Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha csak azt számoljuk ki, h mennyit költöttek támadókra, már az is döbbenetesen több lesz, mint amennyit mi költöttünk 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Darthmushroom
Ando már olaszba van 😄 OMG el se hiszem h eladjuk 😄 évek óta szinte nem is játszik és még is mindig mindent megnyert 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bosco05
Számoljuk ki azt is, hogy az elmúlt öt évben költött pénz mennyire jön ki gólonként 😄 Az is döbbenetes lesz 😊
Tyler1
Fb-n kijött egy cikk, hogy a City idén eddig minden sorozatot nézve 98 rúgott gólnál jár. Január van. Megnéztem én is, hogy ezzel szemben mi hogy állunk. 52 gól. Döbbenetes.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Nem esne kétségbe egy sötét sikátorban õ sem 😄 Mondjuk az angol játékosok hagyományból boxolnak is, ráadásul nem egy félénk habitusú nép 😊

Zenszkij
ritka csúnya ember 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
én nem találkoznék vele a ringbe se 😄 de még utcán se 😄

Tyler1
Rooney nem tudott eligazolni, ezért inkább sportágat váltott 😄

Darthmushroom
Pogba,Vidal szerintem is esélytelen, de Marchisio-ra szerintem lehet esély hiába full Juve nevelés, idén alig kap szerepet így lehet hajlana a váltásra+így emberi ára lenne.

Tyler1
Õ kizárt szerintem mindkét fél részérõl. Meg ahogy távozott, akkor se kéne, ha aranylabdajelölt lenne és ingyen adnák.

bosco05
nagyon jó igazolás lenne, nem is értem, hogy nem alapember a kékeknél... pogbáékat viszont inkább felejtsük el...
Tyler1
"a Manchester United szeretné megszerezni a Chelsea-nél hanyagolt játékmestert. A Vörös Ördögök 32 millió eurós ajánlatot tennének Matáért. (Mirror)"

Adná az ég! Közben Andesron mehet vissza Fiorentinára.

ReszegKoldus
nem vagyok egy nagy CR fan, de a "körülmények miatt" örülök, hogy õ nyert 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tyler1
Na Rionak nem kell meztelenül az utcán futkároznia, CR kapta az aranylabdát 😊 Neki gratula, kijárt már a második.

Darthmushroom
profiknak illene megtanulni angolul már csak a könnyebb sajtó tájékoztatok miatt

DasIsFuck
mert a brazilok meg németek hogy beszéljenek ha nem portugálul meg németül?<#vigyor>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Darthmushroom
semmit nem ér már az a díj, nyerhetsz akármit úgy is csak a neved számít meg h hány gólt lõttél.

Ez az aranylabda díjátadó valami botrányos minõségû. 80%-ban emberek beszélnek a színpadon portugálul meg németül, ergo senki nem ért semmit. Komolyan azt hiszik ezek, h az emberek azért nézik ezt h Cafut nézzék meg valami fickót akit életemben nem láttam ahogy portugálul mond vmi sablon szöveget? Ehelyett inkább mutogassanak jó kis focis videókat zenével, komolyan, az is jobb lenne..
most olvastam, h a city is képben van shaw-nál, akkor ez nekünk leves... 😞

Darthmushroom
Moyes kint van a Juve meccsen, sajnos Marchisio nem játszik, csak padon ül, õ talán nem lenne rossz megoldás, am még Vidalt meg Astorit figyelheti.
Phil Neville meg spanyolországba utazik elméletileg valamilyen meccsre.

Darthmushroom
gyõztünk és még is szinte néma a topic 😄

Rash87
De még X.
Az nagyon jó!!!!

Glory, Glory Man. United!

attiGT
Szarabbul nehezen tudnánk már játszani

Darthmushroom
....

bosco05
Az a vicc, hogy nálam Rooney az elsõ aki mehetne 😊 Aki maradna: De Gea, Rafael, Welbeck, Evans, Cleverley, Januzaj, Carrick, Jones, Lindegaard, Powell esetleg Kagawa ha formába tudna lendülni. Igazolnék hátra fõleg balra és középre, a középpályára (hiába hagynék meg ennyi középpályást) a szélekre pedig fõleg kell ember, Kagawát irányítóként kipróbálni legalább egy évig, többet így elsõ körben nem tudok 😊 RvP-n látszik, hogy bajnok akart lenni de most már húzna tovább, hát menjen, Rooney köztudottan nincs jó viszonyban Moyesal és azon kívül, hogy akar mást nem nagyon csinál, a lövései többnyire veszélytelenek, csak rohangál a labda után. Az szerintem a mai fociban már felejtõs hogy a két szélsõ védõ segítse a támadásokat, ilyen iram mellett már ezt nem lehet csinálni, inkább a közép szélrõl kéne support az meg ugye nincs...
azért az túlzás 😄
te csak roonye-t, de gea-t és welbeck-et hagytad volna :o

Tyler1
Nem minden pontjával értek egyet, de nagy része már valóban szint alatt teljesít. Nagyon kevés klasszis játékosunk van, és amíg a riválisok ilyen ütemben fejlesztik a csapatukat évrõl évre, addig mi középszerû emberekkel nem vehetjük fel a versenyt ellenük. Már nem.

attiGT
ugyanezt írtam le 1 hete

egyetértek
utáltam a játékát, meg egyébként is robbie savage-t, deitt azért megoszt egy-két érdekes dolgot a kerettel kapcsolatban

bosco05
Szerintem ott a gond, hogy a többiek erõsítettek és ahhoz képest már pláne gyenge ez a keret. Tavaly bukdácsolt minden csapat szinte, így nem volt ennyire szembetûnõ a gyenge keretünk + volt egy bomba formában lévõ RvP-nk.
Tyler1
Igen. Bár nekem is az a véleményem, hogy már gyenge a keret, és a tavalyi vagy azelõtti eredmények SAF tudásának köszönhetõek. Idén ütközik ki igazán a minõségbeli és az irányítás közötti különbség.
Ezt a keretet szerintem még José vagy Guardiola sem tudná visszahozni arra a szintre, amin az Öreg játszatta õket.

érdekes, h most (is) a keret minõségére van fogva
amikor moyes-ról kikerül vmi olyan stat, amin veri fergie-t, vagy vmi jobbnak tartott managert, akkor az van, h hát ilyen kerettel nem könnyû, közben...
közben jön az érem másik fele, h a szurkolók egy (jó nagy) része már fél csapatot kidobná, mondván ezeknek a 3/4-e alkalmatlan, h viselje a mu-mezt
érdekes<#nemtudom>

Darthmushroom
sajnos a keretek akkori erõssége miatt semmit nem ér ez, de lesz ezektõl jobb meg sokkal rosszabb stat is, ha megéljük a MU élén.

Tyler1

Rash87
Sokat tényleg nem befolyásolna... lehet még jót is tenne .

Biztos sokat segít a csapatnak,mikor végre lõnek 1 nyamvadt gólt,õ meg fapofával ül tovább. Egy igazi edzõ 😊)

pontosítok: napokon belül 28 😊

marchisio nem lenne rossz, csak kár h idén lesz 28
ha már a jövõt építjük, jobb lenne 2-3 évvel fiatalabbat a középpályára

Smithie

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
[url=A United ajánlatot tett Marchisióért? ]A United ajánlatot tett Marchisióért?

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

az fa vizsgálja moyes kijelentéseit
gondolom olyan döntést hoznak majd, h a chelsea ellen ne ülhessen a padra (a moyesoutosok majd jöhetnek a köv dumával: "ez csak jó a csapatnak")

<#worship> köszi

6unn3r
Végülis ugyanarról van szó, ami már itt többször ki lett tárgyalva.

City drukkerként az a véleménye, hogy a most háborgó Untied fanok kvázi dilettánsok, hozzá nem értõek és naivak. Leírja, hogy azért van ott most a United ahol, mert 27 éven keresztül SAF teljesen a maga képére alakította ki nem csak a keretet, de gyakorlatilag az egész klubot, az összes benne dolgozóval. A szakembereket vagy õ maga választotta ki vagy nagy befolyással volt mások döntéseire. És cáfolja azt az állítást, miszerint Moyesban nincs semmiféle ambíció. Mert ha valamihez kell ambíció, akkor az az, hogy egy Ferguson után átvegye a Manchestert. És mivel a klub számára fontos a hûség, ezért Moyesnak meg fogják adni az idõt, hogy a maga képére alakítsa a ManU-t. Ha ehhez 2 év kell, akkor 2 fog kapni. Ha 3 év kell, akkor 3 évet várnak. De egy olyan klubról van szó, amely a mai modern futballban szinonimája a tradíció és a konzervatív játékelmélet egyvelegének. És most, hogy nem csak SAf ment el, de a vezetõségnél is váltás történt, egy hosszú idõszak kezdõdik, ami az újjáépítésrõl fog szólni. Az majd kiderül, hogy a tulajdonos, a vezetõk és a menedzser hogyan fog tudni együtt mûködni, de az biztos, hogy Moyes a legjobb választás az edzõi posztra. Tapasztalt, megfelelõ képességû edzõ, aki az Evertonnál is éveken keresztül elérte, hogy komoly ellenfélként számoljanak velük. A cikk írója pedig tiszteli és becsüli a Untied azon nézõpontját, hogy a hosszú távú munkára koncentrálnak, nem úgy mint a Citynél, ahol az elmúlt 30 évben 30 edzõ fordult meg a kispadon és ilyenkor szívesen lenne United drukker.
És azt üzeni a nyavalygó fanoknak, hogy kussoljanak be és legyenek türelemmel, mert új birodalom épül Manchesterben.

Nagy vonalakban ennyi, ha jól vettem ki a szavaiból.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Darthmushroom
Hinni kell a feltámadásban... mert az igazi szurkoló nem csak a gyõzelmekkor szurkoló...

ezt ha vki lefordítaná, annak örülnék 😊
city-s írta, de egy brit mu-s oldal is lehozta a facebookon

ReszegKoldus
"A korábbi években a United szurkolói el voltak kényeztetve, a klub sorra nyerte a különbözõ trófeákat. Nem volt nehéz kitartani a csapat mellett. Most azonban kiderül, hogy kik a gárda igazi szurkolói." <#eljen>

glazer család továbbra is <#levele>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

6unn3r
Akkor végre egy kis szakértõi érvelés, hogy miért nem Moyes a hibás!

"A Vörös Ördögök legtöbb szimpatizánsa nem lát tovább az orra hegyénél és David Moyest teszi meg elsõ számú bûnbakká a rossz szereplés miatt (7. hely a bajnokságban, korai búcsú az FA-kupától). A korábbi években a United szurkolói el voltak kényeztetve, a klub sorra nyerte a különbözõ trófeákat. Nem volt nehéz kitartani a csapat mellett. Most azonban kiderül, hogy kik a gárda igazi szurkolói."

"“Nem akarok udvariatlan lenni Sir Alex Fergusonnal, de azt gondolom, nagyon ügyesen választotta meg az idõpontot a távozásra."

"Nem David Moyes hagyta cserben a Manchester Unitedet, hanem a Manchester United hagyta cserben David Moyes-t. Moyes már a kinevezése után nem sokkal elmondta, hogy négy pozícióban meg kell erõsíteni a keretet. (...) Senkit sem kapott Moyes. Ennek több oka is van. Részben arra vezethetõ vissza, hogy a United új ügyvezetõ igazgatója, Ed Woodward takarékossági intézkedéseket vezetett be a Glazer család utasítására."

"Fellaini leigazolása láthatóan egy kétségbeesett lépés volt. Õ nem Moyes elsõszámú célpontja volt, ez egy pánik-igazolás volt."

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Neked továbbra is kötelezõ olvasmány!

Rash87
Épp ezt mondtam... Vidic-nek kell gólt lõni. Vicces 😄
Még jó,hogy "minden rendben van a csapatnál"

idegenben eddig is jobb hangulatot csináltak a mieink, mint otthon

Darthmushroom
szurkolóiknak azért hatalmas respect, nagyon kitalálta a vezetõség ezt az éneklõ szekciót, így végre rendes ultráink is vannak, fõleg idegenbe.