35611

• John Cena
    te jó isten...
  • Fabio Capello
    Meglehetett volna a harmadik is.. ÁÁÁ TEVEZ!!!
  • John Cena
    Oh my god mekkora helyzet!!!!!!!
  • HunnernesKonge
    úúú mi marad ki :(
  • Fabio Capello
    Az szép mentés volt VDS-től :)

hűbassz... micsoda két helyzet, most elismerésem Cechnek is
  • HunnernesKonge
    Még szerencse hogy visszajött Scholesi :)
  • Fabio Capello
    Góól góól góóól :)
  • Darthmushroom
    Góóóóóóóóólllllllll
  • John Cena
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL RONIIIIIIIIIII
  • HunnernesKonge
    olé olé oléé :D
  • John Cena
    Friss rágók a Fergi pofiba kezdődhet a meccs:)
  • II Rocky II
    mikor ezt adták akkor még csak találgattak:D
  • Darthmushroom
    azt én is rem
  • passatgt
    majd remélem anderson szóhoz jut
  • Monoton
    Nem kellett volna átírni a topikcímet (van BL topik)

Azért sok sikert nektek is !!
  • John Cena
    ejj de magas a CarrickXD
  • John Cena
    oh thx:P
  • Paranoia
    Lehető legjobb:)

• Paranoia
    majd vissza lesz írva.
  • desigo
    remélem,hogy lesz bunyó...
  • passatgt
    BL DÖNTŐ || Manchester United -Chel. || 20:10
  • desigo
    hát valóban nem korrekt a névátírás...
  • II Rocky II
    pff ez a topicnév..elég száni:D
    a chelseasek se irjak at..mi lenne ha ők is ezt a nevet adnák :S:OOO
    na mind1.
    most egy ok miatt a munak drukkolok.az pedig az hogy grantet utálom mint afrnacot.igy nem akarom hogy a meccs utan (ha nyernének) azt irjak hogy első chelseabeli szezonjaban bl-t nyert:OOO
    szal hajrá mu ..de elsődlegesen legyen egy jó pörgös mérkőzés és kész. :)))) hajrááá
  • John Cena
    Na hajrá MU mindent bele fiúk!!!
  • Paranoia
    hajrá hajrá
    csak kezdjük mááár
  • Darthmushroom
    Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!
    Innen ne veszitsük el!!!
  • Atti12
    nemsoká meccs :) Hajrá mi!
  • Paranoia
    Sir Alex: Drogbát és Ballackot kell kikapcsolnunk

“Mindketten kiváló futballisták, ráadásul remek formában vannak” - mondta Sir Alex. “Igyekszünk ráerőltetni az akaratunkat a Chelsea-re, de Ballack és Drogba rendkívül veszélyesek. Fizikailag a Chelsea erősebb nálunk, mi viszont pontosabban és gyorsabban játszunk ellenfelünknél.”

A két együttes legutóbbi 14 egymás elleni meccséből csak kettőt nyertek meg a manchesteriek.

“Ezek csak számok, tisztában vagyok a játékosaim képességeivel és tudom, hogy elvégzik a feladatukat” - mondta a szakember.

Rio Ferdinandot, a manchesteriek védőjét arról kérdezték, mit szól a szokatlanul késői, moszkvai idő szerint 22:45-ös kezdéshez.

“Nekünk mindegy, mikor kezdődik a meccs, a BL-döntőben hajnali 4-kor ugyanolyan éberek lennénk, mint este 9-kor” - jelentette ki Ferdinand.
  • kulabácsi
    hajrá MU
    remélem nyerünk, nagyon kemény meccs lesz, mindenkinek jó szurkolást kívánok
  • John Cena
    nb1.hu

Carlos Tévez optimista: a Manchester United csatára szerint csapata lélektani előnyből kezdi a Bajnokok Ligája fináléját, mert a nagyobb nyomás mindenképpen a bajnokságban zsinórban a második évben is csak a 2. helyen végző Chelsea-re nehezedik.
    - Jobb csapatunk van, mint a Chelsea-nek, és ez pszichológiai problémát is jelent számukra - állítja az argentin, aki rengeteg fontos gólt szerzett idén a United színeiben. - Az egész szezonjuk megítélése ezen az egy mérkőzésen múlik, és nyerniük kell, ha nem akarnak trófea nélkül zárni, így óriási nyomás lesz rajtuk.

Mindkét angol gigász, a Manchester United és a Chelsea is megérkezett a szerdai BL-döntő helyszínére, Moszkvába. A csapatok már birtokukba is vették a Luzsnyiki-stadiont, edzettek, és kipróbálták az új, sok kritikával illetett gyepszőnyeget is.
    Mindkét csapatban egészséges mindenki, ám a Manchester United edzésén nem vett részt Nemanja Vidic. A szerb védő azonban ettől függetlenül játszani fog a holnap 20.45-kor kezdődő fináléban.

Edwin Van der Saar 13 év után másodszor nyerheti meg a Bajnokok Ligáját holnap. A Manchester United kapusa korábban már letett arról, hogy újra felemelheti az elsőszámú európai trófeát, hiszen a Fulham csapatával erre nem sok esélye lett volna…
    - Igen, amikor a Fulhambe igazoltam, nem gondoltam volna, hogy újra ilyen meccseket vívhatok - mondta a holland. - Sokat jártam a Chelsea BL-meccseire, és egyszer láttam, ahogy Oliver Kahn bemelegített. Arra gondoltam, hogy én is pont ezt csináltam régebben… Természetesen soha nem adtam fel teljesen, hogy BL-meccseket vívhassak, de a Fulhamben védve ez meglehetősen távolinak tűnt.
    Ám ekkor Sir Alex Ferguson 34 évesen az Old Traffordra vitte, megoldva ezzel a csapatnál évek óta fennálló kapusgondokat…
  • Rash87
    20:10
    TS - Bajnokok Ligája labdarúgó mérkőzés
    Döntő
    MTV1
  • John Cena
    Tévébe M1-en megy majd nem srácok?
  • Barnabyka
    gondoltam ,h ez lesz a válasz:P:D
  • kulabácsi
    de lenézően :P
  • Barnabyka
    jó kis kép..a szobor is a chelsea felé néz:D
  • skristof
    ez nagy kép
  • Paranoia
  • BADE
    egy kis off,de azért a cspathoz tartozik:
    tudok szerezni(bolti árnál olcsóbban) ManU pólót,szurkolói mezt,ha érdekel küldj mailt.
  • kulabácsi
    igen!

de a margitszigetes dolgot lehet elmossa az eső :/
  • Mc Master
    szerintetek nyerünk hnap?