35611

• Atti12
    áh, ha gandzsaman lenne Ando akkro nem bírna ennyit futni :)
  • XxTyl3rxX
    nézd..-->#11396
    már volt...
  • John Cena
    A brazil rendőrség letartóztatott egy notórius drogkereskedőt a Manchester Unitedet erősítő Anderson brazíliai otthonában. A hírek szerint az elfogott bűnöző barátja a United fiatal középpályásának, ám a rendőrség hangsúlyozta, hogy Anderson ártatlan, és nem folyik ellene eljárás.
    - Amennyire mi tudjuk, ő pusztán barátja az elkövetőnek, és talán azzal sincs tisztában, hogy bűnözőről van szó - nyilatkozta egy szóvivő.
    Anderson ügynöke hozzátette: ügyfele azzal barátkozik, akivel akar, de hamarosan ő maga is megszólal majd az ügyben.
  • XxTyl3rxX
    hát én mondjuk kölcsön adtam volna, mert igy nem tud igazán fejlődni....
    ha 2-3 évet játszana vmi gyengébb csapatba, de kezdőként, akk lehet fejlődne annyit, h a manchesteri gárda kezdő alakulatába focizná magát!
  • Atti12
    hála az égnek :)). Szerintem nagy karrier elé néz a srác, elég magabiztosan játszott. :)
  • John Cena
    Ismertem:D
  • XxTyl3rxX
    jó akk idézem a szóvivőt:
    Possebon's injury is not as serious as it first appeared to be.

na most már elhiszed???
  • Rash87
    Azért az túlzás szerintem,h nem komoly a sérülése :) Vagyis abból kiindulva amit tegnap láttunk.
  • XxTyl3rxX
    A legfrisseb hír szerint nem tört el Possebon lába, miután a tegnapi Boro elleni meccsen csúnyán megsérült!!!!!
    Az eset után azonnal kórházba szállították és egész éjszaka megfigyelésen tartották, arról azonban nincs hír h az ínszalagja mennyire sérült!
    Szóval mindenki megnyugodhat, nincs vége Possebon karrierjének, és nem is komoly a sérülése, de az biztos h pár hetet kikell hagynia....
  • Darthmushroom
    Valaki tud a tegnapi mecsröl összefoglalót??
  • skristof
    Szökésben lévő kábítószer-kereskedővel beszélt telefonon Ronaldinho, az AC Milan és Anderson, a Manchester United brazil labdarúgója.

A rendőrség lehallgatta a beszélgetést, amely elsősorban arról szólt, mikor találkoznak majd egy szambapartin. A két, Európában futballozó játékos ellen nincs terhelő bizonyíték, hogy részt vettek-e bűncselekményben, így hivatalosan nem váltak gyanúsítottá.

A kábítószer-kereskedő Richard Alex Martins júniusban szökött meg egy börtönből, és a hatóságok szerint az egyik legnagyobb drogdíler Porto Alegrében. A körözött férfi Anderson lakásában bujkált, de a házat a labdarúgó egyik barátja használta. Martinst végül sikerült elfogni egy nagyszabású razzia során.

Az illetékesek közölték: a két futballista minden bizonnyal csak barátja a dílernek, és aligha tudott arról, hogy Martins bűnöző.

[origo]
  • Atti12
    váh ez nagyon nagy :D:D:D
  • Legend Killer
    :D :)
  • DJ BP
    :DDD
  • Matthew Prosac
    namégegyszer:

^^
  • Matthew Prosac

• Cabell
    Possebon istenem....egy ilyen fiatal gyereket így elintézni...nem normális..:(
  • XxTyl3rxX
    nem biztos még semmi, a United még nem nyilatkozott Possebon állapotáról!
  • sygmaBlueJersey
    sajnálom possebon-t, egyébként eltörött biztos?
  • XxTyl3rxX
    hmmm foci vagy csaj????
    végülis egy félidőbe sok minden belefér
  • Cabell
    Nem csaj, de a kézimunka elsőosztályu!:D:D *csak viccel*
  • Legend Killer
    ha csaj, megbocsájtunk :DD *csak viccel*
  • Cabell
    Épp most látogatott meg egy magyar ismerősöm:D:D
  • gyemant04
    áá nem hiszem..
  • Cabell
    --->karrierjének vége?:(:(:(
  • Cabell
    Akkor lehet, hogy Possebon
  • Legend Killer
    ja
  • gyemant04
    szerintem meg ez egyáltalán nem vicces..
  • XxTyl3rxX
    sztem nem oxigénre van szüksége hanem egy új lábra
  • Legend Killer
    biztos ezért adták a palackot. előre ltáóak voltak :D. "dobjuk meg palackkal, hogy utána legyen miből lélegeznie." :D
  • Legend Killer
    Először is fórumot olvasva: GRAT MU!!!!!

viszont, had kívánjak jó és sikeres gyógyulást ennek a Possebon "gyereknek", mivel eléggé csúnya eset lehetett így a leírtak alapján és azért na, had jöjjön rendbe és rúghassa a bőrt még :D.
  • XxTyl3rxX
    oxigén-palack! Possebonnak volt rá szüksége, miután majdnem kivitték a lábát Angliából(lerúgták!)!
    Manucho játszott, de sokat nem tett hozzá a játék képéhez...
    ÉS mi az h Angliában vagy és nem láttad a meccset????
  • Cabell
    palack kicsoda?:D Manucho meg játszott? Possebon meg le is sérült végül?:S Angliába vok, de nem mentem pubba, neten meg nemtudtam nézni..
  • XxTyl3rxX
    na hát jó kis meccs volt ez, bár azért van 1-2 gond a fiatalabbakkal, nem tudnak akciót befejezni, és kicsit szedett-vedett a játékuk!
    azért kicsit összefogta őket Giggs, Criss és Carlo rutinossága.....
  • gyemant04
    jó meccs volt szerintem...
  • Atti12
    végeredmény.
  • Atti12
    3-1 Nani
  • Atti12
    Possebont nagyon csunyán lerugták, sínberakták a lábát meg mire felrakták a hordágyra eltelt egy kis idő.
  • toysoldier
    mi történt?
  • Atti12
    9 perc hosszabítás :DDD