35611
-
pilboy #10032 lassan lehetne nyitni egy Ronaldo megy vagy marad című totyikot :)
sztem még marad
Piqué-t sajnálom, sztem is az egyik legjobb védő lesz a világon pár éven belül, hiszen sokat tanulhatott a jelenlegi legjobbtól, Rio-tól -
#10031 Világ egyik legjobb védője lehet, de igaz hogy Vida, Rio páros mellett igazából semmi esély nincs arra hogy huzamosabb ideig játszon a kezdőbe. Remélem Barcaba több lehetőséget kap. Mindenesetre én szurkolok neki :D -
WartHogSon #10030 Igaz nem volt meghatározó tagja a csapatnak, de sztem tehetséges védőt engedtünk el.
Idén pár meccsen pájára lépett, de a meccshiány meglátszott rajta. -
WartHogSon #10029 Mit szóltok Piqué távozásához? -
#10028 Ejha! Nem is gondoltam volna, hogy a publikumnak tett kijelentések/nyilakozatok ekkora hatása lenne a játékosra. Nem hiába ez a modernkor. -
#10027 de unalmas már ez a hercehurca -
#10026 Nagy volt a szája :D -
#10025 Johhn Cena bannolva?:D Nincs több nb1.hu-s hír..:(:D -
#10024 Ez már szánalmas... Már annyiszor próbálkoztak,hogy itt már Ronaldo-n múlik,h el akar-e menni v. nem... Ha nem lép,akkor nemtudom mit próbálkoznak újból s újból... -
Paranoia #10023 Besokallt a Manchester United, akár fel is jelentené a Real Madridot
-
#10022 De a MU nem a Barca, és Ronaldo nem Ronaldinho ;) -
#10021 Sztem adjuk el míg jó az árfolyama :) Mert ha motiváció nélküli szakaszra ér, és csak úgy megszabadulnánk tőle. Nem lesznek ilyen ketyes azok, akik most megvenné. Pl.: míg sikeres volt Ronaldinho Barcanál olyan ajánlatokat kaptak, hogy csak na. Most, hogy rosszul megy a Barcanak Ronaldinhoért nem kérhetnek olyan árat, mint anno. -
#10020 A Real Madrid illetékesei úgy döntöttek, hogy mostantól kezdve nem tesznek újabb ajánlatot Cristiano Ronaldért, és egy időre felhagynak a játékos „támadásával”. Ez persze nem azt jelenti, hogy lemondtak volna a Manchester United kiválóságáról, hanem azt, hogy innentől kezdve már a portugál klasszis térfelén pattog a labda, és neki kell megtennie a következő lépést.
Újabb szakaszához érkezett a Real Madrid Cristiano Ronaldóért folytatott akciósorozata. Ha hinni lehet a legutóbbi híreknek, akkor a spanyol klub mostantól csak passzív szereplője lesz az ügynek, legalábbis addig, amíg a játékos nem nyilatkozik egyértelműen terveiről.
Ramon Calderon, a madridiak elnöke elmondta, hogy ők megtették ajánlatukat, mostantól a játékos válaszára várnak.
„Mi megtettük, amit meg kellett. Mostantól a játékostól függünk – mondta Calderon. Az egyetlen, akinek innentől kezdve a nyilvánosság elé kell állnia az üggyel kapcsolatban, az ő.”
A Real Madridnál nemcsak a szurkolók, hanem a játékosok is szívesen látnák a Manchester Uniteddel a múlt héten Bajnokok Ligáját nyerő Ronaldót, legalábbis erre engednek következtetni Sergio Ramos szavai:
„Nem lenne rossz, ha nálunk játszana. Úgy gondolom minden klub szeretné, ha ilyen játékosa lenne. Szerintem jelenleg ő a világ legjobbja, és örömmel látnánk csapatunkban” – mondta a spanyol védő.
Érdekes, hogy pont Ramos nyilatkozta ezt, hiszen őt is megemlítették azon játékosok között, akiket a Real Madrid odaadhat Ronaldóért.
A hírek szerint a királyi gárdától legutóbb Ramos mellett, Mahamadou Diarrát, Robinhót és 50 millió eurót kért az angol klub a portugál klasszisért. -
#10019 a reálnál azért nem fog ekkora figyelmet kapni, sztem be fog fásulni, mint ahogy sokan mások, dehát ő tudja... -
#10018 Úgy beszéltek mintha 30 éves lenne.. :) Még csak 23 éves, szerintem azért jövőre is hozni fogja legalább ezt a formát mint amit idén. Én még mindig azt mondom hogy csak kelleti magát és maradni fog, főleg hogy azt mondta hogy amég Fergie itt van nem megy sehova. Bár igaz, sok mindent mondott már. -
#10017 Hihetetlen, hogy mostanság a sikerciklus egy sztár futballistánál milyen rövid lett. Van előnye is, meg hátránya is. -
#10016 Szerintem is, a Ronaldo éra behozta a gyümölcsét, most valami új után kell nézni. Szeintem is menni fog, szar morállal meg ne maradjon. Nani pár év múlva (de lehet, hogy már jövőre) beérik, és ha Ronaldo elmegy, több figyelmet is kap majd, és a nyomás is lejjebb kerül majd róla valamelyest. Anderson az új Ronaldinho, Nani az új Ronaldo.:) -
#10015 azt leshetjük.. -
#10014 annyira ne mfogom énse megsiratni, majd beérik nani és jobb lesz mint ő -
Paranoia #10013 Sztem menni fog.
Itt már megnyert mindent!Itt marad ennél már csak lejebb csúszhat...
menjen csak -
#10012 fake -
Paranoia #10011 Ronaldo a jövőben új ajánlatok után néz
A portugál ászt kapcsolatba hozták a királyi gárdával.Ramón Calderón azt szeretné, hogy Ronaldo a korábbi Sporting játékos csatlakozzon klubbjához.
A 23 éves támadó szélső kijelentette, hogy a Real Madrid már bejelntkezett érte.Azonban azt is hozzátette, hogy ebben a pár hétben fog eldőlni az, hogy marad vagy nem.
Ronaldo azt is kijelentette, hogy nagyon szeretne a Santiágo Bernabéu szentélyében futballozni.
"Nekem van egy álmom.Az az álmom, hogy Madrid játszhassak.Sztem majdnem nem minden futballistának ez az álma."-nyilatkozta Ronaldo az egyik sport Tv-nek portugáliában. -
#10010 ez már elég régi hír. -
#10009 én meg Hiddink-et.. -
#10008 na fasza:) -
skristof #10007 MU: Sir Alex Feguson már csak három évet vállal a klubnál
A Bajnokok Ligája-győztes Manchester United menedzsere, Sir Alex feguson arról nyilatkozott, hogy kitölti 2011-ig tartó szerződését, de utána semmiképp nem hosszabbít.
"Nem leszek még itt 70 évesen is menedzser" - mondta a skót lovag. "Maximum még három évig edződködöm. A többi nem kérdés."
A 66 éves szakember 1986 óta irányítja a "vörös ördögöket", és 29 trófeát nyert már a csapattal. Ferguson szombaton arról beszélt, hogy legszívesebben segítőjét, Carlos Queirózt látná utódjaként. -
#10006 azon is agyalt már a Real hogy Adják Robinhot C.Roniért + még fizetnek rá hát érdekes.. -
#10005 Tököm tele van:D menjen el, akkor legalább nem lesz több ilyen idióta kamu nyilatkozat:D -
#10004 Elmehet a pics*ba, már elnézést. Remélem 100milla felett fizet érte a Real :P -
#10003 kelleti magát.. Mind1, én már úgy vagyok vele hogy ha marad, maradjon, ha nem hát istenáldja. Persze nagyon sajnálnám, de ilyen morállal nincs nagy szükségünk rá. -
#10002 Nem azért, de azért MU is rekord áron vette meg Ronaldo-t Sportingból anno :P -
#10001 Kurva jó.. ez 1 szar keverő már elnézést..
Grat a #10000hszhez:P -
Paranoia #10000 űűűűűű
ték -
Paranoia #9999 Ronaldo: Nem ígérhetek semmit
A Vörös Ördögökkel a Bajnokok Ligája győztes Cristiano Ronaldo-t több, mint egy éve folyamatosan szóbahozzák a Real Madrid-dal, maga a futballista azonban mindig elmondta, hogy esze ágában sincsen távozni az Old Trafford-ról.
A korábbi magabiztos kijelentések után a mai kissé bizonytalannak tűnik - vélhetően a BL-győzelem is közrejátszhat a dologban.
"Nem ígérhetek semmit. Nem ígérhetek semmit az anyukámnak, s a szurkolóknak sem. Maradni akarok, de a jövő... senki nem tudja, hogy mit hoz majd. Meglátjuk, hogy a következő két hétben mi történik." -
#9998 köszi ! -
#9997 annyi maradt -
#9996 Mint arról többször is beszámoltunk, a Real Madrid hetek, sőt, hónapok óta érdeklődik kiemelten Cristiano Ronaldo iránt. A spanyol bajnok ezt elsősorban a médián keresztül teszi, így próbál nyomást gyakorolni a klubra, illetve megzavarni a játékost.
- Azt hiszik, hogy bárkin keresztülgázolhatnak - forrongott Fergie -, de rajtunk nem fognak. A Real Madridnál nincsenek normák, és ha már nagycsapatokról esik szó, említsük meg, hogy a Barcánál ez mennyire másképp van. A Real Madridnál sohasem lesz olyan morál, mint a Barcelonánál. Mit gondolnak, hogy csak ők érdeklődnek Ronaldo iránt? Nem, de a többi csapat nem mondja ki nyíltan, diszkrétebben kezelik a dolgokat.
(Valaki nem tudja Britsol City - Hull City feljutási izé eredményét) 0-1 láttam a HUllnak) -
#9995 ilyen kéne nekem is :P -
Paranoia #9994
ilyesmire hja:D
csak vmi 2008as edisönre -
#9993 őőő
erre gondolsz?:D