Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A padlóról, 0-2-rõl 4-2-re fordító Manchester United már öt ponttal vezet

A listavezetõ Manchester United 0-2-rõl 4-2-re nyert az Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, így már 5 ponttal elõzi meg a Bolton Wanderersszel hazai pályán 2-2-es döntetlent játszó Chelsea-t. A Premiership két legjobb együttese május 9-én találkozik a Stamford Bridge-en, de elképzelhetõ, addigra eldõl az aranyérem sorsa. Ha az MU a következõ körben legyõzi idegenben a város vetélytárs Cityt, míg a Chelsea pontokat veszít az Arsenal otthonában, akkor behozhatatlan lesz az éllovas elõnye.
még jó! 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

dienesoft
Elég régóta nézek focit, ami azt illeti. 😊

te nem láttál még idõhúzást ilyen módszerrel? mióta nézel focit? 😊)

Ti nyerjetek már ne a Chelsea, hajrá, bár talán már megvan 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

dienesoft
Elhiszem én nektek 😊 Egy a lényeg: még mindig Rooney az isten! 😄

Matthew Prosac
"Egyedül ott szórakozott a labdával a sarokba 😄 A fáradtság miatt. "

..idõt húzott, ahogy ilyenkor egy profi csinálja. Rooney-t én még nem láttam fáradtnak.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
az nem amiatt volt mert fáradt volt, hanem mert húzta az idõt, és cukkolta a nézõket mert kifütyûlték

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

de kifütyülték, de sz@rt rá 😄

dienesoft
Dehogynem...

és ez erõt adhat a sérülteknek is!<#law><#hawaii>

dienesoft
De remélem nem hullafáradtan. Azért valljuk be, kihajtották a belüket. Legalábbis szerintem. Rooneyt láttad mit csinált a 90-92. percben. Egyedül ott szórakozott a labdával a sarokba 😄 A fáradtság miatt.

ffxi
Nem láttam a meccset, Rúnít nem fütyülték ki az Everton nézõk?

Fákjúal!

kulabácsi
és legalább jókedvûen mennek majd milánóba, sokat segít ez is, remélem ott is örülhetünk majd!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dienesoft
A saját stadionukból aláztuk ki õket!

sztem az egész csapat úgy jött ki a 2. félidõre, mint az éhes oroszlán... 😉

kulabácsi
hát ja, de fantasztikus volt az egész tényleg

"Chelsea-Bolton Wanderers: 1, x
Everton-Manchester United: 3 esélyes"

ez bejött, bár csak 1 eredményre nem tippeltem 😛

atyavilág mekkorát játszottunk a 2. félidõben, az Evertonnak helyzete sem volt a gólon kívül. a 2. bekapott gól után azon kezdtem gondolkodni, h SAF ezt eltaktikázta, de inkább csak elaltatta a liverpooliakat<#worship>
Rooney nagyon jó volt, és gratulálok Eagles-nek!<#eljen>

5 pont elõny 2 meccs, plusz a Kékek elleni.
szombaton 2 városi rangadó következik, remélem tovább növeljük az elõnyünket és akkor mienk a bajnokság matematikailag is 😄

Rash87
Szerencsére van egy Ronaldonk 😄
Õ pörgette fel a meccset szvsz...

Glory, Glory Man. United!

Scholes18
nemtom de én elõre röhögök rajt hogy próbálja kimagyarázni szegény! <#eplus2>

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
azt h a manchesternek nem adtak meg egy jogos büntetõt😄

kulabácsi
hát innen elbukni elég nehéz lesz!

kulabácsi
lol

Rash87
Most mit fog nyilatkozni Mouriho... hehe <#idiota>
Uhh,de jó meccs volt,még nem tértem magamhoz 😄

dienesoft
(azt nem tudom, miért válaszoltam a 5582-re 😄D)

banok
Szvsz bajnok a MU

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Balyy
Háááát beszarás volt ez a meccs!!!
Megérdemlitek a gyõzelmet meg a talán megnyert bajnokságot!
Gratula!!!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

dienesoft
Nagyon jó meccs volt, egyszerûen hihetetlen, hogy mennyire ól játszott a csapat. Szerintem is milyenk a bajnoki 😄DD

Scholes18
EZ EGYSZERÛEN HIHETETLEN VOLT!!!
IMÁDOM EZT A CSAPATOT!!!
BAJNOKOK LESZÜNK!!!!!!!!!!!

Glory Glory Man United!!

ffxi
Ne mondjátok már!!!!!
Bajnokok lettunk?
Tudjátok kit szívassátok<#gonosz2><#vigyor5>

Fákjúal!

Forza Italia
Igen, Igen, Igen. Ez a Manchester. Remélem Murinho és a Chelsea is megtanulta kiaz a Mu. Nagyon szépen játszottak a fiúk a 2. félidõben. Nagyon jó hétvégét okoztak nekem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kulabácsi
Bajnok csapat!!!
Bajnok csapat!!!
Bajnok csapat!!!
Bajnok csapat!!!
Bajnok csapat!!!

Kontrakcio
ááá passzem pedig reménykedtem h elvsztitek :/

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

<#hehe>
Rash87
Hihetetlen 😄
Mindjárt sírok örömömben 😄😄

+ 2 pont

Elképesztõen szép volt a 2. félidõben nyújtott játék!!!!!!!!!!!!!!

kulabácsi
csak vigyázz a nappal😄DD

kulabácsi
na ez így fantasztikus volt!!!!!!!!!

MENYBE MEGYEK SRÁÁÁCOK <#vigyor><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
dienesoft
góóól kész végeeeeeeee EAGLES!!!!!!!!!!!!!! 4-2 kiütéses gyõõõzelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kulabácsi
igen, azthiszem h 5 pont elõnyt nem fogunk már elszórni, de azért tegyük hozzá h rohatt nagy mákunk volt ma, dehát néha nekünk is lehet!

Eagleeeeees!!!!!

ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ

igülsz
X lett oda át<#taps>
Matthew Prosac
Chelsea 2-2. FUll TIME!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
3 perc és megvan a bajnokság!

dienesoft
Cristiano mit hagyottttt ki!!!!!!!

dienesoft
Ezért imádom én ezt a csapatot! 😄

Matthew Prosac
Elképesztõ gyerekek h honnan álltunk fel. Hihetetlen...

kulabácsi
jeeeeeee😄

Matthew Prosac
UNBELIEVABLE!!!!!!!!!!!!UNBELIEVABLE!!!!!!!!!!!!

RÚNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ RÚNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ RÚNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRÚNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
dienesoft
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLL ROOONEEEEEEEEEEEEEEYYYYYY YEEEEEEE!!!!