Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Érdekesen várom ezt a hónapot mivel Fergi is mindig ezzel a "nem vesszünk senki"-vel takarózott még is volt mindig nem is egy érkezõ.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ugyan úgy tartom magam ahhoz,hogy elavult a keret,tavaly is az volt,s már tavaly elõtt is lehetett érezni.
Egy Rooney-ra támaszkodunk,meg most már egy RvP-re. Látszik,ha õk nincsenek,akkor nincs aki gólt lõjön. S egy ilyen szintû csapatnak több lábon kellene mozognia,nem így.
Az hogy sajnálja a pénzt a vezetõség,az még most is igaz. Tavaly is, húzós helyzetekben, vicces volt,hogy Scholes-t kellett visszahívni,mert nem volt kit,röhej.
Szóval egy részt,Moyes hibája,mert kurvára nincs csapatmorál, más részt,az, még más csapatok erõsítenek,mi addig minden téren gyengülünk.
Pár év kell,s nem lesz Evra,Vidic,Ferdinand, középpálya is gyengülni fog, Rooney is el fog menni minden bizonnyal,1-2 év múlva, szóval igen, lehetne szépíteni meg mindenben a jót látni,de nem annyira jó a helyzet.
Glory, Glory Man. United!
Most itt van a generációváltás, azt hitte a pár okos, hogy ez majd úgy megy, hogy Moyes leül a kispadra és kis tündérek varázsporral szórják be a játékosokat, amitõl vörös mezes Barcelona leszünk.
Továbbra is kiábrándítóbb számomra ez a szurkolói hozzáállás, mint a csapat teljesítménye. Nem is bánnám ha ezek az emberek keresnének maguknak egy jelenleg biztos jól menõ csapatot, akinek szurkolhatnak és nem kellene a folyamatosan hányadékot olvasnom mindenhol.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
tudod hogy van ez... a jóhoz könnyebb hozzászokni, mint a szegénységhez 😊
egyébként a srácok okosan nem játszottak a megismételt meccsre<#vigyor3>#vigyor3>
Ez a klub mára a világ legértékesebb sportrand-je lett, globális szintû piaci hálózattal rendelkezik, amit a jelenlegi sportpolitika és a vezetõség biztos hogy nem fog történelmi lojalitásra hivatkozva veszni hagyni.
Szerintem nagyjából 1 éve van, hogy bizonyítson, ez a szezon kuka, de ha a jövõ idényt is hasonló eredményekkel hozza majd, akkor a telet már nem United menedzserként éri meg.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én ezen nem akarok tovább vitázni veled, de alapvetõen ezért tartom nem okésnak ezt a nézõpontot:
1. Mikor Moyes idejött, ki jöhetett volna még? Martinez, O'Neill esetiegl, Herry Redknapp? Csak random jutnak eszembe nevek, akik elérhetõk lettek volna. A világon semmi nem igazolta volna, hogy velük jobb lett volna, sõt, semmilyen sztáredzõ jelenléte sem garantálja mindezt.
2. Most, ha kirúgnánk Moyest, ki jöhetne? Nagyjából ugyanezek, (kivéve mondjuk Martinezt ugye, mert õ az Evertonhoz ment) továbbra sem garantálná semmi, hogy velük jobb lesz, ellenben mi is ráülhetnénk arra a hullámvasútra, amin a Chelsea volt kb 7 évig, évente más edzõvel. Én nem kívánnám a csapatomnak ezt a fajta rulettezést.
3. Nem akárki távozott a padról, neki olyan aurája és hitelessége volt a padon, mint ebben a szakmában senkinek. Sem Mourinhonak, sem Wengernek, se senkinek. Egy ilyen alak távozása fok okozni egy kisebb krízist, akkor is, ha Mourinho és Guardiola együtt az edzõ, és Wenger a pályaedzõ.
4. Ferguson a 4. évben nyert csak valamit a csapattal. Persze, mindenki azt hiszi, hogy "jó, az akkor volt.", de mi sem élünk valami földöntúli univerzumban ám. Majd pár év múlva errõl fogunk úgy beszélni, hogy "az akkor volt."
5. Sokmindenrõl lehet beszélni: új játékosokról, arról, hogy a klub legendái, mint mondjuk Ferdinand, már nem feltétlen hozzák a szintet, hogy Evra iszonyatosan túl van játszatva és nincs normális cseréje, hogy Cleverley legfeljebb évek múlva lesz United szint, hogy RvP szépen csendben kihagyja a szezont és a klub szépen kussol, mintha ez nem is ez történne... ezeken lehetne változtatni és dolgozni.
Ezek mind jó eséllyel hoznának pozitív változást: egy másik edzõ egyáltalán nem biztos.
6. Valószínûleg teljesen fölösleges háborognod, mert Moyes vélhetõen itt lesz még néhány szezont. Ha nem, akkor én kérek tõled elnézést (bár a vezetésben meg csalódni fogok picit)
És igen, nem hiszem, hogy a BL-ben az elõdõntõnél tovább jutunk, még szerencsés sorsolással sem, a bajnokságban nem biztos, hogy 4-ben leszünk, és a ligakupában ha a City-t kapjuk, jó adag mákra lesz szükség. És kurvára nem örülök mindennek.
Remélem Moyes nem sokáig marad még itt,s rontja a dolgokat,ha még van hova...
Tudjátok mi jutott eszembe az utolsó fél órában ránézve a csapatra?
Ez egy szedett-vedett társaság, tele sérültekkel és nem Unitedba való figurákkal. Nem kezdem el sorolni ugyan azt mint legutóbb tettem de most is bebizonyosodik, hogy igazam van.
Örökké United drukker maradok, tavaly is akárhányszor megfogadtam egy-két rossz eredmény után, hogy nem nézek egy darabig meccset, nem tudom megtenni, muszáj néznem a csapatom de ami idén megy az KATASZTRÓFA és ennek Moyes az oka, türelmem felé idáig tartott sajnos. Lehet nem év közben baszta el, de akkor meg nyáron kellett volna sokat igazolni, ami egy másik idióta miatt nem következett be.
Sanyarú év lesz ez a United történelmében, csak azt nem tudom ki tudunk-e valahogy kerülni ebbõl valaha is.... Továbbra is az a véleményem, hogy szedett vedett társaság a csapatunk kerete per pillanat és iszonyatos befektetésekre lenne szükségünk.
Tartsunk ki! De ne Moyesszal...
az más kérdés, hogy ritka esetlen volt mind a két csatár fiúnk
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hát én.
a teljes elfogultság beszél belõlem azzal h RVP ideigazolását közel nem tartom akkora patkányságnak mint Lewandowski bayernbe igazolását?
Egyébként félelmetesnek tartom a Bayern igazolási politikáját iis...persze, nem lehet elvárni h szolidárisak legyenek a riválisokkal, de két szezon alatt két nagy sztárt elvinni a legfõbb riválistól, szerintem erkölcstelen.
Végre egyszer látom õket,normálisan 😄
Belefáradtam a stream-ezésbe az utóbbi idõkben 😊
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
azt sem értem, h fél szezon alatt hogy lett az egész keret szar játékosok tömege. holott ugyanez a csapat simán elõdöntõig ment volnaa bl-ben is, ha nincs egy bizonyos török köcsög (attól függetlenül, h saf akkor zseniális taktikát alkalmazott)
hétvégén 2 óriási védelmi hibából kaptunk gólt: smalling ill. vale aludt egyet-egyet éppen, ennyi. a helyzeteket meg be kell rúgni/fejelni
Az igazi Manchester United drukkerek inkább néznek egy vergõdõ csapatot, ahol a hagyományokra építenek és megadják a lehetõséget a fiataloknak, mint egy sztárokkal teletûzdelt eredményes Manchester Unitedet, aminek semmi köze a klubb hagyományaihoz!
Moyes tökéletes választás volt és lassan kezd látszani a munkája gyümölcse.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ez a united perpill, lehet kihagytam neveket de azok kb említésre sem méltóak. ennyi, teljes vérfrissítés kell vagy semmi nem lesz belõlünk