Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
LOL nso hozzászólás, kissé behaltam:

a Chelsea FC a világ legjobb klubja és manutd csak örök 2.-ik CFC bl és FA-kupa nyertes lesz a manutd meg csak pl fog nyerni és ennyi.hajrá CFC

Rash87
A Milan elleni visszavágó...

Glory, Glory Man. United!

nem tudjátok lesz mostanába jó meccs<#conf>

kulabácsi
egyet értek!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
ne legyél már ennyire primitív.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Scholes18
és most mit vársz ezzel hatódjunk meg hogy mennyire fasza gyerek vagy?
tudjuk mi is ne aggódj! <#hawaii>

Glory Glory Man United!!

Scholes18
naja azon részen visítottam én is, az kurva jó! <#idiota>

Glory Glory Man United!!

Jagumo
Jó meccs volt!!
2:0-ról 4:2-re tényleg ngaoyn nagy volt!!

ez a Bajnokság már a zsebetekben van.
Chelsea elrontotta.. ki kellet volta használni az esélyt. nem tette meg.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Everton-Man.United 2-4, Chelsea-Bolton 2-2 --> Bajnok az MU.<#nezze>
alapmû az a film 😊

a tegnap pedig csodás volt

football without ultras is nothing

Rash87
Ez nagyon nagy! xD

LasCar16
wazze😄DD

#acm

ffxi
Meg is van ez a film 😊

Fákjúal!

LasCar16
Gattuso még fél lábbal is játszana😊 de teljesen felépült... egyedül Maldini nem ziher..

#acm

kulabácsi
lál jó volt ez a film😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sharpshooter

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

kulabácsi
HTX

Gattuso?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

LasCar16
egyedül Maldini játéka kérdéses... Jankulovski is játszott szal próbálják rendesen a pánikot kelteni, amúgy nagy volt a tegnapi meccsetek-.-

#acm

etetés...

Scholes18
Milan: a trió sérülése

Az AC Milan három létfontosságú játékosa nélkül is kiharcolta a gyõzelmet szombaton egy 1-0-ás sikerrel a Torino gárdája ellen a Serie A-ban. A Milan menedzsere, Carlo Ancelotti Kakát a kispadra ültette pihentetés céljából, de a középpályás Gennaro Gattuso és a védõ Paolo Maldini még a 18-as keretbe sem tudott bekerülni a Manchesterben elszenvedett sérüléseik miatt.

Valójában hat olyan Milan játékos volt a pályán a Torino ellen, aki kezdett a keddi Bajnokok Ligája mérkõzésen a United ellen, de Oddo és Jankulovski szintén hiányzott a csapatból sérülés miatt.

Arról még nem tudni semmit, hogy a sérültek pályára tudnak-e lépni a Manchester elleni elõdöntõ visszavágón.

Ancelotti csapata egyébként Clarence Seedorf góljával nyert 1-0-ra a Torino ellen és ezzel a Milan feljött a harmadik helyre a Roma és a listavezetõ Inter mögé.

manutdfanatics.com

Glory Glory Man United!!

sportszerûen nyilatkozott Mourinho!<#wow1>
piros betûs ünnepnap!<#wow3>

ffxi
Én inkább csütörtököt venném ki, mert tudom, hogy ünnepelni fogok meccs után 😄

Fákjúal!

FRe4k
Én szabadnapot vettem ki szerdára hogy láthassam a Manchester meccset.
Remélem nem hiába <#nyes>

Hajrá MU,most MINDEN összejöhet!!!<#worship>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Rash87
Aki nem látta volna a mai meccs góljait:
Everton-Man. Utd.

Off😞ezt meg most találtam,s annyira jó 😄)

Top 20: Comedy Moments (Vol. 1)

Fergie: Közel vagyunk!

A jelenlegi bajnoki címvédõ Chelsea hazai döntetlenje, illetve a 2-0-ás hátrányból felálló Manchester United gyõzelme azt jelenti, hogy a két éllovas gárda között már öt pontra duzzadt a különbség, amely szinte behozhatatlannak tûnik három mérkõzéssel a bajnokság finise elõtt.

"Egyszerûen nem tudom megmagyarázni mi történt a mérkõzésen. Kritikán aluli volt az ahogy kezdtük a mérkõzést, és a második félidõben is hibát hibára halmoztunk, azonban varázsütésre megváltozott a csapat játéka, és a végén két csodálatos góllal a gyõzelmet is bebiztosítottuk. Ezért gyönyörû játék ez a futball" mondta Sir Alex Ferguson az ITV1 csatornának.

"Az elsõ gólt nem lehet Edwin számlájára írni, a megpattanó labdát nem háríthatta. Már akkor gondolkoztam Ronaldo behozatalán, azonban muszáj volt megfontoltnak lennem, mivel a sérülése miatt nem kockáztathattam, hogy esetleg kidõljön a Milan elleni visszavágóra."

"A második bekapott gól után már szerveztem a csapat átalakítását, és szerencsére John O'Shea gólja megadta az utat a gyõzelem felé."

"Ronaldo a szélen nagyon jól elvonta a védõk figyelmét, így nagyon teret kaphatott Ryan Giggs és Paul Scholes is, nem is beszélve Wayne Rooneyról, aki remek góljával meg is szerezte a vezetést."

Ferguson beszámolt arról is, hogy miként követte figyelemmel percrõl percre a Chelsea egyidõben játszódó mérkõzését is.

"Amíg nem vezettük 3-2-re, addig csak annyit tudtunk a londoni mérkõzésrõl, hogy a Bolton megszerezte a vezetést az elsõ percekben. Nem akartam, hogy a fiúkat befolyásolja esetleg a másik mérkõzés, mert így csak a saját célunkra tudtunk koncentrálni."

"Ez az eredmény nagyon fontos számunkra, hiszen a következõ fordulóban a Manchester City ellen játszunk, majd megyünk a Stamford Bridgre. Bár nem nézünk könnyû feladatok elé, úgy érzem a játékosaim képesek lesznek a leghamarabb begyüjteni a bajnoki címet."
Forza Italia
Valaki nem tud egy linket ahonnan le tudom szedni a Mu himnuszát?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rash87
Te tudod,pedig megspórolhattál volna valamennyit.
Amúgy ha nem is kapnak ki,max. X lesz,az nem lehet,h nyerjenek 😊

én biztosra akarok menni 😞
😄DDDDDD

Rash87
Tippmix nélkül megmondom,h kikapnak xD

lehet, jövõ héten is rakok rájuk 😄

ffxi
Ha Isten is úgy akarja hogy ne nyerjek a tippmixen. Akkor állandóan buktatná a Kékek meccseit miközben rájuk fogadok, hogy nyernek. Akkor minden héten tippmixeznék 😄

Fákjúal!

passatgt
bazki ték

passatgt
1. Battlefield 2
2. Spider-Man 3
3. Manchester United Fan Club

Ha jövõ hétvégén nyerünk a City ellen, a Chelsea pedig másnap pontot veszít az Arsenal ellen, akkor majd minden bizonnyal a Stamford Bridge-n fogjuk átvenni a trófeát, és a Chelsea játékosok pedig díszsorfalat fognak állni a játékoskijárónál!!!!!
tippmixeztem, és tettem a Kékekre, hátha így nem nyernek 😊
bejött... annyira sajnálom<#rinya>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kulabácsi
😄DDDDDDDDDDD

<#hehe>
Matthew Prosac
sry srácok én ennél vadabbul ûzöm a dolgokat. Ilyen ez a popszakma! <#kacsint>
Amúgy meg MU-mez: 15.000 huf
Szakmázás a csajjal: felbecsülhetetlen. Van ami nem lehet pénzért megvenni... <#alien>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
jól gondolkozol😄

<#finom> Jöhet mind a 2õ😄
Matthew Prosac
egy idézet az nso fórumából:
"Kíváncsi vagyok mit fog mondani Murinnya: az Everton lefeküdt a Unitednak, a Bolton összeesküdött a Manchesterrel és a bíróval, Phil Neville hazudik, amikor azt mondja, véletlen volt..."
<#ravasz1>

én csak a kéket tépném le, mert az sz@rul áll neki, a pirosat meg levenném róla 😉

dienesoft
😄DDDDDD Azokat a drága mezeket?Inkább a kéket tépném szét, a pirosat meg elraknám! 😊

Rash87
Fog is,már biztos a hosszabítás perceiben elgondolta,hogy milyen mesét fog nyilatkozni ismét 😄

Matthew Prosac
egyikse, tépném le róla mind2-t

jah, elfelejtettem
pedig hát náluk felépültek a sérültek, visszajött a "nagy" Terry, meg a "nagy" Cech
nálunk viszont annál több a hiányzó, már hetek, lassan hónapok óta...
Mourinho! most regéljél!<#mf1>

én mondtam, h a Kékek nem fogják behúzni az utolsó 5 meccsüket 100%-osan...
tessék: 2 meccs, 2 x<#eplus2>

ffxi
Melyik áll jól neki? 😄

Fákjúal!