35611
-
Paranoia #9992 eehjjj a fene a szádat:P
nekem egy k*szot nagy zászló kell az ágyam fölé,mindenek elött:D
aztán mezek persze,meg minden csecsebecse...aztán elásom magam a a pálya közepébe
szigorú wallpaper
-
#9991 Egyik legjobb amit vettem:
-
#9990 nekem ez már megvolt, vettem mindenféle mezt, voltam meccsen, fényképeztem, videóztam:) -
Paranoia #9989 hmm én most megyek ki juniusba manchesterbe^^
megveszek mindent és körbe fényképezem magam mindenhól
a meccs is tervbe van véve,majd jövöre vmikor...
-
#9988 az az gazi manchester drukker, aki kint volt manchesterben legalább egy meccsen, amikor nem magyar csapat ellen játszott
ue igaz másik csapatra is
persze ezt nem komolyan gondoltam -
#9987 :DDDDDDD
most jól megaszontad, tök pozitív képet mutatsz magadról grat -
#9986 nem vonatkozik senkire csak erre az ostobára -
#9985 soha nem irtam ide és ugy tervezem h nem is fogok de te rohadt undorito nyomorek MIKE olyan ostoba vagy h mindjárt rádhányok IP-n keresztul, 1. ne hivd igy h cselszar 2. fogalmad sincs h mi igazi chelsea szurkolok miota pártoljuk oket és 3. te vagy 16 évesen a nyomoronc divatdrukker mert a MU-t szeretni nem nehez mert mindig élen voltak,ez olyan mint a forma 1 ben michael schumacher-t imádni. a retkes kva anyad a divatdrukker te szar. -
#9984 ez volt Kakával is...most Ronaldóra szálltak rá -
#9983 Sir Alex Ferguson éles kritikákat intézett a Real Madrid felé, amiért az a sokadik nemleges válasz ellenére sem képes letenni Cristiano Ronaldo megszerzéséről, s továbbra is igen erőteljes érdeklődést mutat a portugál játékos irányába. A legújabb ajánlat például 90 millió euróról szól, Ferguson azonban úgy véli, hogy mindezekkel a Madrid csak azt igazolja, hogy erkölcsileg nem megfelelő értékeket képvisel.
“Azt hiszik, hogy a világon bármit megtehetnek, velünk azonban ezeket nem lehet megcsinálni. A Real Madridból hiányzik az erkölcs” - háborodott fel nyilvánosan Sir Alex, majd a továbbiakban azzal folytatta, hogy őt egyedül az érdekli, hogy játékosát továbbra is szerződés köti a Manchester Unitedhez: “Olvasom a teletextet, beszél Schuster, beszél Calderón… A lényeg, hogy Cristianónak további 4 éves szerződése van” - szögezte le a Manchester United vezetőedzője.
Ezt követően elárulta, hogy bár a sajtóból nagyon úgy jön le, korántsem a Real Madrid az egyetlen olyan csapat, amelyet érdekel Cristiano Ronaldo, viszont a többi alakulat egyáltalán nem mutat ennyire erőszakos érdeklődést, mint a királyi gárda: “Azt hiszik, hogy más kluboktól nem kapunk ajánlatokat a játékosainkért cserébe? Nem a Real Madrid az egyetlen csapat, amely érdeklődik Ronaldo iránt, de a többiek nem beszélnek, és nem mennek bele ezekbe a badarságokba”- mondta Ferguson. [madridista.hu]
Teljesen igaza van, messze átlépik szerintem ezzel a sok "fenyegetőzéssel' az ízlésesség határait. Lehet, hogy a fele, vagy a háromnegyede kamu a nyilatkozatoknak, az is bőven sok. -
#9982 delban -
#9981 Bocsi, ha nem lett volna szabad, de egy kis off:
Egy online FIFA 08as bajnokság! Aki akar jöjjön! Most indul, még senki sincs elkésve=)Jelentkezzetek!Itt a link -
#9980 hála az égnek :D -
#9979 faszaa -
Paranoia #9978 hja -
#9977 Persze hát azért illik jóvá tenni azt a kihagyott 11-est :) -
Paranoia #9976 Cristiano Ronaldo: maradok!
Az elmúlt napokban, hetekben több pletyka is napvilágot látott Cristiano Ronaldo jövőjét illetően. A 23 éves portugál játékosról köztudott, hogy valamikor szeretne Spanyolországban játszani, a Real Madrid pedig remélte, hogy erre már a következő szezonban sor kerül. Az idei szezonban összesen 42 gólt termelő szélső a szerdai, nyertes BL-döntő (a MU büntetőkkel verte a Chelsea-t) után örömmámorban úszva nyilatkozott.
- Abszolút biztos, hogy maradok - vette elejét a spekulációknak Ronaldo. - Amikor kihagytam a büntetőt, azt hittem végünk. El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök az idei szezon sikerei miatt. -
#9975 LOL! :D -
#9974 VAn Der Sar
A kapus szerint éppen a legjobbkor sikerült mentenie a MU-Chelsea BL-döntő büntetőpárbaja során...
- Komolyan nem szerettünk volna a büntetőkig eljutni - mondta Edwin Van der Sar a MU-Chelsea Bl-döntőt követően -, de amikor eljött a pillanat, tudtam, hogy hőssé válhatok. Pályafutásom egyik legszebb estéje volt a moszkvai, még akkor is, ha 1995-ben már elhódítottam a Bajnokok Ligája serlegét az Ajax-szal. Igaz, Terry lövésénél, amikor elcsúszott, óriási szerencsénk volt. A büntetőnél mindig a végrehajtónál van az előny, te kapusként csak reménykedhetsz abban, hogy menteni tudsz. Nekem ez akkor pont a legjobbkor sikerült... -
#9973 haver edzője szerint is így van :D -
#9972 11est kivédeni nem lehet, csak rosszúl rúgni -
#9971 nem is az a lényeg hogy most Cech meg Van Der Saar, hanem alapbol akármelyik kapus a világon egy tizenegyes párbajban hány lövést véd ki ? :D ha már 1et megfog az kurva nagy szó, ha kettőt akkor meg már valószínű hogy nyertek :)
amúgy meg sztem yol teljesített most mind2 kapus :) -
#9970 ő mégszarabb volt :D -
#9969 akkor Cech mennyit fogott meg,idióta... :D -
#9968 az ... valóban -.-' -
#9967 van der sar jo szar volt kb, 1-et tudott megfogni 7 rugásból az nagyon gyenge teljesítmény -
#9966 ilyen becélzod szépen a fejét és a szemeközé vágod!
szinte tuti hogy elvetődött valamelyik oldalra, te pedig izomból bevágtad középre félmagasan vagy léc alá -- pedig igazából fejbe akartad rúgni :DDD -
#9965 Vannisztelroj és Figo is így rúgták a büntetőt,mindig megtorpantak,és mennyit kihagytak atyaég :)
Ha Ronaldo úgy rúgná mint a szabikat,akkor lehet a godzilla is gólkíper nem érne oda a sarokba.
Vanderszar olyan rutinosan védett mint Dudek a Pool-Milánon.....Vander mutogatott a pipába,Dudek meg fel-alá szaladgált a vonalon....qrvazavaró lehet ám az ilyen ;) -
#9964 lol dehogy blokkolt, mindig így rúgja a tizit és nem véletlenül.. -
#9963 hát itt semmiféle csel nem volt, egyszerüen leblokkolt.... -
Paranoia #9962 kicsit moderáljátok magatokat -.-
-
#9961 először asszittem már tőlem hánysz :S
aztán még v 2x elolvastam és rájöttem h a divatdrukkerektől :D
de tudok mondani olyan cselzist is aki már előtte is az volt, pl a saját tesóm, ő még zoláék idején szeretett bele a cselzibe, azt a csapatot el is ismertem, mer semmi pénzből, és nagyon szűk, gyér játékos keretből bejöttek 4. helyre és ekkor jött a ruszki-g*ci
#9960 :D -
#9960 hát nekünk nem ingünk úgyhogy költözz át máshová a bundáddal együtt. mondjuk a serie-a topicba. -
#9959 Hányok az ilyenektől... pfúúúúj... Szerencse, hogy kevés van belőlük. Mindörökké MU! Csúcson vagy völgyön!! :) -
mate317 #9958 Nekem mindegy, de az igazsághoz hozzátartozik a bunda ténye. Manapság már nagyon sok minden nem a pályán dől el. Nem akarok senkit se provokálni persze, akinek nem inge... -
#9957 ennyi! -
#9956 előnyszabály volt, akkor meg olyan mindegy , nem?
amúgy leszarom. elegem van az okfejtésekből és játékvezetőkről szőt vitákból.
vége, lefújták. nyertünk. -
mate317 #9955 Na akkor helyesbítek: veszélyés játék az, ha a láb fejmagasságba lendül. Azért elhiszem, hogy csak közvetett szabad jár. De tegnap Joe Cole-nak szabályosan rátartottak a fejére, és tényleges fault történt, nem? -
#9954 ok de ti is, ti nagyobb egyeduralkodók vagytok hazátokba mint mi :D [sajnos] -
#9953 igen annak azér örültem részben, de legalább annyira örültem az álmok színházabeli 5snek :P