35611

• pinnacle
    szerintem hagyd abba sygmababa, mert jön a ban:)
  • gyemant04
    de ember vagyok és eltudom dönteni, hogy mi a hülyeség és mi nem. hülyeségeket beszélsz. nem hinném, hogy akkora haverok vagyunk nem vagy te olyan raj, hogy megpróbálj kiosztani pont TE..szal üljle a seggedre igyál meg egy pohár kakaót aztán bujbe az ágyba húzd magadra a takarót és gondolkozz el, hogy mégis mit keresel te itt. nevetséges vagy
  • sygmaBlueJersey
    ezt te költötted hozzá,nem mondtam h tudom h nézel ki:)
  • sygmaBlueJersey
    na látjátok ha valaki igy reagál azzal lehet mit kezdeni,ezt hívják megvitatásnak:) kicsit ferdének látom a mérleg nyelvét ahogy ezt leírtad,de valahogy így van,nem is vádaskodtam csak elmondtam,h ez felbosszant és csalódás,h az egyik játékos akire világszinten felnének pályán és azon kívül ugy viselkedik ahogyan.
  • HunnernesKonge
    Nyilván magyarázattal tartozom neked arról hogy nekem milyen életvitelem van. Gondolkozzál már el
    Egyébként biztos minden user pattanásos fehérbőrű sztk keretes szemüveges akinek a gépe van az aláírásában. Sztereotípia a javából kisbarátom.
  • sygmaBlueJersey
    igen ezt jol látod,de én csak tényt állapítottam meg,de persze nyugodtan rácáfolhatsz.

ha tudsz
  • Cabell
    Alapvetoen igazad van, en sem ertem, hogy hogy lehet Ronaldorol tizit itelni meg egyaltalan, de tavaly egyetlen egy buntetot adtak meg rola, tehat nem nagyon szopjak mar be a birok amit csinal. Konkretan emlekszem arra a buntetore, a Derby ellen volt, 3-1es vezetesnel, 94. percben. Ez az egy volt, ezen kivul csak elvettek tole tiziket, mar nem nagyon hisznek neki...sok tizit kaptunk, de szamolgaok, es talan 3 volt osszesen, amin lehet vitazni, beleertve ezt a tizit is, a masik Nani eseteben volt, az szinten a 90. percben, 3-0as vezetesnel, Sunderland ellen...hmm, tobb nemnagyon van..de a lenyeg, hogy Ronaldorol nem adnak mar meg szinte egyaltalan buntetoket a sporik...igy alaptalan a vadaskosasod.
  • sygmaBlueJersey
    nem te vagy az az ember aki eldönti,h mi a hülyeség is mi nem,és ez a topik is azért van h leírjük véleményünket,ugyhogy vissza is bujhatsz a lukadba haver.
  • gyemant04
    ügyes vagy
  • HunnernesKonge
    Mondjuk látom nem tudsz mibe belekötni csak abba hogy vip logom van razer logoval meg a konfigom az aláírásomban. congratz my little pony
  • gyemant04
    fejezd már be...én gondolkozzak? látod mitcsináltál? idejöttél osztani az észt és kezdődik a flém :) ha nem tetszik Ronaldo játéka vagy Ronaldo mint ember akkor minek jössz te ide? ki hívott ide? ha csak osztani tudod a hülyeségeket akkor menj vissza a cselszi topikba várni a győzelmeket.
  • sygmaBlueJersey
    mondjuk látom nagy kocka lehetsz,neked amugy is van odőd rá,néha azért nyisd ki az ablakot, h friss levegőn is legyél,ne csak amikor elmész a pc boltba;*
  • sygmaBlueJersey
    ez jó:) lesz időtök még ilyeneket szerkeszteni amikor mi a kupákat emelgetjük:)
  • HunnernesKonge
    Hiu ábránd

upd: nem tart sokáig, csak évente 2évente át kell benne írni az edzőtök nevét...
  • sygmaBlueJersey
    közük nem lesz a bajnoksághoz:)
  • sygmaBlueJersey
    miért szerinted anglia az egyetlen ország ahol nincs bunda? na ne legyunk már naivak könyörgöm.
  • HunnernesKonge
    Lesz az még kettővel előttetek is :D
  • sygmaBlueJersey
    persze biztos nem birom elviselni,h 10 hellyel vagytok mogottunk:D kicsit jobban odafigyelnél láthatod,h azt irtam semmi bajom a csapattal,de ronaldo egy visszataszito jellemmel biro ember,lenézem ahogy viselkedik egy focistának nem ilyennek kell lennie foleg egy olyannak akire sok hulyegyerek felnéz sajnos.ez felelőséggel jár, és ő nem éppen a felelőség szobra,gondolkozz mielőtt "kinyitod a szád." És h mostanában nem csinálja??? akkor ellenünk mi volt az amikor az oldal vonal mellett egy őzikeugrással eldobta magat 30 cm-erre lampardtól?:D kicsit beszopta a bíró.
  • kulabácsi
    ja a bunda állítását én fel se vettem, hisz savanyú a szőlő :)
    am ronaldo megint kijött a formájából én azt vettem észre, visszatért az önzőző és borulékony önmagához ami nem jó sajnos :S
    de pár meccs és a helyén lesz remélhetőleg :)
  • kulabácsi
    a bírókkal van az alapvető hiba nem vele, amíg engedik fogja is csinálni, ha egyből sárgát kapna minden ilyen után akkor meggondolná legközelebb h elesik e...am ronaldóról nekem is mindig az jut eszembe, nemtom ki mondta h ő az a játékos aki úgy esik el h még a földön sincs de már a bíróra tekint és veszekszik :D
  • gyemant04
    én meg téged röhöglek ki, mert nem bírod elviselni, hogy nyertünk végre
  • Atti12
    és akkor drogbával mivan? :D

Amúgy jó kis meccs volt, gratula a csapatnak, megérdemelt :). És végre Wazza is gólt lőtt :D. Méghozzá nem is akármilyet :).
  • gyemant04
    te miről beszélsz? lehet hogy először a labdát IS eltalálta de Ronaldo bokáját is kirugta..lehet nem tizi, de ez van. más: ha Ronaldo elesik akár mikor és befújják egyből mindeki azzal jön, hogy hülye bíró, csicska színész Ronaldo stb.. és Roni egyre kevesebbet "színészkedik" régen télleg több volt a soknál amit csinált, de mostanába nem nagyon boritgatja saját magát...na mindegy nem is írom tovább...ez a bunda állításod pedig nevetséges...
  • sygmaBlueJersey
    hehe egy bizonyos szintig,ezt te sem gondolhatod komolyan h belefér:) hát mit csinált a rangadón? még lampard is kiröhögte.
  • kulabácsi
    hát nagy színész ezt nem is cáfolom, de beletartozik a játékba mostanában, ez van ezt kell szeretni...
  • sygmaBlueJersey
    a győzelem megérdemléséről egy szót nem szóltam,de amit írtam cáfolhatod csak nem nagyon van lesz ész érved.
    chelsea forumban sajnos nem tudok egy játékosról sem ilyen rossz véleménnyel írni,a csapattal semmi gond,de ezt az embert üldöztetni kéne.
  • kulabácsi
    ok nyáladzál a saját topikodban

am a meccs képét nézve megérdemelt a győzelem...
  • John Cena
    Rooney végre gólt lött:)
  • sygmaBlueJersey
    ugyan az,mint 2 éve olaszo.ban ponosabban a fociban mindig is: bunda.
    biztos vagyok benne,h egy tiszta biro legalabb kételkedik, legalabbis ronaldoban biztos.nem meglepő tavaj is ez,ment visszatér ez a szenny ember és megy tovább.sok sikert!
  • kulabácsi
    gólnak gól, de ha nem rúgunk még 1et minimum vmi nagyon szép akcióból akkor én nem leszek elégedett...sima szerelés volt, nemtom hogy nézhette be, bár végülis a lényeg h benézte :D
  • kulabácsi
    lol ez labda volt :D
  • kulabácsi
    a gólrúgás még mindig döcög :|
  • gyemant04
    jó pörgős a meccs van egy jó pár helyzetünk
  • XxTyl3rxX
    hát remélem nem Rooney csúszik ki szélre!
    talán még ha Giggsel támadó-közép poszton játszanának....
    na de majd nemsokára kiderül :D
  • Atti12
    Ez csak szerintem van így :D. Majd ma meglátjuk hogy hogy is van :)
  • John Cena
    megint rooney-t be tolták KP-ra?:S
  • kulabácsi
    hát a bőség zavarában fogunk megint szenvedni, van választék bőven h kit hova :)
  • Atti12
    óó dehogynem, mind1 lényeg látszik :)
  • Atti12
    attól félek hogy Rooneyt kirakja szélre megint, és Úgy fogunk játszani hogy:

Tevez-Berba
    Giggs
    Rooney ... ... ...

[remélem nem csúszik össze :D]
  • XxTyl3rxX
    kiváncsi leszek az új felállásra...ki lesz Giggs helyén és kinek a helyén lesz Giggs