Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Itt látszik a Mu és Chelsea közötti különbség.
Arról miért nem beszél,hogy egy csomó mecccset úgy tudtak csak megnyerni,hogy az utolsó 1-2 percben egy mák gólt rúgtak?
Glory, Glory Man. United!
football without ultras is nothing
Úgy tûnik, Jose Mourinho továbbra sem hagy fel a Chelsea riválisainak bírálataival, de most új oldaláról mutatkozott be, ugyanis „csak” a Manchester United egyik labdarúgóját, Cristiano Ronaldót kritizálja, sõt egyenesen hazugsággal vádolja. A portugál tréner szerint honfitársa pályafutása csak akkor teljesedhet ki tökéletesen, ha mindig õszinte lesz, de errõl most nincs szó...
Mourinho a napokban azt mondta, hogy az utóbbi idõben az MU ellen nem mernek jogosnak tûnõ tizenegyesek ítélni a játékvezetõk, míg a Chelsea esetében éppen az a baj, hogy egyértelmû helyzetekben sem mutatnak a büntetõpontra a bírók. Vagyis, a tréner közvetve azt állítja, hogy a külsõ „erõk” a nagy riválist segítik.
„Nem igazán akarok foglalkozni Mourinho kijelentéseivel. Mindig mondania kell valamit, amikor elégedetlen. Az egész világ tudja, milyen ember. Mi a Milan elleni mérkõzésre figyelünk, kiváló a csapatunk, jó úton haladunk a döntõ irányába” – mondta Cristiano Ronaldo.
A portugál szélsõ „válasza” valószínûleg felpaprikázta Mourinhót, legalábbis erre utal a honfitársáról tett nyilatkozata.
„Hazudik, ha azt állítja, hogy a Manchester United javára ítéltek több olyan tizenegyest ebben a szezonban, amelyhez hasonló szituációban nem fújtak ellenük. Ronaldo nagyszerû játékos, valószínûleg jelenleg õ a legjobb a világon. De meg kell érnie arra, hogy elfogadja, a tényekkel nem lehet vitatkozni. Ha pedig mégis hazudik, akkor sohasem éri el azt a szintet, amelyre futballistaként törekszik” – szögezte le Jose Mourinho.
Valószínû, hogy a következõ hetekben még lesz folytatása a szópárbajnak, hiszen a két együttes még találkozik egymással az angol bajnokságban és az FA-kupa döntõjében, sõt eléképzelhetõ, hogy a Bajnokok Ligája fináléját is a Chelsea és a Manchester United vívja.
+ még 1.Újra üzemel a manutdfanatics oldala!Klikk bannera és már ott is vagytok<#wink>#wink>
Elképzelhetõ, hogy a Manchester United két védõje, Nemanja Vidics és Rio Ferdinand is pályára lép az AC Milan ellen a Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágóján, Olaszországban – adta hírül a The Sun címû angol bulvárlap. A szerb védõ az elsõ mérkõzést vállsérülés, míg csapattársa ágyéksérülés miatt hagyta ki.
Vidics legutóbb a Blackburn elleni bajnoki mérkõzésen lépett pályára a Manchester United színeiben, március 31-án. A kiváló védõt még az elsõ félidõben le kellett cserélnie Sir Alex Ferguson vezetõedzõnek, ugyanis a játékos vállsérülést szenvedett.
A huszonöt éves védõ ezen a héten már könnyített edzéseken is részt vett, és a skót menedzser szerint semmi problémája nincsen, így a nagyszerû szakember akár be is vetheti õt az olaszok elleni visszavágón.
Ferguson abban is reménykedik, hogy a gárda másik középsõ védõje, Rio Ferdinand is felépül a jövõ szerdai derbire. Az angol válogatott játékos az elmúlt hétvégén a Middlesbrough elleni mérkõzésen szenvedett ágyéksérülést, és szünetben le is kellett cserélni a klasszist. A találkozón meglepetésre 1-1-es döntetlen született.
A skót tréner a keddi eléggé kritizálható védekezés után bízik abban, hogy két alapembere játszhat Milánóban, ugyanis a United védelme elég nagy szerepet játszott abban, hogy Kaká, az olaszok csillaga kétszer is betalált az Old Traffordon.
A mérkõzést egyébként Wayne Rooney két második félidei találatával megfordították a „vörös ördögök”.
Ha Vidics és Ferdinand nem tudja vállalni a játékot, akkor bajban lehet az MU, hiszen Patrice Evra biztos nem szerepelhet a találkozón, mivel megkapta második sárga lapját is, és így egymeccses eltiltását tölti majd,
Így az angoloknak csupán három kimondottan védekezõ játékosuk lenne Wes Brown, Gabriel Heinze és John O’Shea személyében.
de véleményem szerint ez a két gol a védelmen mult.
mindenesetre ne vitázzunk ha már ugyanannak a csapatnak drukkolunk
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
remélem a visszavágón hozzuk magunkat.
És akkor Fergie nem ám a "túlpihenõben" lévõket hozná vissza a fontos meccsre, hanem a frissen gyógyult Ferdinandot (Boro ellen) nem is csoda hogy visszasérült!
Glory Glory Man United!!
És akkor Fergie nem ám a "túlpihenõben" lévõket hozná vissza a fontos meccsre, hanem a frissen gyógyult Ferdinandot (Boro ellen) nem is csoda hogy visszasérült!
Glory Glory Man United!!
Az Old Traffordon két gólt szerzõ Kaká szerint az AC Milan jó úton halad Athén felé, de a visszavágón csak keveset hibázhatnak a Manchester United ellen. A brazil futballista csapattársa, Massimo Oddo ugyanakkor sajnálja, hogy 2-1-nél nem használták ki lehetõségeiket, pedig egy újabb vendégtalálat akár el is dönthette volna a döntõbe jutást.[/b]
„Keserû az eredmény, hiszen a visszavágón minimális lehetõségünk lesz a hibázásra. De biztos vagyok a Milan továbbjutásában, jó úton haladunk Athén felé” – mondta Kaká, aki az elsõ félidõben kétszer vette be Edwin van der Sar kapuját, de a szünet után már elhibázta adódó lehetõségeit.
A brazil játékmester kitért arra, hogy a legjobb nyolc között az AC Milan hazai pályán csak 2-2-es döntetlent ért el a Bayern München ellen, majd a második találkozón 2-0-s diadalt aratva került az elõdöntõbe. Ezúttal hátrányból kezdi a visszavágót Carlo Ancelotti együttese, hiszen az MU 3-2-re nyert az Old Traffordon.
„Most is gyõznünk kell a visszavágón, de elõnyt jelenthet, hogy hazai pályán játszhatunk. Úgy kell futballoznunk, ahogyan kedden a Manchester United.”
„Meg kell mutatnunk, hogy nagyszerû egyéniségek vagyunk, tele energiával, hiszen hatalmas csata vár ránk” – szögezte le a brazil világklasszis.
A védõ Massimo Oddo a 2-1 után elhibázott milánói lehetõségeket „siratja”.
„Bután játszottunk a nagyszerû elsõ félidõ után. A manchesteriek második gólja csodálatos volt, de elõtte több lehetõségünk is volt arra, hogy 3-1-re elhúzzunk” – jelentette ki a világbajnok futballista.
Könnyen elképzelhetõ, hogy a milánói visszavágón két kulcsembert is nélkülöznie kell a Milannak. A szintén világbajnok Gennaro Gattuso lábsérüléssel bajlódik, szereplésére remény mutatkozik.
A csapatkapitány Paolo Maldini térde alaposan bedagadt az Old Traffordon. A védõ elmondása szerint minimális az esélye annak, hogy pályára lépjen a Giuseppe Meazza Stadionban.
NemzetiSport
az agyam eldobtam mikor a 4 "védõnk" végignézte, ahogy seedorf végigvezette a 16os vonalán a labdát.
ezt rio vagy nema nem nézte volna, rendesen odapakoltak volna.
akkor kaka sem huzogatott volna ennyit.
Glory Glory Man United!!
a 2. félidõ alapján teljesen megérdemelten nyertünk
az 1. félidõben az összeszokatlan védelmünknek köszönhetõen kaptunk 2 gólt, persze ezzel nem akarom Kaka érdemeit elvenni (szép gólokat rúgott)
még 1 gólt azért lõhettünk volna (Carrick ziccere, Fletcher lövése)
1-1-et tippelek a visszavágóra. remélem addigra Vida, Rio és Gary felépülnek (vmikor mostanság térnek vissza, nemde?<#fejvakaras>#fejvakaras>)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a legjobb kép... Szabi22 linkelte a Milan topicba...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Scholes milyen paszt adott Roony-nak beszarás volt!
még 1x Grat
de még nem dõlt el semmi😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
Géniusz ez a srác!
<#eljen>#eljen>
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
GanXstaZolee#2709
De a 90. percben (Milán szurkoló mellett ültem), mikor elõrepasszolták Rooneynak, én felálltam mellete, lenéztem rá, és mosolyogva annyit mondtam : " Most nézd, itt jön a 3. gól "
És a gyerek gúnyosan felnézett rám, de hamar az arcára fagyott a mosoly 😊
Szép meccs volt, a második félidõ alapján megérdemelten gyözött a MU (mégha csak az utolsó pillanatokban is 😄)
Kiváncsi leszek a visszavágóra, bár kétlem hogy ott már sok forogna kockán (de hát bármi megeshet!)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.