35611

• Matthew Prosac
    A neveket szerintem vedd ki belőle, hiszen a keret képlékeny és nem fogsz mindig új bannert csinálni, ha változik a keret szerintem.
    Másodpercek alatt át lehet szerkeszteni:

Fehérrel a betűk nem láthatóak, így meg nem túl tetszetős, de..
    A keret helyére mehetne a csapat alapításának éve és egy kép a stadionról aláírva a neve.
    .. ez egy jó ötlet.
  • Magic Boy
    Sokan csak tájékozódni járnak ide és, ha benne van a bannerban az infó akkor megelőzhető egy csomó felesleges kérdés/ sértődés.
    A neveket szerintem vedd ki belőle, hiszen a keret képlékeny és nem fogsz mindig új bannert csinálni, ha változik a keret szerintem.
    A keret helyére mehetne a csapat alapításának éve és egy kép a stadionról aláírva a neve.

Kéne egy aktív házigazdát is választanunk, hogy ne kelljen mindig a moderátorért szaladgálni, ha sok az OFF vagy elszabadulnak az indulatok.

A bennerra csak javaslatot tettem, hogy hogyan lehetne jobb, dezek csak észrevételek voltak.
  • Atti12
    nagyon jó lett, valami hasonlót terveztem én is, csak nem nagyon volt időm szerkeztgetni :)) Szép lett, lehet berakni.
  • Matthew Prosac
    a neveket nem találtam fontosnak, az csak amolyan díszítésnek készült oda amúgy, mer ott olyan üres volt..
    de ha van rá igény akkor láthatóvá teszem.
  • Matthew Prosac
    "A banner-t ugye úgy csináltad, hogy rákattintva a http://www.manutdfanatics.hu/-ra jut az ember, mint most"

azt nem én fogom megcsinálni, hanem az illetékes, aki majd berakja..
  • banok
    cép.
  • Matthew Prosac
    szerintem ennyire nem kell túlbonyolítani..
    akkor miről fogunk beszélgetni itt alatta ? :D
  • Magic Boy
    Az üzenő ablakkal is lehetne csinálni valamit (mondjuk a csapat szineit és a címert rakni háttérnek), a bannerba be lehetne tenni a csapat alapításának dátumát és a gólösszefoglaló linkjének is kéne hely.

A legjobb csapatnak legyen a legjobb bannerja.
  • Magic Boy
    Szerintem is használhatna fehér betűket, mert így kifolyik az ember szeme és úgy se biztos, hogy látja.

Esetleg az, hogy Champions Leagua és a Premier League Winner 2007/2008 mehetne futó szövegbe a kettő közzé a két kupával és odaírni azt is, hogy ez már hányadik volt.
    És szerintem az is odafér a meccshez, hogy ki kapott sárgát (esetleg pirosat) és a bennerba még berakni, hogy kinek van a legtöbb, hogy tudjuk, hogy kinek kell vigyázni és, ha megkapta az eltiltást akkor törölni a listáról a nevét. Az is belefér szerintem, hogy kinek mikor jár le a piros lapios eltiltása ill. mikor tér vissza a sérülésből.
  • Magic Boy
    A banner és az alatta levő rész is tetszik.
    A banner-t ugye úgy csináltad, hogy rákattintva a http://www.manutdfanatics.hu/-ra jut az ember, mint most
    A már lejátszott mecchez a gólszerzőket (és hogy hányadik perc) írd oda, a következő meccsnél legyen kezdési időpont és, hogy adja-e valami, a tabellán javítsd a játszott meccsek számát (csak 5-öt játszottunk) és kifér szerintem a rúgott, kapott gólok száma is.

Amúgy nagyon jó lett grat.
  • kulabácsi
    tetszik, de esetleg ha fehérrel írnád a neveket az nagyon elütne? mert akkor olvasható lenne :)
  • Matthew Prosac
    próbáljuk ki hogy mutat ha majd berakja az illetékes, aztán ha nem jól, akkor változtathatunk.
  • Matthew Prosac
    tehát banner:

banner alá meg:

egyelőre ennyi, banneron még nem változtattam, nem láttam értelmét.
  • kulabácsi
    faszás
  • passatgt
    ebayről rendeltem, 75 font volt és van hozzá nadrág is:)
  • FRe4k
    ebay?
  • Atti12
    grat hozzá, nagyon jól néz ki :)
  • Darthmushroom
    pontosabban és MO-n vetted?
  • passatgt
    túl sok...:)
  • Darthmushroom
    mennyi pénz volt?
  • passatgt

beszereztem egy ilyent:)
  • Cabell
    mostmar nevetseges, amit ebbol a szaros bolton elleni tizibol musort csinalnak...basszameg naponta itelnek meg jogtalan tiziket, a suruben 20 jatekos kozott odacsuszott a srac, a bironak 1 mpje volt, hogy megitelje a helyzetet, es a lassitason tenyleg latszik, hogy a labdat rugja el...

rob styles ettol fuggetlenul egy utolso patkany, aki onsiderol fujta vissza les cimen Halmosit a gorogok ellen, aki egy felidon belul ket to egyertelmu tizit nem adott meg a Newcastle ellen, a masodikban csak egyet, akkor Simsont loktek fel, aki a Fulham ellen sem adott meg tizit, amikor mindenki latta, hogy bunteto volt...meg a kapus is rohogott, hogy nem adtak meg...

Nem ertem, mar a 20. nyilatkozatot olvasom errol a szaros buntetorol...a tobbi csapat jogtalan goljairol miert nem regelnek ennyit? Igen, erre mindenki megmondja, hogy "de ott volt tobb gol is, meg kapufa meg stb.." szerintem itt is volt kapufa, meg egy masodik, szenzacios gol...

Ugyis angliaba vagyok, a kezembe veszem mindjart a dolgokat:P

Es imadom John Cena testveremet, es Legend Killer baratomat is, de ha a kommentemre ok reagalnak elsokent, akkor morcos leszek. Udv!
  • Magic Boy
    Nekem is tetsz7ik bár egy kicsit túl színes.
    Ha viszont a Bannerba nem fért bele akkor alá jelezzük, hogy mi vagyunk a BL és a PL címvédői.
  • John Cena
    thx!!!
  • Atti12
    .. Rafael Pereia da Silva -.-'
  • John Cena
    Grat a Mu nak! kelett már ez a gólzápor
  • John Cena
    Rafael nek mi a teljes neve srácok ahogy olvasom védő!?
  • Atti12
    jó lett :)
  • gyemant04
    nekem tetszik, esetleg a játékosok nevét nagyobba is ráírhatnád :)
  • Darthmushroom
    naon jol nézz ki
  • Matthew Prosac
    kattints rá az eredeti mérethez :)
  • Matthew Prosac
    hy
    összedobtam ma reggel egyelőre egy bannert. kérek rá kritikákat illetve hogy kellene-e még valami bele, amitől jobb lesz. miután hazaértem suliból (5 után) valszeg a banner alatti részt is megcsinálom ahol az eredményeket szoktuk feltüntetni. bye

• Atti12
    2. gólja szépségdíjas :D
  • Paranoia
    berba
    nagyon kellett ez most neki
  • XxTyl3rxX
    Berbanak most lesz mit ünnepelni :D
  • Atti12
    jó kis meccs volt :)
  • SzakYy
    Szerintem Nani elég gyengén játszik (már megint) :S
  • XxTyl3rxX
    na ezt már behúztuk, most már csak a bajnokságban kéne előre tolakodni :D
  • Atti12
    nah még egy picit Berbának és mesterhármas :))
  • Atti12
    ááá Berba 2 :D:D Gyönyörűű :)