35611

• Zenszkij
    Ronaldo csak egy játékos, én a csapatnak szurkolok, nem érdekel marad-e vagy sem. Szerintem menjen a francba, ha eligazol beigazolódik, hogy egy nagy személyiségzavaros hülyegyerek, és remélem beleposványosodik a madridba. ne feledjük két életbevágóan fontos büntetőt hibázott, amin a bl is múlhatott volna...Mi meg jelentkeznénk be Messiért, bármikor lecserélném Ronaldót Messire...
  • ffxi
  • pilboy
    én is akaroooooooooooooooooooook
  • passatgt
  • Atti12
    kint voltál Manchesterben? :)
  • passatgt
    egyszerre vettem mindegyiket:)
  • Atti12
    hány év kellett hozzá még ezeket összegyüjtötted? :) Am nagy Grat, gyönyörüek :D
  • Barnabyka
    Aztamekkora retro!!! Jujj grat hozzá szép gyűjtemény:)
  • Paranoia
    szép szép
  • passatgt

• Barnabyka
    #10060 a real spanyol bajnok szal valahol csak van, mondjuk a manchester most sokkal jobb náluk..

Talán azért hagyhatja el a klubot mert sok játékos úgy gondolkozik ,h új kihívás kell neki..és Ronaldo szerint(úgytűnik) spanyolország és a real madrid kihívás lenne...
  • Nuno88
    Nyugi 100% hogy nem fog elmenni, miért hagyná el a legjobb angol csapatot?
  • limperatore
    minek menne el egy realba?:D az a csapat jelenleg sehol nincs
    főleg nem a manchesterhez képest
  • Japep

Scolari tagadta, hogy felvette volna a kapcsolatot a Chelsea-vel

"Még mindig a nemzeti csapatnak dolgozom. Jelenleg csak a válogatottal és az osztrák-svájci Eb-vel vagyok elfoglalva. Természetes, hogy ha egy topcsapatnak nincs edzője, akkor máris szóba hozzák az összes szabad edzővel."

"Ha meglesz a döntésem, azt először a főnökömmel közlöm. De még nem döntöttem. Ezzel csak az EB után fogok foglalkozni. Semilyen konkrét ajánlatot nem kaptam a Chelsea-től."

"Ha bármilyen ajánlatot kapok, akkor azt a főnökömmel és képviselőmmel, Gilberto Madaillal fogom megvitatni."

"Ha bármilyen kapcsolatba kerül is a Chelsea-vel, akkor sem fogjuk egyből világgá kürtölni azt.
    " - mondta Scolari.

-----------------------------------------------------
    Nem hiszem, hogy ilyen dolog lenne a háttérben...csupán annyi, hogy portugál a portugálnak jó tanács.
  • pilboy
    persze, ezt akartam írni, amint megláttam a címet
    rohadt sunyi ez a scolari is, most nagyot süllyedt a szememben
    csak azért bíztatja, mert ennyire fél tőle, ha a kékekhez kerül
  • Atti12
    Közbe rájöttem hogy miért. a chelsea tárgyalt Scolarival.. Innentől kitaláljátok.
  • Atti12
    hihetetlen hogy mindenki azt akarja hogy menjen el...
  • Atti12
    még egy Ronaldo..
    Scolari váltásra bíztatja Ronaldót
    Luiz Felipe Scolari, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Cristiano Ronaldónak meg kellene ragadnia azokat a lehetőségeket, amiket az élet az útjába sodor. A brazil szakember árnyaltan, de arra utalt, hogy a Manchester United játékosa ne habozzon, ha van rá módja, igazoljon a Real Madridhoz.

A nemzetközi sajtó nem száll le a témáról. Mindenki azt találgatja: marad-e Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedben. A játékos már többször is elmondta, szívesen folytatná pályafutását Spanyolországban, s úgy tűnik a portugál válogatott szövetségi kapitánya is ezt a megoldást látná üdvözítőnek.

„Elmondtam neki, hogy a labdarúgásban az ember nem tud az emlékeiből megélni. Meg kell ragadnod az adódó lehetőségeket, mert lehet, még egyszer nem jönnek el számodra az életben” – nyilatkozta Luiz Felipe Scolari.

A brazil szakember bizonyára jól ismeri a játékos lelki világát, s ennek megfelelően bátorítja a váltásra Ronaldót.

Scolari mellett az angol bajnokság gólkirályának keresztapja sem szeretné, ha Ronaldo Angliában maradna.

„Azt hiszem Cristiano már eldöntötte, hogy a Real Madridba fog igazolni, de az Európa-bajnokság végéig nem fogja nyilvánosságra hozni döntését” – vélekedett Fernao Sousa.

„Cristiano tudja, hogy a Real Madrid az a klub, amelynek soha sem lehet nemet mondani. Nagyon kevés olyan ember van, akinek megvan a lehetősége, hogy valóra váltsa álmait, de Ronaldo ezen kiválasztott személyek egyike” – tette hozzá a keresztapa.

Bárhogy is lesz, a Manchester United feljelentési szándéka és az azt követő Real Madrid visszakozás, illetve bocsánatkérés ellenére úgy tűnik: Cristiano Ronaldo örök téma lesz a nyári átigazolási szezonban.
  • Zenszkij
    Szúrja a szemed, érdekes én a te "csodacsapatod" fórumába nem járok büntetőpontokat osztani, úgy hívom a klubbod, ami persze nema tiéd ahogy akarom. Viszlát, nincs szükség rád ebben a fórumban. GLORY MANU. Remélem a Real jövőre a csoportkörből sem jut tovább a sok új!!! nevelésének és olcsó jó igazolásainak köszönhetően...
  • Cabell
    Hallottátok Tevez Madridos nyilatkozatát?:D:D:D

Mi csak ringyókat nevelünk?:D:D:D:D

Egyedül csak Rooney az, aki nem akar spanyolban játszani:D
  • Rash87
    Én is így gondolom az utolsó mondatodat:) A média mindig felfújja az ilyen dolgokat,szóval sztem abból fele sem igaz,amiket írnak nap mint nap,ezért sztem emiatt vkit elítélni,hülyeség...
  • pilboy
    Evra idén a csapat egyik legjobbja volt, tehát jó, h hosszabbít(ott)
    Ronaldo-val kapcsolatban: lehet, h nincs is akkora herce-hurca, csak a média fújja fel ;)
  • Atti12
    így van, Evrának én is örülök.
  • kulabácsi
    evra kell is nekünk, én nagyon tisztelem a játékát, kevés hibával játszik, masszív tagja a keretnek

ronaldoból meg kezd már kicsit elegem lenni, ha elmegy nem fogom megsiratni, mindig is flegma volt, tisztelem a játékát de ez a hercehurca a csapatnak sem tesz jót, és neki sem valszeg
  • kulabácsi
    sztem nem baromság, vicc h 1 angol csapatban nincs a kezdőben angol játékos...
  • Atti12
    Evra hosszabbít?
    A Daily Mail szerint a Manchester United megegyezett Patrice Evra-val. A francia balhátvéd újabb négy éves kontraktust fog aláírni, melynek értelmében Pat heti 55000 fontot fog keresni. A lap úgy tudja, hogy Evra csütörtökön találkozott David Gill igazgatóval, s akkor sikerült nyélbe ütni az új szerződést.

Evra mellet állítólag Cristiano Ronaldo is elkötelezheti magát a “Vörös Ördögöknél”.
  • Atti12
    Hargraves? Egyébként egyértelmű, hogy kapitális nagy baromság :D.
  • soma22
    ez is igaz, de nekünk még mindig egész jó az utánpótlásnevelésünk szerintem. ettől függetlenül osztom hogy hülyeség.
  • Cabell
    Ebből egyre kevesebb lesz...neville, scholes, jövőre nemnagyon fognak játszani, de akkor is butaság ezt bevezetni, úgysem lehet azt a folyamatot leállítani, hogy mindenről a pénz dönt, és az, hogy ki tud időben igazolni.
  • soma22
    ferdinand, neville, brown, carrick, scholes, rooney
    a fél csapat...
  • Oziris666
    A Manu kezdőjében is kb annyi angol van mint a Chelsea-ében:)
  • Csesza
    2012
  • Cabell
    Érdekes, hogy a FIFA korlátozni fogja a légióso számát...

bár szerény véleményem szerint nem sok értelme van, szépen honosítani fogják majd a külföldi játékosokat, és meg lesz oldva a dolog...az Arsenal teljesen csődbemenne, a Chelsea csak majdnem teljesen:D
  • Skynet723
    Nekem azért hiányozna... és az egész csapaton is érezhető lenne a hiánya :(
    inkább még 1 évet nyomjom le akkor triplázunk ennyi...

De mondjuk még várjuk meg az EB-t kiváncsi vok melyik Manchesteri csapattársát fejeli le majd :D

nah mind1 :) Ne menjen el...
  • andris7
    A második mondatot is olvastad? köszi
  • Monoton
    szúrja a szemem a margitozásod ... köszönöm
  • Cabell
    Azért egyenlőre még nem ment el...:) de elég gusztustalan mostmár, amit csinál...:(
  • Zenszkij
    Real Madrid utolsó saját nevelésű játékosa: Raúl. Azóta ez megy, minden évben vesznek egy világsztárt, akit természetesen tönkrevágnak. Ronaldo se lesz ettől különb, 25-26 évesen majd visszatévelyeghet Portugáliába, és majd be is fog férni a Beira Mar-ba. Viszlát roni...
  • ffxi
    Picit nagyképűnek tartom Ronaldo-t. De Istenem, ha akar menjen.
  • Cabell
    Őszintén szólva kezdek nagyot csalódni Ronaldoban, szerintem a MU száz év alatt sem tudodd mégegy ilyen játékost találni, aki ennyit rinyált volna, hogy hajlandó-e a duplázó Manchester Unitedbe maradni. Inkább mennyen csak el, aztán játsszon a Realban, érdekel is engem. MIért is sírnék, itt van Rooney, aki óriási játékostehetség, talán épp Ronaldo miatt volt szar az idén. Ha Ronaldo elmenne, akkor visszakerülhetne az igazi posztjára, és ismét ontaná a gólokat. Nani lassan beérik, akkor meg? Nem nagyon hiányozna nekem, igazság szerint.