Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Owen Hargreaves nagyon kell akár Smith-ért is, de én sajnálnám, ha Smith elmenne tõlünk.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
- Biztos, hogy kedden pihentetek néhány játékost - mondta a skót a Sheffield United ellen 2-1-re megnyert bajnokit követõen. Ennek ellenére a lehetõ legerõsebb kerettel repült el Skóciába a United, Ferguson pedig elmondta, mindenképpen gyõzni akarnak, hogy biztosítsák a továbbjutásukat. Ehhez mindössze egyetlen pontra van szüksége a Manchester Unitednek, amely jelenleg három egységgel elõzi meg a hatpontos Celticet és néggyel a Benficát.
Nb1.hu
nee is emlegesétek,mermár most tépem a hajam
football without ultras is nothing
Glory Glory Man United!!
az efo azaz englishfootballonlinet jelenti amit www.englishfootball.hu címen érhetsz el.Mégecce bocsi és glorry MU!!
One Love, One United!
jah elefelejtettem hogy ez a bajnokságra érvényes csak.
Glory Glory Man United!!
szar hogy elvesztettük a góltalansági sorozatunk, viszont 7 meccs zsinorban gyõzelem és ez a lényeg!! <#beka3>#beka3>
azért kedden ennél többet kell mutatnunk!..
Glory Glory Man United!!

PPF roni akkora helyzetet hagyott ki,h else hiszem...
1-2 <#taps>#taps>
1-1
nemlesz ez így jóóóó
Bár ritkán játszunk a Sheffield ellen kicsi esély lehet a meglepetésre!
Mindenesetre a skysports tippje 2-0 nekünk! <#gonosz1>#gonosz1>
Glory Glory Man United!!
Sheffield United-Manchester United (élõ)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A VB-én szoktamrá a mecssekre!!!<#taps>#taps>
ANGLIA: Robinson – Richards, Ferdinand, Terry, A. Cole – Gerrard, Lampard, Carrick J. Cole (Richardson 78.) – Johnson (Wright-Phillips 74.), Rooney.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Glory Glory Man United!!
De gondol hattam volna!!<#falbav>#falbav><#conf>#conf>
Na de ne szivassuk már skacok! Nem, nem itt játszik sõt sehol mert visszavonult!
Glory Glory Man United!!
Na de ne szivassuk már skacok! Nem, nem itt játszik sõt sehol mert visszavonult!
Glory Glory Man United!!
bulvárNS szerint a MU is érdeklõdik Németh Krisztián iránt