35611
-
#11006 legalább!:D:D és akkor még aközép pályások rugnak fejenként 1et legalább!:D -
#11005 így van :D. Berbatov meg Rooney lő 3-at 3-at, Tevez meg ad 6 gólpasszt azt jól állunk -
#11004 úgylegyen -
Zenszkij #11003 Na, EZEN a hétvégén laposraverjük a Liverpoolt :). -
#11002 nem:D az benne a vicces hogy így emléxel:D ferguson és a nyuszis mamuszt írtam -
#11001 "amúgy nem lett volna vicces, ha Terry elcsúszik mikor a díjat átveszi? XD"
John Cena ezt nem te írtad? -
#11000 ték! -
#10999 nem fog. -
#10998 én meg remélem Ronaldo már játszani fog.. -
#10997 Az "a hétvégén" azt jelenti, hogy "most hétvégén", de mind1...remélem Rooney kap 1 kis pihenőt, egy hosszabbat, most, hogy jött Berba..:D -
Zenszkij #10996 nem azt írtam, hogy ezen a hétvégén majom -
#10995 Ezt úgy bírom,sok fanatikus Man. United szurkoló... közbe fele azt se tudja,mikor lesz meccs,meg mikor nem....már sry!
Pedig még ki is van ide írva... -
#10994 ezen a hétvégén nemhiszem -
Zenszkij #10993 Laposra verjük a Liverpoolt a hétvégén... -
#10992 ??? -
#10991 Valaki közületek em lenne híríró Magyarország egyik legnagyobb United portálján... -
#10990 beteg vagy:P:D -
#10989 A klub korábbi játékosa, Mike Phelan lett Sir Alex Ferguson vezetőedző segítője a Manchester United labdarúgócsapatánál.
A 45 éves tréner a portugál Carlos Queirozt váltja, aki nyáron hazája szövetségi kapitánya lett.
"Mike tökéletesen ismeri a klubot, rendkívül tehetséges edzőről van szó" - nyilatkozta Ferguson választottjáról, akit több mint két hónapon át keresett.
Phelan futballistaként öt évet töltött a Manchester Unitednél, több mint száz mérkőzésen lépett pályára, legnagyobb sikere az 1993-as bajnoki cím volt. -
#10988 Bocsi, de ezt akárhányszor visszaolvasom, kitör belőlem a röhögés:D:D
2008. márc. 22. 15:10 | privát | válasz erre | #8643
JAJXD asszitem maXD
2008. márc. 22. 15:09 | privát | válasz erre | #8642
nnnnnnnnneeeeeee:D
Válasz 'John Cena' üzenetére (#8639)
2008. márc. 22. 14:50 | privát | galéria | válasz erre | #8641
:DASdasdasdsadas
Válasz 'toysoldier' üzenetére (#8640)
2008. márc. 22. 14:42 | privát | galéria | válasz erre | #8640
holnap lesz nem ma
Válasz 'John Cena' üzenetére (#8639)
2008. márc. 22. 14:32 | privát | válasz erre | #8639
na már megy a meccs:)
-
#10987 -
#10986 amíg csapatunk pihen (bajnoki szünet van), addig is kell valamivel foglalkozni, nehogy kihaljon a topik -
#10985 jóvan mostmár foglalkozzunk a mi csapatunkkal ha lehet -
-
#10983 Egy "bizonyos" Harry Redknapp szerint „A jövőben a menedzsereknek nem lesz beleszólásuk abba, hogy mely játékosokat igazolja le klubjuk. Csak bábok lesznek a gazdag tulajdonosok kezében, aki saját kényük-kedvük szerint veszik majd az általuk kiszemelt labdarúgókat. A menedzserek szerepe mindössze az edzések levezénylésére és a kezdőcsapat kijelölésére korlátozódik majd, ami rendkívül káros lesz a labdarúgásnak. Nem akarom megbántani Mark Hughes-t (a Manchester City menedzsere), de nézzük meg mi történt Robinhóval. A brazil egy remek játékos, de az új tulajdonos volt az, aki le akarta őt igazolni. Biztos vagyok benne, hogy Markot is meglepte a dolog. Épp golfozott, amikor egyszer csak megkapta Robinhót a csapatába.”
No comment... -
Paranoia #10982 hjóóóóó...hagyjuk már ezt.mit gondolnak már komolyan... -
#10981 hajrá, nem minden a pénzen múlik úgyse -
#10980 Ronaldo, Kaka, Torres és Messi is kékbe öltözhet
A Dr. Sulaiman Al Fahim által vezetett Abu Dhabi United Group vagyonát legalább 600 billió fontra becsülik, míg a Chelsea tulajdonosának, Roman Abramovicsnak „csak” 12 billiója van... A 31 esztendős arab sejk jelezte, a pénz nem lehet akadály, a világ legjobb játékosait fogja a „kisebbik” manchesteri csapathoz csábítani. Al Fahim meg is nevezte a januárban újra nyitó átigazolási szezonra kiszemeltjeit: Cristiano Ronaldo (Manchester United, becsült ára: 134M font), Kaka (AC Milan, 80M), Lionel Messi (FC Barcelona, 80M), Fernando Torres (Liverpool, 70M), Cesc Fabregas (Arsenal, 60M) és Dimitar Berbatov (Manchester United, 60M). A milliárdos a játékosoknak heti 200ezer fontos álomfizetést adna.
-
#10979 Gill izgatott Manuchótól
Image of ManuchoBár a Vörös Ördögök az átigazolási szezon utolsó napján igencsak megerősítették támadószekciójukat Dimitar Berbatov leigazolásával, Sir Alex Ferguson számára hamarosan egy negyedik csatárral bővül a támadók opciós lehetőségeinek száma.
Az angolai válogatott Manucho a tavalyi év végén csatlakozott a Manchester Unitedhez azt követően, hogy ígéretes teljesítményt nyújtott háromhetes próbajátékán.
Manucho az idei Afrikai Nemzetek Kupáján remek játékával és fontos góljaival - négy találatig jutott - egészen a negyeddöntőig segítette csapatát. Ezután a Panathinaikosz csapatához került, hogy a 2007/2008-as szezon hátralevő részét kölcsönben a görög sztárcsapatnál töltse.
Most pedig, hogy már jogos birtokosa munkavállalási engedélyének, a United vezérigazgatója, David Gill szerint a csapat drukkereinek nem kell már sokat várniuk arra, hogy a pályán is szemügyre vehessék a 25 esztendős, tehetséges afrikai támadót.
“Nem tudtuk azonnal megszerezni számára a szükséges munkavállalási engedélyt, de amikor alaposabban átvizsgáltuk a szabályokat és az előírásokat, arra a következtetésre jutottunk, hogy valójában automatikusan jogosult rá. Nagy örömünkre szolgál, hogy végül a csapathoz került” - mondta Gill az MUTV-nek.
“25 éves és rengeteg nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik. Csak meg kell nézni a gólokat, amiket az Afrikai Nemzetek Kupáján szerzett. Úgy gondolom valami újat fog a csapatba hozni.”
“Jelenleg egy kisebb sérüléssel bajlódik, de már alig várjuk, hogy egészségesen láthassuk és megmutassa nekünk mire is képes. Hatalmas lehetőségek rejlenek benne.”
Forrás: ManUtd.com
afrika kupán lőtt góljai
ez a gyerek se lesz rossz sztem -
#10978 az is igaz -
#10977 nem kell olyan messzire menni ahoz hogy ilyen csapatot találjunk :D. Mondjuk most a chelsea elég jó üzleteket csinált. Persze ezt is Scolarinak köszönhetik. -
#10976 erre a real a példa -
#10975 nem attól lesz jó egy csapat ha összevásárolja a világsztárokat innen-onnan -
#10974 tudom :D -
#10973 Szerintem ezen nem érdemes rágódni, max reménykedni, h egy fejkendős megvesz minket is....amin kurva gyorsan kéne változtatni, az pl az, hogy a Real féle csapatok minden határt felrúgva nyomulnak rá játékosokra....hja valaki szerződést hosszabbít, arról le lehet szállni. És azért az, hogy mi főleg saját nevelésű játékosokra építünk, legfeljebb egynéhány évvel ezelőtt állt volna helyt..:( -
#10972 nem tévedtél... -
#10971 hmm én úgy tudtam h a második leggazdagabb klubb, de akkor ezek szerint tévedtem :( -
#10970 Ez nagyonnemigy van barátom. A Manchester United komoly pénzügyi gondokkal kűzködik,ugyh ha jönne egy ilyen abu dhabi-i arc annak csak örülnének.Persze lehet h nem akarná eladni egy két tulajdonos,mert ugye a mu-t elég sokan 3-5-10 százalékokkal birtokolják mindenféle arcok. de ez nem így van h van elég pénz,az mind csak kölcsön pénz. ugy mint nálunk,abramovics csak kölcsön adja azokat a pénzeket pl amiket átigazolásokra költ a klub.azokat ő szépen visszakapja majd. -
#10969 hát igen, sajnos a mai foci lényege a pénz. :( -
#10968 hát biztos van az a pénz amiért otthagyná, és itt nem a játékost kell hibáztatni, hanem a csapatot aki ilyen ajánlatokat tesz mert van miből! ezzel van elkúrva a foci egyre jobban, jön vmi nagy pénzes pasas gondolja vesz egy csapatot azt csinál belőle 1 sztárgárdát, ezzel az erővel a fradit is megvehetné vki érted azt jönnének ide a sztárok, csak nem nézné senki :D -
#10967 nem tudnám elképzelni hogy például Fabregas ott hagyja az arsenalt :D.