35611
-
#11286 kb :D -
#11285 és ezekből kb 2 sztem nem is látta a döntőt, csak hallotta a híradóba hogy a "Manchester United megnyerte a bajnokok ligáját, mert játszott ronaldo" :D. -
#11284 nem BL óta szeretem őket ha erre is célzol! -
#11283 kiváncsi lennék az új emberek közül akik most jöttek nemrég (van vagy 3-4) azok közül hány kezdett el azért mu fan lenni mert megnyertük a bl-t... és akkor csak szolídan szóltam le mindenkit :D -
#11282 így van :) Régen én is így néztem. -
#11281 lol
imádom amúgy amikor mindenki magyaráz a topikban, azt egy idényt jó ha végignézett... na mind1 -
#11280 neten lehet nézni ^^ -
#11279 amúgy 20-30 biztos.. -
#11278 Nin eurosport 2-őm meg fingom nincs melyik TV adja így esélyem nincs nézni meccseket annyit tudok le kelett cserélni mért olyan nagy baj? -
#11277 őszintén, te hány meccset néztél meg eddig a "MU fan" pályafutásod alatt? Mert mindig kérdezel valami hülyeséget... Igen, cserélni kellett. -
#11276 srácok VDS-al mi történt?? hogy cserélni kelett? -
#11275 Tavaly is mi voltunk a címvédők,s mégis sikerült :)) -
#11274 Úgy tünik, elkapott minket a BL címvédő kór...vhogy a BL győzelem után minden csapat összeesik...így mostmár eltom képzelni h idén kizúgunk a legjobb 8 között BLben -
#11273 Szegény Tevez..sztem főtt magában, hogy Rooney mellett került a padra... -
#11272 Chelsea FC - Manchester United 1-1 ::: ESPN összefoglaló -
#11271 sajnos ugy néz ki kezdjük megérezni Quirez hiányát.. -
#11270 Persze mert most össze-vissza váltogatta a taktikát Alex!
Tavaly volt egy biztos felállás, amit k*rva nehéz volt áttörni, idén meg nem tud összeszokni a csapat, mert össze-vissza játszanak!
Amugy nem értem h miért Neville kapta CP szalagot, mikor ő nem ért az irányításhoz, Ferdinánd eddig remekül irányította a csapatot CP-ként, és jogosan is tudott volna reklamálni!
Még van idő helyre rázódni mert még a szezon elején járnuk, de ha Alex nem tud összekovácsolni egy biztos felállást akk hamar elúszik a bajnoki cím..... -
#11269 Védelem eddig a legrosszabb,az idei szezonban. S már lement 5 hét. Nem fog változni,nemhogy a bajnoki címet nem védik meg,de még első 3ban se lesznek ott,az eddigi teljesítmény alapján. Ferdinand meg jóhogy kiabál,neki kell vhogy összefogni a védelmet... S szerintem vele nincs is gond.
Ha Rooney betudja lőni üres kapuba a labdát,megvan a meccs.. Szerintem!! -
#11268 Mert most kaptak miatta egy szabadot?? Amugy Ferdinand volt az aki végig ordította a meccset és állandóan reklamált! És átlagban sem Rooney az aki a legtöbbször veszíti el a fejét!
De mondtam már h ez nem Rooney-n úszott el, a védelemben nagyobb hiba volt a szabadrúgásnál! -
#11267 Azért illett volna elhozni a 3 pontot... Csak 15 percet kellett volna kibírniuk. Szerintem az a csere is hülyeség volt. Szerintem meg azzal nincs gond,hogyha vki meccs után kicsit jobban kiadja a dühét:) DE kurva idegesítő... utóbbi időben vezetésre állunk,s végén nem sikerült 3 pontot hozni. L'Pool ellen is,első 10 perc miénk volt, gól után egy normális támadás sem volt. Mai meccsen,szintén,bár sokkal jobb volt a csapat.
Rooney +tudom hogy ilyen... De ennyi idő után,kicsit korrigálnia kellene a kitöréseit... Lehet ha hátramegy segíteni,s nem bíróval veszekszik,már 3 ponttal ünnepelnek... -
#11266 Játékban meg visszafejlődött. -
#11265 Rooney már csak ilyen, de a kezdetekhez képest sokat fejlődött ezen a téren. -
#11264 Nem mondtam, hogy divatdrukker vagy csak azt, hogy így azok szoktak reagálni egy olyan meccs után amikor a bombaformában lévő Chelsea-t lemossuk a pályáról és elhozunk az otthonukból 1 pontot.
Nem fogom a bíróra, de, hogy a Chelsea.nak fújt az tény. -
#11263 Szerintem Rooneynak annyi tapasztalatának kellene lennie az évek folyamán,hogy nem akad fel minden egyes szabálytalanságon... Tavaly is szinte minden egyes meccsen dührohamot kapott... Kicsit ellensúlyoznia kellene ezt... Ha nem egy meccset néznél végig 1 év során,te is észrevennéd. -
#11262 Erre a divatdrukkerre nem is reagálok,mert az csak sok off-ot követne... Annyira meg vok értelmes,hogy arra a szintre nem süllyedek le... Úgyhogy ha ismernél,max akkor tehetnél 1-1 jelzőket.
Persze,fogd a bíróra,az a legkönnyebb... -
#11261 Egy ilyen rangadón óriási nyomás van a csapatokon, főleg a meccs vége felé! Ráadásul egy olyan csapatot mint a Chelsea, nem lehet egy szép mosollyal megállítani, mikor hazai pályán vesztésre állnak!
Elöbb-utóbb valakinél elszakad a cérna ilyenkor, és ez most épp Rooney-re esett...
Ettől függetlenül nem "csicska" meg "szánalom" mert nagyon jól játszott, befutotta a pályát, kivette a részét a védekezésben is, és rengeteget támadott!! Itt nem egy emberen múlott ez a meccs!
A foci csapatjáték! Nem tudom mennyire értesz a focihoz, de ezt tudnod kéne! -
#11260 Kár a döntetlenért... főleg a sok sárgáért is kár :(, meg a kapusért is :(... de a végén Chelsea nagyon rákapcsolt, örülhetünk az1pontnak :D... remélem majd feljavul a csapat. -
#11259 Ne haragudj, de ez igazi divatdrukker hozzáállás.
Azt a vak is látja, hogy a Chelsea-nak fújt a bíró (elég megnézni a sárga arányt) és még így is lefociztuk őket az első félidőben és a másodikban is sokszor azt se tudták, hogy hol van a felezővonal, mert a kapujuk elé szorítottuk őket hosszú percekre.
Eltaktikázta az öreg kicsit, de ennek ellenére szánalom amit a csapat csinált akkor nem vagy Manchester United drukker. -
#11258 pfff -
#11257 sajnos ez igaz -
#11256 de ma lehetséges lett volna.. -
#11255 sajna lehetetlen megverni őket hazai pályán -
#11254 csicska Rooney elbaszta az egész meccset.... Nem elég,hogy üres kapuból mellé rúgja :@ De utána csinál 1 szabálytalanságot,s minthogy hátra menne segíteni,a bírót baszogassa... Hát grat az egész csapatnak...Szánalom. -
#11253 annyira várható volt h egyenlítenek....
a gól után alig volt United támadás! Csak össze-vissza passzolgatás, ész nélküli játék!
ezt bekellett volna húzni!!!! -
#11252 én cask azt nem értem hogy miért kell a 60. perc környékén lehozni Parkot? Mindenki tudja, hogy azzal hogy felhozta SAF O'Shea-t beálltunk védekezni. Szerintem ha támadtunk volna simán rughattunk volna még gólt.. Deco nélkül ez a chelsea nem volt az igazi. -
#11251 igazságos döntetlen, amúgy hülye bíróval :) -
#11250 Kuszczak-nál még Ron-Robert Zieler is jobb lenne (ő is tagja a felnőtt keretnek) szerintem.
-
#11249 mert lesérült vandi az első félidőben -
#11248 Mi a fenéért Kuszczak véd? -
#11247 áááá...1:1