35611
-
#9912 Grat a csapatnak. Chelsea szurkolóknak meg annyit h az első félidőben már a mu eldönthette volna a meccset. Ha 4-1 el mennek a szünetre egy szót se szólhattak volna. Na meg a chelsea szokásos gól. Na de mindegy MU A BL GYŐZTES ÉS EZ ÍGY A HELYES. MEGÉRDEMELTEN SZEREZTÉK MEG A KUPÁT -
#9911 ott a pont! -
Zenszkij #9910 Amúgy meg a mi lett volna ha.. Kit érdekel kinek mi a véleménye...BAJNOKOK LETTÜNK ÉS BL GYŐZTESEK. Ez a lényeg!!!! -
Zenszkij #9909 Hagyjuk már LOL mert megcsúszott, még jó hogy nem lettél bíró mert már kinyírtak volna. Amúgy meg bunda ugyanmár, az a bunda, hogy 11esekkel éppen nyertünk. Aki erre azt mondja bunda az hülye... -
#9908 Ahaaam!
"Unlike a direct free kick, an offence punishable by an indirect free kick does not result in a penalty kick when it occurs in the penalty area, rather it continues to be taken as an indirect free kick." -
#9907 Közvetett szabadrúgás jár az ellenfél javára, ha egy játékos a a játékvezető véleménye szerint
1) veszélyesen játszik
2)akadályozza az ellenfél mozgását
3) gátolja a kapust abban, hogy a kezében tartott labdától megszabaduljon
4) lesen volt
5) bármilyen más, a szabályban előzőleg nem említett szabálytalanságot követ el, amelynél a játékot meg kell állítani figyelmeztetés vagy kiállítás céljából.
Közvetett szabadrúgás jár az ellenfél javára akkor is, ha a kapus a saját büntetőterületén elköveti a következő négy szabálytalanság valamelyikét:
1) hat másodpercnél tovább tartja kezében a labdát, mielőtt birtokából kiengedné;
2) a labda korábbi birtoklása után ismét kézzel érinti, mielőtt más játékos érintette volna (a labda pattogtatása nem számít);
3) kézzel érinti a labdát, amit csapattársa szándékosan hozzárúgott (hazaadás)
4) kézzel érinti a labdát, ami közvetlenül csapattársa bedobásából jutott hozzá
Most akkor én nem értek vmit? -
#9906 barátom. te a hazaadásra gondolsz. na azért jár közvetett -
#9905 én máshogy vágom -
#9904 egyébiránt az MU tervez valakit leigazolni? vagy valami pletyka volt már esetleg? -
#9903 Sok sikert nektek jövőre. [apró]Ligakupát nyerhettek, megengedjük [/apró] (csakvicc. tényleg sok sikert) -
#9902 és azt vágod, hogy veszélyes játékért a 16oson belül 11es jár, nem pedig közvetett? -
#9901 GRAT!!! jómeccsvolt az leszámítva hogy vesztett a chelsea :D -
#9900 azt vágod hogy veszélyes játékért közvetett szabadrúgás jár ügye? és hogy ez mit jelent, és hogy ez mennyire van szinkronban azzal hogy te miket fújkodnál és hova.. -
#9899 Belletti is lőtt tizit... na mind1.. -
#9898 hát, mivel kibillent az egyensúlyból, a labdát már esélye sem volt irányítani, valamint veszélyes játék is volt, én lehet h befújtam volna -
#9897 hagyjuk már a bíráskodást, unalmas!
ez a bl döntő azon múlt hogy a Chelseanek nem volt szerencséje, lőtt 3 kapufát, a 11es párbajokban is mikor Terry megcsúszott kapufára rúgta, de kifelé pattant. ennyi. volt meccslabdája a Chelseanek nem húzta be, mi igen.
[közben leszedtem torrenten az első félidőt már ] -
#9896 Nem esett el --> előnyszabály hol itt a hiba?
Részrehajlás:
Carvalho becsúszása, Essien könyökösei, Makelele könyökösei? Ezeket se nagyon látta.
Szarnak szar volt a bíró ezt aláírom, de nem vagyok hajlandó elfogadni hogy nekünk fújt volna -
#9895 részrehajló volt a bíráskodás és kész. volt egy eset amikor rio ferdinand szinte lerugta joe cole fejét, de ő rutintalanul nem esett el, (mert gondolom vérszemet kapott h 7 méterre van a kaputól) pedig az egyértelműen 11es lett volna (de még igy is megadhatta volna) -
#9894 idézem magamat a chelseatopicból:
"nem szőrszálhasogatásnak szánom, de:
Azért Drogba 11es-végrehajtására sem vettem volna mérget.
ami rögtön eszembejut az egy Afrika kupa döntő, ahol a 11-es párbajban ő kezdett Elefántcsontpart részéről és hibázott... végül Egyiptom nyert" -
#9893 a lényeg a lényeg Drogba rámozdult ami kb. el is találta ha jól emlészem Vidicset azt jogos a Piros + elötte se hiszem hogy jó kisfiú volt szóval JOgos:P -
#9892 lol -
#9891 Azért ne hasonlíts már egy szándékos ütést egy elnézett szöglethez. -
mate317 #9890 Az ütés ténye? És a szögletek tényét miért nem vette ilyen szigorúan? Nem vagyok nagy Chelsea fan se anit MU-s de ami tegnap történt bíráskodás terén azon egyértelműen látszott, hogy egy bunda. -
#9889 nb1.hu
A mérkőzés első negyedórája inkább tapogatózással telt, ezután azonban a „Vörös Ördögök” átvették az irányítást. A labdarúgókt nem kímélték egymást, a mérkőzést vezető Lubos Michelnek bőven volt dolga. Ahogy a MU játékosai is megdolgoztatták a Kékek védelmét a 27. percben: ekkor egy gyönyörű manchesteri támadás végén Brown ívelt középre, ahol az egekig emelkedő Cristiano Ronaldo senkitől sem zavartatva Petr Cech kapujába fejelt (1-0). A folytatásban mindkét oldalon helyzetek, és a félidő vége felé - egy kis szerencsével - egyenlített a Chelsea: Essien lövése két védőn is megpattant, az érkező Lampard pedig 11 méterről a hálóba helyzet (1-1)
A második játékrész során egy szemernyit sem csökkentek az izgalmak, a szlovák játékvezető alighanem élete legnehezebb mérkőzését fújta. A találkozó lefújásának közeledtével egyre inkább a Chelsea vette a kezébe a mérkőzés irányítását, és számos helyzetet dolgozott. Mindenki a londoniak vezető gólját várta, Sir Alex Ferguson együttese azonban végig nagyszerűen állta a rohamokat. A rendes játékidő alatt már nem született gól, így jöhetett a 2x15 perces hosszabbítás.
A ráadás első félidejében a Chelsea Lampard révén kapufáig is jutott (ez már a második londoni kapufa volt), ennél a helyzetnél a szerencse a manchesteriek oldalára pártolt. A második 15 perc során azonban a játékosok nemcsak testileg, hanem idegileg is elfáradtak… Egy össznépi lökdösődést követően Drogbát kiállították, így 10 emberrel fejezte be a meccset a Chelsea.
A tizenegyesek döntöttek... Eleinte mindkét oldalon magabiztosan értékesítették a tizenegyeseket a labdarúgók, az első hibázó Cristiano Ronaldo volt... Azonban a döntő pillanatban Terry is hibázott, így az ötödik pár után ismét nyílttá vált a csata. A hetedik sorozatban Anelka lába megremegett, lövését védte Van der Sar, ezzel 1999 után ismét a Manchester United nyerte meg a BL-t! -
#9888 Chealsea topikból:
"A Chelsea másodedzője, Henk ten Cate a meccs után elmondta, hogy nem John Terry rúgta volna az ötödik büntetőt, hanem Didier Drogba, de őt a hosszabbításban kiállították."
SZVSZ: Drogbát jogosan állították ki, nem az erő számít hanem az ütés ténye. (Más kérdés hogy nálam Tevez se játszotta volna végig.) -
#9887 Ezt nem fogod nekem bemagyarázni....a védők mindig az extra büntetőkre vannak bejelölve,az első öt azokból áll kiknek a rugó képességeik jók,Gary Neville-t se látod büntetőt rúgni kupa döntőkön az első ötben,pedig indokolt lenne mert jól ível be szélről,Terry viszont romboló csatár,mint Vidic vagy Rio.
WesBrown sokat fejlődött,néhány éve még ő volt a gyenge láncszem a védelemben,sokszor rata ment el a meccs,de most már kitűnő játékot lehet látni tőle,gratula neki is. -
#9886 Én még mindig nehezen hiszem el h megvan!! de megvan és ez a lényeg!!! -
#9885 Glory MU!
Mekkora meccs volt :D:D Szép volt fiúk! kellet már ez a BL :D:D
-
Zenszkij #9884 Megnyertük, természetesen Giggs nem hagyta ki a büntetőt, szerényen behelyezte a kapuba. Ott már éreztem. Terry meg egy nagy törő, egyáltalán nem tudom sajnálni :D. GLORY MU -
Zenszkij #9883 Viszlát te nagy szakértő guru -
#9882 felébretem! Jó reggelt minden MU fannak! Kb most kezd tényleg leesni h nyertünk! -
#9881 -
Csesza #9880 jaja, 1.5 millió forint kisválallkozói hitel... :) -
#9879 jó mérközést láthattunk és még nyertünk is!!
kell ennél több?? -
#9878 Attól ,hogy védő sokkal biztosabb ember mint egy Anelka... 11esnél nem az számít ,hogy mi a posztod meg hogy mennyire vagy yo a fociban.. most nem jött össze Terrynek , de sztem alap volt ,hogy benne lesz az első 5ben... -
#9877 naigen, már amikor odaállt énis tudtam h kihagyja.... -
#9876 váhááááá
mekkora meccs volt!!!!!
amikor roni kihagyta a 11est azthittem vége, de nyertüüüüüüünk :D -
#9875 Huh, jól megmondtad a magadét.
Szakértő.
:DDDDDDDDD -
#9874 -
#9873 az egész MU beképzelt nagyképüek gyülekezete a buzigyerek ronaldoval az élen. nem játszanak rosszul de ebböl a taho lenéző ocsmány stilusokbol vissza kellene venniük. Az a hiszti amiket ronaldo leszokott vágni mindig dőlök rajta. Azért áljunk már meg..