35611
-
#11046 jön Hargoo :) -
skristof #11045 nah, csak kérnem kellett :D -
skristof #11044 scholes viszont a leggyengébb pont, levihetné már SAF -
#11043 tehár rosszkor volt rosszhelyen :D -
#11042 van der sar ráütötte a térdére a labdát és onnan bepattant :| -
#11041 hát ugynézki berbatov nagyon illik a mu-ba,de brown mit csinált egyébként? -
#11040 jó kis meccs :) Berbatovon meg nem látszik hogy ez az első meccse itt :D -
skristof #11039 ez potya volt bizony :/ -
#11038 ez nem van der sar napja, már az előző hibájából is majdnem gól lett, most meg hát...:| -
#11037 loller gólt kaptatok... -
-
#11035 óóóóóóó:) -
skristof #11034 ez gyors volt :) -
#11033 Berbatov jol kezd golpasszal!:D:P
hajrá MU -
#11032 berba máris gólpaszt adott :D -
#11031 góóóóól tevez!!! -
#11030 ROONEY Tevez és Berbatov?:S kezdő?:S -
#11029 és ez a liverpool-é,nemtudom ti honnan szedtétek azt a felállást:S
Liverpool
* 25 Reina
* 17 Arbeloa
* 37 Skrtel
* 23 Carragher
* 12 Aurelio
* 15 Benayoun
* 14 Alonso
* 20 Mascherano
* 11 Riera
* 18 Kuyt
* 07 Keane
-
#11028 miért ne játszana,miért lenne sérült?:D omg: kezdöcspatotok mára: * 01 Van der Sar
* 06 Brown
* 05 Ferdinand
* 15 Vidic
* 03 Evra
* 10 Rooney
* 18 Scholes
* 16 Carrick
* 08 Anderson
* 32 Tevez
* 09 Berbatov
-
#11027 ő is megsérűlt nem?
ronaldo majd jön... -
Paranoia #11026 anderson!!
MÉRTNEM jártszatjááák..?!?!
-
#11025 Ronaldo kéne ide még...Fletcher helyett pl -
#11024 tevez, rooney, berbatov
nem hangzik rosszúl, tevez úgyis nagyon elemében van -
#11023 Jó kis meccs lesz :]] -
Paranoia #11022 kíváncsi vagyok
Várható kezdőcsapatok (Sky Sports):
Liverpool: Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Dossena, Mascherano, Alonso, Riera, Babel, Kuyt, Keane.
Manchester United: Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Fletcher, Scholes, Tevez, Rooney, Berbatov. -
#11021 eurosport2-n interjúba is azt mondta ma játszani fog -
#11020 egyik cikkben fergie azt nyilatkozta h beveti ma -
Paranoia #11019 berba játszani fog? -
#11018 13:45-től lesz a meccs -
#11017 csak fórum -
#11016 Sehogy, kérdés elvetve. -
#11015 Az új honlapon hol lehet kommentelni a hírekhez? Nem sikerült rájönnöm... -
#11014 szeptember 13., szombat
Liverpool-Manchester United 13.45
Blackburn-Arsenal 16.00
Fulham-Bolton 16.00
Newcastle-Hull 16.00
Portsmouth-Middlesbrough 16.00
WBA-WHU 16.00
Wigan-Sunderland 16.00
Man City-Chelsea 18.30
szeptember 14., vasárnap
Stoke-Everton 14.30 -
#11013 egyetértek, sztem is jobb volt az előző verzió... -
#11012 azért ez szép
9.13 liverpool
9.17 villarreal
9.21 chelsea
és mind3at hozni kéne :S
-
#11011 nekem nem tetszik ahogy az új híreket lehet kiválasztani, átláthatóbb volt régen sztem... -
#11010 Angliában ma már senki sem vonta kétségbe Dimitar Berbatov képességeit, ám sokan úgy vélik, hogy a Manchester United támadója nehezen kezelhető, sértődős típus, aki ráadásul nem híve a kemény munkának. Berbatov azonban nem ért egyet ezekkel az állításokkal.
- Korábban sok ostobaságot követtem el a makacsságom miatt - mondta a bolgár csatár. - Nem hallgattam a szüleimre, aztán mindig kiderült, hogy nekik van igazuk. Most vallásos vagyok, mindig hordok magamnál Bibliát. Sohasem káromkodom, szerintem ez csak a jó nevelés kérdése, és ha a jövőben bárkinek is pozitív példát tudok mutatni, az nagyszerű. -
#11009 inkább húzza lefele..
Ja amúgy nézzétek már, megújult a manutdfanatics.hu :| Jó lett. -
Zenszkij #11008 Nem gond ez a Fatih dolog, még egy kis izgalmat csempész a PL-be. Én kifejezetten örülök neki, emeli a színvonalat... -
#11007 ha már leírtam a Chelsea topicba, akkor átmásolom ide is, valamennyire on-topic a dolog:
"Ezt a Man.City sztorit amúgy nagyon jól ki lehet sakkozni.
Al-Fahim sorra bejelentkezik a sztárokért akik közül néhány B-kategóriás vagy pénzéhes igent is mond(hat). Owen, Podolski esetleg Arshavin vagy Diego, 1-2 Valencia,Atl.Madrid vagy Porto játékossal sikerül megerősíteni a keretet, míg a többiek hasonló szövegekkel rázzák majd le; Ramos: "A Realból akarok nyugdíjba menni, mindig is ez a klub marad a világ legnagyobbja", Kaká: "Sokat köszönhetek a Milánnak, csábító az ajánlat, de nem kívánok távozni", CRonaldo: "Angliában csak a United jöhet szóba, ezenkívül pedig csak a Real Madrid".
Al-Fahim-nak közben rá kell jönnie hogy pénzen játékost lehet venni, de presztízst és nevet a Citynek nem. Első évében csalódnia kell, míg a másodikban is csak egy UEFA-kupás helyre futja, ami az arabnak nagyon nem tetszik. Ő egy régebbi verziójú Football Managerben él, ahol akármilyen játékosból bólogatójánost lehet csinálni pénzből és össze lehet vásárolni egy világválogatottat,ami 5-0-ás győzelmekkel hozza a bajnoki címet.
Eközben az első fecske (Robinho) is elkezd sírni, hogy nem fexik neki az angol stílus, nem tud érvényesülni és hiba volt eljönni Madridból. Áron alul, 15M fontért el is adják egy Tottenham szintű csapatnak (lásd Shevcsenko esete, kicsit másként). Fahimnak rá kell jönnie, hogy ami Abramovicsnak sikerült az neki nem (tegyük hozzá Roman egy jobb alapra épített, a Chelsea már akkor is nívós csapat volt, a City még most sem az), még talán Agüerot és egy-két brazil "kétévmúlva világsztárlesz" tehetséget (lsd. Anderson, Man.Utd) megvesz csillagászatni áron a Santosból, CSKA-tól, az Inter rájuksózza egyik klasszis, ugyanakkor problémás játékosát, a Lyonból megerősítik a középpályát és a csapat nagy reményekkel ugrik neki az új szezonnak. A keret tényleg bombaerősnek tűnik, cél a bajnoki cím, az Arsenal-Chelsea-Man.Utd triót viszont ezúttal sem sikerül megelőzni.
Fahim csalódott és elfogyott a türelme, beigazolódott az, hogy jó focihoz nem csak pénz kell, hanem idő is. Hogy összevásárolt sztárok nagyon csúnyán meg is tudnak bukni ha nincs megfelelő balansz (lsd a "galaktius" Real Madrid - pár éve), illetve hogy néhány sztár túl lett becsülve képességeit illetően.
Márpedig itt nincs "Load", ígyhát marad a "New Game": Fahim távozik 'Manchester Városából', ahol egy túlfizetett ugyanakkor eredménytelen garnitúrát hagy maga után.
Tanulság: A pénz nagyon sok, de nem minden. "