1-t ért el a Chelsea a Bolton ellen. Bár ez a MU győzelmének függvényében teljesen mindegy volt a végeredmény, mivel Avram Grant csapatának be kellett érnie a második hellyel.
    A harmadik helyen a Sunderlandot legyőző Arsenal csapata végzett, a negyediken pedig a Tottenhamet felülmúló Liverpool. Ezzel ki is alakult a Bajnokok Ligájában indulható csapatok névsora is: Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool.
    Az UEFA-kupában az Everton gárdája indulhat, amely végül 3-1-re győzte le a Newcastle Unitedet.
    A Premier Leauge-től a Reading, a Birmingham valamint a már korábban elbukó Derby Country csapatának kell búcsút intenie.
    A gólkirályi címet Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál légiósa szerezte meg 31 találattal, a spanyol Fernando Torres (Liverpool) és a togói Emmanuel Adebayor (Arsenal) 24-24 góllal végzett holtversenyben a 2-3. helyen.
  • banok
    naszóval a díjátadás

VIDEO
  • minimize
    Gratulálok a csapatnak a bajnoki címhez, jövőre nem adjuk ilyen "olcsón" az első helyet!
    Go Gunners Go!!
  • Atti12
    arra mondtam hogy végre eldőlt. Bár én tudtam hogy megnyerjük ^^
  • Matthew Prosac
    meghaltam...
  • Jagumo
    multévben is azok voltatok:D
  • Atti12
    Végre ez is megtörtént. BAJNOKOK VAGYUUUUNK!!
  • kulabácsi
    ok köszi, ti is a 3. helyet -.-
  • HunnernesKonge
    Champione, Champione Oh Wey, Oh Wey, Oh Wey
  • ffxi
    Champion!
  • vmvr
    grat a bajnoksághoz! élvezzétek ki, mert jövőre nem így lesz
  • Skynet723
    ;))
  • NeverwinterKING
    BAJNOKOK VAGYÜNK!!!!!!!!!!!!!

ez a 2 nap nagyon ott van :DD tegnap csaj miatt voltam very happy^^ ma meg bajnokok vagyunk!!!

giggs mi szépen csinálta^^
  • Jagumo
    Azéer ezt nézzétek meg , a Chelsea - Manchester Utd 2-1-es meccs érdekes komentátorokkal:D:D annyit nevettem rajta :DDD
  • Rash87
    De szép volt:D
    És az a legszebb,hogy nem gólkülönbséggel nyertük a bajnokságot
  • kulabácsi
    jóteszeeeed :DDDDD
  • rvn
    mindj jön az átadó!!!
  • Skynet723
    jah ünnepelek én is :D

Tekerek egy kurva hossszu cigit :DDDDDDDDD
  • kulabácsi
    na egészségetekre!!!
  • Nani17
    hülye vagyok.. Kevin Davies lőtte a Bolton gólját xD
  • Japep
    Az biztos, rögtön egy "bajnoki visszavágó" - revans...
  • banok
    grat.
  • Nani17
    (L)Matthew Taylor(L) így 2 ponttal nyertünk!!!!! GLory MU!!!!!!
  • rvn
    kösztönjük!
  • kulabácsi
    nektek is grat a hajrához, érdekessé tettétek a bajnokság végét, 10nap múlva komoly meccs lesz
  • Skynet723
    ennyi grat srácok :D
  • Golyo69
    köszi!

Én is örölük hogy nem gólkülönbség döntött végül!
  • II Rocky II
    grat a bajnoknak:D
    a chelsea a végén ikszelt,így nem pontegyenlőség hanem 2ponttal nyerte meg a mu abajnokságot:)
    grat mégegyszer
  • Japep
    Gratulálok a csapatnak a bajnoki címhez.
    Annak azért "örülök", hogy nem egy szaros 11-essel dőlt el, és nem is gólkülönbséggel...mégegyszer grat!

Majd 10 nap múlva a BL-döntőben találkozunk!
  • kulabácsi
    lol
  • kulabácsi
    vége
    komoly év volt, de megérdemelten nyertük meg a bajnokságot, de még bl kupát is akarooooooooook xDDD
  • rvn
    x re all a cselzi!
  • rvn
    Köszi! Moszkvaban meg talalkozunk!
  • Golyo69
    BAJNOK CSAPAT!
    Mekora buli lesz ma Manchesterbe :D:D:D ott lennék szívesen :D:D

GLORY MU! Nah mostmár csak Május 21 re összpontosítsunk !! Duplázás jólesne:D
  • Nani17
    végre 1 normális chelsea-s :D thx^^
  • Forza Italia
    alap. Nézem a meccsat és már a 7. sörömet iszom. Mihejt vége a mecsnek nyílik a pezsgő és buli:D
  • Jagumo
    nos még nincs vége a meccsnek , de azért GRATULÁLOK !
  • Forza Italia
    Gloooooooory Glooooooooory Mu. Bajnok csapaaaaaaaaaaaat.
  • Nani17
    OTT VAN! Grat a címvédéshez,jók vagyunk,imádom ezt a csapatot GLORY MAN UNITED!!!! Már behűtőtettem a pezsgőt a sört meg mindent :D nagy ünnep lesz ma,amugyy is vörös nap van! (Ferrari)
  • rvn
    BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!BAJNOK CSAPAT!