35611
-
#10966 sajnos pénz beszél, kutya ugat, ahol sok a pénz oda menni is fognak a játékosok... -
#10965 nincs olyan hogy Mu City. Manchester United (MU) van és manchester city(MC).
Amúgy persze, én is csak vicceltem, azért ne gondolják már hogy füttyszóra oda fog menni az összes domináns játékos a többi nagy csapattól. De szépen lassan felerősedhetnek, ahogy a chelsea tette... -
#10964 Igaz, sajnos vannak...és egyre többen. -
#10963 Mindent a pénz mozgat a mai világban már,sajnos. Szóval elképzelhető... -
#10962 azért nem egytől egyig...de sajna van köztetek is jórész olyan, de hidd el valszeg sok MU drukker is lett azóta hmegnyertük a bl-t :) evvan, igazából nem is kell azokkal foglalkozni akik csak addig szeretnek 1 csapatot amíg a csúcson vannak aztán továbbvándorolnak, ki is vannak állt űzve ebből a topikból is az olyanok akik azzal jönnek be h manchester drukker lettem mert most nagyon jók vtok :D -
#10961 Ja, de én (mi) nem szólhatunk egy szót sem, mert minden Chelsea-drukkerről egytől-egyig azt hiszik, hogy Abra miatt szereti a csapatot...sajnos.
De ha Robinho nem ment volna oda, nem valószínű, hogy pl itt is lenne topikja a Citynek... :S -
#10960 nekünk van annyi pénzünk h nem szorolunk rá h eladjuk a klubbot...tehát nem jön befektető, így a pénz is annyi lesz amennyi, tehát meggondoltan kell a vezetőségnek dönteni a játékosvásárlásokról...így valszeg nem lesz az h megveszünk mindenkit, mivel egy nagyon jó és összetartó csapatunk van, 1-1 erősítésen kívűl évente nem kell több...a chelsea, a mancity is középosztálybeli csapat volt mielött eladták, kevés lehetőséggel, nekik ezért lett az ami.
am a vicc h már meg is kezdődött ahogy néztem szép lassan a divat city drukkerség, egyből topik meg minden, no komment -
#10959 Nem akarok kötekedni, de amúgy edzőtől is függ nagyon. Láthatjátok, mi vagyunk rá egy példa. Jött Scolari és meg is fékezte Abrát, igaz majdnem jött Robinho, de azt is inkább Abra akarta.
Csak azért írom, mert ha nem lesz Fergie és jön más, lehet, hogy ti is teljesen megváltoztok.
Be kellene vezetni a maximális fizetést és az átigazolási díjakat is maximalizálni kellene.
Durva dolog, hogy heti 100ezer fontot keresnek, míg más ember egy év alatt nem lát ennyi pénzt... :S -
#10958 jah.. -
#10957 teljesen egyetértek! -
#10956 az
szépen fel is fogja őket hozni a pénz...nembaj ezért is kell mégjobban szeretni ezt a csapatot, mert mi nem nagy befektetőkből megarab sejkekből csinálunk csapatot hanem jórészt saját nevelésekből, és mindent elért a klub!!! reaspect fergie -
#10955 chelsea is erős középcsapat volt az abramovics éra előtt. kb mint a m.c.
undorito egyébként ez az egész sportpolitika -
#10954 pf...ezek azt hiszik hogy mindenki hozzájuk fog menni? nem hiszem...majd pofára esnek.. -
135 millió font Ronaldóért? Miért is ne?
Egyre nagyobb és merészebb terveken töri a fejét a Manchester Cityt a minap megvásárló Abu Dhabi United Group elnöke, Szulejman el Fahim. Az arab üzletember a Real Madridtól az utolsó pillanatban megvásárolt brazil cselgép, Robinho megszerzése után újabb világklasszis labdarúgó elcsábításán töri a fejét. Az angol klub új – dúsgazdag – tulajdonosa a következő, téli átigazolási időszakban a Manchester United kötelékébe tartozó Cristiano Ronaldót szeretné csapatában tudni.
A közel-keleti cégcsoport hétfőn vásárolta meg hivatalosan Takszin Sinavatrától, a korábbi thaiföldi miniszterelnöktől az égszínkék csapatot és el Fahim azon nyomban elkezdte a vagyonához mért átalakításokat az egyesületnél. Első lendületből az átigazolási idény utolsó óráiban 32 millió fontért (vagyis angol rekordárért) megszerezte a királyi gárda támadóját, Robinhót.
Az állítólag még a Chelsea-t tulajdonló Roman Abramovicsnál is tízszer nagyobb vagyonnal rendelkező üzletember szigetországi hírek szerint minimum 18 új játékost szeretne csapatában tudni, köztük a portugál válogatott Aranylabdára is esélyes sztárját, Cristiano Ronaldót.
„Ronaldo azt mondta, a világ legnagyobb egyesületében szeretne szerepelni, nos, januárban ezt az álmát valóra is válthatja – mondta el Fahim a The Guardian nevű brit lapnak. – A Real Madrid 90 millió fontra taksálja őt, szerintem azonban minimum 135 milliót kell fizetni a megszerzéséért. Miért is ne? Hiszen mi szeretnénk lenni a világ legnagyobb csapata, nagyobb mint a királyi gárda vagy a Manchester United.”
Angliai információk szerint az arab befektető nem elégszik meg Ronaldo megszerzésével, kiszemeltjei között megtalálható a Liverpool támadója, Fernando Torres és az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas is. A nem titkolt cél ugyanis nem más, mint olyan együttest építeni, amely megállja a helyét a legrangosabb európai kupában, a Bajnokok Ligájában is.
„Olyan csapatot akarok, amely megnyerheti a BL-t. Nem az a cél, hogy elköltsük a pénzünket, de ha megtehetjük, hogy nálunk játsszanak a legnagyobb klasszisok, és persze az edzőnek is szüksége van rájuk, akkor megkapja őket” – tette hozzá a cégcsoport vezére.
Ha csak ezen múlna…
-
#10952 am meg lesz még1 pénzcsapat a premier league-ben :( -
#10951 csak a cityhez nem fog menni :) -
#10950 lol -
#10949 Sztem 135ért egyszerűen el kell engedni. Ronaldo nagy játékos (bár inkább a jó jelzőnél maradjunk) de van az a pénz... -
Zenszkij #10948 Na itt van Berba végre. Van már 3 épkézláb kimondott csatárunk, ő, Rooney és Tevez. Csak termeljenek a fiúk, termeljenek... -
#10947 elöbb menne a Real-ba Roni mint hogy Mu City -
#10946 Sztem nincs miért félni. Abrapapa Chelsea-je hol van hozzánk képest? Hiába volt a nagybevásárlás, csak két bajnokira futotta. Mi meg a bajnoki mellett a BL-t is behúztuk. Ezt hány csapat is csinálta meg a közelmúltban? Talán csak a Barcának sikerült két ilyen kutya kemény fronton nyerni. Ronaldo meg úgyse megy a Citybe...Nincs az a pénz... -
#10945 arab millás a végén fel vásárolja aManchestert is mi?:D azt egybe építi a Mu cityvel:D -
#10944 A City 135 millió fontos ajánlatot fog tenni Ronaldóért
:D:D arabok.. Azt írta a cikk hogy 10x gazdagabb ez a csávó mint abrapapa. Hát nemtom, lehet félnünk kéne :D -
#10943 city viszont leigazolta robinhot, igy azért durvák lesznek -
#10942 akarod mondani jövőhét szombaton :) -
#10941 Nagyon remélem, hogy Berba mielőbb (mondjuk már szombaton a Pool ellen) elkezdi ledolgozni az árát... -
#10940 Tényleg kellett ez már a csapatnak,remélem megért 30 millát,s jól fog játszani nálunk. -
#10939 na én mondtam hogy meglesz :PP Végre :) Aztán harjá hajrá 40 gólig megse állj Berba!! :D -
#10938 Berba még az ingét is kigombolta Fergie kedvéért:D -
#10937 áááá nem köntösbe és mamuszba vannakXDXD -
#10936 VÉGRE!
-
pilboy #10935 remélem legalább olyan szinten fog termelni, mint ruud
sok sikert neki
a csapat meg összeszedhetné magát, mert ez eddig nagyon gyenge -
#10934 talán ezzel kicsit erőre kap a csapat, és újra viszaáll a rend európában :D -
#10933 A Manchester United örömmel jelenti be, hogy sikerült szerződtetnie Dimitar Berbatovot.
A 27 éves bolgár válogatott csatár négy éves szerződést írt alá a klubbal, az átigazolási összeget azonban nem hozták nyilvánosságra.
Az üzlet részeként Fraizer Campbell a szezon hátralevő részét kölcsönben a White Hart Lane-en fogja tölteni.
Miután aláírta szerződését, Dimitar a következőket nyilatkozta a ManUtd.com-nak: “Egy álmom vált valóra azzal, hogy a Manchester Unitedhez csatlakozhattam. Már alig várom, hogy játékommal hozzásegíthessem ezt a klubot ahhoz, hogy az elkövetkezendő években még több sikert érjen el.
Természetesen Sir Alex Ferguson is elégedett volt azzal, hogy végül sikerült megszereznie a régóta figyelt támadót: “Ez egy kulcsfontosságú igazolás. Dimitar az egyik legjobb és legizgalmasabb csatár a világ futballjában.”
“Stílusa és tehetsége egy újabb dimenzióba repíti a csapatot és biztos vagyok abban, hogy nagy népszerűségnek fog örvendeni a szurkolók körében.”
Forrás: ManUtd.com
Sok szerencsét Dimi:)
-
#10932 Kulabácsi? Épp a wc-ről irok laptoppal ASDSA_ASAD_A:A:_D?_S:S:S:D
De viccet férretéve, Berba nagy erősítés, illene trófeákkal meggyőzni, jól döntött:) -
#10931 hálisten -
Paranoia #10930 Dimitar Berbatov az Old Traffordon van, hogy aláírjon a Manchester Unitedhez. Berbatov már át is ment az orvosi vizsgálaton, így hamarosan létrejöhet a hivatalos találkozó Sir Alex Fergusonnal és David Gillel az Álmok Színházában.
VIDEO
-
Monoton #10929 Pl. ez de nézzetek be a hivatalos forumra is. -
#10928 ja, lehet h nemigaz?:S -
#10927 forrás?