Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholes18
Népszerû témák
1. Test Drive Unlimited
2. Ismerd fel a képrõl az autót
3. Battlefield 2
4. Manchester United Fan Club
5. Command & Conquer III
6. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
7. World of Warcraft
8. FORMA1
9. Chelsea Fan Club
10. Humoros és aranyos képek, videók

Glory Glory Man United!!

sapkafej
neked meg mi bajod? (de tényleg)

György

ffxi
Pl. 😊

Fákjúal!

pl. bajnoki cím év végén? 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ffxi
Köszönjük és szintén hasonlókat néktek a közel jövõben. 😊

Fákjúal!

Rockynhooo
Én egy Madrid drukker vok ... ! de amit tegnap láttam az elõtt meghajlok <#worship> ! Én egy Mu-s haverral néztem a meccset... CArrick goljánál elsírta magát 😊 életében elsõnek örömében 😊 nagyon jó volt látni 😊
köszönöm MU ezt a meccset 😊 és Legyen tiétek minden kupa az évbe 😊 Madridiak veletek vunk <#wave>

ui.: Kurva Cselzi ... :S 90.perc :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rash87
Thx 😊

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
Ha esetleg letöltenéd valamilyen formában konzultáljunk, mert mindenképpen igényt tartanék rá (bármiáron)! A barátnõm miatt lemaradtam az elmúlt 7 év legjobb MU-meccsérõl <#sir>
Miután elment, majdnem elbõgtem magam az eredmény láttán... Még most is kivagyok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplartom
Gratula! Remélem Velünk Találkoztok!😊

Endlessen fent van a Viasat3-as is!

hunbasser
a következõ 20 évben sem lesz olyan,h a Romát ennyire alázni fogják.
Doni,meg a Roma védelem nagyon közrejátszott ebben a hatalmas méretû zakóban,persze ez a MU érdemeit nem kisebbíti.grat,jól játszottatok!azért szegény Romát kezdtem én is sajnálni a 2.félidõben...

ReaL MaDRid x siempre

Ez a gyõzelem csodálatos volt!!! Nem is csodálom, hogy chelsea és arsenal fanok dicsérnek minket!!!
gólokról vmi video?

gratulalok az MUnak

SzakYy
^^

ffxi
Látlak 😄
T-Online vagy? 😊

Fákjúal!

töltöm vissza, igaz csak 2 megás a netem szinte nulla feltöltéssel. hangulata állatni, ésdemes szedni

ffxi
SEEEEED!!!!!!! 😄DDDDD
Lassan gyûn!!!!

Fákjúal!

kulabácsi
egyenlõre csak összefoglalót találtak, annak linkje lentebb!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
valahonannn a mecset le szedn nem lehet?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kulabácsi
kb arra utal az eredmény😄DDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
szerintem vizi labdáztak😊

kulabácsi
és mégis van😛

Nagy Krisztián
Öcsém 7-1 még gombócból is sok 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#rinya>

John Cena
Manchester - Roma 7-1 iylen nincs😄

Rash87
Akkor sírd,csak ne itt!

Glory, Glory Man. United!

sapkafej
jaj, hát én tényleg mindjárt elsírom magam!

György

kulabácsi
nagy meccsetek lesz nektek is, meg nekünk is, áérdekes lesz, de azért az h 3 angol csapat van benn a 4 között sztem mindent elmond😊

Jagumo
nem veszem magamra😊 de Drogba csak a Logomon ven inkább Jagumo😊 (ezt te ne vedd sértésnek) XD

én remélem eljutunk a döntõig😊 én is jobban örülnék a döntõben egy Bayernek vagy egy Milannak😊 feltéve aha megverjük a Pool-t😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

kulabácsi
énis így vagyok vele

végre egy szimpatikus chelsea drukker, becsüljük meg!!!! 😊
(döntõbe -feltéve ha eljutunk addig- a poolnak jobban örülnék, de ne vedd magadra Drogba :] )

kulabácsi
köszi! nektek is grat, reméljük találkozunk a döntõben😉

Jagumo
hello

amit tegnap láttam az több volt mint lenyûgözõ.Gyönyörû jûték volt. Csak néztem😊
de nagyon tetszett a meccs.(meg kell hagyni De Rossi gólja sem volt csúnya)de Carrick 2. gólja meg Ronaldo 1. gólja meg Smith gólja nagyon szépek voltak.

Grat a 4 közé jutásért
és grat a szép játékér.

(ettõl függetlenül még mindig nem szeretem a Man UTD)nem is kell csak ugy mondom hogy senki ne értse félre😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

kulabácsi
sztem is õket kapjuk, asszem h jobban is álnak, de nagyon nehéz meccs lesz ellenük az biztos...

Scholes18
ma Bayern - Milan ! a gyõztes minket kap! Szvsz a Bayern lesz az õsi rivális(remélem)!

Glory Glory Man United!!

dienesoft
Gratulálok a csapatnak, eszméletlenek voltak tegnap! Ott a helyük a döntõben!<#vigyor3>

dienesoft
Gratulálok a csapatnak, eszméletlenek voltak tegnap! Ott a helyük a döntõben!<#vigyor3>

ffxi
Hát igen!!! Ezek mi vagyunk 😊

Fákjúal!

Matthew Prosac
C-S-O-D-A!
Elképesztõ. No comment.
Odavagyok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Scholes18
meccs után fogadó iroda szorzói bl gyõztesre:

Man Utd 2.87
Chelsea 2.87
Liverpool 4.50
Bayern Munich 7.50
AC Milan 13.00
PSV 151.00

Glory Glory Man United!!

toysoldier
ez jó meccs volt =)

összefoglaló mikorra várható?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

asfa
gratulálok szép volt!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

kulabácsi
mekkora meccs volt bazze😄DDDDDDD
ma tényleg minden összejött, várjuk a folytatást😊

Golyo69
azér az jó nem BL legjobb 4 csapata között 3 angol csapat ?? 😄
mondjuk jobban örültem volna ha csak 2 lenne ott de mindegy 😄
modnjuk ez is csak az angol focit fényesítí 😄

GGMU

passatgt
ez van, hagyd rá
õk úgyis akkor rúgnak gólt amikor akarnak

Hát mit is lehet erre mondani, gratula!

buldozer99
haverom úgy fel idegesített:S

Forca Barca

penészthozópára
Alig várom NSO-n a nagyképûek dumáját, hogy így meg úgy verik szét a MU-t😄..De jó lesz látni, hogy oda sem merik majd tolni a pofájukatxD

One Love, One United!