Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

passatgt
mindegy, csak ugyan az elgyen eredmény,mint kelsa meccsen

passatgt
81' Chelsea 2 - 2 Bolton W.
81' Everton 2 - 2 Manchester U.

dienesoft
Félek, hogy ezt ki fogja védekezni az Everton. Sztetek?

kulabácsi
na erre bevallom nem számítottam!
ráadásúl a CHELSEA (remélem h jól írtam kedves szurkolók!!!!) is döntetlentre áll

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL.
Neville Meghálálta azt a sok évet.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
pfil nevil segített😄 jó kis mencseszteres_D
dienesoft
ja öngól 😄DDDDD de góóól!!!!!!!!

dienesoft
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!! Carrickkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeee 2-2

Forza Italia
Gyerüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünk. Ronaldo kérünk 2 gólt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dienesoft
Gyerünk, Rooney most állatul nyomja! Hátha!

RONÍÍ jön be
GYERÜNK MÁÁÁÁR
2-1
oséj
talán még van esély

dienesoft
góóóóóóól!!!!!!!!! O'shea! Gyerünk fiúúk!

dienesoft
Hihetetlen. Richardson jön C.Ronaldo helyett. Nagyon gázos lesz ilyen játékkal megütni a Milan-t... Semmi nem jön össze egyelõre.

kulabácsi
miért érzem úgy h képesek vagyunk a végére mindent elbaszni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
kikaptunk.

Rash87
Ronaldot csak pihentetni akarják... De úgy látom,ez nem fog összejönni,mert 2. félidõben tuti beállítják.

Amúgy hihetetlen szarul játszik a csapat,nem tudom mi van velük...
Minden 2. labdát eladnak,Smith is csak áll,várja a labdát,elõzõ meccseken futott minden labda után...
Evráról meg már nem is beszélve...<#wow3>

Glory, Glory Man. United!

Forza Italia
Egyszerüen nem értem. Ilyen fontos részhez érkezett a bajnokság és Ronaldo cserepados. Okés hogy szedén bl de akkoris. Sztem Ronaldo simán bírná. Hajrá Mu.

Matthew Prosac
2-1 a Chelseanek <#shakehead>

Matthew Prosac
1-1 a bolton

kulabácsi
hetek óta olyan szarul focizunk bazze h én ezt már nem értem, most is kaptunk egy potyagólt, de még 1 értelmes helyzetünk nem volt, nemtom mi a fakk van de ez így nagyon kevés://

Matthew Prosac
nemrég ébredtem mert tegnap buliztunk haverokkal csajokkal. egy szó nem volt a Manchesterrõl, ma reggel mégis azt álmodtam hogy a Chelsea 2-1-re nyer a Stamford Bridge-n és hogy a bajnokságot végül elbukjuk, ülök a szobámban és azon gondolkodok h a francba történhetett ez meg... Szól az óra, felkelek, bekapcsolom a TV-t, Everton - Man.U 1-0...
Szép kis rémálom volt, remélem nem lesz valóság belõle <#ejnye1>

Golyo69
...1-0 evertonnak :S
de veztet a bolton is a Chelesa ellen 😄

GGMU

ejjjj :S

hát nehéz meccs lesz, az szent :/

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Scholes18
hát legyen úgy! <#szomoru1>
csak nyerjünk, tökmind1 nekem már hogy 3-2 re vagy 5-0 ra!

Glory Glory Man United!!

Rash87
Szerintem 0-2re nyerünk :]

Scholes18
sajnos nekem meg a mi meccsünkre van egy ilyen érzésem hogy nem fogunk nyerni. nemtudom pedig általában nagyon optimista vok.. majd kiderûl <#pardon1>

Glory MU!!

Glory Glory Man United!!

Rash87
Jaja 😊
Nem tudom miért,de van egy érzésem,hogy van kikapnak,vagy X lesz.
Remélem bejön.

uhh, most nézem, h a Kékek is egy idõben játszanak és az meg a Sport2 nyomja élõben<#vigyor2>

Rash87
Sport1

13:30 Labdarúgás, angol bajnokság
Everton - Manchester United ÉLÕ

hát azért a bolton,meg az everton csapat mind a kettõ az a fajta amelyik felszívja magát nagy csapatok ellen és képes a gyözelemre is akár!
Chelsea-Bolton Wanderers: 1, x
Everton-Manchester United: 3 esélyes

Arsenal-Chelsea: x
Manchester City-Manchester United: 2

Manchester United-West Ham United: 1
Chelsea-Everton: 1, x

Chelsea-Man Utd: 3 esélyes

úgy érzem, ha ma nyerünk, akkor mi leszünk a bajnokok

Rash87
Érzi a Chelsea vesztét,és így vezeti le a feszültséget 😛
Meg amúgy is bolond Mourinho..

Mit fog nyilatkozni,mikor mind a 3 cím a Man. Utd. lesz.

Off:
Tényleg naon meleg van xD

Meg kellene büntetni Mourinhót!

Megelégelte Jose Mourinho verbális támadásait Sir Alex Ferguso. A skót szakember szerint meg kellene büntetni portugál kollégáját, aki - véleménye szerint - legutóbb megkérdõjelezte a játékvezetõk elfogulatlanságát, és beleszólt a munkájukba.

A Nemzeti Sport is megírta, hogy a Chelsea szakvezetõje az angol bajnokság múlt hétvégi fordulója után így nyilatkozott:

"Az új futballszabályok, amelyekkel szembe kell néznünk, nehéz körülményeket teremtenek számunkra. A Manchester United ellen egyszerûen képtelenség büntetõhöz jutni."

"Jogom van hozzá, hogy megmondjam. Nem hiszem, hogy bárki nyomást gyakorolhat rám, hiszen csak igazat beszélek, és nem azt mondom, hogy a játékvezetõk nem tisztességesek."

"… ha valaki ezért megtámad, akkor az a demokrácia végét jelenti, és visszamehetünk a régi idõkbe."

Ferguson ugyanakkor másként látja: szerinte Mourinho szavai jelentik a veszélyt.

"Jose úgy tûnik személyes hadjáratot folytat a szabályok, a tisztesség ellen" - jelentette ki egy pénteki sajtótájékoztatón a Manchester United mestere.

"Úgy gondolom, a szövetség és a liga túlságosan könnyedén veszi õt, hiszen amit beszél, az arról szól, hogy a játék gyanús, és ez mindenképpen helytelen. Meglepõ, mert ez most már így megy majd tovább."

"Korábban a Barcelonát vádolta meg," - folytatta Sir Alex. "Meggyanúsította a svéd játékvezetõt (Anders Frisk), nagy nyomás alá helyezte a német bírót a szerda esti BL-mérkõzés elõtt, és inzultálta a nagy múltú Liverpoolt, azt sugallván, hogy le akarja vadászni Drogbát."

"Egyre messzebbre és messzebbre megy. Ez csak látma, hencegés - nagyon csalódott vagyok," - tette hozzá.

Mai hír, hogy Mourinho a portugál televízióban azt mondta: honfitársa, Cristiano Ronaldo, a Manchester United klasszisa nem mond igazat.

"Hazudik, ha azt állítja, hogy a Manchester United javára ítéltek több olyan tizenegyest ebben a szezonban, amelyhez hasonló szituációban nem fújtak ellenük - vélekedett Mourinho. - Ronaldo nagyszerû játékos, valószínûleg jelenleg õ a legjobb a világon. De meg kell érnie arra, hogy elfogadja, a tényekkel nem lehet vitatkozni. Ha pedig mégis hazudik, akkor sohasem éri el azt a szintet, amelyre futballistaként törekszik."

A feszültség tehát nagy, és Mourinho valószínûleg azért mert ilyen messzire menni, mert úgy gondolja, hogy a bajnoki véghajrában a szövetség és a liga nem meri megbüntetni.

Forrás: NSO <#vigyor>
Scholes18
na jólvan ez azér maradjon meg Manchester United fan club 😄

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
az a rohatt meleg😄

jovan má tom,kicsit sok volt az ablak na<#idiota>
Rash87
<#idiota>

kulabácsi
te hölye😄DDD

Hm ezt nem íde akartam:S sry
Huaa jön a nagy meleg.Ilyenkor 2x durvább színni,kint anapon<#idiota>rádtesz a napsütés.
soma22
fáj nekik az hogy a mu okosan és sokkal költségkimélõbben igazolt, és mégis alázza az egész világot😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

"...a tényekkel nem lehet vitatkozni..."
pontosan! nézze csak meg a statisztikákat<#mf1><#nezze>
szánalmas egy ember ez! nála undorítóbb férget ritkán látni sportpálya közelében

persze lelki hadviselés, arra megy hogy ne a csapata dicsõséges menetelését figyelje mindenki, de ez már tényleg szánalmas
mondjuk a the sun meg a blikk-nemzetisport mindig vevõ lesz ezekre.

football without ultras is nothing

Scholes18
Mourinho mint egy hisztis 10 éves kisgyerek..

Glory Glory Man United!!