35611
-
#11406 áh, ha gandzsaman lenne Ando akkro nem bírna ennyit futni :) -
#11405 nézd..-->#11396
már volt... -
#11404 A brazil rendőrség letartóztatott egy notórius drogkereskedőt a Manchester Unitedet erősítő Anderson brazíliai otthonában. A hírek szerint az elfogott bűnöző barátja a United fiatal középpályásának, ám a rendőrség hangsúlyozta, hogy Anderson ártatlan, és nem folyik ellene eljárás.
- Amennyire mi tudjuk, ő pusztán barátja az elkövetőnek, és talán azzal sincs tisztában, hogy bűnözőről van szó - nyilatkozta egy szóvivő.
Anderson ügynöke hozzátette: ügyfele azzal barátkozik, akivel akar, de hamarosan ő maga is megszólal majd az ügyben. -
#11403 hát én mondjuk kölcsön adtam volna, mert igy nem tud igazán fejlődni....
ha 2-3 évet játszana vmi gyengébb csapatba, de kezdőként, akk lehet fejlődne annyit, h a manchesteri gárda kezdő alakulatába focizná magát! -
#11402 hála az égnek :)). Szerintem nagy karrier elé néz a srác, elég magabiztosan játszott. :) -
#11401 Ismertem:D -
#11400 jó akk idézem a szóvivőt:
Possebon's injury is not as serious as it first appeared to be.
na most már elhiszed??? -
#11399 Azért az túlzás szerintem,h nem komoly a sérülése :) Vagyis abból kiindulva amit tegnap láttunk. -
#11398 A legfrisseb hír szerint nem tört el Possebon lába, miután a tegnapi Boro elleni meccsen csúnyán megsérült!!!!!
Az eset után azonnal kórházba szállították és egész éjszaka megfigyelésen tartották, arról azonban nincs hír h az ínszalagja mennyire sérült!
Szóval mindenki megnyugodhat, nincs vége Possebon karrierjének, és nem is komoly a sérülése, de az biztos h pár hetet kikell hagynia.... -
#11397 Valaki tud a tegnapi mecsröl összefoglalót?? -
skristof #11396 Szökésben lévő kábítószer-kereskedővel beszélt telefonon Ronaldinho, az AC Milan és Anderson, a Manchester United brazil labdarúgója.
A rendőrség lehallgatta a beszélgetést, amely elsősorban arról szólt, mikor találkoznak majd egy szambapartin. A két, Európában futballozó játékos ellen nincs terhelő bizonyíték, hogy részt vettek-e bűncselekményben, így hivatalosan nem váltak gyanúsítottá.
A kábítószer-kereskedő Richard Alex Martins júniusban szökött meg egy börtönből, és a hatóságok szerint az egyik legnagyobb drogdíler Porto Alegrében. A körözött férfi Anderson lakásában bujkált, de a házat a labdarúgó egyik barátja használta. Martinst végül sikerült elfogni egy nagyszabású razzia során.
Az illetékesek közölték: a két futballista minden bizonnyal csak barátja a dílernek, és aligha tudott arról, hogy Martins bűnöző.
[origo] -
#11395 váh ez nagyon nagy :D:D:D -
#11394 :D :) -
DJ BP #11393 :DDD -
#11392 namégegyszer:
^^ -
-
#11390 Possebon istenem....egy ilyen fiatal gyereket így elintézni...nem normális..:( -
#11389 nem biztos még semmi, a United még nem nyilatkozott Possebon állapotáról! -
#11388 sajnálom possebon-t, egyébként eltörött biztos? -
#11387 hmmm foci vagy csaj????
végülis egy félidőbe sok minden belefér -
#11386 Nem csaj, de a kézimunka elsőosztályu!:D:D *csak viccel* -
#11385 ha csaj, megbocsájtunk :DD *csak viccel* -
#11384 Épp most látogatott meg egy magyar ismerősöm:D:D -
#11383 áá nem hiszem.. -
#11382 --->karrierjének vége?:(:(:( -
#11381 Akkor lehet, hogy Possebon -
#11380 ja -
#11379 szerintem meg ez egyáltalán nem vicces.. -
#11378 sztem nem oxigénre van szüksége hanem egy új lábra -
#11377 biztos ezért adták a palackot. előre ltáóak voltak :D. "dobjuk meg palackkal, hogy utána legyen miből lélegeznie." :D -
#11376 Először is fórumot olvasva: GRAT MU!!!!!
viszont, had kívánjak jó és sikeres gyógyulást ennek a Possebon "gyereknek", mivel eléggé csúnya eset lehetett így a leírtak alapján és azért na, had jöjjön rendbe és rúghassa a bőrt még :D. -
#11375 oxigén-palack! Possebonnak volt rá szüksége, miután majdnem kivitték a lábát Angliából(lerúgták!)!
Manucho játszott, de sokat nem tett hozzá a játék képéhez...
ÉS mi az h Angliában vagy és nem láttad a meccset???? -
#11374 palack kicsoda?:D Manucho meg játszott? Possebon meg le is sérült végül?:S Angliába vok, de nem mentem pubba, neten meg nemtudtam nézni.. -
#11373 na hát jó kis meccs volt ez, bár azért van 1-2 gond a fiatalabbakkal, nem tudnak akciót befejezni, és kicsit szedett-vedett a játékuk!
azért kicsit összefogta őket Giggs, Criss és Carlo rutinossága..... -
#11372 jó meccs volt szerintem... -
#11371 végeredmény. -
#11370 3-1 Nani -
#11369 Possebont nagyon csunyán lerugták, sínberakták a lábát meg mire felrakták a hordágyra eltelt egy kis idő. -
#11368 mi történt? -
#11367 9 perc hosszabítás :DDD