Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholes18
Tottenham!

Glory Glory Man United!!

zsdókkal 😊

football without ultras is nothing

ffxi
Hû és kivel jácunk?

Fákjúal!

Scholes18
Így van, a sport2õn

Glory Glory Man United!!

sport tv-ben meg a mi meccsünk lesz 18.15tõl ha igaz

jó meccs

violence can be used for good - JUSTICE

Scholes18
Remélem ma tartjuk is a 100%-os teljesítményt! és remélem a chelsea ma ha nem is kap ki de x-et játszik!
Közben: Everton - Liverpool félidõben 2-0!<#eplus2>

Glory Glory Man United!!

neevous
Már nagyon régen

ffxi
Elment Reyes, hallottátok?

Fákjúal!

McFrost
Már csak egy 100%-os csapat van Angliában, ez pedig nem más, mint a Manchester United együttese. A Uniteden kivül három veretlen csapat is van, õk a Porstmouth, az Aston Villa és az Everton. A tabella alsóbb régiójában találhatjuk az Arsenalt, akik mindössze egy ponntal a 17. helyen állnak. A kiesõ helyeket a Watford, Sheffield United és a Blackburn foglalják el.

(foci24.com - Hegyi Péter)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DJ Bee18
mondjuk ha csak egyszerûen elkezdenének zaklatni, én se tennék másképp 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

jajaja<#eplus2>
DJ Bee18
,,you fucking motherfucker get out from here" stb. stb. 😄DD

"A csatár többször is felszólította a hívatlan látogatót, hogy távozzon...."hát azért erre kíváncsi lennék tényleg így e volt.rooneyt ismerve<#hehe>
ffxi
+érdemli a <#kocsog>!!!

Fákjúal!

McFrost
Baráti vacsorázgatásnak indult, verekedéssel végzõdött Wayne Rooney és barátai kiruccanása egy manchesteri étterembe.

A Manchester United válogatott támadója menyasszonyával, Coleen McLoughlinnal, valamint másik három párral vacsorázott – akik közeli barátai Rooney-nak –, amikor a Blackburn védõje, Michael Gray az asztalukhoz lépett.

Az egykoron a válogatottban is megfordult balhátvéd (1999-ben három alkalommal válogatták be, éppen a Magyarország elleni, budapesti 1-1-en debütált, de nem tudott megragadni a nemzeti tizenegyben) sértõ megjegyzéseket tett Rooney menyasszonyára, valamint a társaság hölgytagjaira.

A csatár többször is felszólította a hívatlan látogatót, hogy távozzon, ám miután Gray ezt nem tette meg, kapott egy ütést. A blackburni védõ csinos kis monoklival távozott az asztaltól.

A Manchester várhatóan nem bünteti meg Rooney-t, viszont a provokáló Gray-tõl beszámolót vár az esetrõl klubja.

A 32 éves balhátvéd 1992 óta számít profi játékosnak, több mint egy évtizeden keresztül viselte a Sunderland mezét, mind a másod-, mind az elsõ osztályban, majd 2003 nyarán érkezett Blackburnbe, ahol elsõ két szezonjában csak ritkán kapott szerepet, ám tavaly kulcsember volt, harminc bajnokin játszott.

nb1.hu

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Matthew Prosac
zavart érzek az erõben 😉

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ez nem a kelly hõsei<#hehe>-és igen sok mert még sokat kell várni h eredmény legyen
chelsea-v mu gyõzelem a végén ugyanez a kupában ligakupában sõt bl döntõben is elviselném(sajna az as romának esélye sincs)

sok itt a negatívkisugárzáás 😊
Scholes18
pesszimisták vagytok skacok 😄

Glory Glory Man United!!

<#hehe>van még idõd

#3152 ezt nem csak te érezted... pl az elmúlt pár évben nem sok minden jött össze neki...
az ok h fiatal a gárda viszonylag meg rooney ronaldo ott van ferdinanddal de eredmény az nem sok... és most már kéne...

DJ Bee18
nem sértésnek szánom, de nekem az a megérzésem, hogy azért nem nyertek, mert õ itt van. Na nem a személyét, tudását kérdõjelezem meg, csak sztem sok az a 20 év egy csapatnál. A vérfrissítés nem árt néha

Matthew Prosac
pontosan 60 nappal születésem után! jó idõzítés, amióta õ ottvan én szépen lassan felnõttem! <#rolleyes>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Scholes18
Na azér mondom! <#beka3>
Mekkora lenne már a 20 éves évfordulóra valami nagyot nyerni! <#hawaii>
Amúgy lehet hogy összefügg ez a Fegie-s interjúval! figyeljetek:

"Élvezem, amikor arról beszélnek, hogy most már az utolsó évem következik, s csodálkoznak, amikor mégsem. Ez azt jelenti, hogy nem tudják, mikor fejezem be az edzõsködést – árulta el Sir Alex Ferguson"

Mi van ha Fergie 20 évet szeretetne erre gondolt, hmm..

Glory Glory Man United!!

McFrost
na kiderítettem , tehát munkába állásának ideje: lehet kapaszkodni!!!!!!!!
7th November 1986
O_O

Fyrex
Imádom az öreget!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

McFrost
konkrétan ezt nem tudom Neked megmondani , de mióta szimpizek a csapattal , Õ már akkor is rég itt volt😊 és az nem tegnap volt!

Scholes18
Nem idén lesz amúgy, hogy 20 éve hogy idejött?

Glory Glory Man United!!

McFrost
Az óriási szurkolói támogatást élvezõ szakember január 1-jén ünnepli 65. születésnapját, de ez nem lehet oka a visszavonulásnak.

„Az a fontos, hogy az ember élvezze, amit csinál, s egészsége is rendben legyen. Hatvan felett már nem garantálható a tökéletes egészség, ezt mutatja, hogy két éve én is pacemakert kaptam” – mondta a skót edzõfejedelem.

Sir Alex Ferguson sietve hozzátette: teljesül az általa szabott két feltétel.

„Kérdezhetik: élvezem-e még a munkát? Igen! Egészséges vagyok? Úgy gondolom, hogy minden rendben van. Rendszeresen részt veszek a szükséges ellenõrzéseken. Megfelelõen étkezem, s a pihenésre is elegendõ idõt szánok. Figyelek önmagamra, ez fontos, ha öregszik az ember. Élvezem, amikor arról beszélnek, hogy most már az utolsó évem következik, s csodálkoznak, amikor mégsem. Ez azt jelenti, hogy nem tudják, mikor fejezem be az edzõsködést” – árulta el Sir Alex Ferguson

A Vörös Ördögök szakmai fõnöke hozzátette: senkinek sem ad információt a visszavonulását firtató kérdésre.

„Egyszerûen örömöt okoz, ha nem tudják az igazságot. Amikor az Old Traffordra kerültem, akkor szinte mindent egyedül akartam elintézni. De most már elõfordulnak olyan esetek, amikor mások képviselnek. Ez lényeges, s nagyon fontos volt, amikor felismertem ennek a helyességét. Hatvanöt évesen már nem tudok mindent egyedül megcsinálni, így mások segítségét is elfogadom. A futball olyan kiterjedt iparág lett, hogy egyedül senki sem lehet sikeres” – zárta mondandóját a rendkívül népszerû szakember.

Az elmúlt két évtizedben Sir Alex Ferguson minden lehetséges trófeát begyûjtött a Manchester Uniteddel, Európában és Angliában is, sõt a gárda a klub Világ-kupát is elhódította 1999-ben. Az MU abban az évben Bajnokok Ligáját, Premier League-et és FA-kupát is nyert, a klub történetének legsikeresebb hónapjait ünnepelhette.

hát ez inkább szomorú...<#shakehead>
<#vigyor2>én is<#vigyor3>

Matthew Prosac
az a gáz, hogy én a heti 100.000 huf-ért is ölnék jelenleg <#vigyor>

McFrost
ez mind üzlet , gyerekek , finomabban!
Rooney igen is jó és minden pénzt megér!

becks is keres rendesen de õ inkább reklámokbóleres sokat nevezetesen legalább 2szer annyit mint a fizetése(azt hiszem 6-7m euróa realos feizetése)

ffxi
Eddig Bekem volt így ezzel, nem?

Fákjúal!

Fyrex
büszke lehet magára, nyelje le a sok pénzét, tudnám minek neki ennyi... a fele bõven arányos lenne a teljesítményével

Avanti Crociati!

passatgt
sztem nem annyira jó focista hogy ennyit kéne fizetni neki😊

a szép
ennyi pénzért még ölnék is 😛

McFrost
Wayne Rooney kész arra, hogy aláírja a Manchester United történetének leghihetetlenebb szerzõdését, melynek keretében a világ legjobban fizetett játékosává válhat. Rooney kontraktusa értelmében elkerülheti még Rio Ferdinandot, aki alig kevesebb, mint 110,000 angol font sterlinget tesz zsebre hetente, ami nem kevesebb, mint 44 millió forintot tesz ki hét nap leforgása alatt.

Scholes18
Ja és kurva jól teljesítettek a MU játékosok: <#vigyor1>
- Scotland 6 - 0 Faroe Islands - Fletcher gólt lõtt!
- Georgia 0 - 3 France - Saha gólt lõtt!
- Hungary 1 - 4 Norway - Hát ez csak részben jó, hogy legalább Solksjaer lõtt 2 õt!

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Anglia - Andorra 5-0 ! <#eplus2>

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Nem tudja valaki honnét lehetne Scholes mezt venni vagy rendelni?

Glory Glory Man United!!

ffxi
Elsõre Fullham-éhez hasonlít.

Fákjúal!

persze😊de ezis nagyon bejön.MOndjuk még 1 away mezem nemvolt a mu-tól csak angol válogatott.Gondolkozok 1 hosszú ujjú aaway mezen<#szeret>
Tevezék leszophatnak!
Irigykedni fognak, amikor látják, hogy évvégén megnyerünk MINDENT!!!!!!(Bajnokság, BL,
FA-kupa, Liga kupa!)
GO MU!!!!!!!
Mi vagyunk a LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!!
home azért sokkal jobb😊

Manchester United Away Shirt

<#smile>
végre vkinek fetünt.izzadtságos,verejték cseppes szép új banner<#idiota>
hoppá hiszen ott van
aludni kéne<#wow3>