35611
-
#11446 sztem jó lesz ott, jobban tudja majd irányítani a támadásokat, és a labdái elég pontosak szoktak lenni :) -
#11445 Giggs középen :O szokatlan lesz. :D -
#11444 ugyan ezt írtam be, hogy Carrick felépült már? De ezekszerint valamiért nem küldte el ez a szar o.O -
#11443 melyiket? nekem ittvan mind:D -
#11442 kell:)
#11441 hát nem én! -
#11441 ki törölte a hozzászólásom? :|
Carrick felépült? -
#11440 nyerni is fogunk -
#11439 Premier League, 6. forduló
szeptember 27., szombat
Everton-Liverpool 13.45
Aston Villa-Sunderland 16.00
Fulham-West Ham 16.00
Man Utd-Bolton 16.00
Middlesbrough-WBA 16.00
Newcaslte-Blackburn 16.00
Stoke-Chelsea 16.00
Arsenal-Hull City 18.30
szeptember 28., vasárnap
Portsmouth-Tottenham 14.30
Wigan-Manchester City 17.00
100% nyerni kéne:S hazai pálya meg hát minden "fullos a keret" -
#11438 A kapus visszatérhet a Bolton elleni bajnokin
A veterán kapus Edwin Van der Sar ismét a Manchester United rendelkezésére áll, miután felépült sérüléséből. A jó hírt Sir Alex Ferguson közölte a pénteki sajtótájékoztatón. A tréner kijelentette, hogy a United kispadjára Tomasz Kuszczak helyett Ben Amos fog leülni.
Edwin a múlt hétvégi Chelsea elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett térdsérülést, amelynek következtében még a szünet előtt le kellet cserélni a holland portást. Mivel Tomasz Kuszczak és Ben Foster is sérüléssel bajlódik, ezért Fergie úgy döntött, hogy a hétközi Liga kupa mérkőzésen bemutatkozó Ben Amos fog leülni a United kispadjára második számú kapusnak.
"Nem változott a keret a Chelsea elleni bajnoki és a Middlesbrough elleni Liga kupa meccs óta óta, kivéve Rodrigo Possebont aki természetesen nem áll a rendelkezésünkre."
Köztudott, hogy a 19 éves brazil játékos Emanuel Pogatetz belépője nyomán szenvedett súlyosnak tűnő sérülést, azonban később kiderült, hogy szerencsére nem tört el a fiú lába.
"Örülünk, hogy Rodrigo sérülése nem olyan komoly, mint amennyire sejtettük. Abban a pillanatban a legrosszabbra gondoltam. Láthatták Nani reakcióját aki amint meglátta a játékos lábát rögtön elfordult. Hasonló reakciókat láthattunk Eduardo és David Busst sérülésénél is. Rodrigot a korházban kellett tartani, mivel a seb mélysége egészen a csontjáig hatolt. Örülünk, hogy nem történt komolyabb sérülés."
A menedzser Ben Amost fogja a sérüléssel bajlódó Kuszczak helyett a kispadra ültetni, aki valószínűleg a jövő héten már rendben lesz. A másik sérült Michael Carrick csak októberben kezdhet ismét edzeni.
"Nem akarok kockáztatni Tomasz-szal a Blackburn elleni meccs előtt. Ben Amos remekül teljesített a Boro elleni meccsen, így könnyű szívvel ültethetem a kispadra. Michael Carrick úgy gondolom, hogy a válogatott meccsek miatti szünet után ismét edzésbe állhat."
Ez nagyon jó hír :). Én annak is örülök, hogy Amos lesz a cserekapus. Nem tudom hogy vagytok vele de én sokkal nagyobb biztonságban éreztem a kapunkat, mint amikor Kuszczak védett :|. -
#11437 holnap is tuti benne lesz a hiradoban:)
amugy olvastam vhol h possebon-nak nincs komoly sérülése! -
#11436 máákosak.
kösz infot, csak érdekelt sorsuk :DD. -
#11435 állítólag felmentették őket,mert "nem szándékosan csinálták" mert? nem szándékosan aludtak el,hanem véletlenül vagy mi ez? -
#11434 ja, ez durvább :D... pilótákat kirúgták? -
#11433 jó, heti :DD. -
#11432 az a vicc h nem vicc és tényleg annyi vagy még több a heti fizujuk:)
most hallom a hiradoban h ugy kivolt két pilota akik egy utasszállított vezettek honolulura,h elaludtak leszállás helyett tulrepültek 10e km-t és az irányító központban azt hitték,h eltérítették a gépet:) ez az ézért durvább,mint rooney:D -
#11431 Havi :D Inkább heti ^^ -
#11430 adhatna nekem Rooney1xbox 360t és kábé tíz millát, meg se kottyanna neki :D. azt mondaná: nesze, ez a havi zsebpénzem :DD. -
#11429 elfelejtette :DD -
#11428 mert úgy be volt lőve h beszélni se tudott -
#11427 miért nem hivatkozott arra,hogy túl sokat ivott és ezért összekeverte a benzincsöveket -
#11426 hát nem az eszé ért szeretjük bár leeht hogy ennyi autója avn azt csórikám a 10autóból pont nem tutta meikben ül:D -
#11425 jó hogy nem a lambót vágta haza :DDD -
#11424 Lerobbant Rooney Range Rovere
Egy forgalmas úton robbant le Wayne Rooney és felesége autója, ugyanis a Manchester United futballistája rossz üzemanyagot tankolt a kocsiba.
Az angol válogatott labdarúgó és felesége, Coleen az M62-es sztrádán hajtottak, majd megálltak tankolni, ám a sztárfocista elfelejtette, hogy a 90 ezer fontos (27 millió forintos) járműbe gázolajat lehet csak tölteni. Ő viszont ólommentes benzint tankolt.
A Range Rover néhány perccel később leállt a forgalmas autópályán, és el kellett vontatni. A forgalom akadályozásáért akár hatezer fontos bírságot is kaphat a felelőtlen Rooney.
"Katasztrofális hatása lehet, ha egy dízelmotorba ólommentes benzint töltenek. Komoly károkat okozhat, besülhet a motor" - mondta egy autószerelő.
A manchesteri játékos tavaly karácsonyra vette az autót a feleségének. A sztárfocista járműparkja közel egymillió fontot ér: egy Aston Martin, egy Lamborghini és egy Bentley is a garázsban áll Rooney-éknál.
Erre csak ennyit tudok mondani:
-
#11423 -
#11422 banneron már gondolkodtam, de valahogy nem férek bele a méretbe :S. Majd agyalok még valamit. -
#11421 Ezek csak ötletek amiből lehet meríteni esetleg. -
#11420 Ja ja jó lenne valaki aki figyel a Bannerre és nem ártana ha több infó (pl. táblázat, góllövőlista, assziszt táblázat lap táblázat, az előző meccs adatai (gólszerzőt (hanyadik percben), lapok és a következő meccs előzetese (milyen meccs (BL, PL, stb...), mikor és hol lesz, ki vezeti, adja-e valamelyik TV), stb...) lenne benne és az üzenet ablaknak is lehetne valamilyen grafikát adni. Esetleg egy újabb Banner (mondjuk olyan amiben benne van, hogy mi vagyunk a BL és a PL címvédői) se ártana. -
#11419 vagy pont azért tud,mert nem gandzsa-t hanem coxot nyom:D bár lebukna a dopping teszten:) gondolom ugy partiznak,h o iszik a tobbiekmeg szurnak:D -
#11418 nem kéne kicsit gyakrabban frissiteni a bannerünket??? -
#11417 tegnapi meccsen volt egy jelenet amikor megindult, lefutni nem tudta de eltudta magátol lökni annyira a védőt hogy eltudjon menni :). Én otthagynit írtam, nem lefutást :) -
#11416 úgy hoyg nem figyelnek ráá:P -
#11415 és hogy fogja a fejét, hogy kiállította
száni -
#11414 nem gyors de mégis lefut mindenkit???
akk ez hogy is van???? -
#11413 köszi -
skristof #11412 itt egy magyar link, a videoban 1:20nál van a csúnya szerelés -
#11411 Ando nem annyira gyors :). Viszont rohadt erős, ezért simán otthagy mindenkit, mitn ahogy tegnap is láthattuk. Meg rohadt sokat fut :D -
#11410 Manchester United-Middlesbrough 3-1 ::: összefoglaló -
#11409 hát az biztos....
de mindenki megijedt mikor meglátták a ox-palackot! amit nem is csodálok -
#11408 vagy be van szívva érted ő lassúnak látja de TV ből nézve pedig gyors mint a picsa egy 1mp alatti cselt ő be lassítja és 10mp-nek érzi ezért könnyű neki:D -
#11407 Jójó,az a lényeg hogy nem komoly. Én csak azt mondtam,h tegnapi látottak után durvának tünt .