Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
<#eljen>

Glory, Glory Man. United!

Mattboy
<#taps><#worship>
Ez egy igazán jó hír!

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

Scholes18
egyetértek Andrissal, fontos tagja de sztem a jelenlegi csapatban nincs olyan hogy legfontosabb akitõl ötlettelen lenne a játékunk!

Glory Glory Man United!!

<#vigyor3>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Golyo69
<#eljen>

GGMU

Matthew Prosac
<#worship><#worship><#worship>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

van benne némi igazság, de ezt némi túlzásnak tartom. tény hogy fontos tagja a csapatnak 😊

Hát ez qrva jó! Mer ha õ nincs, ötlettelen a játékunk!
ffxi
Újabb 5 trófea <#hehe>

Fákjúal!

<#taps>
Scholes18
EGY NAGYON JÓ HÍR: <#hawaii>

Ronaldo újabb öt évre aláírt!

A 22 éves portugál szélsõt a közelmúltban többször is hírbe hozták a Real Madriddal, ám a támadó véget vetett mindenféle találgatásnak, ugyanis meghosszabbította szerzõdését a vörös ördögökkel.

Cristiano Ronaldo újabb öt évre írt alá a Manchesterhez, amelynek menedzsere, Sir Alex Ferguson nagy örömmel fogadta a hírt.

- Valójában soha nem aggódtam amiatt, hogy elhagyna minket, hiszen nagyon jó a kapcsolata a játékosokkal, a szakmai stábbal és a szurkolókkal is. Ugyanakkor ez egy fantasztikus hír, örülök, hogy vége a találgatásoknak és most már csupán arra koncentrálhat, hogy a Manchester United történetének egyik legnagyobb játékosává váljon! – mondta Ferguson.

radio.hu

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
jaja ezt találtam meg énis másiknak "emberszabásún", akkor lehet h ezt fogom lekapni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
ment neked privi 😄

GGMU

igen

football without ultras is nothing

Golyo69
és viasatos ?? 😄

GGMU

az enyém 1,4giga

Video Codec........[ XviD]
Video Bitrate......[ 1723 kbps]
Frame Rate.........[ 25 fps]
Resolution.........[ 640 x 480]
Audio Codec........[ Mp3 48000Hz]
Audio bit rate.....[ vbr 128 kbps]
Size...............[ 100x15/1400Mb]

Golyo69
ez 697 mb...hát a minõsége nem annyira jó de legalább magyar...amúgy van jobb minõségû magyar is ??

GGMU

kulabácsi
ez a 650 megás? annyira rossz h akkor szedjem inkább az 1.3Gb-at?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

soma22
esetleg a nevét?pár lehetõséget kiprobáltam de semmi találat.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

ezt én is elkezdtem, de gyenge a minõsége sztem :\

soma sorry, de azt biztos, hogy nem adok.

soma22
küldjön már valaki egy torrent linket plz.

Golyo69
én is már leszedtem 😄😄

GGMU

kulabácsi
amúgy már az összes nagyobb torrent oldalon fenn van a meccs (neveket direkt nem írok)

ömmm,mert a manutdfanatics.com volt beállítva ,de azis mint látni megszünt vagy mi😞 de kiszedem majd.
miért van az, hogyha a bannerra kattintok akkor vmi suspended page jön be? :\

nem én vettem fel 😊

soma22
ezt te vetted fel vagy valahonnan letölthetõ másnak is?😄
dvd-s dolog ok egyébként😊

tréonlájnos nettel fel nem töltöm neharagudjatok, de írható dvd-ér vagy dobozos heinekenért bármire képes vagyok 😊

soma22
tudom hogy nem nekem szolt de engem is érdekelne a meccs.
akár le is tölteném, de pesti is vagyok.

én jól ütemeztem tegnap, mert mire befejeztük és benyomtam a tv-t épp a BL Himnusz szólt a bájern meccsen 😊)
nah, letöltöttem amúgy a viaszatos felvételt, ha pesti vagy és igényt tartasz rá akkor kiabálj

Rash87
Evra: Cristiano Ronaldo olyan jó lehet, mint Pelé, Maradona vagy Best
Patrice

Evra úgy véli, Cristiano Ronaldo rövidesen olyan kiváló labdarúgó lehet, mint Pelé, Diego Maradona vagy George Best. A francia védõ szerint bámulatos, hogy portugál csapattársa nem csak az edzéseken, hanem a mérkõzéseken is bizonyítja, már most egyike a világ legjobbjainak. Eközben az egyik spanyol újság ismét "összeboronálta" Cristiano Ronaldót a Real Madriddal, állítólag már hivatalos tárgyalások is zajlottak.
Kedden este közösen ünnepelték Patrice Evra gólját
Kedden este közösen ünnepelték Patrice Evra gólját
fotó: Reuters

„Csodálatos, hogy tudását nem önmaga szórakoztatására használja, hanem a csapatért, a szurkolókért és a gyõzelmek megszerzéséért futballozik. Ugyanolyan hasznot hozhat nekünk, mint annak idején Pelé, Diego Maradona vagy George Best. Olyan lehet, mint õk, vagy még jobb is” – mondta a francia védõ, aki kedden este góllal járult hozzá a Manchester United BL-diadalához.

Evra hozzátette: Cristiano Ronaldo az edzéseken is kimagasló dolgokat mutat be, s az MU örülhet annak, hogy „mutatványait” a tétmérkõzéseken is megismétli. A portugál szélsõ az AS Roma elleni negyeddöntõ visszavágóján két gólt szerzett, így a csapat és a szurkolótábor is bízhat abban, idén legalább egy trófea az Old Traffordra kerül.

„Ha semmit sem nyerünk, akkor az emberek még azzal vigasztalhatnak bennünket, szépen futballoztunk ebben a szezonban. De ez nem elég! Ha semmit sem nyerünk, akkor rossz szezont zárunk. Egy-két trófeát mindenképpen el kell hódítanunk. A három diadal már hihetetlenül nagy eredmény lenne, de semmi sem elképzelhetetlen” – szögezte le Patrice Evra.

A francia védõ nyilatkozata mellett csütörtökön az angol sajtóban más téma kapcsán is elõkerült Cristiano Ronaldo neve. Az AS címû spanyol újságra hivatkozva a brit média ismét arról írt, hogy a portugál klasszisért minden pénzt megadna a Real Madrid.

Az MU ugyan tárgyal a futballista szerzõdésének meghosszabbításáról, de a spanyolok mindenképpen felül akarják múlni az ajánlatot, s a klubnak pedig 80 millió eurót fizetnének.

Állítólag Ronaldo menedzsere múlt szerdán tárgyalt Predrag Mijatovics madridi sportigazgatóval, s elmondta: védence kész Madridba szerzõdni. Az AS szerint a szélsõ nem fogadja el az MU ajánlatát. "NS"

Rash87
Reménykedjünk :]

John Cena
az lessz hogy manchester a dömtQben
és ANGOL JKUPA gyQztes FA premiaer és BL😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
CHELSEA - LIVERPOOL és MANCHESTER - AC MILAN

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Matthew Prosac
még jó hogy a meccs fontosabb, csak az volt a bibi hogy friss hús, most volt nálam elõször és nem úgy adta magát a szitu h nekünk most meccset kéne nézni 😛

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

milán kicsit mumus, de tény, visszatértünk a helyes kerékvágásba (talán :])

Hát biztos nem lesz könnyû, de szerintem elkaphatjuk a Milant, fõleg ha otthon úgy játszunk, mint a Roma elllen!
Manchester Forever!!!

kulabácsi
hát Milán! érdekes meccs lesz...

soma22
hol is van fenn?
én sem láttam meloztam:S

Scholes18
jah én is azon parázok most hogy túl sportszerû a meccs..
gonosz vagyok?<#smile>

Glory Glory Man United!!

<#hehe>
kulabácsi
az se rossz😄D

gyõzzön az, ahol több eltiltott lesz a kövi meccsre<#ravasz1>

kulabácsi
áhhhh ilyet még végképp se mondj, inkább azt h gyõzzön a jobbik...vagy a rosszabbik?😄

Nah most akkor kinek?
Hajrá bayern?!<#idiota>
reggel felkeltem, megnéztem az eredményt... és mit látok? nem álmodtam<#taps>

köszönjük mindenkinek az elismerést!
asszem ezután meg is érdemeljük 😊

90.perc, ezen nem csodálkozik már senki sem... :S

passatgt
el-sl-en fentvan viasat

Fyrex
elismerésem, nem semmi meccs volt

Avanti Crociati!

úr isten, ember! a csapat mindig a nõ felett áll! 😊
persze csak vicc, ha megtalálom vhol magyar hangsávval akkor leszedem neked - feltéve ha pesti vagy. egy sörért cserébe ^^