Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
football without ultras is nothing
csak holnap ne hétfõ lenne<#vigyor>#vigyor>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
3 ponttal vezetünk a bajnokságban!
ugyanaz volt, mint Bolton ellen
elég is ennyi, a többit majd a keményebb meccseken kell hozzáadni, hosszú lesz ez az idény
http://www.powerplaymanager.com/r57633
kicsit kiengedtek a végére a fiúk, de így is magabiztos gyõzelem volt.
a bl-ben nem blama volt, hanem pihentetés
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
milyen volt Vidic gólja?
Hello World!
3' <1 - 0>1 - 0> L. Saha (pen.)
10' <2 - 0>2 - 0> C. Ronaldo
66' ❤️ - 0>3 - 0> N. Vidic
Glory Glory Man United!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
1-0
Figyeljetek most meg nem mondom melyik évbe de a Real Madrid a csoportkörbe 2x (!) kikapott és a végén BL döntõs lett, szal errõl ennyit!
Ma viszont nem ártana nyerni, ha továbbra is esélyesek akarunk lenni a bajnoki címre!
Glory MU!!
Glory Glory Man United!!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
GO MU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hello World!
"Ryan has a hamstring injury and is doubtful for the match," confirmed Sir Alex. "Gary is having trouble with a recurring calf injury which he suffered during the World Cup. We don't think it's serious, but if it keeps recurring we'll have a problem. We want to nip it in the bud as soon as possible."
Neville is set to be replaced by Wes Brown, who lost his place in the side to Nemanja Vidic after the defeat to Arsenal. Vida has since struck up a solid partnership at the heart of the defence with Rio Ferdinand.
Cristiano Ronaldo is expected to shift to the left flank in place of Giggs, while Darren Fletcher is likely to resume duties on the right, where he has impressed in recent weeks. United have options up front to cover Saha's absence, with Ole Gunnar Solskjaer and Alan Smith ready to partner Wayne Rooney in attack.
Sir Alex also confirmed that Patrice Evra has recovered from the ankle knock he picked up against Bolton on Saturday, while Saha looks likely to return against Pompey, after being rested as a precaution for the Copenhagen game.
"Louis got a knock on the knee but will definitely be fit for Saturday," insisted the United boss.
manutd.com
Tehát Neville és Giggs még nincs a Portsmouth ellen de Saha már igen!
Glory Glory Man United!!
Glory Glory Man United!!
én is hasonlóan voltam mint te, nézem a viasaton felvételrõl, félidõben mondom kicsit netezek csak ott basztam el hogy a premierleague.com a kezdõlapom ahol rögtön megláttam hogy kikaptunk így mérgesen de én meek aludni! <#duhos2>#duhos2>
Glory Glory Man United!!
Elég unalmasan jáccik a csapat...
akkor mostmár alszok is😊
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Direkt figyeltem ma mert elõtte elolvastam amit itt írtatok.
Meccs közben sem gondoltam arra amit írtatok meg az összefoglalót nézve sem.
De mindegy bocs ha vkit megsértettem csak felhúztam magam picit.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
ha nem kezdenél el egybõl fikázni, ha nem jobban megnéznéd a videót te is ráeszmélnél hogy elég félreérthetõ a szitu!
Ember, én vagyok a legboldogabb hogy Wazza mesterhármast lõtt, ne találd már ki, hogy ellene vagyunk!
Glory Glory Man United!!
olyan vagyok mint wazza
lehet más máshogy látta;dolgozza fel a láttakat.Énse láttam,h nagyon lógatná az orrát😊mégse seggelek le senkit...szal
riszpekt
Most néztem meg az angol összefoglalót.
Mirõl beszéltek ti?
Minden góljánál örül mint állat.
A negyedik gólnál meg megcsókolja a lasztit megölelik a társak és tesz egy mozdulatot rácsap egy másik kézre kb ezt illusztrálva, hogy kurva jó volt végre megtört a gótalanságom.
Erõtõl duzzadó, önbizalomtól szétcsattanó, azért is megmutattam mozdulat volt.
Ti akkora seggek vagytok az öszeesküvés elméleteitekkel együtt hogy az hihetetlen.
Bolton 0-2 Man.United
Bolton 0-3 Man.United
Bolton 0-4 Man.United
forrás: mufanpage.hu
Glory Glory Man United!!
köcce
nemtom miért csinálta!!!
Én imádom a mu-t már egy jó pár éve de....Rooney- nak a stílusát nem igazán szeretem....
De attól Forever MU 😄
GGMU
Bár lehet csak beleképzelem!
Glory Glory Man United!!