35611
-
Zenszkij #10233 A kutyáddal beszéljél így, nem tudom legeltettünk-e együtt birkát, hogy tegezel kisfiam...(LOOOL) -
#10232 ügyes vagy nyugodjá meg -
#10231 Jaja, még most meg kéne válni tőle, és a helyére megvenni Lennont..:D -
Zenszkij #10230 szarfaxu kocsog ez a ronaldo 42 gól ide vagy oda...maradt volna portugáliába, kár volt kiemelni a mocsokból, amúgymeg nem angol nem nagy vérveszteség, igazoljunk egy Kerlont brazíliából meg pár vadállat argentínt meg angol tehetségeket, oszt ennyi, 100 millió fontból azért be lehet vásárolni...jövőre meg kiütjük a madridot a fenébe a bl-ben. Már most szólok nanival ugyanez lesz... -
#10229 Persze, hogy erről szól, de ennyire erősen ritkán verik az orromat ebbe bele...Egyre több az olyan játékos, akiknek semmit sem számít a klubhűség, az edződ, a csapatodnak járó tisztelet...Raul, Maldini, Giggs, Scholes... a múlt nemzedéke...imádom a latin focit, de az angolok valahogy nem akarják mindenáron elhagyni a csapaukat...
-
#10228 Télleg erről szól a foci,meg az egész világ.
Szóval lehet hogy most mindennek elmondod Ronaldo-t,de ha te lennél olyan helyzetben,és a pénz motiválna,meg más,lehet te is otthagynád az MU-t:) -
#10227 már a fociből is pénzt csinálnak sajna. nem most kezdték ezt az ipart :/ -
#10226 hát akkor sugárokádásra készülj mert ez mai futball.. -
#10225 Lassan az egész foci világot is megutáltatja velem ez...nem szól már semmi másról az egész, mint a fontmilliókról, Ronaldoban már nem is a játékost látom...gusztustalan, lassan az egész...a Real és a Chelsea játékospolitikája, ami lassan mindent megfertőz...esküszöm, a rosszullét kerülget. -
#10224 ezt már el se olvasom -
#10223 Kazal cikk közül egy újabb
!Húzzon már el! -.- -
#10222 Ez mind nem újdonság, csak el lettek felejtve. Most CR-nek legyen bűntudata. -
#10221 Jogos,ott a pont!! :) -
#10220 100%-ig egyetértek vele -
#10219 Az alábbiakban az Arsenalban 221 mérkőzésen 128 gólt szerző Wright írásából következzen néhány szemelvény.
“Nincs kétség, hogy játékosként tehetséges vagy. De emberként nem mutatsz ilyen kvalitásokat. Nem mutatsz tiszteletet Alex Ferguson és a Manchester United iránt. 23 éves vagy, és nem szabadna ilyen éretlenül viselkedned.
Öt éve játszol a csapatban, de csak az elmúlt két szezon során értél fel a csúcsra. Fergie azonban korábban is kitartott melletted. Annak ellenére, hogy akkoriban rengeteget színészkedtél, és fontosabbnak tartottál egy cselt, mint hogy a csapattársadhoz passzolj. A két évvel ezelőtti világbajnoki negyeddöntő (az Anglia-Portugália mérkőzésen Ronaldónak is komoly szerepe volt abban, hogy a játékvezető kiállította Rooney-t - a szerk.) után a menedzser még az ellened forduló United-szurkolókkal szemben is biztosított a lojalitásáról.
Te vagy a legjobb a világon, még azért is fizetnék, hogy a bemelegítésedet végignézzem. Mégis el akarod hagyni a Manchestert a Real Madrid kedvéért - anélkül, hogy akárcsak megemelnéd a kalapod.
A szezon végén azt vártam volna tőled, hogy kijelentsd, nem érdekel a Real Madrid ajánlata. De te csak mosolyogtál, mondván két-három héten belül minden eldől. Azt hitted, vicces voltál, de senki sem nevetett.
Megértem, hogy szeretnél a Real Madridban futballozni, de tartozol annyival a Unitednek, hogy türelmesnek maradj - ezért kellene maradnod.”
Ian papa megmondta a tutit, és asszem igaza van:) -
#10218 teljesen egyetértek! -
#10217 Jogos -
#10216 Annyit azért megtehettünk volna, hogy Quaresmát megszerezzük Ronaldo helyére, de ő már máshová aláírt (Inter, Chelsea, stb, passz, még nem mondta el hova igazolt), CR legalább mehetne nyugodtan isten hírével.
Az utóbbi hetekben sikerült teljesen megutáltatnia magát azzal a viselkedéssel ami igencsak távol áll a UNITED szóban foglalt morállal. Legszívesebben a világ tetején ücsörögne egyedül..
Anno mikor Beckham elment a fél világ tört össze bennem, hiszen példakép, az ő játéka volt az egyik oka annak hogy véglegesen a United-be szerettem , a csapat szimbóluma volt - valahol egyet jelentett a Manchesterrel - nekem. Aztán csak túléltük/tem.
Ronaldo hozzá képest pedig még mindig csak egy nagyképű taknyos (zseni), akire ráférne egy mesterkurzus a "Futball iránti alázat és az ellefél iránti tisztelet"-ből, ezt az órát pl Beckstől vehetné..
A két játékos között a médiafelhajtás az, ami egyezik. A többi?..
Ezért sem érdekel annyira a 'Ronaldo-saga'.
Na inkább visszaalszom mielőtt megint rámjön a szófosás :) -
Monoton #10215 Sir Alex egyik nyilatkozata szerint a CR transferbe nem szeretnének belevenni cserejátékosokat.
Ha CR jön akkor Robinhora 85% az esély hogy távozik, Ramos 0% :)
-
Bennie #10214 Ronaldo ne mennjen és jöhet a ramos meg robinho is:D:D bár sztem robinho nem tom hova férne be... -
#10213 jól mondod! -
#10212 Ramos jöhet , Robinho nem kell -
#10211 Remélem jól meghízunk majd Ronaldo eladásával :) -
Paranoia #10210 Madridi duó iránt érdeklődik a MU
A spanyol sajtó szerint a Manchester United szeretné leigazolni a Real Madridtól Sergio Ramost és Robinhot.
Sergio Ramos ügynöke Pedro Bravo nyilatkozta a Marca munkatársainak, hogy a United érdeklődik a spanyol jobbekk iránt.
Robinho már korábban kijelentette, hogy szereté őt leigazolni a két angol óriás a MU és a Chelsea is.
Könnyen elképzelhető, hogy Sir Alex Ferguson a két játékost a Ronaldo transzfer részeként kaparintaná meg, köztudott ugyanis, hogy a Real nagyon szívesen látná soraiban a portugál szélsőt, míg a Vörös Ördögök ha esetleg eladják őt valószínűleg igen borsos árat kérnek érte.
-
Kanál #10209 Förgi nagyon pörög a semmire :| -
#10208 Akkor minek a feljelentés, ha nem lehet elérni vele semmit? -
Kanál #10207 "Annak esélye, hogy a Real Madrid büntetést kapjon, abszolút 0." - jegyezte meg egy FIFA szóvivő a Manchester United által benyújtott panasszal kapcsolatban. -
marosiviki #10206 loool :)
SAF tud vmit -
Zenszkij #10205 Majd látjuk. A lényeg, hogy most már mi is igazolhatnánk valami erősítést...mondjuk jobb oldali védőt. -
#10204 Ramsey az Arsenalba megy...emiatt vagyok talán a legcsalódottabb...féltem, hogy hiába volt jó az Old Traffordon, Wenger meggyőzi...:( talán még fel sem fogjuk, mekkora lehetőséget szalasztottunk el most...:( -
#10203 na fasza:) -
#10202 #10178
-
Paranoia #10201 Hivatalos: A klub feljelenti a Realt a FIFA-nál
“Május 27-én a Manchester United érthetően tudtára adta a Real Madrid vezetőségének, hogy amennyiben tovább próbálkoznak Cristiano Ronaldo szerződtetésével, feljelentést tesz a FIFA-nál.
Sajnálatos módon a Real Madrid mindezt nem tartotta tiszteletben, így a klub úgy érzi nincs más választása, minthogy a mai nappal elkészült panaszt hivatalosan is benyújtja az igazgató tanácsnál.
A bővebb tartalom bizalmas marad. -
#10200 Nem tudom ki jött át ide... s osztotta a hülyeséget.
S nem csak rád gondolok,mindenki maradjon saját topikjába,ha értelemsen nem tud hozzászólni,thx,bye. -
#10199 szerintem(ezt postolom az Arsenal-topikba is)hagyjuk egymás topikját, úgy tűnik, a két mester nagyobb tiszteletben tartja egymást, és csapataikat, mint itt a sok "törzsszurkoló".
"majmozás"-sal, "húzz innen"-ezéssel csak nevetségessé váltok a normális fórumozók szemében.
mi eztán kerüljük a MU-topikot, Ti pedig kerüljétek(ha már 1x nem megy kultúráltan)az Arsenal-fórumot.
talán ezzel véget vethetünk egymás fikázásának a fórumon.
köszönet azoknak, akik megértették, és FEL IS FOGTÁK a lényeget. -
Zenszkij #10198 Most olvastam a United honlapján, hogy Luis Saha maradhat a vörös ördögöknél...Végre van egy kis jó hír is. Csatárposzton ugyanis kissé hiányunk van. -
Zenszkij #10197 Te is nagy tapasztalt vagy. Elegem van a sok tizenéves okoskodó kölökből, menjél és irogass az Arsenal fórumba a sok bölcsességedet melyeken jót röhögünk LOL. Viszlát... -
#10196 attol hogy valaki x éves még nem jelenti hogy divatdrukker....meg szerintem anyukádnak majmozzál, közösségi portálon nemmenő az arcoskodás :|
/on -
Zenszkij #10195 15 évesen azt se tudod eszik-e vagy isszák a premier league-t. Azért figyeljél már, hogy egy manchesteres fórumban beugatsz egy United drukkernek...tavaly kinek drukkoltál, vagy tavalyelőtt? 15 éve united fan vagyok (amennyi a korod), úgyhogy te itt ne hülyegyerekezzél majom... -
Zenszkij #10194 Ideges a hülyegyerek LOL. Húzz innen a francba. Viszlát :).