Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
savanyú a szõlõ?
térjünk a lényegre!
holnap nagyon nehéz meccsünk lesz, egy teljesen összeszokatlan védelemmel állunk fel
bízom benne, h még így sem kapunk gólt, és sztem 1-0 v. 2-0-ra nyerünk
bár még a 2-1-et is el tudom fogadni eme felállásban<#wow3>#wow3>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
José Mourinho, a Chelsea menedzsere úgy véli, a játékvezetõk kivételeznek a Vörös Ördögökkel.
Mourinho a Manchester United szombati mérkõzésére utalt, mikor megjegyezte: Alex Ferguson csapata a saját 16-osán belül bárhol szabálytalankodhat, azért nem jár tizenegyes, ez már-már koncepció a játékvezetõknél. A Middlesbrough a MU elleni szombati bajnoki hosszabbításában egy tiszta büntetõtõl esett el a bíró nagyvonalúsága miatt, ezzel a Chelsea egy pontot vesztett a bajnoki címért folyó harcban.
- Nem próbálok semmit sem sugallni, csak a tényeket mondom el. Úgy néz ki, hogy a bíróknak meg van tiltva, hogy 11-est ítéljenek a Manchester ellen. Nem beszélek összeesküvésrõl, mert akkor azt bizonyítanom kellene, és ha nem tudnám bebizonyítani, akkor megbüntetnének. Ezért csak a tényeket mondom el, mert ha ezt nem tenném szóvá, akkor vak lennék, és nagy szemüvegekre lenne szükségem – fogalmazott fondorlatosan Mourinho.
Ezt a szánalmas megnyilvánulást hadd ne véleményezzem... Gondoltam beírom, hogy helyettem ti tegyétek meg.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
football without ultras is nothing
kedden 20.45-tõl a Viasat-on!<#wink>#wink>
ebbõl büntipont lesz <#nezze>#nezze>
Forrás: nso.hu
Az év csapata Angliában:
Edwin van der Sar, Gary Neville, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Patrice Evra (all Manchester United); Ryan Giggs, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo (all Manchester United) and Steven Gerrard (Liverpool); Didier Drogba (Chelsea) and Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur)
A legjobb edzõ: Sir Alex Ferguson
ne ez nem gyenge! <#vigyor2>#vigyor2>
FAPremierLeagueNews
Glory Glory Man United!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1xüen könnyebb így leírni,nemtom ez mért bánt másokat...Engem egyáltalán nem érdekel ki,h írja le,h mencseszter...Nem mászkálok át a topikotokba nézi,h ti hogy írjátok le,mer nem érdekel...mellesleg könnyebb leírni,h MU .
Csalódott kékek, a döntetlennek leginkább Manchesterben örülnek
A bajnoki címvédõ Cselszi gólnélküli döntetlent játszott a Newcastle United otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premiership) 35. fordulójában. Ez azt jelenti, hogy a londoni kékek hátránya három pont az éllovas Manchester Uniteddel szemben. Akárcsak a Cselszi, az MU is csupán döntetlenre volt képes a fordulóban.
Az éllovas Manchester United szombaton óriási meglepetésre az Old Traffordon nem tudta két vállra fektetni a Middlesbrough gárdáját (1-1), ez pedig azt jelentette, hogy a bajnoki címvédõ Cselszi gyõzelem esetén egy pontra megközelítheti a listavezetõt.
A 7. percben egy vitatható jelenet után hördült fel a közönség, Kálu elõbb berobogott a tizenhatoson belülre, majd középre adott, a labda pedig Stephen Carr karjára pattant, Hasley játékvezetõ azonban továbbot intett.
Az elsõ negyedóra végén Mihájel Bálákk megsérült, a német középpályást hiába ápolták, nem tudta vállalni a folytatást. Murinnyó a harcképtelenné vált játékos helyén Dzsón Obi Mikelnek szavazott bizalmat.
A 28. percben Kieron Dyer kísérletezett távolról, Petr Csehnek azonban nem kellett játékba avatkoznia, mivel a labda mellé szállt.
A 34. percben ismét Stephen Carr volt a fõszereplõ, ezúttal a másik tizenhatoson belül kavart port. Ferejrá szorításában a földre esett, a sípmester ezúttal sem adott büntetõt.
A 44. percben az elõrehúzódó Véjn Briddzs került lövõhelyzetbe, ez a próbálkozás azonban magasan fölé szállt. Az elsõ játékrészben látottakkal leginkább a Newcastle lehetett elégedett, a hazaiak közül különösen Steven Taylor és James Milner volt aktív.
A térfélcsere után az elsõ gólhelyzetig alig másfél percet kellett várni, egy lecsorgó labdára Frenk Lámpárd csapott le, majd 14 méterrõl, ígéretes helyzetbõl fölé bombázott.
Az 57. percben Csehnek akadt védenivalója, a cseh portásnak Butt átadása után Dyer közeli lövését kellett bravúrral hárítania.
Ugyan mindkét kapu elõtt adódtak gólhelyzetek, de a játék a hajráig lassan csordogált a játék. A végjátékban azonban újra felélénkült a találkozó. A Newcastle óriási lehetõséget szórakozott el, a túloldalon pedig Dzsó Kól pörgetett bele Ferejrá középre adásába, a labda centiméterekkel kerülte el a kapu jobb alsó sarkát.
Ezen a délutánon gólképtelen volt a Cselszi, ezzel pedig véget ért egy sorozat, hiszen az elmúlt húsz mérkõzésen rendre betaláltak a "kékek".
<#ravasz1>#ravasz1>
ezentúl remélem minden helyesírási hiba miatt is lesznek büntipontok, ne feledjétek a muszáj pontos jé 😊
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Még sosem írtam úgy,h cselszi(nem is fogom),de azért az elég szánalmasnak tartom,hogy ezért büntetõ pontokat osztogatnak egyeseknek.
Eddig is írták itt egyszer kétszer régebben,mégsem volt belõle semmi probléma.
Meg itt a MU topik,itt úgy írják,ahogy akarják egy bizonyos kereten belül sztem,ha a Ti topikotokban írnák így,akkor megérteném,h büntetõpontot kapjon.
Glory, Glory Man. United!
ennyi az egész..mindegy hogy mien topicban vagy..ha nálunk letudod irni h Chelsea itt is letudod irni h Chelsea.. én letudom pedig a ti csapatotok neve hosszabb.. és képzeld még élek..nem haltam bele! nem tudom miért oan nehéz..Gabber nem kelt bal lábbal..hanem egy normális forumot akar csinálni de ezért nem fog menni mert ien kis apro dolgokat bekéne tartani!
és miért pont most kellett ezt? eddig lehetett akárhogy, még a ti topicotokban is? érdekes
talán bal lábbal kelt gabber? vagy érezte, h nem nyernek a Parma ellen?<#wilting>#wilting>
és nyugodtan le tudja mindenki irni azt hogy Chelsea mert kb ugyanannyi erõ meg idõ mint a cselszi meg a cselzi meg a cselszar és stb.. én se irom h szar mencseszter meg menkeszter hanem Manchester Utd vagy legalább Man U.. de nehéz..
de meglehet nézni #5322 amiben xar cselzi gol, vagy #5327 ahol buzikéknek van irva.. #5316 vagy hogy szégyen lenne ha ien csapat..
inkább az a szégyen hogy egyes emberek azt hiszik h azért drukkerek mert az ellenfél csaptát akik a legnagyobb rivális minél jobban lefikázzák!
de ha ezt nem értitek meg akkor sajnálom!
Mert ha még azt írná vki,h "cselszar",vagy ilyesmi megértem.
Meg fõleg az,h nem a másik topikban írták,hanem itt.
Attól meg h leXeltek õk is,nem kell egybõl minden MU szurkolónak büntetõpontot adni,mert vmi nem tetszik neked.
Fordul a fal felé,és vezesd le az idegességedet máson 😄
mindegy, ha ettõl neki szebb az élete, az azthiszem minednt elmond.
<#idiota>#idiota>
Nem bírja biztos elviselni,h a C****** leXelt <#idiota>#idiota>
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
**.*.19.40
pilboy
**.*.19.40
én a helyedben most csendben lennék.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ráadásul nem is a rivális topikjába lett írva (akkor most kapok egy kis háromszöget, mert nem "topic"-ot írtam???<#wilting>#wilting><#rolleyes>#rolleyes>).
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)