35611
-
Paranoia #9712 oh sry.
f5 -
#9711 sztem 1szerűen törölték a képet az oldalról ahonnan linkelve volt, majd a házigazda megoldja -
#9710 Ez már rég rossz, ha a csapattársak már marasztalják...ez a marhavicces fiú meg csinálja vissza a hátteret-.-
-
#9709 nekem nem :D -
#9708 és ezjó? -
#9707 obrázek byl smazán -
#9706 "briliáns dolgokat vihetnénk véghez"
"lépj át a sötét oldalra és együtt fogjuk uralni a galaxist"XDXD -
#9705 miez a háttér? :S -
Paranoia #9704 Rooney marasztalja Ronaldot
"Nagyon remélem, hogy hosszú ideig együtt játsszunk még. Fantasztikus játékos, akivel briliáns dolgokat vihetnénk véghez" - nyilatkozta a válogatott támadó, akit a 2006-os világbajnokságon a portugálok elleni negyeddöntőben éppen Ronaldo "közreműködésével" állítottak ki, és az angol sajtó akkor úgy gondolta, a két játékos soha többé nem tud majd egymás mellett játszani.
Sir Alex Ferguson vezetőedző azonban megoldotta a dolgot, és a két játékos a Premier League legveszélyesebb támadósorát alkotja.
Ronaldo ebben a szezonban 41 gólt szerzett, a Real Madrid pedig bejelentkezett érte, sajtóértesülések szerint minden pénzt megadna a szerdai, Chelsea elleni Bajnokok Ligája döntőjére készülő manchesterieknek. -
#9703 ??:D na m1 Szerdán nagynap kéne alkotni ki fog hiányozni tőlünk sérülés eltiltás valami?? -
#9702 inkább 2
-
#9701 Vágom hogy tovább is marad de ahogy végül is le van írva addig tuti amíg a Ferguson -
#9700 3 agysejt azért befigyel:D -
#9699 értelmes ember vagy, grat -
#9698 Na fasza! Ferguson 2 évig tuti marad szerintem A Rágózós fasz:P:D -
#9697 hát akkor kívánok Fergusonnak még legalább (ilyen sikeres) 10 évet a MU élén :D
(bár tudom hogy ez nem a realitás) -
#9696 Na ez az igazság :D -
#9695 na ez így korrekt -
Paranoia #9694 Ronaldo: Fergusonnal maradok
Cristiano Ronaldo nagy szerepet játszott abban, hogy a United megvédte a bajnoki címét és eljutott a Bajnokok Ligája fináléjába.
Sok szóbeszéd forog akörül, hogy Ronaldo-t ezen a nyáron a Real Madrid akarja elcsábítnani 100millió font ellenében.
Ronaldo párszor kijelentette már, hogy szívesen focizna Spanyolországban, de most azonban kijelentette, hogy addig marad Angliában, amíg Sir Alex Ferguson vissza nem vonul.
"Amíg Sir Alex Ferguson marad a menedzser addig itt maradok a klubnál"- jelentette ki Ronaldo, aki 2003-ban érkezett a Sportingtól 12 millió fontért.
"Ferguson sokat segített nekem, nem csak ebben a szezonban, hanem előtte is."
"Nagyon jól érzem magam a klubnál, itt akarom folytatni. Rengeteg barátom van itt."
"5 éve vagyok a klubnál, és sikerült megismernem az összes játékos, edzőt. Úgy gondolom ez az én otthonom."
-
pilboy #9693 ha ezt télleg ő mondta, akkor emelem a kalapom előtte -
#9692 nb1.hu - Saha
Louis Saha remekül teljesített a Manchester United színeiben, amikor egészséges volt. Csak éppen a 13 millió fontért igazolt francia csatár 4,5 éves manchesteri karrierje során erre alig-alig volt példa, szinte csak a 2006-os év sikerült igazán jól számára. A most futó szezonban mindössze 5 gólt szerzett, nem meglepő hát, hogy a hírek szerint a klub megválna tőle és egy másik csatárt szerződtetne.
- Szeretnék játszani a Bajnokok Ligája-döntőn - mondta Saha -, és tisztában vagyok vele, hogy talán az lesz az utolsó mérkőzésen a klubnál. Nagyon szeretem a Unitedet, de megértem, ha Sir Alex egy másik csatárt akar venni. -
#9691 egy Normál Mu játékos ha esze van szerződést hosszabít és nem kavarja a szart a médiába:) -
#9690 szánalmas. Még jó hogy nem 1 évig tartó túrórudikészletet adnak érte -.-'
#9689: Ennek pedig örülök, Carrick nagyon jól beilleszkedett a csapatba :) -
Paranoia #9689 Carrick újabb 4 évre írt alá
A 27 éves középpályás a 2. játékos, Rio Ferdinand után, akivel ezen a héten kötöttek új szerződést. Carrick szerződése 2012-ig köti őt az Old Traffordhoz.
Carricket motiválja, hogy a Manchester sorra nyeri a trófeákat, és örül, hogy tagja lehet a csapatnak.
"Úgy érzem ez a csapat évek óta dolgozott ezért a 2 bajnoki címért, és a klubnak egy álma vált valóra ezzel."
"Ez a csapat fanatsztikus, és örülök hogy a tagja lehetek ennek az alakulatnak."
Carrick a csapat szerves része lett, és Sir Alex Ferguson is érthetően elégedett vele, hiszen új szerződést kötött a középpályással.
"Örülök, hogy Michael aláírt egy új szerződést."- mondta a "Vörösök" főnöke. "Carrick kiemelkedően teljesít mióta a Tottenham-tól csatlakozott 2006 során a Unitedhez, és jó tudni, hogy ő is a tagja lesz a jövőbeli csapatnak -
#9688 biztos elmegy egy olyan realhoz, akinek egész évben semmihez nem volt köze nemzetközi szinten, amikor világ legjobb csapata a mu -
pilboy #9687 ez sztem hülyeség, h "ha ennyire menni akar" meg stb.
ezt csak akkor lehet kijelenteni, ha már megy is
addig ezek csak "olcsó" pletykák!!! ne ítéljük el ezek alapján Ronit
sztem nem fog elmenni idén sem -
#9686 EZ már patkányság amit a Real Művel.. -
#9685 ez így van, minden játékos pótolható, ha ennyire menni akakr akkor menjen, a club meg tömje meg a zsebét, vegyen 2-3 játékost azt szevasz, ő meg szépen fásuljon be a realba mintahogy bárki aki odamegy.... -
Zenszkij #9684 2012 azt jelenti, ha a MU nem akarja eladni, akkor Ronaldo saját erőből nem tud elmenni szóval ennyi. Amúgy meg 60 milla euróért (csak mondtam egy összeget) én eladnám és vennék hat brazil titánt..:) -
Paranoia #9683 Robinho jönne Ronaldo menne?
Egy spanyol lap úgy tudja, hogy a Real Madrid így próbálná csökkenteni, azt az óriási árat amit Ronaldoért kéne adniuk.
Cristiano Ronaldo-t 2012-ig szerződés köti Manchesterbe és nem nyilatkozott az ügyben. -
#9682 Lehet en vok hülye de ez a 2 hir akkora Kacsa mint egy egész viziló! Ha igaz lenne akár az egyik hír is akkor az fent lenne a manutd.com on és ott eddig semi nincs... -
#9681 nb1.hu
Fabio Capello szövetségi kapitány elképzelhetőnek tartja, hogy hamarosan Wayne Rooney legyen az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
- Wayne a legtehetségesebb fiatal játékos, ráadásul igazi vezéregyéniség a pályán - mondta a szakvezető. - Egyelőre azonban nem szeretnék végleges döntést hozni ebben a kérdésben, több jelöltem is van, mindenki egy-egy meccsen viselheti a karszalagot és utána döntök arról, ki lesz az állandó csapatkapitány. -
#9680 enyéimbe is :D -
#9679 te a gondolataimba turkálsz:D -
#9678 szvsz még jó ideig nem játszott volna Piqué...Hogyha ez a Ronaldo nyilatkozat így igaz, az mérhetetlenül gusztustalan. Olyasmi, mint Flamini Milanhoz igazolása, csak még egy picit gusztustalanabb. Most nyert zsinórban két bajnoki címet, egész Manchester imádja, a legmagasabb fizetést is garantálják neki...és csak azért elmenni, mert ő egy nap megálmodta, hogy Spanyolban fog játszani...remélem, hogy kacsa, ha nem, nagyot csalódok benne... -
pilboy #9677 ettől jobban félek, mint a Ronaldo-s kacsáktól:
5 MILLIÓ EURÓÉRT
Piqué visszatér a Camp Nouba
Gerard Piqué hamarosan ismét gránátvörös-kékbe öltözik. Bár eleinte meglehetősen bizonytalan forrásúnak tűnt a fiatal futballista leigazolásáról szóló hír, péntekre szinte biztossá vált, hogy a katalán négy év után hazatér a Barcelonához. Az átigazolást várhatóan 5 millió euróért üti nyélbe a Barcelona a Manchester Uniteddel, s a Bajnokok Ligája döntője után hivatalossá is válhat az átigazolás. Immár nagyon kicsi az esélye annak, hogy Piqué nem kerül vissza Katalóniába.
Egyes források úgy számolnak be az ügyről, hogy a Barcelona egyelőre csak a játékossal állapodott meg, ám minden jel arra mutat, hogy a Manchester Uniteddel sem lesz nehéz zöld ágra vergődni - ha ez eddig nem történt volna meg. Pique 17 éves korában hagyta el a Barcelonát az angol elitklub hívására, s mindenképpen meglepetés értékű a visszatérése, mivel Txiki Begiristain technikai igazgató világossá tette korábban több alkalommal, hogy a klub utánpótlásbázisát elhagyó játékosok ne számítsanak arra, hogy lesz lehetőségük a visszatérésre az első csapathoz. Piqué számára ugyanakkor ez mégis sikerülhet, melynek hátterében persze a teljesítménye mellett más ok is húzódik.
A Barcelonát a nyáron el fogja hagyni Lilian Thuram, Gabi Milito pedig a teljes őszi szezont kihagyhatja a térdsérülése miatt, így mindenképpen szükség volt egy új középső védőre, s az is nagyon valószínű, hogy Rafa Márquez sem távozik. Ezen kívül egyelőre nem lehet kizárni még egy középső bekk megvásárlását, bár egyelőre nem ez a poszt lesz a klub vezetőinek prioritása az átigazolásoknál. A későbbiekben jelölt lehet még Garay, Chivu és Coloccini is.
A hírek szerint Piqué május 21. után, tehát a Bajnokok Ligája döntőjét követően igazolhat vissza a Barcához, ahol négy éves szerződést írhat majd alá.
eurobarca.hu -
marosiviki #9676 dehogynem, a BL döntőt az biztos, hogy ő közvetíti. Azt majd kivetítik a margitszigeten is!! -
havasar #9675 sárcok nem tudjátok hogy me lesz olyan meccs ahol hajdú b.a kommentátor? -
#9674 Remélem is!!! -
#9673 Hülyeség :)