Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ref Christopher Foy
Teams
Charlton Athletic: Scott Carson , Luke Young , 33 Hermann Hreidarsson , Talal El Karkouri , Jonathan Fortune , Matthew Holland , Darren Ambrose , Bryan Hughes , Amdy Faye , Jimmy Floyd Hasselbaink , Darren Bent
Subs: Thomas Myhre , Kevin Lisbie , Marcus Bent , Dennis Rommedahl , Radostin Kishishev
Manchester United: Edwin van der Sar , Mikael Silvestre , 38 Wes Brown , Rio Ferdinand , John O'Shea , Patrice Evra , Darren Fletcher , Ryan Giggs , Cristiano Ronaldo , Louis Saha , Ji-Sung Park
Subs: Michael Carrick , Giuseppe Rossi , Tomasz Kuszczak , Ole Gunnar Solskjaer , Kieran Richardson
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Charlton: Carson, Young, Fortune, El Karkouri, Hreidarsson, Ambrose, Holland, Faye, Hughes, Hasselbaink, Darren Bent.
Subs: Myhre, Rommedahl, Lisbie, Marcus Bent, Kishishev
http://www.powerplaymanager.com/r57633
nem tudtok kirúgni, sikerült ellenfélhez passzolni a 16osan belül de csak szöglet lett belõle
szóval szép volt
violence can be used for good - JUSTICE
De ha lent a
Felix Magath még a kispadra sem jelölte az angol középpályást, aki nemrégiben kijelentette, hogy a Manchester Unitedben szeretné folytatni pályafutását.
Kettõ az egy ellen: Mind a Manchester, mind Owen Hargreaves szeretné, ha a focista a szigetországba igazolna, s bár a Bayern nem akarja elengedni a 25 éves focistát, ilyen esetekben sokszor a játékosnak lesz végül igaza. Bár egyelõre nem érkezett hír arról, hogy az angol különösebb felhajtást rendezett volna a bajorok döntése miatt, Felix Magath, a müncheniek vezetõedzõje a kispadra sem ültette le a focistát a Bochum elleni bajnokin.
Mivel Hargreavest sem sérülés, sem eltiltás nem sújtja, meglepõ a szakvezetõ döntése, amely különbözõ találgatásokra is okot adhat a következõ napokban…
Forrás: SamsungSport
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Ronaldo gólöröme gondoltam felrakom
Saha,Rooney 2,Pearce öngól,C.Ronaldo
<#worship>#worship>
Bullard itt is jól keverget
7' <1 - 0>1 - 0> L. Saha
14' <2 - 0>2 - 0> I. Pearce (o.g.)
16' ❤️ - 0>3 - 0> W. Rooney
19' <4 - 0>4 - 0> C. Ronaldo
40' <4 - 1>4 - 1> R. Ferdinand (o.g.)
50' M. Brown sárga
51' R. Giggs sárga
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||