35611

• kulabácsi
    sztem kamu
  • John Cena
    Igazad van teljes mértékben
  • Cabell
    Ronaldo elmegy, ha a Chelsea nyer....de ő tudja, 1-2 meccsen játszani fog, aztán padozni....kurva annyát...:\ szánalom komolyan, miért nem tud várni 1-2 évet még, nem hiszem el komolyan mondom....
  • John Cena
    C.Ronaldo.. esküszöm szánalmas már.. ha persze igaz..

Cristiano Ronaldo a jövő szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-döntője után jelenti be, marad-e a Manchester Unitedben vagy a Real Madridhoz igazol.
    - Várjunk egy kicsit, meglátjuk, mi lesz a BL-döntőt követően - mondta a portugál csatár a The Guardian című lapnak.
    Ronaldót 2012-ig köti szerződés a Chelsea elleni fináléra készülő MU-hoz, s David Gill ügyvezető "kivásárolhatatlannak" nyilvánította a sztárt.
    Ugyanakkor Ramón Calderón, a Real elnöke Bernd Schuster vezetőedzővel együtt nagyon szeretné Madridban látni Ronaldót. A német edző egyenesen a világ jelenlegi legjobb játékosának nevezte a 23 éves támadót, aki nem zárkózott el az esetleges váltás elől:
    - A Real stílusa fekszik nekem, ezt jó tudni. Jól érzem magam Manchesterben, de senki sem tudhatja, mit hoz a jövő. Már mondtam, hogy szívesen játszanék Spanyolországban - fogalmazott Ronaldo, elbizonytalanítva angol híveit.
  • John Cena
    nb1.hu

Avram Grant, a Chelsea menedzsere nemrégiben kijelentette, hogy a játékvezetők inkább a Manchester United javára tévedtek a mögöttünk hagyott bajnokságban, példaként hozva fel csapata manchesteri vendégjátékát vagy a bajnok wigani látogatását. Sir Alex Ferguson, a United menedzsere - aki korábban maga is kritizálta a játékvezetőket - természetesen nem értett egyet kollégájával.
    - Számítottam erre - mondta Ferguson, aki jövő szerdán Moszkvában csaphat össze Avram Granttal, a Bajnokok Ligája döntőjében. - Ez már nem a vasárnapi mérkőzésnek szól, sokkal inkább a moszkvai finálénak. Mi sem voltunk mindig elégedettek a döntésekkel, és egész napokat elvitatkozhatnánk róluk, mert sok vitatható döntés volt. Talán már a Chelsea elleni mérkőzésre is bajnokként kellett volna mennünk, de most már ezt el lehet felejteni, minden a szerdai találkozóról szól, emiatt beszél így Avram.
  • John Cena
    azt tudom!
  • sz4bolcs
    bazz, hogyan lehet szándékosan meglőni így egy labdát???
  • WartHogSon
    már am bristol-hull döntő lesz, a hullban ott van Frazier Campbell
  • Paranoia
    A Chelsea és az MU között megkezdődött a lélektani hadviselés

• John Cena
    de Sport 1-2 adásain most nem látom keresem hogy van de nem találoM:S
  • Csesza
    ott volt a crystal - bristol meccs is :)

asszem mind1ik ott volt
  • John Cena
    jaa thx csak a Watford - Hull-t láttam sport egyen asszem
  • Csesza
    gondolom amin a többi volt :)
  • John Cena
    srácok PL-be fel jutást Britstol City - Hull City nem tudjátok melyik adón lessz?
  • John Cena
    nb1.hu

Patrice Evra játszott már Bajnokok Ligája-döntőt: a francia balbekk tagja volt a 2004-es Monacónak, amely nem talált ellenszert a Porto kontrajátékára Gelsenkirchenben, és nagyon sima, 3-0-s vereséget szenvedett. A szenegáli születésű futballista most a Manchester United játékosaként próbálkozhat újra.
    - Akkor egy Fiattal mentem a döntőre, most egy Ferrarival érkezek - viccelődött Evra -, de jól is kell vezetnem azt a Ferrarit. Nem akarok ismét vesztesként távozni pályafutásom egyik legnagyobb mérkőzéséről. Amikor a Unitedhez igazoltam, nem azért tettem, hogy eljussak a BL-döntőbe, hanem hogy meg is nyerjem. Ez a célom mitsem változott.
  • Atti12
    nagyon helyes :)
  • Paranoia
    Rio Ferdinand aláírta új 5 éves szerződését

Ferdinand aláírta új szerződését, ami 2013-ig, majdnem 35 éves koráig az Old Trafford-hoz köti.

Ferdinand 2002 nyarán csatlakozott a Vörösökhöz a Leeds-től.

"Ez egy fanatsztikus klub és boldog vagyok, hogy aláírhatok egy új szerződést" - mondta Rio csütörtökön.

"Hatalmas megtiszteltetés, hogy ennek a trófeákat nyerő csapatnak a tagja lehetek és részesedhetek a sikerekben és meggyőződésem, hogy a következő szezonokban is sikeresek leszünk. Szeretném megköszönni a menedzsernek, az edzői személyzetnek, a játékosoknak és a szurkolóknak a sok támogatást amióta ide kerültem"

Sir Alex Ferguson boldog volt, hogy biztosította egyik fontos játékosának a jövőjét a klubnál.

"Riónak kiemelkedő szerepe volt ebben a szezonban a védekezésben, mondta Ferguson, aki hozzátette, hogy a 29 éves játékos lehet a jövőbeli rendszeres kapitány"
  • sapkafej
    nem kell ide már senki!
  • kulabácsi
    nemtudtam h milyen rendezvény ez, meg mi lesz ott....
  • haraposlo
    kösz az infot.
    ha heinekenes rendezvény akk kétlem h beengednek piával,de ha van sör akk minek vinni?csak nem lesz olyan drága...
  • marosiviki
    Minek vinni piát, ez heinekenes cucc, nem? Lesz ott dögivel:P:D
  • kulabácsi
    és piát lehet e vinni? :D
  • manoszey
    biztosan lesz hely a leláton ha korán érkezel,ha + nem akk hozd azt a széket:)
  • haraposlo
    hi all
    valaki +tudná mondani h a jövö 7en a margit-szigeti bl közvetitésre lehet ülőhelyet szerezni,v ez ugy működik h mindenki viszi magával a horgászszékét?
    előre is köszi:)
  • manoszey
    De én azt olvastam most h barcánál pénz szűkében állnak ezért nem lesz nagytakaritás nyáron,tehát itt a lehetőség licitálni alvesre,bár gondolom h cselszi is beszállna,de csak van annyi esze a brazilnak h az MU-t választaná:) mondjuk én 1előre nem tok arrol h 1általán harcba szálltunk vna érte:(
  • Csesza
    Alves necces lesz mert már több lap szerint biztos az átigazolása a Barcelona-ba
  • manoszey
    Hello.Mu fanok.
    Lehet h még korai de mit gondoltak nyári átigazolásokrol?
    Sztem ha 1ütt marad az egész csapat akk már biztos h jövöre is hasonloan sikeres szezonunk lehet,viszont én azért igazolnék jobbhátvédet.Gary kiörexik,ráadásul sérülékeny,brown pedig nem igazi jobb hátvéd,ugyh én szivesen látnék a csapatban 1Daniel alvest...
  • Magic Boy
    Én is nagyon örülök neki és addig maradjanak is amíg Keano az edőjük.
  • John Cena
    Nem tudom hogy vagytok vele de örülök hogy a Sunderland fent maradt az első osztályba vagy 3-4éve fel jutnak vissza esnek fel vissza ti hogy vagytok ezzel??
  • Magic Boy
    Egyáltalán nem baj, hogy kiegészítek sőt örülök neki.
    Ebből is látszik, hogy 2 olyan csapat búcsúzott akiknek a PL-ben lenne a helye.
  • kulabácsi
    ok bye
  • szabi1112
    Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
    katt!!
  • andris7
    Sajnos azt az Evertonba is mondta. =)
  • Nani17
    Helyes meglátás viszont 1-2 emberrel kiegészíteném a PL-es embereket akiket szivesen látnék jövőre is,ha nem baj (h kiegészítem)^^

Reading: Kevin Doyle és Ibrahima Sonko
    B.City: Sajnálatam a kiesésüket hiszen remek játékosok alkotják a keretet,és bennt kellett volna maradniuk!PL: Mauro Zarate fiatal játékos Tevez utódnak hívják és nagyon tehetséges,Sebastian Larsson 1értelműen jobb klubba való a svéd válogatott középpályás,Cameron Jerome is nagyon fiatal és még előtte áll a jövő sztem meg állná a helyét 1 nagyobb klubba (Spurs,Everton). Őkkel egészíteném ki.
  • John Cena
    Akkor ő jó ember:) mióta Bekem elment ő lett a kedvencem azt idővel C.Roni is
  • Atti12
    Rooney megmondta hogy ő itt akar maradni egész pályafutása alatt.
  • John Cena
    Szerintem Realtól is Már undorító csak sztárokat vesz saját nevelése is jók de nekik más csapatból a top sztárok kellenek.. C.Ronaldo nem csodálkoznék ha Ronaldinhot is meg vennék akkor lassan már a Rooney is kell nekik stb. szerintem szánalmas
  • Cabell
    Teljesen igazad van, de sajnos tartanunk kell az Arsenal topikban kialakult trendhez, úgyhogy:

Házigazda, moderálást kérek!!
  • kulabácsi
    csak nem fog elmenni ha van esze, mert sztem azt mindenki tudja h ez a csapat még pár évig hozni fogja a sikereket
  • minimize
    elnézést, hogy közbeszólok, de szerintem lényegében "kivásárolnák" a szerződéséből, mert arról szó volt, hogy nagyon "drága" megtartani 2014-ig, ez az összeg lényegében kifizetné.