Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
violence can be used for good - JUSTICE
Közben: Everton - Liverpool félidõben 2-0!<#eplus2>#eplus2>
Glory Glory Man United!!
(foci24.com - Hegyi Péter)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A Manchester United válogatott támadója menyasszonyával, Coleen McLoughlinnal, valamint másik három párral vacsorázott – akik közeli barátai Rooney-nak –, amikor a Blackburn védõje, Michael Gray az asztalukhoz lépett.
Az egykoron a válogatottban is megfordult balhátvéd (1999-ben három alkalommal válogatták be, éppen a Magyarország elleni, budapesti 1-1-en debütált, de nem tudott megragadni a nemzeti tizenegyben) sértõ megjegyzéseket tett Rooney menyasszonyára, valamint a társaság hölgytagjaira.
A csatár többször is felszólította a hívatlan látogatót, hogy távozzon, ám miután Gray ezt nem tette meg, kapott egy ütést. A blackburni védõ csinos kis monoklival távozott az asztaltól.
A Manchester várhatóan nem bünteti meg Rooney-t, viszont a provokáló Gray-tõl beszámolót vár az esetrõl klubja.
A 32 éves balhátvéd 1992 óta számít profi játékosnak, több mint egy évtizeden keresztül viselte a Sunderland mezét, mind a másod-, mind az elsõ osztályban, majd 2003 nyarán érkezett Blackburnbe, ahol elsõ két szezonjában csak ritkán kapott szerepet, ám tavaly kulcsember volt, harminc bajnokin játszott.
nb1.hu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
chelsea-v mu gyõzelem a végén ugyanez a kupában ligakupában sõt bl döntõben is elviselném(sajna az as romának esélye sincs)
#3152 ezt nem csak te érezted... pl az elmúlt pár évben nem sok minden jött össze neki...
az ok h fiatal a gárda viszonylag meg rooney ronaldo ott van ferdinanddal de eredmény az nem sok... és most már kéne...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Mekkora lenne már a 20 éves évfordulóra valami nagyot nyerni! <#hawaii>#hawaii>
Amúgy lehet hogy összefügg ez a Fegie-s interjúval! figyeljetek:
"Élvezem, amikor arról beszélnek, hogy most már az utolsó évem következik, s csodálkoznak, amikor mégsem. Ez azt jelenti, hogy nem tudják, mikor fejezem be az edzõsködést – árulta el Sir Alex Ferguson"
Mi van ha Fergie 20 évet szeretetne erre gondolt, hmm..
Glory Glory Man United!!
7th November 1986
O_O
Avanti Crociati!
„Az a fontos, hogy az ember élvezze, amit csinál, s egészsége is rendben legyen. Hatvan felett már nem garantálható a tökéletes egészség, ezt mutatja, hogy két éve én is pacemakert kaptam” – mondta a skót edzõfejedelem.
Sir Alex Ferguson sietve hozzátette: teljesül az általa szabott két feltétel.
„Kérdezhetik: élvezem-e még a munkát? Igen! Egészséges vagyok? Úgy gondolom, hogy minden rendben van. Rendszeresen részt veszek a szükséges ellenõrzéseken. Megfelelõen étkezem, s a pihenésre is elegendõ idõt szánok. Figyelek önmagamra, ez fontos, ha öregszik az ember. Élvezem, amikor arról beszélnek, hogy most már az utolsó évem következik, s csodálkoznak, amikor mégsem. Ez azt jelenti, hogy nem tudják, mikor fejezem be az edzõsködést” – árulta el Sir Alex Ferguson
A Vörös Ördögök szakmai fõnöke hozzátette: senkinek sem ad információt a visszavonulását firtató kérdésre.
„Egyszerûen örömöt okoz, ha nem tudják az igazságot. Amikor az Old Traffordra kerültem, akkor szinte mindent egyedül akartam elintézni. De most már elõfordulnak olyan esetek, amikor mások képviselnek. Ez lényeges, s nagyon fontos volt, amikor felismertem ennek a helyességét. Hatvanöt évesen már nem tudok mindent egyedül megcsinálni, így mások segítségét is elfogadom. A futball olyan kiterjedt iparág lett, hogy egyedül senki sem lehet sikeres” – zárta mondandóját a rendkívül népszerû szakember.
Az elmúlt két évtizedben Sir Alex Ferguson minden lehetséges trófeát begyûjtött a Manchester Uniteddel, Európában és Angliában is, sõt a gárda a klub Világ-kupát is elhódította 1999-ben. Az MU abban az évben Bajnokok Ligáját, Premier League-et és FA-kupát is nyert, a klub történetének legsikeresebb hónapjait ünnepelhette.
Rooney igen is jó és minden pénzt megér!
Avanti Crociati!
- Scotland 6 - 0 Faroe Islands - Fletcher gólt lõtt!
- Georgia 0 - 3 France - Saha gólt lõtt!
- Hungary 1 - 4 Norway - Hát ez csak részben jó, hogy legalább Solksjaer lõtt 2 õt!
Glory Glory Man United!!
Irigykedni fognak, amikor látják, hogy évvégén megnyerünk MINDENT!!!!!!(Bajnokság, BL,
FA-kupa, Liga kupa!)
GO MU!!!!!!!
Mi vagyunk a LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!!

végre vkinek fetünt.izzadtságos,verejték cseppes szép új banner<#idiota>#idiota>
aludni kéne<#wow3>#wow3>