35611

• Matthew Prosac
    én már 100ról hallottam
  • Atti12
    vicces :) Multkor még nem 120 millát adtak volna érte? :S Vagy ezt csak álmodtam? :D
  • Csesza
    :D
  • Cabell
    Ott általában csak akkor írják meg ezeket, mikor már majdnem biztos, hogy igaz.
  • Csesza
    nb1.hu

nemértem minek rágódtok ilyen hírportálokon?
  • Cabell

A Real Madrid ismét megpróbálja megszerezni a Manchester Unitedtől Cristiano Ronaldót. A portugál szélsőről korábban már lemondott a spanyol bajnok, ám most újult erővel vetették magukat utána.
    Spanyol jelentések szerint a Blancók jövőre magasabb tévés bevétellel számolhatnak, így reálissá vált, hogy 80 millió eurót ajánljanak a zseniért. Ronaldo fizetése évi 13 millió euró a Unitednél, jelenlegi szerződése csak 2014-ben jár majd le.
    - Nem szeretnék olyan ígéreteket tenni, amelyeket esetleg nem tudnék betartani - mondta Ramón Calderón, a Real elnöke -, de mi vagyunk a világ leggazdagabb klubja!
    Megválasztásakor Calderon egyébként megígérte, hogy olyan klasszisokat csábít majd a spanyol fővárosba, mint Kaká vagy Ronaldo, ám eddig erre nem került sor...

nb1.hu

Ezen már komolyan mondom, csak nevetni tudok..:D:D:D Ha ez igaz, akkor ez már tényleg sok, (mármint nem a pénz:D) hanem, hogy nem bírja eljuttatni az agyáig senki, hogy nem eladó ez a srác?!

• 9csöves9
    elötte meg Schalkei és Juventusi
  • Csesza
    volt
  • John Cena
    James McFadden az asszem Evertoni volt
  • Magic Boy
    Na akkor pár gondolat:
    A kiesőkről:
    Derby:
    Egyértelmű volt a kiesésük és mivel szerintem szétszedik őket így egyhamar vissza se jutnak.
    Szívesen látnám jövőre is a PL-ben:
    David Jones, Emanuel Villa.
    Szívesen látnám nálunk:
    Ilyen nincs.

Birmingham City:
    Sajnálom őket és ha együtt tudják tartani a csapat magját akkor 1-2 jó igazolással visszajuthatnak.
    James McFadden, Mikael Forssell, Stephen Kelly, Stuart Pernaby, David Murpy, Oliver Kapo, Fabrice Muamba, Doyle Colin.
    Szívesen látnám nálunk:
    Ilyen nincs.

Reading:
    Számomra nagy meglepetés a Kiesésük. Inkább a Fulham esett volna ki, mint ők. Rájuk is igaz, hogy, ha a csapat magja marad akkor 1-2 jó igazolással visszajuthatnak jövőre.
    Emerse Faé, Jem Karacan, Scott Golbourne, Mikkel Anderson, Henry James, Leroy Lita, Liam Rosenior, Andre Bikey, Adam Federici, Bobby Convey.

A Csapatunk megerősítése:
    Kapus: Van bőven akkor is, ha Edvinnel esetleg valami történik vagy elmegy.
    Szélsővédők: Itt is van bőven rutinos és tehetséges védő is.
    Középsővédők: A kezdő nagyon jó és ott van Piqué és Evans is, de ésn erre a posztra szívesen venném, ha jönne Anton Ferdinand vagy Micah Richards persze csak akkor, ha nem kerülnek túl sokba.
    Védekező középpálya: Itt is jók vagyunk.
    Középső középpálya: Itt is jók vagyunk, de hírbe hozták velünk a Walesi 17 éves Aaron Ramsey-t és én örülnék, ha tényleg jönne.
    Szélső középpálya: Itt is nagyon jók vagyunk.
    Támadósor: Jók vagyunk, de én nem lennék szomorú, ha Saha menne és jönne helyette egy kevésbé sérülékeny fiatalabb (max 27) csatár, mert akkor lenne 3 megbízható csatárunk (remélem Tevezt sikerül leigazolnunk végleg) és egy csomó fiatal tehetségünk.

Ahogy látható én elégedett vagyok a csapattal és csak pár fiatalt igazolnék és max 1-2 olyan fiatalt aki jobb, mint az aki jelenleg azon a poszton kezdő játékos.

Ha gondoljátok ti is írjátok le a hasonló gondolataitokat és beszéljünk róluk.
  • Magic Boy
    Owen Ára állítólag 7 milló font, de ő is eléggé sérülékeny.
  • John Cena
    nb1.hu Mu csatár kell

Sokak szerint a Manchester United kerete majdnem teljes, kizárólag csatárposzton "vékony a jég". A kapusposzton Van der Saar, Kusczak és a roppant tehetséges Foster szerepel, a védelem jobboldalán O'Shea, Brown, Simpson és a veterán Neville is szerepeltethető, balra Evra és Silvestre tehető, középen Pique, Ferdinand és Vidic vehető számításba. Középpályán szenved csak igazán a bőség zavarában Ferguson: szélre és középre is rengeteg embere van (Park, Giggs, Ronaldo, Nani a szélekre, Carrick, Scholes, Anderson és Hargreaves középre).
    Egyedül csatárposzton szorul erősítésre a keret, Rooney és Tevez ugyanis önmagában kevés egy 50-60 meccses évadhoz. Saha olyan sokat sérült, hogy komolyan nem lehet számításba venni.
    Ferguson is tisztában van ezzel és meg is ígérte, hogy vásárol majd egy csatárt a nyáron. A sajtó rengeteg névvel dobálózik. Owen, Huntelaar, Berbatov, Fabiano, hogy csak a"keringő" állandó résztvevőit említsük...
    - Vásárolunk egy csatárt - ismerte el Ferguson. - Tevez és Rooney mellett szükségünk lesz még egy tapasztalt támadóra.

Ha M.Owenre gondolnak szerintem leigazolhatnánk:D
  • WartHogSon
    A Chelsea megegyezett a Porto együttesével a portugál válogatott jobbhátvéd, José Bosingwa átigazolásáról. A Kékek 16,2 millió fontot fizetnek a játékosért.
  • Cabell
    Az biztos, nagyon jó, magabiztos védők teremnek arrafele, főleg szélsőhátvédek. Csak azon csodálkozom, hogy itt van Queiroz, aki jó kapcsolatot ápol a portugál csapatokkal, ráadásul Fergie még olyan ajnározóan nyilatkozott erről a srácról, mégsem ide jön...:S
  • Matthew Prosac
    franciaországban kéne még körbenézni
  • Cabell
    Bsingwa a Chelsea-é lesz. Ez már komolyan mondom vicc, mintha csak azt figyelnék ott, hogy kit akarunk mi megvenni....de Ferguson ha nem az érzelmeire hallgatna, akkor talán még esély is volna rá, hogy nyáron érkezzen ide valaki, (mondjuk Richards) de attól tartok, hogy Neville marad, vagy Wes Brown...
  • passatgt
    pihen bl-re[reméli]
  • Cabell
    Mostmár csak a BL döntőt kell hozni. Anderson meg valami nagyon rossz fát tehetett a tűzre, hogy már 3 tétmeccsen nem lépett pályára egyáltalán...
  • passatgt
    1. Manchester United 38 27 6 5 80-22 +58 87
    2. Chelsea 38 25 10 3 65-26 +39 85
    3. Arsenal 38 24 11 3 73-31 +42 83
    4. Liverpool 38 21 13 4 67-28 +39 76
    5. Everton 38 19 8 11 54-33 +21 65
    6. Aston Villa 38 16 12 10 71-51 +20 60
    7. Blackburn Rovers 38 15 13 10 50-48 +2 58
    8. Portsmouth 38 16 9 13 48-40 +8 57
    9. Manchester City 38 15 10 13 45-53 -8 55
    10. West Ham United 38 13 10 15 42-49 -7 49
    11. Tottenham Hotspur 38 11 13 14 66-61 +5 46
    12. Newcastle United 38 11 10 17 45-64 -19 43
    13. Middlesbrough 38 10 12 16 43-53 -10 42
    14. Wigan Athletic 38 10 10 18 34-51 -17 40
    15. Sunderland 38 11 6 21 36-59 -23 39
    16. Bolton Wanderers 38 9 10 19 36-54 -18 37
    17. Fulham 38 8 12 18 38-60 -22 36
    18. Reading 38 10 6 22 41-66 -25 36
    19. Birmingham City 38 8 11 19 46-62 -16 35
    20. Derby County 38 1 8 29 20-89 -69 11
  • John Cena
    Valaki tudna egy PL táblázatot ide tenni ki hanyadik lett mert az első 4el avgyok csak képben előre is THX!!
  • passatgt
    Videó
  • passatgt
    Middlesbrough-Manchester City
    8-1

• John Cena
    május 11., vasárnap

Birmingham-Blackburn
    4-1

Chelsea-Bolton
    1-1

Derby-Reading
    0-4

Everton-Newcastle
    3-1

Middlesbrough-Manchester City
    8-1

Portsmouth-Fulham
    0-1

Sunderland-Arsenal
    0-1

Tottenham-Liverpool
    0-2

West Ham-Aston Villa
    2-2

Wigan-Manchester United
    0-2

ezt még ide tolo mazt befejezem MU City nagy zakót kapott!
  • John Cena
    nb1.hu

A MU hatalmas küzdelemben 2-0-ra múlta felül a Wigan csapatát, így megnyerte a bajnokságot. A találkozó után a csapat trénere, Sir Alex Ferguson elérzékenyülve emlékezett vissza a Wigan elleni 90 percre.
    - Számtalan nagyszerű dolog történt a mai napon - mondta a találkozó után Ferguson. - Persze a legfontosabb, hogy nem engedtük ki a kezünkből a mérkőzést, és az utolsó fordulóban bajnokok lettünk! Nagyon kellett a második gól, és éppen az egyik legidősebb játékosom, Ryan Giggs szerezte... Fantasztikus!
    A találkozót követően a játékosok az eredeti trófeát emelhették a magasba, amelyet egy nappal a mérkőzés előtt szállítottak Wiganbe a Manchester United múzeumából.

R.Giggs - rekord

Góllal - manchesteri pályafutása 144. találatával - ünnepelte nem mindennapi rekordját Ryan Giggs, a United walesi kiválósága: a szélső 758. alkalommal szerepelt a Vörös Ördögök színeiben a vasárnap esti, Wigan elleni bajnokin, s ezzel a meccsszámot illetően beérte Bobby Charltont, az angol futballklub élő legendáját.
    Giggs a másodi MU-találatot szerezte, s ezzel biztosította be a győzelmet, egyszersminsd a sikerrel járó bajnoki elsőséget is, hiszen a 3 pont begyűjtésével vált véglegessé, hogy a Manchester United megvédte angol bajnoki címét.
    Charlton, aki 35 (!) év alatt jutott el a 758. mérkőzéséig, elsőként gratulált Giggsnek.
    "Ryan kiváló labdarúgó, nagyszerű ember, remek sportoló és senki sem szolgált rá jobban, hogy beállítsa a rekordomat, mint ő."
    Giggs biztos, hogy az "egyenlítés" után meg is előzi nagy elődjét, már csak azért is, mert bírja az MU skót mesterének, Sir Alex Fergusonnak az ígéretét, hogy mindenképpen pályára küldi őt a május 21-i, moszkvai Bajnokok Ligája-döntőben a Chelsea ellen. S nyilván az még nem az utolsó fellépése lesz az MU színeiben a 34 éves játékosnak.
  • John Cena
    Hát PL meg van most jön a BL szusszanás azt ismét hajrá!
  • pilboy
    szép képek :)

Hargonak, Andersonnak, Teveznek és Naninak sikerült az első teljes idényükben bajnoknak lenni!
  • Paranoia

• Paranoia

• Paranoia
    A Manchester United nyerte az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) 2007-2008-as kiírását, miután az utolsó, mindent eldöntő fordulóban idegenben 2–0-ra verte a Wigan Athletic csapatát. A vezető találatot Cristiano Ronaldo szerezte meg még a találkozó 33. percében, majd a rendes játékidő vége előtt tíz perccel a csereként beálló Ryan Giggs gólja alakította ki a végeredményt.

• Jagumo
    Szerintem ez a szezon egyik legszebb gólja , de nagyonsok szép gól született idén :)
  • szucsy89
    grat nektek, megérdemeltétek:)
  • dienesoft
    Szép volt!!!!!!!!! :]
  • Atti12
    az a baj hogy már nem tudom hova irni :|:D
  • pilboy
    klassz, de én nagyobba írnám ki, h bajnokcsapat :)
  • ffxi
    Ja!
  • banok
    oda a serleg másolatát vitték.
  • banok
    Wigan-Manchester United ::: összefoglaló
  • ffxi
    Mi lett volna, ha Cselszki nyert volna? Átköltöznek? :)
  • Atti12
    bannernak?

Nem volt nagy meló, de szerintem elég jó lett és legalább látszódna hogy Bajnokok vagyunk :)
  • pilboy
    jupppíííííííííííííííííííííííí :D
    BAJNOKCSAPAT!!!
    GLORY MU!!!

vki egy bő összefoglalót plíz!