Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

15.PERC PARK!!!!!!!1-0!
És h a West Hamnak nagyon kellenek a pontok nem fognak engedni hanem küzdeni fognak h bennt maradhassanak,gondolok itt fõleg a tottenham elleni 4-3ra amikor nagyot csatáztak!járjanak sikerrel és verjék meg a chelseat <#idiota>
kicsit megint unatkoztam 😊

a cselszi ellen ápr. 14.-ei rangadóig a következõ meccseket játszik a 2 rivális:
30. FORDULÓ (MÁRC. 17.)
Manchester United-Bolton Wanderers
Chelsea-Sheffield United
itt azt hiszem nekünk sokkal nehezebb dolgunk lesz

31. FORDULÓ (MÁRC. 31.)
Manchester United-Blackburn Rovers
Watford-Chelsea
(érdekességképpen egy rangadó: Liverpool-Arsenal)
csöppet nehezebb feladat vár ránk itt is, de vmivel könnyebb, mint a Bolton elleni meccs

32. FORDULÓ (ÁPR. 07.)
Chelsea-Tottenham Hotspur
Portsmouth-Manchester United
hasonlóan nehéz meccs mind2 csapatnak

33. FORDULÓ (ÁPR. 09.)
Manchester United-Sheffield United
West Ham United-Chelsea
itt a cselszinek nehezebb a dolga, fõként, h városi derby lesz

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Ámen <#vigyor>

Glory, Glory Man. United!

Manchester 4 ever!!!Ahogy õsszel most is elkalapáljuk a boltont,nem biztos h 4-0-ra de vereséggel mennek el az Old Traffordról!Chelsearõl meg nem mondok semmit mer felhúzom magamat rajtuk..
SPORT1 13:30
Angol bajnokság, 30. forduló, Manchester United-Bolton (élõ)
Sziasztok United szurkolók!
Olcsón eladóak United cuccok!(mez, sapi, sál,,,,)
Akit érdekelnek, írjon erre az E-mail-re: [email protected]
igen, ilyenre mondta muranyó C. Roni esetében, h mûesés
most mit fog mondani?<#gunyos1><#vomit>

Scholes18
néztem én is, oscar dijat kellett volna adni mûesésért nem tizenegyest!

Glory Glory Man United!!

Manchester City kikapott otthon a Chelseatõl ma 1-0ra, Lampard büntetõbõl volt eredményes<#szomoru1>

kulabácsi
bazze😞 kezd túl sok lenni a sérült

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Scholes18
jaj rossz hír: Silvestre-nek mûtéten kell átesnie legkorábban 3 hónap múlva kezdheti el az edéseket, tehát kihagyja a szezon hátralevõ részét! <#merges2><#sir>

Glory Glory Man United!!

Scholes18
na ja<#idiota>! De azt azért kis túlzással kijelenthetjük hogy Legyõztük Európát! <#hawaii>

Glory Glory Man United!!

ffxi
Meg van a 3pont<#idiota><#eplus2>

Fákjúal!

NeverwinterKING
igaz én csak 5 percet láttam a meccsbõl(akkor is gól volt, rooney rugott egyet)de egyet értek Scholesszal.tesóm is nagy fan. Õ nézte a meccset szerinte nagyon jó volt a MU.azt még láttam h ronaldo miket csinál a 16osan belül, én elszédültem. na de mindenkinek szép álmokat
MU 4-3 Europe XI
hihi<#eplus2>

\"You are fucking crazy people!\"

G04LK33PeR
egyetértek

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Scholes18
4-3 gyõztünk! De nem ez volt a lényeg, hanem hogy egy nagyszerû célért (jotékonyság) egy összeségében nagyszerû meccs jött létre! grat Mindenkinek aki játszott!

Glory Glory Man United!!

hm 4-4nek kellet volna lennije nem?😊vagyishát így szokott...a mind1 szép volt!az elsõ félidõ😄
G04LK33PeR
11-es gól...4-3

leült a meccs..

football without ultras is nothing

háh
már ase tom kikezek a Mu csapatba<#wilting>
😄
G04LK33PeR
4-2, nembaj

Golyo69
hát ez tényleg gála meccs 😄
Ronaldo mekkora gólt rúgott atyaúristen!!!
Remélem a Boronak is vág egy ilyet hétfõn 😄

GGMU

kulabácsi
hja látszik rajtunk h nincsenek összeszokva de sztem mi sem adunk ki mindent😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Azért nem egy hû de nagy "csapat" ellen játszunk,mivel 1 napot tudtak együtt edzeni... de azért tényleg szép játék.

---
Még egyszer,hogyha valaki felveszi a meccset,pls szóljon már 😊

G04LK33PeR
fantasztikusan játszunk!!!

oooh dzsízüsz vki a gólokat plíííz RECelje fölfele😄
kulabácsi
óóóó de szép gól! rooney

G04LK33PeR
Szép támadás 4-1

4-1
nincsmese, kurvajók vagyunk😊

ibra kihagyta a tizit..
c ronaldo meg zseni😊

G04LK33PeR
11-es , KAPUFA😄D😄:😄

kulabácsi
lol kapufát rúgott 11bõl😄

kulabácsi
mekkora gólt rúgott vazze

Rash87
Szépen játszik a csapat.
---
Valaki nem veszi föl a meccset ?

G04LK33PeR
Ronaldo hatalmas gól!!!! 3-1

G04LK33PeR
Nagy játékos ez a Malouda...2-1

2-0
10. perc
Rooney, Brown

fsgh
látvány😊 ez a nézõknek szvsz bven elég😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ezek a meccsek sosem a kõkemény harcról szólnak, hanem a látványról és nem utolsó sorban a befolyt pénzrõl.
mellesleg a "nem mindent beleadás" nem épp egy angol csapatra vallana, szerintem...

fsgh
mintahogy a többi játékos sem hisz szinte mindenkinek bajnokija lesz a hétvégén😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Rash87
Jobban szeretem a tét meccseket,de ez se lesz rossz,kiváncsi vagyok rá.
DE valószínû h a MU nem fog mindent beleadni,inkább tartogatják az erejüket más meccsekre 😊))

fsgh
Az európai labdarúgás kiválóságai játszanak kedden Manchesterben az Európai Unió alapjait megteremtõ római szerzõdés aláírásának 50. évfordulóján - jelentette be Brüsszelben José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke valamint a Manchester United képviseletében Sir Bobby Charlton. A Manchester United ugyancsak idén ünnepli annak az 50. évfordulóját, hogy elsõ angol csapatként elindult az UEFA Kupában. A brit sztárgárda a gálaelõadáson a világbajnok olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi vezette Europe XI ellen lép pályára. Utóbbi alakulatban az olasz válogatott számos játékosa mellett Carles Puyol, a Barcelona és Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya is játszik. Három brazil futballsztár is feltûnik majd a Europe XI vendégjátékosaként: Ronaldinho, Ronaldo és Juninho Pernambucano.
Az Európai Bizottság brüsszeli közleménye szerint "az európai integráció és az európai labdarúgás két olyan sikertörténet, melyek szorosan összefonódtak az elmúlt 50 évben, és több millió ember számára nyitottak meg új távlatokat. A futball a legnépszerûbb sport a világon, és a legutóbbi világbajnokság vitathatatlanul bebizonyította, hogy Európa a világelsõ ebben a játékban. A gálamérkõzés lehetõséget nyújt a kikapcsolódásra és ennek a sikernek a megünneplésére."
Barroso elmondta: "Nagyszerû ötletnek tartom, hogy az Európai Unió 50. születésnapját e csodálatos játékkal, a labdarúgással ünnepeljük meg. A közös rajongás és a közérthetõ nyelv minden európait egyformán magával ragad."
A római szerzõdést 1957. március 25-én írták alá.
"A futball összehozza az embereket. Egy olyan kontinensen, amely ennyire büszke kulturális sokféléségére, közös nyelvet is jelent: segít integrálni a különbözõ közösségeket. A legmagasabb szintû labdarúgás magában hordozza a fõbb alapvetõ európai értékeket: a szabályok tiszteletét, mások tiszteletben tartását, a szólásszabadságot, a csapatmunkát és a szolidaritást. Nagyon büszke vagyok arra, hogy az UEFA-nak lehetõsége nyílt különleges mérkõzés megrendezésére" - jelentette ki Michel Platini.
Sir Bobby Charlton szerint a Manchester United története összefonódott Európáéval. A brit legenda hozzátette: alig várja, hogy sztárokat és barátokat üdvözölhessen az Old Traffordon, és együtt ünnepelhessék meg ezt a két fontos évfordulót.
Az esemény teljes bevételét a Manchester United Alapítványnak ajánlották fel, amely a helyi közösségi projekteket támogató, jótékonysági alapítvány, és 1992 óta egymillió embert részesített támogatásban.
A Europe XI csapat tervezett kerete:
Olivier Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas, Paolo Maldini, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso, Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Ronaldinho, Ronaldo, Alessandro Mancini, Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson.

(forrás: MTI)

a meccs holnap 20:45-kor sport1-en és az eurosporton

ne feledjük õsszel "csak" 2-1-re vertük õket vendégként

kulabácsi
ha továbbjutunk sztem nem lesz nehéz dolgunk

Rash87
Ennek meg elképesztõen örülök <#wilting><#idiota>

Rash87
Szerintem ez nagyon jó,csak jussunk tovább <#wink>

G04LK33PeR
<#buck>

G04LK33PeR
Kazahsztán- Üzbegisztán 1-1