Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
valaki törölje már plz az a hozzászólásomat - #5467 - ami miatt elcseszõdött a fórum (legalábbis nálam).. thx és sry érte, de az eufória az bizony eufória! GLORY MAN. UNITED!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Scholes18
skacok ez egyszerûen hihetetlen, még most sem hiszem el mit tudunk produkálni, hát igen ez a Manchester United! <#hawaii>
egy hét múlva remélem már a döntõben leszünk! addigra össze kell szedni a védelmet!

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
na azért ebben annyira nem lennék biztos<#ravasz1>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
fúúú bazze nagy mák volt, 2 potyagólt kaptunk, de nyertûûûûûûûn😄 és ez a lényeg, mondjuk én nem nagyon hittem a gyõzelemben, elég szarul fociztunk, a védelem nagyon kész volt, de meglett, így van esély a döntõbejutásra!!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
Egyértelmûen ez az elsõdleges nálam is 😄
GLORY MU 😄

GGMU

idegenben 1-1 és a döntõben a 'pool ellen vért izzadunk!
de idén triplázni kell 😊

football without ultras is nothing

Rash87
Én meg azt mondom,hogy mindegy hogy ki lesz a döntõben,csak a Man. Utd. legyen az egyik!!!

Glory, Glory Man. United!

asfa
jaj köffy
nagy szükség lesz rá!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Golyo69
A végén megvolt az a pörgés ami kellet volna az elsõ félidõben is 😄
Nagyon kemény meccs lesz a visszavágó..de muszály bejutunk 😄
Liverpool-Manchester BL döntõt akarok 😄
( Kérlek ISTENEM) 😄

GGMU

LasCar16
sajnos mi hagytunk alább<#rolleyes> Gattuso sérülése után változott nagyot a játék képe szvsz ezen múlott

#acm

Rash87
Thx. Kiváncsi leszek holnapi meccsetekre is. 😉
Sok sikert(mert elfog kelni😊)

asfa
gratula!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

nemtdom Fergie papa mit mondott a szünetben, de nagyon felpörgettük a második félidõt.. eszméletlen!

Rash87
Hú,de ************* jó meccs volt!
Tetszett,csak az a 2 Milan gól nem kelett volna,de szép volt!!
Meccs végére be is rekedtem 😄😄😄😄

Glory MU!!!!

passatgt
<#vigyor4>

LasCar16
San Siroban továbbjutunk de grat a Manchesternek nagy meccs volt

#acm

Golyo69
én már beletörõdtem a 2-2 be mondom ez a Milánnak jó---mire ezt kimondta jött Roney 😄 és 3-2 😄😄

GGMU

van Isten 😊

ffxi
huhúúúúúúúúúúúúúú!!
én tudtam!!!!!

Fákjúal!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJJJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
GOAAAALLLLLLLLL

Matthew Prosac
sry... valaki majd moderálja. DE AKKOR IS GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

RUNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ <#taps><#taps>
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓl

Golyo69
Rooonnneeeyy GGGÓÓÓÓÓLLL 😄😄

GGMU

Matthew Prosac
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Matthew Prosac
uhhhhh ez is mekkora helyzet volt ...

Hm elfáradt a milán már vagy 20perce és nemtudjuk kihasználni a helyzeteket.
Matthew Prosac
áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. menjen már be mégegy!

basszus mit fogott

buldozer99
huhh de pörög a meccs...😄

Forca Barca

Matthew Prosac
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Dida 😞

Golyo69
Scholes mekkora passz ááááá 😄

GGMU

Matthew Prosac
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Golyo69
nagyon szép támadás...gggól 😄 Rooney

GGMU

gyönyörûûûûûûûûû

Matthew Prosac
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

fsgh
bocs...nálam tul merdák vagytok hogy bl-t nyerjetek...hiába az irigység nagy ur😄 de amúgy semmi harag vagy ilyesmi😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Golyo69
nem lehet itt tudni semmit...még ha mondjuk ki is kapunk most nem lehet kiszámítani egyik csapatot sem.....ki tudja ki milyen formába lesz...??!!
itt egy ember villanása is bármikot dönthet...mint pl most két kaka villanás...de lehet most Ronaldo fog villani nem is 1-2 szer 😄
de még mindig azt mondom gyõzzön a jobb...mármint összesítésbe 😄

GGMU

LasCar16
ennyire utálod az olasz focit?😄

#acm

LasCar16
hát a visszavágót nemhiszem hogy megnyeritek...

#acm

fsgh
merész tipp 4-2 Man utd-nek😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Golyo69
jaja..a védelem...Kaka kihasznált minket 😄 de mondjuk ez a dolga!!
sok van még vissza...nah meg ott a visszavágó....😄
de azért jó lenne nyerni.....!!!!!

GGMU

Scholes18
az utobbiba igazat adok a védelem egy fos ne szépítsük, viszont sosem lehet leírni a Manchester Unitedot, képesek vagyunk fordulatra is.

Glory Glory Man United!!

LasCar16
srácok még van hátra 45 perc semmi sem biztos, de nem tudjátok felpörgetni a játékot ennyi az elõnyünk.. na meg a védelem

#acm

Scholes18
<#shakehead>
ezt a meccset a védelmen basszuk el.
Evra, Heinze mintha az nb2 bõl jöttek volna.. <#shakehead>

Glory Glory Man United!!

Még legalább egyet kaptok<#nevetes1>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

NAh érdekes meccs.Nekem elég,h eddig eljutottak csak ne sérüljön senki,,mert nekem a PL majdnem fontosabb a BLnél<#idiota>nem birok ki még 1 évet meccsek elején terry kezében a kupával<#vigyor>
Golyo69
nagyon nem jó így ez a védelem ...Heinze az ok ...de evra most miket csinál ??!!! :S

GGMU

Golyo69
végre szünet

GGMU

Golyo69
lol evra már nem játszik a visszavágón :S

GGMU