Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Paul és Luis fantasztikus teljesítményt nyújtott, öröm melletük játszani. Nagyon inteligens és okos játékosok, akik inkább fejjel, mintsem testtel játszák a futballt. Megpróbálom ellesni a trükkjeiket, mindenképpen tanulni akarok tõlük, hogy egyszer én is olyan játékos lehessek, mint Paul. Szerdán belülrõl éreztem, hogy különbség van a két csapat között, számtalan helyzetünk volt, ha a kapusuk nem véd olyan zseniálisan, akkor 2-3-góllal is nyerhettünk volna." - mondta Carrick a skysports.com-nak.
(foci24.com - Hegyi Péter
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szeretne valaki MU szurkolói oldalt szerkeszteni?
Szerkezetileg ilyesmi lenne az oldal:
Juventus -> http://juventus.hunsport.hu
Spurs -> http://spurs.hunsport.hu
Real Madrid -> http://realmadrid.hunsport.hu
Bayern -> http://fcbayern.hunsport.hu
Próba FC -> http://probafc.hunsport.hu
A rendszer használata természetesen INGYENES!
Egyetlen feltétele a használatnak, hogy igényes, aktuális, karbantartott oldal legyen.
Már a tegnap Celtic elleni BL-mérkõzés elõtt tudatták a hírt a klub szóvivõi, miszerint Park Ji-sung sérülése nem hogy nem jött rendbe a mérkõzésig, de a dél-koreai játékosnak legalább három hónapot kikell majd hagynia.
A Sungy becenévre hallgató játékos csütörtökön szenvedett sérülést, amely után kénytelen lesz egy operáción átesni a 25 éves játékos.
A gyors szélsõ kiesésével még nem volt vége a rossz híreknek.
A BL-mérkõzés elsõ félidejében sérülést szenvedett az eddig remek formában játszó Ryan Giggs, aki térdsérülése miatt nem folytathatta a mérkõzést, és Ole Gunnar Solskjaernak kellet késõbb bejönnie a helyére.
"Óriási balszerencse, mind nekünk, mind Ryan számára." mondta Sir Alex Ferguson. " Szerencse azonban, hogy eltiltását letöltve visszatérhet Cristiano Ronaldo."
Wayne Rooney, aki három mérkõzéses eltiltását követõen tegnap lépett elõször pályára, szintén összeszedett egy kisebb sérülést, azonban az orvosok szerint vállalhatja a játékot az Arsenal ellen.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
3-2
GLORY GLORY MANUNITED!!
Glory Glory Man United!!
2 - 2
SAHA lött 1et<#vigyor>#vigyor> 2-1
Saha büntetõbõl egyenlített
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Glory Glory Man United!!
Kell és kész!
Jó pléja és kész!
Univerzális és kész!
Hargreaves meg az 1ik legjobb angol focista de, nem lenne érdemes Vkpnak igazolni, carrickért most fizettek egy vagyont...VAgy nemmtomminek akarják
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
foci24.com - Varga Péter
Glory Glory Man United!!
Glory Glory Man United!!
A United duója, Wayne Rooney és Paul Scholes számára véget ért a három meccses eltiltás és már mindketten szeretnének újra pályára lépni. A két játékost még az amszterdami tornán állították ki, ami azt eredményezte, hogy ki kellett hagyniuk a Charlton, a Watford, valamint a Tottenham elleni találkozókat.
A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson elismerte, megkönnyebbülés lesz számára az, hogy a két játékos már bevethetõ lesz a szerdai Celtic elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen, valamint a hétévgi Arsenal elleni bajnokin.
"Wayne és Paul nagyon keményen dolgozik az edzéseken" - nyilatkozta Fergie a Manchester United Rádiónak. "Nagyon sajnálják az esetet, mivel nem boldogak akkor, ha nem léphetnek pályára."
Az igazságtalanság érzése teljesen érthetõ, mivel egyik incidens sem volt olyan komoly az amszterdami tornán, hogy a párost el kellett volna tiltani három bajnoki mérkõzésrõl. A United menedzsere arra készteti a duót, hogy minél jobban koncentráljanak a feladatukra, ha pályára lépnek.
"Tudják, hogy meg lettek büntetve, de különösen Wayne esetében ez nem volt igazságos - tette hozzá Fergie mester. "Ezen mostmár túl kell lépnünk és nem szabad hagyni, hogy ez befolyásoljon minket. A páros már pályára léphet a Celtic és az Arsenal ellen és nagyon akarnak már játszani. Nagyszerû, hogy újra a rendelkezésemre állnak."
Remélem most a mester leordítja a srácok fejét és szerdára már lesz Rooney + Scholes aztán tovább folytatódik a gyõzelmi sorozat!
Glory Glory Man United!!
saha asszem nem verekedte be magát ezzel a teljesítménnyel.
football without ultras is nothing
Ne kapkodj és olcasd át mielõtt benyomod!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Fákjúal!
Sir Alex Ferguson legényei a pontvadászatot gyengébben kezdõ Tottenhamet fogadták.
A hazai együttes a kilencedik percben szerezte meg az elsõ, és mint késõbb kiderült, egyetlen gólját: Ronaldo szabadrúgását röviden mentette a kapus, és Giggs a léc alá fejelt.
4. forduló:
Manchester United-Tottenham 1-0 (Giggs 9.)
de azért megvan a 3pont