Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Test Drive Unlimited
2. Ismerd fel a képrõl az autót
3. Battlefield 2
4. Manchester United Fan Club
5. Command & Conquer III
6. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
7. World of Warcraft
8. FORMA1
9. Chelsea Fan Club
10. Humoros és aranyos képek, videók
Glory Glory Man United!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
köszönöm MU ezt a meccset 😊 és Legyen tiétek minden kupa az évbe 😊 Madridiak veletek vunk <#wave>#wave>
ui.: Kurva Cselzi ... :S 90.perc :S
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Miután elment, majdnem elbõgtem magam az eredmény láttán... Még most is kivagyok.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Doni,meg a Roma védelem nagyon közrejátszott ebben a hatalmas méretû zakóban,persze ez a MU érdemeit nem kisebbíti.grat,jól játszottatok!azért szegény Romát kezdtem én is sajnálni a 2.félidõben...
ReaL MaDRid x siempre
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
én remélem eljutunk a döntõig😊 én is jobban örülnék a döntõben egy Bayernek vagy egy Milannak😊 feltéve aha megverjük a Pool-t😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
(döntõbe -feltéve ha eljutunk addig- a poolnak jobban örülnék, de ne vedd magadra Drogba :] )
amit tegnap láttam az több volt mint lenyûgözõ.Gyönyörû jûték volt. Csak néztem😊
de nagyon tetszett a meccs.(meg kell hagyni De Rossi gólja sem volt csúnya)de Carrick 2. gólja meg Ronaldo 1. gólja meg Smith gólja nagyon szépek voltak.
Grat a 4 közé jutásért
és grat a szép játékér.
(ettõl függetlenül még mindig nem szeretem a Man UTD)nem is kell csak ugy mondom hogy senki ne értse félre😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Glory Glory Man United!!
Elképesztõ. No comment.
Odavagyok.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Man Utd 2.87
Chelsea 2.87
Liverpool 4.50
Bayern Munich 7.50
AC Milan 13.00
PSV 151.00
Glory Glory Man United!!
összefoglaló mikorra várható?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
ma tényleg minden összejött, várjuk a folytatást😊
mondjuk jobban örültem volna ha csak 2 lenne ott de mindegy 😄
modnjuk ez is csak az angol focit fényesítí 😄
GGMU