35611
-
#9872 #9869
thx -
#9871 én haverommal néztem náluk, a tv előtt ültem a földön imára kulcsolt kézzel mikor megkezdődtek a 11-es rúgások (erőteljes előre-hátra dülöngélős mozdulat, nem a pia sokkal inkább a drukk miatt)
mondtam neki még a hosszabbításban hogy ha 11esek lesznek Ronaldo kihagyja erre a fél karomat adom. valami olyan magyarázatba kezdtem hogy általában a szezon/mérkőzés embere szokott hibázni ilyenkor, illetve a legjobbak (Baggio,Becks, lehetne sorolni).
valahogy így néztem ki a 11es rúgásoknál:
első: "Áhh, Tevez az belövi... Ezaz!" [hosszas ökölrázás - tudta h bennlesz]
második: "Carrick,háááát... nemtom... Yesssssssss! [újabb hosszas ökölrázás - kétségei voltak]
közben egy rossz megérzés: "Belletti kihagyja,.. nabazzmégse"
harmadik: "Ronaldo kifogja hagyni, már mondtam neked, oda se nézek, ez tuti [közben hátat fordít a tv-nek de visszanéz és pont látja hogy valóban..]... bazdmeg MIÉRT? MIÉRT NEM CÁFOL RÁM?" - [enyhén szarkészen, erősödő hangerővel és kétségbeesetten]
negyedik: Hargreaves belövi.. Jólva'! [még reménykedik, de már nagyon pesszimista]
közben Ashley Cole lövését majdnem megfogja v.d.Sar: "Igeeeen!!!,..MI? Bazdmeg bement??????? Áááááááááá miért teszik ezt velem? Teljesen úgy láttam mintha meglenne.. [miután a földön hátraesett örömében és beverte a fejét az állólámpába rá kellett jönnie hogy vaklárma volt,- fránya sör]
ötödik: Lődd be NANI lődd be!!!!!!... Jóva' [már rég nem rázza az öklét, csak reménykedik - amúgy kétségei voltak Nanit illetően]
Terry jön:
Áááá ez szopás.. Ő be fogja lőni, túl rutinos, túl jó hogy ilyen pillanatban hibázzon. [teljesen kétségbeesik és elkönyvelte hogy elbuktuk a BL döntőt. hátradőlt a földön imára kulcsolt kézzel ismételgette magában "Hagyd ki, hagyd ki!", fél szemmel a tv-t leste]
Terry kapufára rúgja, nálam pedig enyhe delay és csak kb 3 mp-el utánna esik le hogy "Úristen! KIHAGYTA! Újra meccsben vagyunk! Wááááááááááá!!! Nem hiszem el - és már tényleg nem hitt benne.
Anderson belövi, Kalou belövi, itt ismét felvettem az imádkozó sáska-pózt.
hetedik rúgónk Giggs: Én oda se nézek, én ezt már nem bírom tényleg.. [tv-nek háttal fordul és fejét a padlóba dugva várja hogy mit ordít a kommentátor.. megvan. "Sima"- mondja haver közben. jólvan. nem kapott szívinfarktust]
Anelka jön, haverom meg aztmondja hogy ő ki fogja hagyni ő meg ezt érzi nagyon.
És valóban! Ezen a ponton pedig nem artikulátlan üvöltés jött, hanem csöndben és szívinfarktussal a nyakamban hátradőltem a földön kezemmel a magasban és megdícsőültem. Jézuskrisztus póz is megvolt talán, de innentől kb úgy néztem az eseményeket, hogy külső szemlélő nagy tételben fogadott volna rá hogy a Chelseanek drukkoltam: ültem a tv előtt kicsit eldugtam a tenyerembe az arcomat és meg se szólaltam. Nemigazán fogtam fel.. Aztán képzelhetitek. Csatlakoztam Terryhez
Eléggé hosszúlett, kikívánkozott, grat annak aki idáig elért :) -
mrroma #9870 szep volt, gratulalok, nem ez a mecs alapjan de oszesegeben ti voltatok a legjobbak az iden -
#9869 Fájó szívvel, de Gratulálok a csapatnak! -
#9868 Ez a meccs vetekszik az Isztambúli Pool - Milán BL döntőjével....rvajó volt,gratula a MU-nak,de a Cselszinek is mert ők is mindent beleadtak!!!
A döntést nemtom ki hozta hogy a Cselszinél egy védő rúgja az ötödik kupát érő büntetőt...valszeg csak azért hagyták mert ő a csapatkapitány.
Ha Ronaldón megy el a meccs,akkor sem baszták volna le,ha ő nincs még hosszabbítás sincs,na meg amit ebben a szezonban művelt.....a volt 7-es Beckham is kezetcsókolhat neki. -
#9867 SZÉP VOTL FIÚÚÚÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9866 De megmondta itt valaki:D:D
És amikor VDS kifogta Anelka büntetőjét percekig meg sem tudtam szólalni, persze:) -
#9865 Megkönnyzetem :'( -
#9864 Akkor egy hajóban evezünk mert én se vok szín józan! DE hát 1 ijen este után mit vár a ember:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#9863 http://www.skysports.com/gallery/detail/0,20501,11979_3594016,00.html -
#9862 ja és ittas is vagyok, igen! -
#9861 most értem haza.
meghaltam, beszartam, behugyoztam, elélveztem, minden megvolt.
97 óta vagyok MU-fanatikus és 2 BL győzelmet sikerült megélnem, azt hiszem nem lehetek eléggé hálás a fiúknak hogy ezt megérhettem.
GLORY GLORY MAN UNITED, hosszú lesz az éjszakám még.
[mellesleg grat a Chelsea-nek is , de hogy egy haveromat idézzem: "nem lennék most Terry pszichológusa az elkövetkezendő hónapokban" ]
RESPECT for BOTH TEAM, ESPECIALLY for MAGICAL MANCHESTER UNITED! -
#9860 Ha a margit szigeten valaki látott valakit hol a föld alatt, hol a felhők felett ingázni valakit, én voltam:) Most az utóbbi állapotba vagyok:D (csak ne lenne holnap suli:S)
Még annyit, hogy sok semleges ismerősöm lett most Chelsea szimpatizáns, és sok, nagyon sok a hiszti, innen is onnan is:D
De a legkevésbé sem érdekel. Még annyira sem:) Most nem. -
Paranoia #9859 Egy kis dilemma.
C. Ronaldo....
ANNYIRA tudtam,h kifogja hagyni a 11egyest...
Elbaszta.MEGINT!
Nem tudom,h ez a flegmaság vagy nagy képűségnek tudható be.Ha szcsétlen terry(naon sajnálja)nem csúszik el akkor csúnyán buktuk volna az egészet RONI miatt és pedig csak egy 11est kellet volna berúgnia nem megint túlcifrázni...Aszem akkor csúnyán megzuhant volna és meglett volna "bélyegezve"...
A hisztiket meg a feldobásokat...most mellőzném..
DE!
Neki köszönhetjük az első gólt és 1álltalán MINDENT,h eddig eljutott a csapat és megnyertünk mindent!
(azért a 11esei tüskék maradnak a szemembe)
-
#9858 ha a "ha" számitani akkor a mu vezetett vna 3-1 re Bocsi -
#9857 ÉN SIROK! UJRA BL GYÖzElEM!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM TOK MIT IRNI!!!!!!! :'( :D:D:D: -
Paranoia #9856
-
Paranoia #9855
-
#9854 Azért nem kötelező utánozni Ronaldót beképzeltség terén -
#9853 Kössz!:D -
#9852 illik gratulálni a bajnoknak, meg is teszem: szép volt , gratula. remélem jövőre összeakadnak csapataink :) -
skristof #9851 ennnyiiiiiii
mi a faszom az a cselzii???
anglia és európa trónján -
#9850 tudom , mivel a végeredmény számit -
#9849 dehogynem -
#9848 Grat Manchester, és persze az örök legjobb van der Sar!!
NYERTÜNK!!! -
#9847 Másik fórumban volt egy hasonló kvalitásu egyén mint te.
Beidézném az ottani válaszom:
És ezt ennek a topiknak a fele kurvára megkérdőjelezi a másik fele pedig kurvára leszarja.
bb -
#9846 aham, ha cselszarnak nincs annyi temérdek mákja első félidőbe, akkor nem beszélünk semmiről a kapufá(k)nál, meg hosszabbításnál sem, mer nem is lett volna
elvakult vagy -.- -
#9845 Téged is az eszedért szeretnek:D -
#9844 Grat skacok! -
#9843 Glory MU!!!! :D -
#9842 kurvára nem érdemelte meg a MU ,csak szerencsélye volt ,de gondolom ezt ti is tudjátok.
Rúúúni meg ugrált ott mint egy majom ,de a meccsen meg nem csinált semmit a pofázáson kivül :D -
#9841 he, bnőt nem bl döntő alatt kell magadmellé ültetni :D -
#9840 Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!! -
#9839 Szerintem felhőtlen örömöt.
ONE LIFE ONE LOVE ONE UNITED -
#9838 ilyenkor mit érzel?:D -
#9837 Bajnok áhhhh -
#9836 magyar zászló xD -
#9835 Bajnok áhhhh -
#9834 ugyanezt mondtam Capello-nak msnen :D
lk döntő: vereség
pl: ezüst
bl döntő: vereség
nyehehe :D -
Paranoia #9833 ÉN MOST MENNYBE MEGYEK:D