Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg a magyar szájt is felkerülhetne
football without ultras is nothing
torres nem is baj h maradt de hargreavest el tudtam volna muban képzelni😊
violence can be used for good - JUSTICE
de ez nem oszt nem szoroz
20at megér fontból...mert fejlõdik még csak kiadnak-e érte 20m fontot... nos nem hinném
A vörös ördögök még mindig próbálják leigazolni az angol válogatott játékosát, ám mindeddig sikertelenül próbálkoztak.
Belsõ információk szerint 17 millió fontot adna érte a klub, sokak szerint ez elég sok, fõleg ha figyelembe vesszük Michael Carrick nem olcsó leigazolását.
Hargeaves szívesen játszana a Unitedben, de a Bayern kijelentette Hargreaves-t nem akarják eladni.
Sokan úgy gondolták, hogy Van Bommel leigazolásával újra van esély Hargreaves-t az Old Traffordra csábítani.
A játékos ügynöke Roman Grill kijelentette nincs esély arra, hogy a 25 éves játékos a Premiershipbe igazoljon, ezzel elárulva, hogy valószínüleg nem jön Manchesterbe, hanem marad a Bayern játékosa.
"Mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy Owen a Unitedba mehessen, szívesen játszana is ott, de a jelenlegi csapata nem akarja elengedni. Ha a Manchester kitartó, talán leigazolhatja a januári vagy a jövõ nyári átigazolási idõszakban."
Ezalatt, David Trezeguet olasz ügynöke, Ernesto Bronzetti kijelentette, még az is lehetséges, hogy David a vörösöknél folytatja pályafutását.
Hírek szerint Trezeguet apja (õ David másik menedzsere) hétvégén Manchesterbe utazik, hogy tárgyaljon a klub vezetõivel.
Bronzetti azt mondja: "Hiszem, hogy létrejöhet valami a Manchester Uniteddel."
Mark Van Bommel Owen Hargreaves helyettesítésére érkezik a német bajnok, Bayern Münchenhez. A holland válogatott játékos a hétvégét az alku megvitatásával töltötte és magabiztos abban, hogy minden valószínûség szerint nem kell majd versenyeznie Hargreavesszel a kezdõ pozícióért.
Az egyik leghírhedtebb átigazolási spekuláció Hargreaves és a Manchester United között van. Sir Alex Ferguson mindenképpen meg akarja szerezni a bajorok játékosát, hogy majd a másik új szerzemény, Michael Carrick mellett tudja játszatni a középpályán.
A Vörös Ördögök képesek lennének 17 millió fontot is kifizetni a játékosért, de a Bayern visszautasította azokat az állításokat, miszerint Van Bommel érkezésével elengednék Hargreavest. Ennek ellenére Van Bommel szavai alapján mégis van esélye egy esetleges távozásra.
"Azért hagytam el a Barcelonát, mert nem volt garantálva, hogy minden egyes héten játéklehetõséget kapok" - mondta Van Bommel.
"24 világklasszis játékossal nem is várhatom ezt el."
"De a Bayernnél nagyobb az esélye annak, hogy játszok Michael Ballack távozásának köszönhetõen, valamint Owen Hargreaves szintén közel van, hogy elhagyja a klubot."
szerintem Trezeguet-et felesleges, mert Saha van olyan jó jelenleg, Rooney pedig jobb mint õ. Ehhez jöjjön Tevez, Smith felépül és csöcsõ. nemkell ide Trez.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
trezeguet-ért 25 jó mert jó játékos és megéri a pénzét...
a milan 25ért akarta ronniet a realból de a real 30at akar... ehhez mérjétek
3csatár tényleg kevés...de a munak több van mert smith is tud azt játszani meg c ronnie is (igaz h nem az igaziak de tudnak)
tevez meg jó de sztem nem szükséges feltétlenül
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Bayern ***** LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szal ajánlottatok 25 millát Trezeguetért
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
aki nem tudja hogy mien körülmények között élt és hogy miért lett ilyen az ne írjon ilyeneket
+ még a kedvenc pléyám
bár lényegében igaz h szánalmas ami itt megy... sok csapat örül ha játékost igazol ezek meg még válogatnak is h nem kellenek a jobbnál jobbak...
Avanti Crociati!
ki az akinek nem kell Tevez? EGY HÜLYE!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Van Bommel hároméves szerzõdést fog aláírni a bajor klubbal, ami után sokan forgatták gondolataikat azon, hogy a német rekordbajnok csapat vezetõsége esetleg még egyszer átgondolta a United ajánlatát.
"Megegyeztünk a Barcelonával," mondta Hoeness az Arena TV-ben.
"Van Bommel a jövõ héten érkezik meg. Amennyiben átmegy az orvosi vizsgálaton hároméves szerzõdést fog aláírni.
"Owen is marad - erre a házát, vagy milliókat is rátehet bárki. A Manchester United is már nélküle tervezi a jövõt.
"Szeretnénk Van Bommellel és Hargreavesszel erõsödni a középpályán.
"Amint bezárul az átigazolási ablak már Owennel sem fognak többet foglalkozni és véget ér az egész történet."
Forrás: Sky Sports | BBC News
Bayern pedig megszerezte Van Bommelt, szóval Owen-t is el fogják engedni.
Ezt a Hargrawes ügyet kellen lezárni már de kurvára.
Jó lenne ha jönne.
Tevez nem is kell.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
viszont itt te nem cinkelheted a mi csapatunkat
sztem ez így fair
ti is úgy hívtok minket a saját topicotokban, ahogy akartok (az okosabb rész úgysem megy oda)<#ejnye1>#ejnye1>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Carlos Tevez továbbra sem jelentkezett edzésre csapatánál, a Corinthiansnál. A csatárt immár öt napja nem látták, és semmiféle formában nem értesítette az egyesületet. Emerson Leao edzõ annyit mondott, õ a rendelkezésre álló játékosaival akar foglalkozni. Tevez ügynöke azonban informatívabb volt.
- Carlos nagyon közel áll ahhoz, hogy egy angol klubhoz szerzõdjön - tudhattuk meg az ügynöktõl. - Az említett klub minden bizonnyal a Chelsea és a Manchester United közül kerül majd ki.
12' <0 - 1>0 - 1> M. Silvestre
34' <1 - 1>1 - 1> D. Francis
40' G. Mahon sárgalap
52' <1 - 2>1 - 2> R. Giggs
12' <0 - 1>0 - 1> M. Silvestre
34' <1 - 1>1 - 1> D. Francis
40' G. Mahon
52' <1 - 2>1 - 2> R. Giggs
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
Teams
Watford: Richard Lee , Lloyd Doyley , Daniel Shittu , Jay Demerit , Chris Powell , Damien Francis , 40 Gavin Mahon , Hameur Bouazza , Darius Henderson , Ashley Young , Marlon King
Subs: Malky Mackay , Alhassan Bangura , Matthew Spring , Alec Chamberlain , Jordan Stewart
Manchester United: Edwin van der Sar , Mikael Silvestre , Wes Brown , Rio Ferdinand , John O'Shea , Darren Fletcher , Ryan Giggs , Michael Carrick , Cristiano Ronaldo , Louis Saha , Ole Gunnar Solskjaer
Subs: Ji-Sung Park , Giuseppe Rossi , Tomasz Kuszczak , Kieran Richardson , Patrice Evra