Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Michael Carrick, Manchester United játékosa csodálja csapattársainak Celtic elleni teljesítményét.
"Paul és Luis fantasztikus teljesítményt nyújtott, öröm melletük játszani. Nagyon inteligens és okos játékosok, akik inkább fejjel, mintsem testtel játszák a futballt. Megpróbálom ellesni a trükkjeiket, mindenképpen tanulni akarok tõlük, hogy egyszer én is olyan játékos lehessek, mint Paul. Szerdán belülrõl éreztem, hogy különbség van a két csapat között, számtalan helyzetünk volt, ha a kapusuk nem véd olyan zseniálisan, akkor 2-3-góllal is nyerhettünk volna." - mondta Carrick a skysports.com-nak.

(foci24.com - Hegyi Péter

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

passatgt
én a design megcsinálom szívesen,de a tartalom-hoz nincs idõm:S

hunsport
Hello!

Szeretne valaki MU szurkolói oldalt szerkeszteni?
Szerkezetileg ilyesmi lenne az oldal:

Juventus -> http://juventus.hunsport.hu
Spurs -> http://spurs.hunsport.hu
Real Madrid -> http://realmadrid.hunsport.hu
Bayern -> http://fcbayern.hunsport.hu
Próba FC -> http://probafc.hunsport.hu

A rendszer használata természetesen INGYENES!
Egyetlen feltétele a használatnak, hogy igényes, aktuális, karbantartott oldal legyen.

Park és Giggs is kidõlt

Már a tegnap Celtic elleni BL-mérkõzés elõtt tudatták a hírt a klub szóvivõi, miszerint Park Ji-sung sérülése nem hogy nem jött rendbe a mérkõzésig, de a dél-koreai játékosnak legalább három hónapot kikell majd hagynia.

A Sungy becenévre hallgató játékos csütörtökön szenvedett sérülést, amely után kénytelen lesz egy operáción átesni a 25 éves játékos.

A gyors szélsõ kiesésével még nem volt vége a rossz híreknek.

A BL-mérkõzés elsõ félidejében sérülést szenvedett az eddig remek formában játszó Ryan Giggs, aki térdsérülése miatt nem folytathatta a mérkõzést, és Ole Gunnar Solskjaernak kellet késõbb bejönnie a helyére.

"Óriási balszerencse, mind nekünk, mind Ryan számára." mondta Sir Alex Ferguson. " Szerencse azonban, hogy eltiltását letöltve visszatérhet Cristiano Ronaldo."

Wayne Rooney, aki három mérkõzéses eltiltását követõen tegnap lépett elõször pályára, szintén összeszedett egy kisebb sérülést, azonban az orvosok szerint vállalhatja a játékot az Arsenal ellen.
ffxi
A nagy visszatérés😊

Fákjúal!

McFrost
remek , pörgõs kis meccs volt , a kelták jól szívták magukat , de nem volt kérdés

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

passatgt
jó volt látni hogy több gólt is tudunk lõni,eddig mindig csak 1-2 sikeredett:S

Scholes18
VÉGE!! 3-2 ! GYÕZTÜNK! <#vigyor><#kacsint>

Glory Glory Man United!!

ffxi
Tartani kéne már az eredményen...

Fákjúal!

szulksjár<#vigyor>
3-2
Scholes18
Gyerünk a második félidõben , bele kell húzni és megnyerjük a mérkõzést!
GLORY GLORY MANUNITED!!

Glory Glory Man United!!

banok
2-2

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ehhhh egyenlített a celtic 3percre rá
2 - 2
banok
Giggs miért ment le?

Ááááááá
SAHA lött 1et<#vigyor> 2-1
jaja
Saha büntetõbõl egyenlített
Punker
1-1 már

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0
1 - ra vezet a celtic 24percben
ffxi
Mi a helyzet mert éppen melózok😞

Fákjúal!

Scholes18
nem akarok okoskdó lenni, de egy felkészülési meccsen már vesztettünk az új mezben. De tétmeccsen még valóban nem! <#crazya>

Glory Glory Man United!!

passatgt
reméljük megtartják ezt ajó szokásukat.Télleg milyen durva lenne ha egész évben csak nyernének,bl-ben is meg fa-ben is😄

A Manchester még az új AIG-os mezben csak gyõzõtt!
Scholes18
Oks 😄

Glory Glory Man United!!

McFrost
haggyuk már ezt : kit-kinek-miért?
Kell és kész!
Jó pléja és kész!
Univerzális és kész!

GTheo
De Vkpnak most igazolták Carricket...Vagy hova akarják?Carrick a kedvenc Vkpm szal legyen kezdõ! ;]
Hargreaves meg az 1ik legjobb angol focista de, nem lenne érdemes Vkpnak igazolni, carrickért most fizettek egy vagyont...VAgy nemmtomminek akarják

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

helyes helyes helyes
McFrost
A német és angol lapok egyöntetûen azt állítják, hogy Owen Hargreaves januártól már a manchesteri vörös ördögök labdarúgója lesz. A Manchester United és a Bayern München a vételárban is dûlõre jutott, tizenötmillió font cserél gazdát az átigazolási piac nyitásakor a válogatott labdaszerzõ átigazolásakor.

foci24.com - Varga Péter

McFrost
magamnak szólt Te😄

Scholes18
milyen "végre" mostanába szinte csak jók történnek a csapattal! <#zavart1>

Glory Glory Man United!!

McFrost
végre egy yo hír😊

Scholes18
Szerdán a Viasat3-on 20:30-tól élõbe megy a meccsünk! EZAZ!<#nevetes1>

Glory Glory Man United!!

McFrost
ez mekkora ökörség , néha elképedek az angolokon...

Már játszana a duó

A United duója, Wayne Rooney és Paul Scholes számára véget ért a három meccses eltiltás és már mindketten szeretnének újra pályára lépni. A két játékost még az amszterdami tornán állították ki, ami azt eredményezte, hogy ki kellett hagyniuk a Charlton, a Watford, valamint a Tottenham elleni találkozókat.

A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson elismerte, megkönnyebbülés lesz számára az, hogy a két játékos már bevethetõ lesz a szerdai Celtic elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen, valamint a hétévgi Arsenal elleni bajnokin.

"Wayne és Paul nagyon keményen dolgozik az edzéseken" - nyilatkozta Fergie a Manchester United Rádiónak. "Nagyon sajnálják az esetet, mivel nem boldogak akkor, ha nem léphetnek pályára."

Az igazságtalanság érzése teljesen érthetõ, mivel egyik incidens sem volt olyan komoly az amszterdami tornán, hogy a párost el kellett volna tiltani három bajnoki mérkõzésrõl. A United menedzsere arra készteti a duót, hogy minél jobban koncentráljanak a feladatukra, ha pályára lépnek.

"Tudják, hogy meg lettek büntetve, de különösen Wayne esetében ez nem volt igazságos - tette hozzá Fergie mester. "Ezen mostmár túl kell lépnünk és nem szabad hagyni, hogy ez befolyásoljon minket. A páros már pályára léphet a Celtic és az Arsenal ellen és nagyon akarnak már játszani. Nagyszerû, hogy újra a rendelkezésemre állnak."
ffxi
Adjunk nekik szerdán!

Fákjúal!

Scholes18
jaj de keserves gyõzelem volt ez! Ez a Celtic ellen kevés lesz..
Remélem most a mester leordítja a srácok fejét és szerdára már lesz Rooney + Scholes aztán tovább folytatódik a gyõzelmi sorozat!

Glory Glory Man United!!

gyengusz meccsen hoztuk a kötelezõt 😊
saha asszem nem verekedte be magát ezzel a teljesítménnyel.

football without ultras is nothing

McFrost
b+ , 5 percig néztem , mit írtál be!
Ne kapkodj és olcasd át mielõtt benyomod!

szanics
Hallottam én is. Valami olyasmi volt, hogy a Fergusonnal nyert eddigi 8 bajnoki cím alkalmával soha nem volt 3 meccs, 3 gyõzelem az elején.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

ffxi
Hallottátok az elején mit mondott a komm? Az hogy a jó star rossz vég jelent. Mármint az eddigi statizstikák szerint.

Fákjúal!

McFrost
Negyedik mérkõzésén negyedik gyõzelmét is megszerezte a Manchester United labdarúgó-csapata.

Sir Alex Ferguson legényei a pontvadászatot gyengébben kezdõ Tottenhamet fogadták.

A hazai együttes a kilencedik percben szerezte meg az elsõ, és mint késõbb kiderült, egyetlen gólját: Ronaldo szabadrúgását röviden mentette a kapus, és Giggs a léc alá fejelt.

4. forduló:
Manchester United-Tottenham 1-0 (Giggs 9.)

hát ez nagyon gyenge teljesítmény volt...
de azért megvan a 3pont
banok
Elképesztõ, hogy Saha miket ki nem hagyott ma...

McFrost
3 pont a lényeg , asszem enyit érdemes elmondani

ffxi
De meleg volt!!! Majd nem gól, fúúúúúú....

Fákjúal!

ffxi
Vezetunk!!!

Fákjúal!

banok
kapufa elõtte nem volt semmi....

<#vigyor><#vigyor>GIGGS
Matthew Prosac
arsenal x, chelsea keserves gyõzelem, liverpool vereség.
jó lenne gyõzni és akkor... <#miaz>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||