35611

• Legend Killer
    Nézzetek be a Chelsea topikba. Megrongálták a team buszát a Chelsea drukkerek! :'( :(
  • XxTyl3rxX
    Fergie a fiatalokra építi a csapatot a holnapi 'Boro elleni meccsen, h kicsit pihentesse a "nagyokat" a Chelsea elleni rangadó után!

És gondolom nem akarna bekapni egy sérülést egy ilyen meccs miatt, ami a bajnokságban és a BL-ben bosszúlná meg magát....
  • John Cena
    kurva jóxD nekem teccik!
  • Atti12
    muszáj berakni ide :D
  • John Cena
    lényeg hogy együtt vagyunk:P és "mindenki hozzon magával egy embert"
    (vicc)
  • Cabell
    Egyébként én nem hiszem, hogy bárki is befanolt volna nekünk idén a BL miatt, én eléggé úgy veszem észre, hogy inkább lett több ellendrukkere a csapatnak, mintsem szimpatizánsa...ennek okát én leginkább abban keresem, hogy a Chelsea produkált egy jobb második félidőt, és eléggé megsajnálta őket mindenki...már a Barca elleni elődöntőkkor is megfigyeltem, hogy jóformán az egész SG ellenünk szurkol, (Kaplan és társai), akkor sem nagyon értettem, miért...szerintem a legtöbbet melózó és legkeményebben küzdő csapat voltunk egész szezonban...fura...
  • Rash87
    Jójó,nem kérdem meg ^^ De nem tudom mi bajod... Egyébként is nem az számít,hogy ki hány éve Mu fan... szerintem.
    Akit érdekel a csapat,az úgy is tudja,hogy mostanság mi megy... s nem kérdeznek hülyeségeket,mint egyesek(név nélkül:D)

• Magic Boy
    Én is 96 vége 97 eleje óta vagyok Manchester United drukker.
  • Magic Boy
    Én régi vagyok csak ritkán írok úgyhogy remélem rám nem gondoltatok.
    Rash87: Mielőtt megkérded ahány meccset csak lehet nézek a TV-ben. (van Eurosport-2őm és TV6-om is)
  • gyemant04
    nem értem mi bajod ezzel.... nem mindegy ki mióta szurkol az MU-nak? az a lényeg, hogy vagyunk..nem az hogy ki mióta szereti...
  • Legend Killer
    ja. amúgy igen, tökéletesen igaz, amit leírtál van Nistelrooyról :).
  • Mayorpapa
    Én is beleszerettem Nistelrooy játékába. A ManU mezem is Nistelrooy-os. Nagyon sajnáltam, hogy elment. Persze a Realban tovább ontja a gólokat (hétvégén is rúgott egyet), én szurkolok neki továbbra is, mert sztem nagyon jó focista, és jó sportember, soha semmi felhajtás nem volt körülötte, teszi a dolgát: lövi a gólokat számolatlanul. Nagy kár, hogy elment...
  • Legend Killer
    amúgy jó az aláírásod :DD, főleg a Chelsea-s :DDDDD, most vettem csak észre... és MU mit mondana? :) Ne erőlködjetek arcok, mert mi nyerünk? :)
  • Legend Killer
    :DDDD, szal teljesen mind1, h ki mióta fan... de én nem a bl miatt lettem 2 000-ben fan, hanem bármily meglepő, van Nistelrooy miatt :DDDDD... és megszerettem a MU-t, de mikor Nistelrooy Realba ment, továbbra is szerettem a MU-t és ők nekem az első, de közben Realnak is elkezdtem szurkolni :DD.
  • Cabell
    Mindenki nagyon büszke rá hogy 2000 óta MU fan, végülis 8 év múlva az sem lesz gáz, ha vki a 08as BL győzelem után befanolt nekünk...:D
  • Matthew Prosac
    emléxem, én a '99-es bldöntőn már befanolva ültem a fotelben 12 évesen, körülraktam magam szotyival és drukkoltam mint az őrült. arra emléxem hogy az utolsó negyed órában már teljesen reménytelen ábrázattal guggoltam a fotel előtt, rágóztam ezerrel, mint ahogy SAF szokott. aztán..
    Sheringham góljánál üvöltve rohantam ki a konyhába, próbáltam muteromnak elmagyarázi hogy miért visítok, majd mikor futok vissza, pont az ajtóban ér Beckham szöglete... Solksjaer... GÓL! Ugráltam mint akit lábonlőttek, kész, végem volt..
    A rágót amit az utolsó percekben rágtam, eltettem egy pohárba a szobámban, mint kabalát. A pohár aljára ráírtam filccel hogy BL-döntő '99.
    Azután akárhányszor MU meccs ment a tvbe mindig bekaptam és rágtam tovább :) Egy idő után rájöttem hogy ez egészségügyileg necc. :D De a rágó sokáig megvolt, amíg anyám ki nem dobta egyszer :)
    Egy csoda volt ¢¢
  • Cabell
    Én 92től vagyok MU fan...az inkubátorban én voltam már akkor a 12. mezőnyjátékos...ahogy mondani szokás, a harmadik félidő szerelmese voltam.
  • Cabell
    Én 92től vagyok MU fan...az inkubátorban én voltam már akkor a 12. mezőnyjátékos...ahogy mondani szokás, a harmadik
  • Legend Killer
    ok :D. bár azért szar ez a fajta szurkolás, a sima, rendes, csendes szurkoló a jó :PP.
  • kulabácsi
    megvan mind2, jó filmek sztem is
  • Legend Killer
    ez is igaz :).

off: ki látta a Huligánok és a Futball factor c. filmet? Utóbbit most nézem, mindkettő egész jó sztem.

on.
  • Legend Killer
    kösz :D :), respect! :D
  • Atti12
    köszi :)

• XxTyl3rxX
    bazz mikor utoljára voltam itt akk még a fociról, meg a mai meccsről volt szó!
    most meg az a téma h ki mióta United fan????
    nem az a lényeg h ki mióta fan, hanem h szeresse a focit és a csapatot!!!!
  • John Cena
    jó van.. oda figyelek legközelebb.. csak kuccsoljunk máá e!
  • Atti12
    ha a bannerra kattintassz, ott a 2. hír az hogy nem komoly Edwin sérülése. És leírja hogy mi történt. Nekem alap dolog hogy mielőtt kérdezek, utánanézek. Ha én is megtudom találni akkor más nem fog helyettem keresni.. Ez ilyen egyszerű.
  • John Cena
    te meg hülyeségeket mondassz az ott kezdődik... bocs hogy merek kérdezni..
  • gyemant04
    szerintem is fölösleges ezen vitázni..

#11298: igazad van..
  • Atti12
    de te nem kérdezel marhaságokat :). Van olyan, hogy nekem is elmarad 1-2 meccs, mert haverokkal megyünk ide oda, vagy valami más jön közbe. Sajnos az embernek más dolga is van meccsnézésen kívül :S. Ő meg nem néz utána, hanem egyből kérdez. Ez engem zavar :/
  • Legend Killer
    okés.. bár látom vannak régebb tagok is, de nem baj :).. ne ezen vitázzunk, vagy dumáljunk, hanem tekintsünk előre... remélem a végén elsők leszünk :).
  • gyemant04
    szintén 2000óta...
  • Oziris666
    Az tény h reklomálásért fölös lapokat osztogatott a ManUnak a bíró!De azis tény h Scholesnak a második félidőre már rég a zuhanyzóban kellett volna lennie!A sárgája után 2szer kezezett,egyszer elrugta a labdát és egyszer fölvágta hátulról Lampardot:) A bőven megadható 11esről már nemis beszélve!Mondjuk a rossz játékvezetés a ManU -Chelsea rangadókon már abszolút nem meglepő!Játék képe alapján viszont jogos az X
  • Legend Killer
    köhm... 2 000 óta MU rulz :D.
  • Legend Killer
    énsetok ám minden meccset megnézni :D, hagyd békén WWE-s haverom :DDDDDDDDDDDDDDD... de a fő meccseken igyekszem ott lenni, a többit meg elolvasom újságból, netről, azt jóvan, ettől még MU powaaa :P :).
  • kulabácsi
    dettó
  • Atti12
    hogy lehetne azt elfelejteni :D
  • Mayorpapa
    én meg '99 óta. Tudjátok: BL döntő, 0-1-ről fordítás, stb. Akkor nagyon megszerettem őket, és ez tart azóta is.
  • Atti12
    én is. kb :) Inkább 98 szerintem.
  • Matthew Prosac
    én 97 óta vagyok MU-fan -.-
  • Cabell
    :D:D:D:D:D:D:D hú öcsém, nem kicsit vagy kemény:D:D:D:d