35611

• kulabácsi
    sztem jó lesz ott, jobban tudja majd irányítani a támadásokat, és a labdái elég pontosak szoktak lenni :)
  • Atti12
    Giggs középen :O szokatlan lesz. :D
  • Atti12
    ugyan ezt írtam be, hogy Carrick felépült már? De ezekszerint valamiért nem küldte el ez a szar o.O
  • gyemant04
    melyiket? nekem ittvan mind:D
  • John Cena
    kell:)

#11441 hát nem én!
  • Atti12
    ki törölte a hozzászólásom? :|

Carrick felépült?
  • kulabácsi
    nyerni is fogunk
  • John Cena
    Premier League, 6. forduló
    szeptember 27., szombat
    Everton-Liverpool 13.45
    Aston Villa-Sunderland 16.00
    Fulham-West Ham 16.00
    Man Utd-Bolton 16.00
    Middlesbrough-WBA 16.00
    Newcaslte-Blackburn 16.00
    Stoke-Chelsea 16.00
    Arsenal-Hull City 18.30

szeptember 28., vasárnap
    Portsmouth-Tottenham 14.30
    Wigan-Manchester City 17.00

100% nyerni kéne:S hazai pálya meg hát minden "fullos a keret"
  • Atti12
    A kapus visszatérhet a Bolton elleni bajnokin

A veterán kapus Edwin Van der Sar ismét a Manchester United rendelkezésére áll, miután felépült sérüléséből. A jó hírt Sir Alex Ferguson közölte a pénteki sajtótájékoztatón. A tréner kijelentette, hogy a United kispadjára Tomasz Kuszczak helyett Ben Amos fog leülni.

Edwin a múlt hétvégi Chelsea elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett térdsérülést, amelynek következtében még a szünet előtt le kellet cserélni a holland portást. Mivel Tomasz Kuszczak és Ben Foster is sérüléssel bajlódik, ezért Fergie úgy döntött, hogy a hétközi Liga kupa mérkőzésen bemutatkozó Ben Amos fog leülni a United kispadjára második számú kapusnak.

"Nem változott a keret a Chelsea elleni bajnoki és a Middlesbrough elleni Liga kupa meccs óta óta, kivéve Rodrigo Possebont aki természetesen nem áll a rendelkezésünkre."

Köztudott, hogy a 19 éves brazil játékos Emanuel Pogatetz belépője nyomán szenvedett súlyosnak tűnő sérülést, azonban később kiderült, hogy szerencsére nem tört el a fiú lába.

"Örülünk, hogy Rodrigo sérülése nem olyan komoly, mint amennyire sejtettük. Abban a pillanatban a legrosszabbra gondoltam. Láthatták Nani reakcióját aki amint meglátta a játékos lábát rögtön elfordult. Hasonló reakciókat láthattunk Eduardo és David Busst sérülésénél is. Rodrigot a korházban kellett tartani, mivel a seb mélysége egészen a csontjáig hatolt. Örülünk, hogy nem történt komolyabb sérülés."

A menedzser Ben Amost fogja a sérüléssel bajlódó Kuszczak helyett a kispadra ültetni, aki valószínűleg a jövő héten már rendben lesz. A másik sérült Michael Carrick csak októberben kezdhet ismét edzeni.

"Nem akarok kockáztatni Tomasz-szal a Blackburn elleni meccs előtt. Ben Amos remekül teljesített a Boro elleni meccsen, így könnyű szívvel ültethetem a kispadra. Michael Carrick úgy gondolom, hogy a válogatott meccsek miatti szünet után ismét edzésbe állhat."

Ez nagyon jó hír :). Én annak is örülök, hogy Amos lesz a cserekapus. Nem tudom hogy vagytok vele de én sokkal nagyobb biztonságban éreztem a kapunkat, mint amikor Kuszczak védett :|.
  • sygmaBlueJersey
    holnap is tuti benne lesz a hiradoban:)
    amugy olvastam vhol h possebon-nak nincs komoly sérülése!
  • Legend Killer
    máákosak.

kösz infot, csak érdekelt sorsuk :DD.
  • sygmaBlueJersey
    állítólag felmentették őket,mert "nem szándékosan csinálták" mert? nem szándékosan aludtak el,hanem véletlenül vagy mi ez?
  • Legend Killer
    ja, ez durvább :D... pilótákat kirúgták?
  • Legend Killer
    jó, heti :DD.
  • sygmaBlueJersey
    az a vicc h nem vicc és tényleg annyi vagy még több a heti fizujuk:)

most hallom a hiradoban h ugy kivolt két pilota akik egy utasszállított vezettek honolulura,h elaludtak leszállás helyett tulrepültek 10e km-t és az irányító központban azt hitték,h eltérítették a gépet:) ez az ézért durvább,mint rooney:D
  • Rash87
    Havi :D Inkább heti ^^
  • Legend Killer
    adhatna nekem Rooney1xbox 360t és kábé tíz millát, meg se kottyanna neki :D. azt mondaná: nesze, ez a havi zsebpénzem :DD.
  • Legend Killer
    elfelejtette :DD
  • kulabácsi
    mert úgy be volt lőve h beszélni se tudott
  • sygmaBlueJersey
    miért nem hivatkozott arra,hogy túl sokat ivott és ezért összekeverte a benzincsöveket
  • John Cena
    hát nem az eszé ért szeretjük bár leeht hogy ennyi autója avn azt csórikám a 10autóból pont nem tutta meikben ül:D
  • kulabácsi
    jó hogy nem a lambót vágta haza :DDD
  • Atti12
    Lerobbant Rooney Range Rovere
    Egy forgalmas úton robbant le Wayne Rooney és felesége autója, ugyanis a Manchester United futballistája rossz üzemanyagot tankolt a kocsiba.
    Az angol válogatott labdarúgó és felesége, Coleen az M62-es sztrádán hajtottak, majd megálltak tankolni, ám a sztárfocista elfelejtette, hogy a 90 ezer fontos (27 millió forintos) járműbe gázolajat lehet csak tölteni. Ő viszont ólommentes benzint tankolt.

A Range Rover néhány perccel később leállt a forgalmas autópályán, és el kellett vontatni. A forgalom akadályozásáért akár hatezer fontos bírságot is kaphat a felelőtlen Rooney.

"Katasztrofális hatása lehet, ha egy dízelmotorba ólommentes benzint töltenek. Komoly károkat okozhat, besülhet a motor" - mondta egy autószerelő.

A manchesteri játékos tavaly karácsonyra vette az autót a feleségének. A sztárfocista járműparkja közel egymillió fontot ér: egy Aston Martin, egy Lamborghini és egy Bentley is a garázsban áll Rooney-éknál.

Erre csak ennyit tudok mondani:
  • gyemant04
  • Atti12
    banneron már gondolkodtam, de valahogy nem férek bele a méretbe :S. Majd agyalok még valamit.
  • Magic Boy
    Ezek csak ötletek amiből lehet meríteni esetleg.
  • Magic Boy
    Ja ja jó lenne valaki aki figyel a Bannerre és nem ártana ha több infó (pl. táblázat, góllövőlista, assziszt táblázat lap táblázat, az előző meccs adatai (gólszerzőt (hanyadik percben), lapok és a következő meccs előzetese (milyen meccs (BL, PL, stb...), mikor és hol lesz, ki vezeti, adja-e valamelyik TV), stb...) lenne benne és az üzenet ablaknak is lehetne valamilyen grafikát adni. Esetleg egy újabb Banner (mondjuk olyan amiben benne van, hogy mi vagyunk a BL és a PL címvédői) se ártana.
  • sygmaBlueJersey
    vagy pont azért tud,mert nem gandzsa-t hanem coxot nyom:D bár lebukna a dopping teszten:) gondolom ugy partiznak,h o iszik a tobbiekmeg szurnak:D
  • XxTyl3rxX
    nem kéne kicsit gyakrabban frissiteni a bannerünket???
  • Atti12
    tegnapi meccsen volt egy jelenet amikor megindult, lefutni nem tudta de eltudta magátol lökni annyira a védőt hogy eltudjon menni :). Én otthagynit írtam, nem lefutást :)
  • John Cena
    úgy hoyg nem figyelnek ráá:P
  • passatgt
    és hogy fogja a fejét, hogy kiállította

száni
  • XxTyl3rxX
    nem gyors de mégis lefut mindenkit???
    akk ez hogy is van????
  • Darthmushroom
    köszi
  • skristof
    itt egy magyar link, a videoban 1:20nál van a csúnya szerelés
  • Atti12
    Ando nem annyira gyors :). Viszont rohadt erős, ezért simán otthagy mindenkit, mitn ahogy tegnap is láthattuk. Meg rohadt sokat fut :D
  • banok
    Manchester United-Middlesbrough 3-1 ::: összefoglaló
  • XxTyl3rxX
    hát az biztos....
    de mindenki megijedt mikor meglátták a ox-palackot! amit nem is csodálok
  • John Cena
    vagy be van szívva érted ő lassúnak látja de TV ből nézve pedig gyors mint a picsa egy 1mp alatti cselt ő be lassítja és 10mp-nek érzi ezért könnyű neki:D
  • Rash87
    Jójó,az a lényeg hogy nem komoly. Én csak azt mondtam,h tegnapi látottak után durvának tünt .