35611
-
#11206 hát volt ideje megismerni....
majd holnap kiderül h mit tud egymás ellen a két cspat! -
#11205 jaja, de Scolarit se értem, azt mondja Ronaldonak nyáron, hogy menjen a realba, mostmeg leakarja igazolni...ebből az jön le, hogy fél tőle :D -
#11204 hát ez az csak VOLT az edzője, most már semmi közük egymáshoz, nem Scolarinak kell teljesítenie hanem Queiroz-nak!
És mivel Queiroz a United másodedzője volt, igy könnyen a válogattba is megüthetné a bokáját!!!!!
szóval Scolari itt már csak mint a Chelsea menedzsere tarthatna igényt Crissre, és nem mint egy régi edzője! -
#11203 elég értelmetlen de meglehet érteni:D -
#11202 én egyáltalán nem szeretném, ha Ronaldo elmenne ha Real, ha Chelsea...és mondta is Ronaldo vmelyik interjúba, hogy ő csak a Realba menne, ha eligazolna...ez nyugtató, de még is csak Scolari volt az edzője, biztos jóba vannak...az biztzos hogy faszság lenne részéről, úgyhogy nem hinném hogy elmenne pont a Chelseahez csak mégis ottvan Scolari... -
#11201 hát sztem ez nem csak ezen múlik!
meg hát lehet igy csak felhergelné az embereket mondván "Scolari puli kutyája"! erre bukna a sajtó h mivel tudta rávenni mégis...
de sztem Criss menedzsere is tudja h ez óriási f*szság lenne mint magukkal mint a szurkolókkal!
bár ez aztán függ is majd a bajnokság eredményétől, de ha viszi vki akk az nem a Chelsea lesz sztem.... -
#11200 Ennyire azért nem...Ronaldo már túl van a mellébeszélésen, nem tagadja, hogy Madridba vágyik, ha oda menne, akkor 2-3 évig még biztosan elfelejthetné a Realt... -
#11199 ez igaz, de azért Scolari mégis csak az edzője volt, szóval befolyásolható... -
#11198 hát ha a Real nem tudta elcsábítani a United-től, akk nem hiszem h Criss épp egy rivális csapathoz szerződne!
És hát nem kevés United drukker csalódna benne, akik most istenként tisztelik... -
#11197 úgy tudom Walcottot s ehívta meg a válogatottba:S -
#11196 Scolari jó edző, de látszik, hogy fingja nincs arról, mi megy itt Angliában...először azt mondja, nem rangadó a MU - Chelsea, most meg ez.... -
#11195 kajak ezt ki nem tutta?:S -
#11194 ki nem látná szívesen? :D -
Remekül időzített a luzitán
A Chelsea menedzsere, Luiz Felipe Scolari jól időzített, ugyanis éppen a vasárnapi derbi előtt jelentette be, hogy jövő nyártól szívesen látná a csapatában az egyik, hanem a legnagyobb rivális Manchester United portugál kiválóságát, Cristiano Ronaldot.
Nem mintha eddig nem lett volna már elég paprikás hangulatú a készülődés a volt portugál szövetségi kapitány most még megtoldotta egy kicsivel ezzel, hogy ő bizony nem gördítene Ronaldo elé akadályt ha volt tanítványa a Chelseabe szeretne igazolni.
A 23 éves középpályást a nyáron legtöbbször a spanyol óriással, a Real Madriddal hozták szóba, de a Kékek menedzserének hála, immáron számíthatunk egy-két Chelsea pletykára is.
"Kétség kívül az egyike a jelenlegi három legjobb labdarúgónak," - mondta Scolari a Daily Mail riporterének.
"Amikor még Portugália szövetségi kapitánya voltam minden évben meg kellett neveznem egy triót a FIFA Év Játékosa választásán."
"Az egyik esztendőben a következők voltak a jelöltjeim: Didier Drogbe, John Terry és Frank Lampard."
"Nos, ezeket a focistákat jelenleg én edzhetem nap, mint nap. S talán a következő szezontól már Cristianonak is én vezényelhetem majd a tréningeket.
"Ha váltani szeretne, a Chelseanél tárt karokkal várjuk őt!"
Ez azért érdekes, mert fifába (jójó tudom semmi köze a valósághoz :D) ahányszor elkezdtem egy menedzsert Ronaldo mindig a chelsea hez igazolt. Tiszta urban legend :D Mind1, ugyse megy oda. -
#11192 Scholesra ránézel, és árad belőle a keménység, hogy szívós, hogy feldönteni nem lehet...ránézel Fletcher egy igen vézna, ránézésre törékeny srácot látsz, akit az ember adott esetben még játszani sem látott, de az első benyomásod, hogy na ezt inkább adjuk már el légyszi mondjuk a Stoke-nak...én kb pont így voltam vele, aztán az Arsenal ellen meggyőzött....
De pl simán van olyan hasznos tagja a csapatnak, mint Anderson, de míg Ando egy masszív feka gyerek, ráadásul tudjuk róla, hogy brazil, Fletch egy vékonyka, hipófehér kis skót...bezony ennyit számit a külső -
#11191 a dizájnra éertettem és azért irtam h majdnem...LOL -
#11190 -
#11189 így igaz -
#11188 huuuuuu na hát Scholes-hoz még Ronaldot, és Rooneyt sem hasonlítanám!!!
azért ő egy klasszis játékos, egy már-már veterán a csapatba, és talán Giggsel lehetne őket egymáshoz hasonlítani, mert ők már akkor az Old Trafford gyepét alázták mikor még Criss vagy Fletch még pöttyös labdával játszottak a suli csapatban! -
#11187 De a mai focisták már a dizájnra is mennek ugyhogy Feltc-re vixa térve ő egy "majdnem" Scholes szintű játékos csak szar a marketingje...ennyi -
#11186 hát erre pont egy manchesteres ellenpéldát mondok...Rooney egy hihetetlenül jó játékos, és a united fanok tudják h mekkora szerepe van/volt a csapat tavalyi/tavaly elötti sikereinek!
Ennek ellenére egy internetes portálon az angol liga "legrondább" játékosának válaszották! (és nézd csak meg milyen csajt ápolgat 2 meccs között)
Szóval nem kell valakinek beckham-arcúnak lennie h a szúrkolók elismerjék, a lényeg amit kapunk a játékosoktól!
Fletcher nem jó képű, de sztem nem is tud kiemelkedni a mezőnyből, ettől függetlenül sztem is jó játékos! -
#11185 ronaldo se így nézett ki amikor idekerült. Melírozott ficsúr volt, aki feleslegesen cselez :D. Aztán kigyúrta magát, meg megedzette kicsit az angol levegő.. Az egész csak elhatározás kérdése ;) -
#11184 Igazad van , mert ha megnézzük pl: David Beckham vagy C.R.7 akkor ők ugy ahogy néznek is ki mert minden nő őket szeretné az ágyában tudni...Fletcher meg hát ja...
De ahogy elfigyelgettem mostmár egyre többen keresik a labdákkal és nem dadog nála a laszti szvsz nem is hülye a focihoz...
De mindig kell egy csapatban hogy valaki a vállán cipelje... -
#11183 Dimitar Berbatov felépült a sérülésből!!
Nem irigyeljük Dimitar Berbatovot (illetve: dehogynem...), a Tottenhamtől igazolt bolgár támadót ugyanis egyből a mélyvízbe dobta új klubja, a Manchester United: a Liverpool ellen húzhatta fel először a Vörös Ördögök mezét, és most a Chelsea ellen teremthet "hagyományt" a mezfelhúzás mozdulatsorából.
Berbatov már a 3. percben gólpasszt adott Teveznek, ám egyrészt később kikapott a United, ráadásul őt is elveszítette, a Villarreal elleni, hétközi BL-meccsen (0-0) nem is léphetett pályára. Sir Alex Ferguson menedzser szerint azonban vasárnapra készen áll majd játékosa.
- Jó eséllyel pályára léphet, reméljük, rendbe fog jönni - mondta el Fergie. - Ha ő is visszatérhet Scholes mellett, akkor lesz választási lehetőségem is. Nagy meccseket játszunk, sorozatban egyre nagyobbakat. Egyelőre nem vagyunk csúcsformában, csakúgy, mint tavaly. Normál esetben októberre játszhatunk majd sokkal-sokkal jobb focit. -
#11182 a foci nem csak a futásból áll..nem hinném, hogy ezt a csapatot egy Park feltudja dobni a játékával, ami szerintem nem is jó, habár nem játszott sokat mostanába, de én mégse érzem azt, hogy kell ebbe a keretbe. Fletcherrel kapcsolatba egyetértek! -
#11181 Park pedig olyan szinten nem jó játékos, hogy a Barca és a Roma ellen is mindkét meccset végig játszotta....attól, hogy nem látványos a játéka, még hihetetlenül hasznos, elképesztő, mit melózik, mennyit fut...olyan Kuyt style -
#11180 Az a vicc, hogy igazából Fleccs egy kurva jó játékos...szerintem jelenleg a keret egyik legjobbja, és szerintem az, hogy nincs elismerve pl a szurkolók között, abban benne van az is, hogy picit szerencsétlen a testalkata, nem megnyerő, nem határozott a kiállása, stb... -
#11179 ezzel én is így vagyok!!! -
#11178 én Parkot nem tartom jó játékosnak..még talán Fletcher is jobb nála, sőt -
#11177 Nem volt rossz ez a Villareal elleni meccs, csak nem volt szerencséjük!
Amugy a felállás sem volt a legtökéletesebb sztem...hiányzott Scholes aki általában a támadások nagy részét kezdi vagy irányítja, Giggs is csak a végén jutott szóhoz, pedig ő is kellően támadó jellegű, mert hát igy javarészt Park-nak kellett volna a labdát a megfelelő irányba játszani, de hát nála alapvető problémák vannak! Talán ezért is kellett néha Ferdinand és Evans mellékjátéka elöl... -
Paranoia #11176 meg kicsit átláthatóbb,kevésbé zavaróbb dizájn..:) -
#11175 de szar lett az mufanatics...mire elolvasok egy sort a szemem káprázik vmi más szín összeállítás nem jönne rosszul... -
pinnacle #11174 Megnyugtatásul:
Az AIG maradt a helyén, mivel állambácsi belerakott jósok pénzt.
A szponzori dijakat pedig előre fizetik általába és ha be is csődöl, akkor se kell visszafizetni semmit és a mezen se kell hordani a szponzort tovább.
szal semmi baj nem lesz.
:D -
Paranoia #11173 Ferguson gondban -
#11172 ez nekem is eszembe jutott. Állítólag nagy szarban vannak. -
#11171 fergie valószínűleg azért is hagyta a pályán... -
#11170 Egy évig sérült volt, mit vársz tőle? Csak ugy fog formába lendülni ha játszik. És ez egy nagyszerű alkalom volt számára. EGyébként ez volt az első meccs, nincs veszve semmi. -
Monoton #11169 Megköszönném ha rendesen írnád a játékosok nevét, és nem Vandersz*roznál. -
#11168 A mezszponzorral mi a pálya?
Mer'úgytom az AIG cseppet csődöt jelentett az USA-ban,odabaszott minden tőzsdének :)
Legyen rajtuk is Unicef,van zséje a MU-nak. -
#11167 Nem vágom miért G.Neville kezdő.
A Pool elleni potyagól - moderálva Van der Sar - hibája volt,nem Browné.
Szélről egy pontos beadásna nem volt Nevillnek,ennyire béna nem lehet,sokkal pontosabb passzai voltak régen.