35611
-
#11526 tetszik! :) Garyvel mivan? :S -
#11525 Íme a Fergie által nevezett csapat, akik ma reggel utaztak Dániába:
Goalkeepers
Edwin van der Sar
Ben Amos
Defenders
Nemanja Vidic
Rio Ferdinand
John O’Shea
Wes Brown
Patrice Evra
Jonathan Evans
Rafael da Silva
Midfielders
Paul Scholes
Darren Fletcher
Darron Gibson
Ji-Sung Park
Nani
Anderson
Cristiano Ronaldo
Ryan Giggs
Forwards
Carlos Tevez
Wayne Rooney
Dimitar Berbatov
Hargreaves térd sérülése miatt nem utazik a cspattal, de nem lesz még ott Gery Neville sem. -
#11524 mit említsünk rajta? ja volt 1, nem lett belőle gól. ennyi.. -
#11523 -
#11522 nah még itt se hanyagolod a kapufákat? -
#11521 a kapufat nem említitek mi ? jellemző -.- -
#11520 sztem is a győzelem a fontosabb most, amig hullámvölgyben van a csapat, addig nem a gólok számítanak, hanem a 3 pont!
aztán ha kilábaltak akkor jöhet az igazi United iskolafoci.... -
#11519 ilyen kéne de nagyon sok:) -
#11518 dícséretes :) -
#11517 Durva, azert eddig csak a WHam tudott nyeni az Emiratesben...azert sajnalom, hogy nem mi tortuk meg a sorozatukat tavaly, mert tenyleg meg erdemeltuk volna...azert amekkora dugokat ragasztottak a Hulltol, nemvolt semmi... -
#11516 :O Végén Hull City lesz a bajnok :D -
#11515 arsenal 1 gólja az is hull city öngólja:P -
#11514 én már meg sem lepődök!:D -
pilboy #11513 most értem haza, megnéztem a videókat
hol szabályos az, ha a "babával" együtt szerel a védő?
-
#11512 -
#11511 Arsenal 1:2 Hull City -
#11510 de ŐŐŐŐŐ voooooolt :D [újjal mutogat a 2büntis egyénre] -
Paranoia #11509 elfér
legyen elrettentő példa...:)
há szörnyű nem lehet benneteket itt hagyni meccs után ,mer rosszalkodtok -
#11508 köcce hogy rendetraktál! ;)
Most meg a házigazdánk törölhetné a felesleges hsz-eket -
Paranoia #11507 -
Monoton #11506 Ronaldo 11es
Rooney gól
Berbatov fejes
Ronaldo szabadrúgás
Ronaldo kapufa -
#11505 A Queens Park Rangers lesz a vendége a Unitednek az Old Traffordon, a Carling Cup 4. fordulójában! :D
a két csapat még nem játszott egymás ellen a kupa-sorozatban, utoljára 1996-ban találkoztak, de akk is a bajnokságban! -
#11504 - moderálva - Aki tovább folytatja jutalmazva lesz. -
Monoton #11503 Befejezni most!! -
#11502 mi lenne ha Cselzi topicba vernéd a farkadat ki és nem pampognál tovább kösz! -
#11501 hihetetlen egyeseknek meddig terjed a szellemi szintük: 1. sehol nem véleményeztem negatívan a MU-t 2. véleményemet normális formában mondtam el ronaldo-ról 3. ami az oltogatást illeti az egy reakció mások ordenáré stílusára. -
#11500 sztem én többet járok suliba mint te valaha is fogsz :D -
#11499 sztem foglalkozzunk a csapattal és a mai meccsel, ahelyett h vitatkozunk egy nem ide illő emberrel és témáról!!! :D -
#11498 ki is személyeskedik?
ez csak 3 -
#11497 "..s kiváncsi lennék tavaly(ly-vel és nem j-vel) volt-e ekkora a sz.."
hallod bajnok ha már észt osztasz járj előtte iskolába:D -
#11496 hmm, -Fórumképtelen Magatartás- vagy mit is szoktak írni indoklásként? -
#11495 kérdezd meg anyád -
pinnacle #11494 ne személyeskedj kérlekszépen, mert már jön is a ban:) -
#11493 már párszor kaptam és kinem szarja le? amig itthon vok és meccset nézek unalmamban irogatok aztan elmegyek Krafty Kutsra a38 berugok aztan vhol felébredek stb stb mit érdekelnek a sárga 3szögeitek -
#11492 ki ez a pöcs?:d -
#11491 végülis igazad van, csak kikell röhögni és átnézni a hszein.. -
#11490 ilyen szintu focistanak olyan példát kell mutatnia,mint amilyet Zidane mutatott és teszi a mai napig gálákon stb (remelem senki nincs olyan iqwarrior h most benyogi a vb dontot) vagy mondhatnám Kaká-t maiak közül -
#11489 Szeretem az ilyen kis flamereket aztán ha kapsz 3 elakadásjelszőt akkor megy a sírás hogy de te nem is flameltél sehová. nem a francokat nem, csak aljas módon az ember agyát baszod fel a kommentekkel.
Érdekelne hogyezt a topikot olvastad -e valaha -
#11488 hallod először is fogd vissza magad, mi nem járunk át szidni a csapatotad, akk te se oltogassál itt senkit!!! és kiváncsi lennék tavaly(ly-vel és nem j-vel) volt-e ekkora a szád mikor első lett a United.....
amugy meg Criss-ről annyit, h a Chelsea-ben is akad jó pár színész, kezdésnek Drogba, aki a legnagyobb!!!! Szóval ha nem tudod elviselni, h ő a világ egyik legjobbja akk sajnállak, de itt senki nem kiváncsi rád!
remélem nincs harag :D -
#11487 Sztem had jojjon, ne jussunk arra a szanalmas szintre, amire amiatt a marhajofej arc miatt jutottak szegeny Arsenalosok...az ilyen betokosodott agyuak teszik tonkre a forumozast, had irja csak meg a velemenyet!