Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja énis buktam az elsõ gólt<#idiota>
Rash87
Pff,hát ez roh@dtúl lekéstem 😞
Azt hittem,45kor kezdõdik 😛

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
1:0
kellett hozzá 3 perc, lassúak a fiúk:/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Skynet723
Hát majd én felrugom Boatenget :@ , ez szánalmas...

Rash87
Én nem tudom mi az igazság,de a lényeg,h nyerjünk 😊
És senki se szenvedjen vmilyen sérülést,mert az már sok lenne,még akkor is,hogy már sokan rendbejöttek!

Scholes18
most olvastam hogy a Boro céfolta ezt a hírt hogy közellenség lenne sõt Julio Arca a Middlesbrough játékosa egyenesen a világ legjobbjának nevezte Ronaldot!

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
hát ha ronaldo lesérül akkor eléggé sanszos h buknánk a bl-t😞 remélem h nem lesz ilyen, és a bíró oda fog figyelni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Ferguson félti Cristiano Ronaldót

A Manchester United labdarúgócsapatának edzõje, Sir Alex Ferguson pénteken kijelentette, fél, hogy Cristiano Ronaldo lesz a Middlesbrough játékosainak elsõszámú célpontja a két csapat szombati mérkõzésén. Ferguson félelme nem alaptalan, hiszen a Middlesbrough középpályása, George Boateng megfenyegette a portugál klasszist, hogy ha továbbra is megalázza az ellenfeleit technikai tudásával, akkor könnyen megsérülhet. Ferguson csalódott, hogy az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) nem lépett fel Boateng kijelentése ellen. A menedzser szerint Gareth Southgate együttese könnyen veszélybe sodorhatja a Manchester idényét, ha túlságosan agresszív játékstílust vesz fel a szombati összecsapásra, és néhány játékosának sérülést okoz. A United trénere elmondta, mindezek ellenére Cristiano Ronaldo játszani fog, mivel számukra az egyik legfontosabb feladat a bajnokság megnyerése, és ehhez szükség van a legjobbak játékára.

Rash87
Sport2 (Ma)

18:15 Labdarúgás, angol bajnokság
Manchester United - Middlesbrough ÉLÕ

ffxi
Hû... ma a buszon elfogott az az érzés, hogy triplázunk és olyan jó kedvem lett tõle. Csak úgy mosolyogtam magamba, remélem nem tartanak elmebetegnek más utasok<#vigyor5>

Fákjúal!

kulabácsi
én nem fogadtam sehol, nem leszek emós, egyszerûen csak tudom h nyerünk, és ez elég😊

Rash87
Plussz egy ok,miért kell akkor a MU-nak nyerni 😊

Scholes18
kösz!
már csak azért sem mert netes fogadáson 3000e Ft-t raktam fel a végsõ BL gyõzelmünkre 3x-os szorzó mellett..

Glory Glory Man United!!

Rash87
Igaza van 😛

Végre még egy nagyon optimista ember😄
Scholes18
nane, odáig azér ne süllyedjünk le! 😄
különben sem fordulhat elõ ilyen eshetõség!!

Glory Glory Man United!!

Matthew Prosac
csatlakozom a mozgalomhoz! 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

olyan NINCS,h semmit se nyerünk!
miért még nem vagy az? degáááz, nem is vagy trendeeeeee 😊)

football without ultras is nothing

Skynet723
na srácok...
ha ebbe az évbe nem nyerünk semmit akkor én EMO leszek! Megfogadom.... 😄

Scholes18
jah, francba!<#shakehead>

Glory Glory Man United!!

igen, a Roma elleni meccsen beállt, de kiújult a sérülése

én úgy emlékszem, hogy valami olyasmit olvastam, h romába rásérült. de nem biztos <#rolleyes>

Scholes18
én különben azt nem értem hova tûnt Saha? mer ugye a Romában már visszatért, ott nem sérûlt meg tuti, de azóta nem lép pályára, mi a franc lehet vele?! vagy lemaradtam vmirõl?

Glory Glory Man United!!

Rash87
Az nem lenne rossz!

Scholes18
Neville valszeg visszatét kedden most olvasom a hivatolos honlapon! <#smile>

Glory Glory Man United!!

LasCar16
kezd formábalendülni, Bayern ellen mar jol vedett csak ilyenkor sérül meg, bosszantó...

#acm

Matthew Prosac
én Didának is örülök ^^
a mostani formája mosolyra fakaszt (már bocs)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasCar16
nálatok is vannak komolyabb gondok<#whatever> sérülések... nálunk csak Dida sérült, remélem összedrótozzák, mert ha nem akkor Kalácsnak kezhettek örülni<#pardon1>

#acm

Rash87
Eddig nincs!

Scholes18
helyes!

Neville, Saha és Vidics felépülésérõl még semmi hír?

Glory Glory Man United!!

hála hála<#vigyor>
<#worship>

Rash87
Rio Ferdinand és John O’Shea is felépült

Két védõvel „gazdagodik” a Middlesbrough elleni szombati bajnoki mérkõzésre a Manchester United labdarúgócsapatának kerete: Rio Ferdinand és John O’Shea is felépült sérülésébõl. Az viszont még nem dõlt el, hogy a Sheffield United elleni kedd esti mérkõzésen lecserélt Patrice Evra pályára léphet-e a hétvégén.

„Rio és John visszatérhet szombaton, így picit erõsödik és tapasztaltabb lesz a hátsó sorunk” – jelentette ki Sir Alex Ferguson.

Ferdinand az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntõt és a Watford elleni FA-Kupa elõdöntõt is idõ elõtt fejezte be ágyékprobléma miatt, míg kedden este nem is lépett pályára. O’Shea szintén az olaszok ellen dõlt ki kisebb lábsérülés miatt, azóta hiányzott az együttesbõl.

Evrát kedden Colin Kazim-Richards rúgta fel csúnyán, s a BBC szerint szinte biztos, hogy kihagyja a szombati bajnokit.

A hiányzók és a francia játékos sérülése miatt a Sheffield Unitedd elleni találkozó nagy részében Darren Fletcher, Wes Brown, Gabriel Heinze és Kieran Richardson játszott Topmasz Kuszczak kapus elõtt.
www.nemzetisport.hu

Ez jó hír!!!

ffxi
Télleg jó poén <#hehe>

Fákjúal!

kulabácsi
jó kis spórolós meccs volt, sztem meg sem izzadtak a fiúk😊

2-0 kötlezõ volt😊

Ah remélem evra összeszedi magát!
az eredmény -.-

kulabácsi
remélem Evra sérülése nem komoly, nagyon rácsúszott az a kecy:/

passatgt
egyhét= 1 : 7

ffxi
Mi? Nem értem a poént...

Fákjúal!

Rash87
Pff,ez jó 😄 Tv-ben is hallottam aszem,de akkor nem esett le xDDD

<#vigyor3>hát ez jó <#vigyor3>
hát ilyesmit az aranycsapatra mondtak régebben, hát régen is volt...

Golyo69
A Roma csapata 2 napra tervezte a a Manchesteri kirándulást de "egyhét" lett belõle 😄

GGMU

Manchester United: Carlos Queiroz meghosszabbította szerzõdését

Carlos Queiroz meghosszabbította nyáron lejáró szerzõdését a Manchester United labdarúgócsapatánál, így biztos, hogy nem hagyja el az Old Traffordot.
A portugál szakember egy évre szóló megállapodást kötött, amely kölcsönös elégedettség esetén megújítható. A tréner kontraktusának ezen feltétele megegyezik fõnöke, Sir Alex Ferguson vezetõedzõ szerzõdésének kitételével.

Az európai sportcsatorna internetes portálja hírmagyarázatként megemlítette, hogy Carlos Queiroz nem tartozik a manchesteri szurkolótábor kedvencei közé. Sokak szerint õ hibáztatható a korábbi évek gyengébb eredményeiért és Roy Keane másfél évvel ezelõtti távozásért.

A www.eurosport.com ugyanakkor kitért arra is, hogy a portugál edzõ sokat tett Cristiano Ronaldo fejlõdéséért, s szerzõdésének múlt heti meghosszabbításáért.

Rash87
MA (Sport1)

20:45 Labdarúgás, angol bajnokság
Manchester United - Sheffield ÉLÕ

thenk jú thenk jú 😊
korrekt nyilatkozat.

lássuk az arányokat: (3 manchesteri mellett😊)

Az „Év játékosa”-díj jelöltjei:

* Didier Drogba (Chelsea)
* Cesc Fabregas (Arsenal)
* Steven Gerrard (Liverpool)
* Ryan Giggs (Manchester United)
* Cristiano Ronaldo (Manchester United)
* Paul Scholes (Manchester United)

Üdv!
Átjöttem a "kék oldalrol" ide😄😄😄😛
azzal egyet értek h jelenleg Chelsea és az MU között "forog" minden. De azzal az állítással nem értek egyet h most a Liverpool jobb mint a Chelsea!!! Persze h ha a legutóbbi 100évet nézzük természetes h a Liverpool jobb csapat, de most sztem NEM!...várom a véleményeket😊
Hajrá ANGOL FOCI!!!!!😄:😄