35611

• Rockynhooo
    legyetek bajnokok folyamatosan az elkövetkezendő 70 évben és akkor jóba leszünk :D
  • John Cena
    én is amúgy de azért jó volt úgy mond hogy magyar csapat le gyűrte a MU-t
  • Coco
    [már zte ellen is mu-nak drukkolt :) pedig kb 7 v 8 éves volt]
  • Mike94
    ? ezt kifejtenéd? :P
  • Coco
    omg.
  • Mike94
    navajon? :)
    csak nem jártam ide a topikba
    [már zte ellen is mu-nak drukkolt :) pedig kb 7 v 8 éves volt]
  • kulabácsi
    miért eddig kinek drukkoltál?
  • John Cena
    helyes:P
  • Mike94
    :D
    [közbe +fav és ide tartozik ezentúl :) ]
  • John Cena
    :) hát nem?:P
  • Mike94
    [összeesküvés elméleteket gyárt] - :D
  • HunnernesKonge
    Ez mennyire durva azért?
    [összeesküvés elméleteket gyárt]
  • John Cena
    LOL:P meg vannak apárosítások:P spanyol angol ból:P
  • Mike94
    loooool :D
    akkor hajrá real :D
    és term hajrá MU!
    Glory Glory Man United!
  • Mike94
    úgy szeretem a sok cselszar "szurkolót" akik azóta pártoltak a cselszar mellé amióta ábrámovics megvette a klubot....
    jó csapatot könnyű szeretni
    hülye divatdrukkerek -.-
  • DJ BP
    Találtam valami érdekeset, a 21. században a két bajnokság adott évi győzteseit olvashatjuk:

2001 Manchester, Real Madrid
    2002 Arsenal, Valencia
    2003 Manchester, Real Madrid
    2004 Arsenal, Valencia
    2005 Chelsea, Barcelona
    2006 Chelsea, Barcelona
    2007 Manchester, Real Madrid
    2008 Manchester, Real Madrid

Na erre mennyi esély volt? :D
  • Matthew Prosac
    haverom értekezése a ronaldo-szindrómáról:

"..aztán eldöntheted h így volt-e...ugye ronaldonál nagy dilemmává vált, hogy hova rúgja...eddig sokáig jobbra rúgta, erőből.

volt a west ham meccs, ahol mellébikázta, oké...jött a barca meccs, ahol változtatni akart, és balra rúgta, de nem bízott magában, h oda bemehet, túlhelyezte, mellé...jött az utolsó forduló. a kapus messzire elrepült jobbra (oda várta), lehelyezte belsővel laposan balra. jött ez a meccs...izomból nézi a jobb oldalt. mikor nekifut, mikor megtorpan, teljesen átszellemülten koncentrál a jobb oldalra.

annyira látványosan, h cechnek ezt cselként kellett volna értelmeznie, és balra vetődni...de nem nyalta be. "
  • Rockynhooo
    Figonak mindig bejött :D lehet tőle leste elvégre Portugál Portugál :AS:DA:SD
  • kulabácsi
    mindig megtorpan, és a fontos meccseken mindig elbassza :D
  • Rockynhooo
    de nem értem amúgy miért torpant meg? egyszerűen cselnek szánta mint anno ahogy Figo rugta mindig :D? vagy szimplán megilyedt?
  • John Cena
    faszaaa:D
  • Mike94
    ezt mondtam el, csak lehető legrövidebben a #9846-ban
    de úgy látszik egyeseknek csak a hosszabb változat érthető
    terrys kép meg loooool :D
    azér nem ronaldosba kéne mer roni nem csúszik el csak szimplán szarul rúgja :)
    de betartotta igéretét: barca utáni köv tizit bellőte, csak az a wigan ellen volt :)
  • limperatore
    :D::D
  • HunnernesKonge
    URISTEN
  • Atti12
    ez mekkora _A:_:D?SF:_A?DS:F?:D:DS
  • Rockynhooo
    ilyet inkább Ronaldosba kéne :)
  • kulabácsi
    bazze :DDDDDDDDDD
  • Matthew Prosac
    ez gonosz, de:
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • passatgt
    ide nem jött senki ahogy látom, innen meg aki átment, magára vessen:)
  • sapkafej
  • kulabácsi
    hát nemtom én akkor sem mennék át más topikba telefikázni azt és veszekedni, de ők tudják...
  • Matthew Prosac
    Joao Moutinho:

Talán ők érkezhetnek.
  • Matthew Prosac
    bah. mégeccer. Veloso:
  • passatgt
    ha nem mi nyerünk, mi szidjuk a bírót, meg nekünk nem volt szerencsénk

ez van, nyertünk, majd legközelebb chelsea nyer
  • Matthew Prosac
    Ők vannak a kívánságlistán. Velosonak nagyon örülnék, elég jól nyomja, néztem pár Sporting meccset idén.. (csakhát a posztjára dugig vagyunk)

Miguel Veloso

Joao Moutinho
  • kulabácsi
    imádom amikor egy döntő után megy a sárdobálás a 2 csapat között...

nemtom mit kell itt vitatkozni
  • Winz
    Erről van szó,nem kell mindent túlmagyarázni.
    A Premierligában is a legjobb nyert,megláccot a gólkülönbségen.
    Ősszel próbálkozhatnak újrah,valszeg néhány száz millát rákölt játékosokra Abramovics azt reménykedhet hátha bejön végreh :)
  • Atti12
    Na ezt is megnyertük!! :) Az első félidőt mi, a másodikat ők irányították, ezt senki sem kétli. De annál a gólnál ha nem csúszik el Van Der Sar akkor abból nincs gól, még ígyse hogy átpattogott a védelmen. Ahoz pedig hogy Ronaldo kihagyta a 11-est, csak annyit mondanék hogy ha nem fejeli be azt a gólt akkor nincs tizipárbaj. Egyben volt a csapat, a végén kicsit a szerencse is mellénk állt, de hát kit érdekel. Megnyertük!! :)

Az átadó meg nagyon szép volt, majdnem elpityeredtem :)
  • John Cena
    Chelsea Topik tele van HA ez Ha azzal.. Hát erre van 1 duma néha apám benyögi nekem "Persze, Ha nagy anyádnak pöcse van az a nagy apád" MU jobban játszott bíró meg szerintem mind kettő félnek úgy mond segített
  • Cabell
    Amiről itt szó van, az az, hogy a szerencse mindvégig a Chelsea-vel volt a BL-ben, a mai meccs rendes játékidejének utolsó 10, illetve a hosszabbítás 30 percét leszámítva.

Egészen addig viszont igen.

Az, hogy az egyik legkönnyebb sorsolással meneteltek egész az elődöntőig, ahol még az első meccset elbaszta sikeresen Riise, önmagában szerencsés, az, hogy a visszavágón az idei BL szezon első olyan meccsét tudták produkálni, ahol ténylegesen jobbak voltak az ellenfélnél, derék, de nem egetrengető.

De még így is a Pool jutott volna tovább, ha nincs a balhátvéd kiváló megmozdulása...

Itt mindenki azt mondja, hogy a bíró nekünk fújt. Kétségtelen, egy szögletet itt befújt, ott meg egyet nem.

Ennyi.

És akkor nyilván a Chelsea a világ leg pechesebb csapata, mert rúgtak 2 kapufát.

Erre annyit tudok mondani, hogy éppen annyira voltak szerencsétlenek akkor, mint amennyire szerencsések voltak akkor, amikor nem kaptak 2-3 gólt az első félidőben, meg akkor, amikor ehelyett ők rúgtak egy nagyon szerencsés gólt.

A tizi párbajt ők vesztették el, ergo: nem volt szerencséjük. Ezt nem ironizálás nélkül mondom, ez tényleg így van. Aki büntető párbajt veszít, annak ezzel a tudattal együtt kell élni.

Itt a kapus egy hihetetlen rutinos valaki, aki az összes büntetőnél (talán egynél nem) érezte az irányt. Ott a kapus egy fiatal, világklasszis kapus, aki még nem élt meg annyi hasonló szitut.

Azt gondolom, hogy itt akárki nyert volna, a másik csapat mindenképp elmondhatta volna, hogy "pedig a lábunkban volt a győzelem".

Itt most a Chelsea mondhatja ezt így el, mert két kapufát is lőttek, és akkor az a három centi választotta őket el a győzelemtől.

Mi az elején hagytunk ki két ziccert, ha azok bemennek, nem lett volna se hosszabbítás, se tizipárbaj.

A második félidőben tényleg jobban irányítottak, de ez most nem jött össze. Mármint az, hogy könnyű sorsolással, és nem kevés mázlival bejutnak a döntőbe, hogy aztán ott (nagyjából először) tényleg, igazán jó teljesítményt nyújtva megverjék azt, aki talán a legnehezebb sorsolással jutott idáig.

Nem lehet mindig így nyerni:)

Glory Glory Man United!