Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
nem meglepõ.. volt saját nevelés...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
ez gyors volt, 1:0 oda....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok
13.45 Hull City-Manchester United
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Darthmushroom
Mai:
Kezdõ: De Gea - Rafael, Smalling, Evans, Evra - Valencia, Cleverley, Fletcher, Young - Rooney, Welbeck

Cserék: Lindegaard, Vidic, Carrick, Fabio, Kagawa, Januzaj, Hernandez

GYERÜNK FIÚK!!!

contraste
😄 ez jó..

ain't got no history

Darthmushroom
am valaki nem tud valami feliratot a class of 92-höz? még angol is jó volna, valamilyen szinten értem, csak hallgatva nehezebb.

Tyler1
Suarez viszi ezt a még mindig elég gyengének nevezhetõ keretet. Olyanok, mint a Spurs volt Bale-el, tartották a top3-mat rendületlenül, de elég ha egy ember kizökken, és tavaszra már lecsúsznak a dobogóról is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
én meg semmivel nem tartom erõsebbnek õket mint pl. tavaly voltak, csak most Suarez órási formában van annyi a különbség.

Carragher szerint a Pool képes lehet megnyerni a bajnokságot. Gary reakciója:
ITT

limperatore
azért az a pool elég erõs most, kemény meccs lesz
Suarez alapba 2 gólokat lõ meccsenként 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Tyler1
Arsenal szerintem hozni fogja, City meg úgy elpicsázza a Poolt, ahogy mostanában a nagy csapatokat általában. Szerintem. Ettõl függetlenül nekünk sem szabad hibázni.

ismét "csak" hozni kéne egy kötelezõt a hull otthonában
elképzelhetõ, h mind3 dobogós bukni fog
west ham-arsenal
city-pool

http://www.powerplaymanager.com/r57633

boldog karácsonyt mindenkinek!

HRC Dodi
Boldog Karácsonyt Ördögök! <#wave>

Smithie
<#idiota><#violent>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

jetblack
Hazajottem magyarorszagra eslo dolgom a konyvesboltba valo beteres es a konyv megvetele volt <#vigyor>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Darthmushroom
A tökéletes ajándék 😊

attiGT
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Meghozta a Jézuska Fergie könyvét 😛 Nem is tudtam, hogy már van magyar változat is...

Darthmushroom
Kellemes Ünnepeket szurkoló társaim 😊

Tyler1
Kellemes ünnepeket 😊

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
Fella nagyon sokadik... nem szabad ilyekor elfejteni Bebe,Machete... vagy h hívják az angolait, Veron (akit imádtam és az elõtt és klub rekordért jött), Djembaba stb... szóval azért voltak sokkal nagyobb befürdések. Am nekem az a véleményem h Fellaini lesz még MU szintû játékos, csak be kell illeszkednie...ez valakinek gyorsan megy valakinek nem.. (Carrick is milyen szar volt évekig..)

arany esélyesek közül? Hát ha nem lenne törvényszerû a sok dühítõ pontvesztés, nevetségesen kiszámítható utolsó perces gólokkal, én is ezt mondanám, de nem így van sajnos.

Közben kis dilemma: Fellaini minden idõk hanyadik legrosszabb MU igazolása? fellaini_legalabb_hat_hetre_kidolt_9227
Darthmushroom
Én magunkat egyáltalán nem zárom ki az arany esélyesek közül. am szerintem nem a tavasz lesz fõleg a döntõ hanem most ez a téli idõszak a december+január.

Tyler1
Szerintem inkább a Chelsea jöhet ki gyõztesen idén, mint a City. Bár korai még errõl beszélni, jön egy 1 hónapos átigazolási szezon, meg jön a mindig kritikus tavaszi iram, ott lesz az egyre nehezebb BL szereplés is (most hagyjuk ki jut tovább, ki nem, mert nincs papírforma sem az Arsenalnal, sem a Citynél). Mi jól hozzuk a tavaszi dömpinget általában, akár beeshetünk a bronzra is (megfelelõ erõsítéssel fõleg), szóval akárhogy változhat a bajnokság képe még.

Darthmushroom
szerintem a pool nem tart ott attól h mostanában tényleg jól játszik h bajnok esély legyen, nagyon sajnálom de tényleg a shity lesz a bajnok, pedig ha már nem mi akkor inkább az arsenal mint ez a 2.

hasonlók vannak majdnem mindegyik élcsapatnál idén 😉
egy hétfõi x-szel kiegyeznék nagyon

most vhogy úgy gondolom, h a city-pool kettõsbõl nyeri vki a pl-t
pool mellett szól, h nincs nemzetközi kupa, city mellett meg a rohadt hosszú (nem mellesleg erõs) kispad

megint azt kell, h mondjuk, h idén is sokkal izgalmasabb lehet a bajnokság, mint valaha volt

mai meccs:
unalmas volt, de magabiztos gyõzelem. remélem dannynek nincs semmi komoly baja

attiGT
Gondoljunk csak bele:

West Brom, Everton, Newcastle - 3 olyan hazai meccs, amit simán kellett volna hozni - 9 pont.

Southampton elleni hazai meccs 1-1, itt - 2 pont.

Ezt a 11 pontot hozzáadva a mostani táblához elsõk lennénk 4 ponttal... és csak hazai, kötelezõ szintû meccseket kellett volna hozni...

Darthmushroom
kis izmot is kéne még magára pakolni, meg továbbra is ilyen ütembe fejlõdni és hatalmas játékos lesz.

Ronaldo óta nem sokmindenkit láttam 18 évesen így mozogni, mint Januzajt...ha elkerülik a komolyabb sérülések, óriási játékos lehet
ReszegKoldus
még jó hogy gyorsan rúgott egy gólt, nagyon utálom a mûeséseket...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
Januzaj omg

Darthmushroom
Welbeck 1:0 😊 tetszetõs eddig a játékunk 😄

Darthmushroom
Manchester United XI vs West Ham: De Gea, Rafael, Evra (c), Evans, Smalling, Januzaj, Valencia, Jones, Cleverley, Rooney, Welbeck.

United subs: Johnstone, Giggs, Chicarito, Young, Kagawa, Büttner, Fletcher.

asszem a döntõ egy meccses a wembleyben

kitõl?😊

Darthmushroom
nice:
"I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC" 😄

Darthmushroom
jó döntõt akarnak 😄 am két meccsen bárki ellen jó lennénk (City)

Darthmushroom
mióta kitalálták ezt az éneklõ szektort odahaza, látszik idegenbe is h sokkal jobbak a szurkolóink.. bár a digi szerint a glory united a cardiff+leverkursen dala 😄

attiGT
Amúgy le a kalappal a szurkolóink elõtt, TVben csak a United szurkolókat hallottam, nem is akár hogy. Legjobbak vagyunk ebben is angliában 😊

ReszegKoldus
nagyon "meglepõ" párosítás, remélem a kalapács lesújt 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

na pont elaludtam a 2. félidõt<#unalmas> olyan unalmas meccs volt
a jégesõ volt a legizgalmasabb momentum

a gólok szépek voltak

sunderland-mu
city-west ham
2 meccsen dõl el a továbbjutás január elején

Darthmushroom
shityn kívül nem maradt nagy csapat a ligakupába, idén jó volna behúzni. 1. régen nyertük már meg 2. nem árt valami kupa gyõzelem a szuper kupán kívül 3. sok fiatalnak lehet lehetõséget adni ott

ReszegKoldus
Evra nagyon szép góljával 2-0

ReszegKoldus
Young alaposan bevágta
ezt leszámítva nem valami nagy szám meccs, de így legalább van némi esély nyerni 😊

Smithie
Ez jó... Legalább nem ugrálnak ki az ablakon... <#idiota>
Tavalyi után amúgy kijárt ez nekünk... Bár, az Olimpiakosz vezeti a Görög bajnokságot, otthon nagyon jók, nem lehet lazsálni ellenük...

Darthmushroom
hehe

Tyler1
Szezon végéig, bocsánat.

Tyler1
Én már akkor többet láttam benne, mikor a felkészülések alatt pályára lépett Kagawaval/vagy helyett. Csak akkor még mindenki azt hitte a japán majd hozza, amit Dortmundban és nem is figyeltek a lowbudget névtelen igazolásra. Viszont ez a kölcsönszereplés baromi sok tapasztalatot jelent neki, én hagynám év végéig, nem hiszem hogy jót tenne a mostani szériájából visszarántani kp-ra, de a nyári felkészülés alkalmas az átállásra (ha akar egyáltalán).

Itt már nincsenek könnyû meccsek.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10