Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bale: MU; Heinze: Spurs

Manchester, január 18., 13.50 Ferguson fiatalíthat a védelem bal oldalán.
A Guardian angol napilap szerint 90 százalék, hogy a Manchester United leigazolja a Southampton 17 éves walesi válogatott balbekkjét, Gareth Bale-t. A fiatal tehetség a brit futball egyik legnagyobb ígérete, a Liverpool, az Arsenal és a Tottenham mellett még a Real Madridot is emlegették vele kapcsolatban. A hírek szerint azonban körülbelül 8 millió fontért Manchesterbe szerzõdik, a szezon hátralévõ részét azonban kölcsönben Southamptonban tölti. Bale egyébként kiváló szabadrúgáslövõ, gyors és technikás játékos, azaz a középpálya bal oldalán is bevethetõ.
A walesi labdarúgó érkezésével Sir Alex Fergusonnak immár kisebb hadserege lenne ballábas védõkbõl: Silvestre, O'Shea, Evra és Heinze is bevethetõ azon a poszton, így valamelyikük bizonyosan távozik. A United-drukkerek nagy bánatára ez vélhetõen a közönségkedvenc Heinze lesz, aki térdszalag-sérülését követõen nem tudta visszanyerni régi formáját, a ballábas játékosok hiányával küzdõ Tottenham Hotspur pedig lecsapna rá: a londoniak 5 millió fontot adnának az argentin bekkért, aki elsõ manchesteri szezonjában az év játékosa lett a szurkolók voksolásán, ma már azonban csak a második számú balhátvédnek számít Patrice Evra mögött.

nb1.hu

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Manchester United: bemutatkozhat a kínai tehetség

Megkapta a szükséges munkavállalási engedélyeket, így hamarosan bemutatkozhat a Manchester Unitedben Tung Fang-csou (Dong Fangzhuo), az együttes kínai labdarúgója.
A Vörös Ördögök már 2004-ben megszerezték a most 21 éves támadót, de az elmúlt két szezont a belga Royal Antwerpenben töltötte kölcsönjátékosként, ahol 61 mérkõzésen 35 gólt szerzett.

A fiatal játékost - aki a 21-es mezszámot kapta az angol listavezetõnél - 2010-ig köti szerzõdés az angol klubhoz.

football without ultras is nothing

fsgh
sima userbar...vannak olyan forumok ahova be lehet tenni aláírásank...na ez nem az a fórum😛 de annakolyanok is

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

2-2

nem kapunk ki!
1-1 v. 1-2 ide 😉

ffxi
THX!!!

Fákjúal!

ffxi
Ez mire jó? Logonak tul nagy, bannerhoz tul kicsi.

Fákjúal!

kulabácsi
felejtsd el😊 tuti mi nyerünk, sztem 3-1 lesz ide😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

vmvr
na vörös ördögök, mit tippeltek ellenünk?

én 2-1es Arsenal sikert😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

<#eljen>
fsgh
csináltam egy userbart😊 használjátok egészséggel😊 (ha kell)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

banok
nálam már tegnap megvoltak a gólok XDD
Manchester United-Aston Villa 3-1

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ffxi
Ö.foglaló holnap.

Fákjúal!

sajnos nem voltam itthon nem láttam a meccset valahol esetleg megtudnám nézni a golokat???elõre is kõsz
Scholes18
Nagyon erõs , magabiztos csapatunk van sztem simán verjük az Arsenalt!

Glory Glory Man United!!

3-1
a 2. félidõben tartalékoltak a srácok az ágyasok elleni derbire 😉

kulabácsi
jaja😄DDDDDDDD
de sajna szépítettek:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ffxi
Ba+ azta luftot vagy 5percen keresztül röhögtem. 😄DD

Fákjúal!

kulabácsi
pfffff
3perc alatt 2 gól, 2-0😄DD

kulabácsi
hát ezt csúnyán összehozták a védõk😄

ffxi
Rohantam!!!!

Fákjúal!

kulabácsi
thx h szóltál, nézem😉

kezdõdik a meccs Villa ellen a sport1-en
tessék nézni!!!<#wink>

Robben bõrnadrágos lehet

A Bayern München kész elcserélni Owen Hargreavest is a londoni Kékek holland válogatott szélsõjére. (Mobilpress)

A német rekordbajnok labdarúgócsapat edzõje, Felix Magath nagy rajongója a holland szélsõ játékának, és azért, hogy ezt saját csapatában láthassa, nem sajnálna 15 millió fontot sem kiadni az átigazolásokra elkülönített összegbõl. Ráadásul a Bild úgy tudja az átigazolás része lenne Owen Hargreaves, a Bayern angol válogatott középpályásának Londonba költözése is.

Chelsea duplán jól járna, hiszen a fontmilliók mellett kiszúrna riválisával a Manchester Uniteddel, amely hónapok óta udvarol Hargreavesnek. Amennyiben az üzlet létrejönne – igaz, Hargreaves inkább Alex Ferguson együttesében játszana szívesen - Münchenben kisebb holland kolónia alakulna ki, hiszen itt játszik már Roy Makaay és Mark van Bommel is.

remélem ez megint csak vmi kacsa... ha meg nem, akkor a cselszki bekaphatja<#mf1><#banplz>

Bardsley-t kölcsönadták az Aston Villának a szezon végéig!!
Hajrá MU remélem mostmá megnyerik a premier-t mert megérdemlik!!
Scholes18
mér hogy néznek ki a portugálok, szted?

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
itt milyen cigány feje van....
egyébként megérdemelte!

decemberi után a januári is az õvé😊
<#taps>
Szabi 22

Scholes18
nem hülyeség! a közepesen nehéz csapatokkal ált nincsen gondunk ilyen a Portsmouth! mi 2 fajta csapatot nem szeretünk: a nevetségesen gyenge (FA kupában nemrég az Exeter (5öd osztály) vagy pl akitõl most kiestünk a ligakupába a nevét most nem tudom csapatoktól valamint 99es bl gyõzelem óta sztem nem tudunk felpörögni az igazán nehéz ellenfelek ellen ( Real, AC Milan <- tavalyi évek példája)! Ezeknél ált bukta van ha észreveszitek mostanában. Persze a kivétel erõsíti a szabályt! <#ravasz1>

Glory Glory Man United!!

ffxi
Mintha a bajnokságban nem az.

Fákjúal!

FA kupában könnyû préda bárki is? magadnál vagy?!?!

ffxi
Könnyû préda lesz, nem?

Fákjúal!

egyébként a Portsmouth-t kaptuk az FA kupában, hazai pályán

kulabácsi
jaja, vhogy engem sem zavar😄
csak azért rájöhetnének õk is, h amíg 1 csapatban van kire építeni addig sokkal jobban megy a csapatnak, mint amikor mindenki sztár, és csak a lóvéért fociznak...

és pontosan így fog történni, mivel a pénz és a sok "sztárjátékos" (amik most már jönnek dögivel) össze fogja kuszálni a csapatot
de nem is baj 😄

ffxi
De örülnénk neki! 😄

Fákjúal!

kulabácsi
jah ez így van😄DDD
na nembaj, itt jön be az h pénzbõl nem lehet focit csinálni, a reál is h elbukott😄 ez a sors vár a cselszire is...

Matthew Prosac
amúgy vicces kis gibbonmajmok ezek a kirakatcselzifanok, mert arra a kérdésre hogy "Na ki az eddzõtök?" kapásból rávágják hogy Ibrahimovics...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Scholes18
ja ez igaz!<#taps>

Glory Glory Man United!!

Matthew Prosac
ember. én akkor is Manchester-fanatikus leszek, ha 5 év múlva a Conferanciában fociznak majd...
nem leszek Chelsea drukker. Amúgy érdekes dolog lehet az Arsenalt, Mu-t, Chelsea-t egyszerre szeretni... bár bajnokság végén legalább nem ér csalódás <#wilting>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Scholes18
Íme a Chelsea drukker gyerekek, a nagy betûs SZÁNALOM! <#action>
Abramovich: Õsziintén, kellett ezt? <#conf>

Glory Glory Man United!!

Bocy
en az Arsenal-t meg az Aston Villat-is szeretem meg ugy az Angol focit mert aza legjobb amugy meg me'g nincs ve'ge a bajnoksagnak<#mf1><#mf1>

Nahát iylenekbõl lesznek a divat drukkerek.
Ami az utóbbi 2évben megnõtt a cselzi táborban<#hehe>
ffxi
Ember!!! Hol van a hûség??

Fákjúal!

kulabácsi
azért egy csapatot nem addig kell szeretni amig jók és a csúcson vannak....

Bocy
szanalmasan

Bocy
azert gondolkodtam el rajta mert a Chelsea mostanaban Syanalmasan focizik XD