Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocy
hello
rajottem hogy a Manchester nem is 1 olyan cspat akiket utalni kell XD
Chelsea-s vagyok de a mai napokban jottem ra hogy a Manchester kitartobb XD
meg mindig a chelsea a kedvencem de arra is rajottem hogy a Manchester-t is nagyon szeretem

korrekt hozzáállás a csapata részérõl - bezzeg a bayern 😊

egyébként szerintem nyárig tökéletes lenne, mert tény, h benne van a korban, de épp ezért jöhet jól. a rutinjával sokat segíthetne, fog õ még fontos gólokat is szerezni. idén triplázunk 😊))

football without ultras is nothing

de nem sokáig, mert szegény már nem mai gyerek

kulabácsi
sztem lenne helye a csapatban...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
hát te tényleg egy igazi láma vagy:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nyers
Larsson could stay at United

Larsson kulbja a Helsingborgs tárgyalna a MU-val, amennyiben a svéd maradni szeretne!

My Life for Freedom!

<#taps><#worship>

ez én sem csinálhattam volna jobban 😊
már csak a Bolton (vagy esetleg a Fulham) elleni összefoglalót kellett volna beletenni, és akkor rájön a csóka, h nem csak a 3. gólunkat szokta szerezni Rooney 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Matthew Prosac
A szöveg szürke részére kattintva pedig megtekinthetõek, hogy mirõl beszélek. Alig lehet észrevenni a linkeket a hülye szürke szín miatt...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Itt az egyik "üreskapus" gól a sok közül te felfedezetlen tehetség... Ha hozzávesszük hogy hogyan robbant be Rooney az angol élvonalba és hogy milyen gólokat lõtt még ezenkívül, akkor kiderül, hogy Te tényleg igazán értessz a focihoz és kritikáid jogosak. Puszi!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

passatgt
mondjuk rooney gyereknél elég idegesítõ hogy ha elront valamit akkor odamegy és felrúgja:C Még akkor sem sportszerû ha bocsánatot kér tõle,és az sem õszinte sztem

Scholes18
nem hiszem hogy egy Rooney ról beszélünk, srác!

Glory Glory Man United!!

<#csodalk>
te mirõl beszélsz?!Az egy dolog,h mostanába nem jönn össze a dolog neki,de ennyire álltalánosítani nem kéne.
Roney még ugyis jó,h nagyon gólt se rúg,mert olyan ember aki labdát szerez 90%ba megis tartja vagy paszolja amibõl gólpasszok lesznek./mint amit larsson berugot pölö/.Nem mellesleg besegít védekezésbe is.
sztem sokat dolgozik hasznosan mezõnyben, amit sok csatár be se vállal, és amit írtál azt is túlzásnak vélem.

Rooneyt hiába sztárolják, sosem nõ fel a feladathoz, ha valaki kapura lõ, akkor legalább találja is el, nem ennyire felé és mellé, mint ahogy õ csinálja, Larsson elsõ meccse, egybõl megtette amit kell, gólt rúgott, Rooney csakolyan meccseken lõ, ahol õ rúgja a 3.-at, van egy két kivétel, de azok meg üreskapus gólok, amit akárki berúg...

Scholes18
azt biztos látta, de azt nyilatkozta hogy a cserék pont elõtte voltak a gólkor és nem látta miattuk ÉLÕBE!
a meccs utáni köteleõ nyilatkozatig nem látta és ezért nem tudott véleményt mondani róla! azér ez LOL <#vigyor>

Glory Glory Man United!!

ffxi
Replay?

Fákjúal!

kulabácsi
lol

Scholes18
Ferguson a meccs után nyilatkozta h nem látta a gyõztes gólt! <#idiota>

Glory Glory Man United!!

nemláttam a meccset, köszi a gólokat

larrson gólja fenomenális😊 király meg hozta a formáját, fontos meccsen lepke...

köszi
gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Scholes18
pfú de nehéz szülés volt ez! <#wow3>

Glory Glory Man United!!

inkább Király<#rolleyes>
gyengén játszottunk...

kulabácsi
hát ez mák volt...
szegény Király most bukta a szerzõdését...

JUUUUUU
szusljáár 91. percben meg nyerte nekünk a meccset😄
2-1
csm
és persze gólt is lõtt

BMW 325 iX Rallye Car :)

LARSSON GÓÓÓL<#vigyor>
1-0
hmm,nézitek a meccset?!
Larsson a pályán
utóbbi hírekre csak annyit reagálnék: média. 😊

Matthew Prosac
12-15 milla. max. ha Owen is annyit ért anno a Realnak..

Scholes18
na jólvan azért álljunk meg nem egy 30 millió euros játékosról van szó sztem!

Glory Glory Man United!!

azóta meg is cáfolták, ne higyj a médiának 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nem jácchatna BLbe, az senkinek se jó, max nyáron de nemkéne!!! 😞

<#conf>
ffxi
sir Alex MO-ra jön a tatai edzõképzésre
szóban egyeztek még cs meg, de egy brit ember szava, azthiszem.... remélem.

Scholes18
Vasárnap, 15:00 Sport2 -> Manchester United - Aston Villa, FA-kupa, 3. forduló

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Már RÉG bebizonyítottuk, hogy Anglia EGYIK legjobb csapata vagyunk, most azt kell bebizonyítanunk, hogy a LEGJOBBAK vagyunk!

Glory Glory Man United!!

Matthew Prosac
veled mi van ember? kapjál már az agyadhoz mert kezdessz egyre gázabb lenni...

fsgh
Nem vagyok divat-.- meg Man u drukker se...csa simán örülök hogy nem a Cselzi vagy az Arsenal az elsõ

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kulabácsi
soha nem leszünk a tabella közepén....

ffxi
2 év múlva, amikor tabella közepén leszunk, akkor "Vhogy nem szimpi az MU." Nem?

Fákjúal!

kulabácsi
helyes😄

fsgh
hajrá én nektek drukkolok😊 inkább mint a Cselzi vagy Arsenal...õk vmiért nem szimpik..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sir Alex Ferguson úgy véli, hogy a Manchester United megérett a nagy sikerekre, s tavasszal ezt be is bizonyítja Anglia egyik legjobb labdarúgócsapata...
Magic Boy
Elvileg ott már Larson is pályáralép.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hehe
most nézem, h aztán jövõ hétvégén (jan. 13.) megint a villa ellen játszunk...
1 hónapon belül 3-szor, unalmas lesz már 😊
(cselszki-wigan lesz a bajnokságban)

aztán 20-21-én arzenál-MU, és pool-cselszki<#eljen>