35611
-
Zenszkij #33129 Ideje végre leigazolni egy edzőt is. Nem is értem mi volt ez a bohócszezon? Rooneyval szerződést hosszabbítani? Kiöregedett csapat lettünk, pár agyonfizetett kényelmes sztárral, meg egy két tehetséges csikókölyökkel. Valami agresszív felfogású nagy tiszteletet élvező edző kell. -
#33128 A végén mit énekeltetek? Moyes out vagy Merseyside jött le belőle.
Amúgy szar meccs volt, a 3 gólos különbség túlzó, de 5 db 11-es gyanús szitu volt nekünk, nektek 1 db. Vidic eltiltását meg szerintem majd visszavonják. -
#33127 Hát ha a görögök ezt nézték akkor nagyon nem izzadnak...
-
#33126 Moyes ilyen meccseken bizonyíthatná be, hogy taktikailag fejben United szinten van, ma bebizonyosodott, hogy nem. Viszlát! -
#33125 Rosszul megválasztott kezdő, rossz taktika, gyenge teljesítmények, gyenge játékvezetés, 1 db kaput eltaláló lövés, megérdemelt Liverpool győzelem. -
sempronius18 #33124 Nohát pedig eddig Clattenburg MU mezben tolta a bírói gúnya alatt.
Talán Mata leigazolása helyett az ő szerződését kellet volna meghosszabítani és előrébb lenne a MU. -
Ferrari23 #33123 Egy 4. is adhatott volna, az viszont 10000% os 11-es volt :D -
#33122 elmehetsz a f*szomba te nyomorék senkiházi clattenburg... 3db 11st adni ennek a sz@rházi poolnak... -
#33121 jogos -
#33120 Ez milyen 11s volt????? elmegy a f4szomba clattenbug is -
#33119 Hát kétlem, eleve fizikálisan is jóval gyengébb, annyit meg akármelyik megcsinálna, amit eddig a belga. -
#33118 még mindig jobb mintha Young/Valencia játszana -
#33117 Ilyen meccsre miért kell Januzajt kezdőbe rakni, nem is értem. Játékunk meg szimplán gyenge, ami várható is volt. -
#33116 COME ON UNITED! -
#33115 Igen a múlt meg a közelség miatt. Hiába a City a másik városbeli ők túl sokat voltak alsóbb osztályba és csak elmúlt évekbe mióta gazdagok számítanak igazán riválisnak. -
#33114 mu-nak a pool elleni meccs a legnagyobb derbi? -
#33113 őt hívják sore losernek -
#33112 Steven Gerrard: "Majdnem minden klub játékosának van meze kollekciómban, de Manchester United mez soha nem lesz a házamban"
Megnyugodhatsz Stevie, Premier League medálod sem lesz. -
#33111 Én nagyon érzem ezt a pool elleni derbit, Vidic, Ferdinand, Evra, Giggsy, meg kitudja még kinek az utolsó pool elleni derbije, oda fogják tenni magukat :D -
#33110 ilyen hosszú kihagyás után? ezt Te se gondolhatod komolyan. Max padról beállva kaphat 10-20 percet. -
#33109 Nani ott lehet a Pool ellen, ilyenkor szokott brutál meccseket lehozni. Iramot hozhat ebbe a csapatba. -
#33108 RvP meg is erősítette h ez csak kitaláció, Ő inkább hosszabbítani szeretne mert "csak" 2 év van még a szerződéséből. -
#33107 akkora kamu hír mint az állat, eddig persze szó se volt ilyenről, de mostanában látszik h sz@r kedve van egyből ilyen hír.. -
cabell2 #33106 http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-ha-nincs-meg-a-top-4-eletbe-lep-van-persie-tavozasi-zaradeka-2321217
Hehe. Mindenkinek jobb lesz igy -
#33105 a végével +1. Én szerintem Welbs egy idő után tudná pótolni ha rendes játék időt kapna, oké pletykálják Cavanit, nekem álom lenne de nem ennyiért meg nem most, anno és nem is tavaly kellet volna lecsapni rá. Tudni lehet én már nem egyszer mondtam/írtam h én akarom h sokat költsünk, de valszeg ez lesz. Új Nike szerződés évi 60m+a Chevi több mint 100m már és még a sima haszon nincs is benne. Sajnos nyáron szerintem 150-200m körül fogunk költeni mivel kell egy balhátvéd Evra helyett, min egy középhátvéd Vidic és Ferdinand helyett meg egy középpályás és akkor egyéb távozóról szó se volt (Young/Valencia) -
#33104 Hát én sosem kedveltem az Arsenalban sem, itt sem került sokkal közelebb a szívemhez, a sokszor pályán mutatott viselkedése is irritál. Nem utálom, sőt örülök ha góllal segíti a csapatot, ez a dolga, de számomra ő egy kívülálló. Egyébként lassan 31 lesz, el kell fogadnia, hogy nem lesz örökké pótolhatatlan, ha neki nem megy akkor a fiatalok köszönik szépen a lehetőséget, megoldják helyette. -
#33103 tavaly is meg volt ez a szar időszaka, emlékezni kell berúgta a 11st és Fergi nyakába volt, de előtte embertelen szarul játszott meccsek óta, am engem nagyon nem rázna meg a távozása. Köszi a 20. és kész, nem legenda nem ikon. Én anno az érkezésénél se voltam túl boldog. -
#33102 Nem tudom mi igaz ebből a kálváriából, a sajtó fújja fel, vagy valóban nem érzi már jól magát, esetleg ő is csak így próbál fizu emelést kiharcolni, de a kérdés az, hogy a távozása okozna-e akármilyen visszaesést? Rooney formában, és a csapathoz láncolva, Welbeck rendre kihasználja a lehetőségeit, a még a helyét keresgélő Mata is a hónap játékosa lett, Fellaini visszatérése óta elképesztő stabilitást hozott, szóval szép lassan mindenki magához tér, egyedül a holland fogja mindenki másra a saját teljesítményének hanyatlását. Ide jött egyéni érdekekből, és egyéni érdekekből távozna is 1 év után, mert pont számára nem alakul úgy a helyzet, hogy a Wikipédián sokat kelljen bővíteni az életrajzán. -
cabell2 #33101 megértem, ha Arsenal szurkolóként bárki is úgy van vele, hogy megérdemli a sorsát. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy megérthető amit anno tett: kilátástalan volt, hogy mikor lesz ott legközelebb trófea, és elment az utolsó éveire nyerni néhány dolgot egy klubhoz, ahol több honfitársa is sikeres volt korábban.
Most pedig, hát ráfázott. Most érthető, ha bárki röhög ott a markába. Mellesleg Fergie jól kibaszott vele, talán kissé önző húzás is volt, tekintve, hogy sejthette, hogy így lesz ez idén. -
#33100 -
#33099 Most mondanám, hogy megérdemli a sorsát. Sok áldozatot hozott azért a PL címért. De nem vagyok rosszindulatú. Nyilván volt bennem sértettség, hogy lelépett, de ezt mára kihevertem. Azért az Arsenalban mindig kedvvel játszott, akármilyen helyzetben volt is a csapat. Itt meg rohadt feltűnő, hogy Fergie távozása után milyen szinten eltűnt a játékkedve. Mondjuk saját szájából csinálna segget, ha eligazolna, viszont én még így is szívesen visszavárnám. Nem a Londonban eltöltött évek miatt, hanem a csapatban betöltött szerepe miatt ő nagyon Ágyús volt.
Kár érte. -
cabell2 #33098 Egy évig ő örülhetett a hőbörgő arsenalosokkal szemben, most ők röhöghetnek ő rajta..30 évesen idejött, hogy trófeákat nyerjen, erre hirtelen a világ legnehezebb helyzetében lévő topcsapatában találja magát, vicces, dehát ilyen a karma. -
#33097 Hogy kedvtelen még hagyján, de ilyen produkciókkal, mint a mai csak árt a csapatnak. Semmi helye ilyennek a focipályán. -
pilboy #33096 egyébként is hiányoltam dannyt már régóta, főleg, h rvp-nek nem is megy a játék és nekem feltűnően kedvetlennek tűnik a meccseken -
#33095 Pool ellen Welbeck nyugodtan kezdhet. -
#33094 Teljesen jók voltunk összességében, amint lement RvP vertük két nagyszerű gólt. Welbeck gólját meg idén még nem látott passzolások előzték meg. Számomra -
pilboy #33093 nem láttam a meccset, de az eredményből kiindulva végre egy magabiztos siker -
#33092 az nem jó akkor pontot szerzünk :D -
#33091 5:5 lesz a vége :) -
#33090 olimpi után illene is valamit mutatni a szurkolóknak..