Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
kaptam bant😊

G04LK33PeR
BAJNOKOK LIGÁJA, ELÕDÖNTÕ, VISSZAVÁGÓ ELÕTT. A vendégek edzõje szerint az olasz együttes szinte biztosan betalál, így döntõ fontosságú lesz a támadójáték
Ferguson: A United nem áll be védekezni, mert gól kell a döntõhöz
Sir Alex Ferguson úgy érzi, a Manchester Unitednek mindenképpen gólt kell szereznie ahhoz, hogy az AC Milan vendégeként bejusson a Bajnokok Ligája döntõjébe. Az angol labdarúgócsapat skót menedzsere szerint az olasz gárda legalább egyszer biztosan beveszi Edwin van der Sar kapuját, így hiba lenne, ha a „vörös ördögök” csak a védekezésre összpontosítanának, s lemondanának a támadás lehetõségérõl.
Sir Alex Ferguson tudja, csúcsteljesítmény kell a döntõhöz

„Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a Milannak hazai pályán nagy esélye van arra, hogy gólt szerezzen. Reméljük, hogy el tudjuk kerülni ezt, de fontos, hogy a támadásokkal is törõdjünk a magunk védelmében” – kezdte nyilatkozatát Sir Alex Ferguson.

A skót sikeredzõ elárulta: az MU nem akarja megszállni kapujának elõterét, másképen akarja kiharcolni a döntõbe kerülést.

„Ha veszítünk, akkor azt a magunk módján tesszük, nem védekezve. Egyértelmû, hogy kiemelkedõ teljesítményre lesz szükségünk, s gólt kellene szereznünk. Tudjuk, mi vár ránk, hiszen az elsõ mérkõzésen már szembesülhettünk az AC Milan tudásával. Nagyon magas szintû produkciót kell nyújtanunk, de tudom, képesek vagyunk erre” – tette hozzá a Manchester United szakmai fõnöke.

Ferguson szerint kulcsfontosságú lesz, hogy a manchesteri játékosok nem szórják el a labdát, mert így megakadályozhatják a gyors milánói ellentámadásokat.
„Ez a nagy mérkõzések egyik legfontosabb eleme, kiválóan kell tartanunk idegenben a labdát. Remélem, kilencven percen át meg tudjuk valósítani taktikánkat” – jegyezte meg a tapasztalt tréner.

Két évvel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében az AC Milan mindkétszer 1-0-ra gyõzte le az MU-t, s ez az eredmény szerdán este is az olasz gárda továbbjutását jelentené. Akkor Hernan Crespo döntötte el a párharcot, de rá már nem számíthat Carlo Ancelotti vezetõedzõ. Igaz, Kaká már a múlt kedden is bebizonyította, akár egyedül is képes a „vörös ördögök” legyõzésére, hiszen két fontos gólt rúgott.

Forrás:NSO

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Rash87
Én is támogatom,félreértések elkerülése végett 😊) Csak már pár éve megvan nyitva a topik,és nem volt házigazdája,ezért hoztam fel ezt.

Amúgy egy kis elõzmény,aki nem láttam múlthéten az elsõ mérkõzést:

Manchester United vs. AC Milan

Glory, Glory Man. United!

Rash87, Paranoia, kulabácsi!
köszi az elismeréseket 😊

mára nem merek tippelni, mert nem tudok elfogulatlanságból 😞<#falbav>
😛

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kulabácsi
énis támogatom, mivel te is nyitottad a topikot!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Scholes18
ma 20:45 M1 élõ

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Golyo, skristof köszi, megbeszéltem Rash al is , akkor írok Gabbernek!

Glory Glory Man United!!

Golyo69
én is támogatom 😄

GGMU

toysoldier
olvass vissza #5721

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

NeverwinterKING
mikor lesz meccs??szerda????

\"You are fucking crazy people!\"

Rash87
Maldini szinte biztos nem, Vidics talán, Ferdinand valószínûleg játszik

Olasz sajtóértesülés szerint Paolo Maldini nem léphet pályára az AC Milan labdarúgócsapatában a Manchester United elleni szerdai visszavágón, a Bajnokok Ligája elõdöntõjében. A 38 éves csapatkapitány még a múlt heti elsõ mérkõésen (3-2) sérült meg az Old Traffordon. A vendég angoloknál Rio Ferdinand játéka valószínû, Nemanja Vidicsé még mindig erõsen kétséges.

„Nagyon csekély az esély arra, hogy számíthatunk rá a meccsen. Csak este hozom meg a döntést” – idézte a La Gazzetta dello Sport címû napilap Carlo Ancelottit, a Milan vezetõedzõjét.

Maldinin kívül Ancelottinak más gondja nincs, a legerõsebb csapatát küldheti pályára. Ha Maldini nem játszik, akkor Daniele Bonera játszik majd helyette.

A Manchester Unitednél csak az biztos, hogy Gary Neville nem lesz ott a San Siro gyepén, Rio Ferdinand és Nemanja Vidics viszont – amint azt tegnap megírtuk – elutazott Milánóba.

Utóbbi kettõre nem számíthatott Sir Alex Ferguson vezetõedzõ az Old Traffordon, de úgy tûnik, hogy akár vissza is térhetnek, hiszen csak az utazhat, aki az orvosi vizsgálaton és a fizikai teszten is átmegy a találkozó elõtt.

Ha Ferdinand és Vidics is játszhat, a United esélyei jelentõsen javulnak, hiszen az elsõ meccsen az a Gabriel Heinze volt az egyik középsõ védõ, aki egyébként baloldali emberfogó.

Felépült térszalag-sérülésébõl Louis Saha is, ami azt jelenti, hogy támadásban még egy ember áll Ferguson rendelkezésére.

Ismeretes: az elsõ mérkõzést 3-2-re megnyerte a Manchester United, amely akkor juthat be a döntõbe, ha nem szenved vereséget, vagy ha veszít, de csak egy góllal, és legalább hármat szerez a San Siróban.

A párharc továbbjutója május 23-án Athénban a Liverpoollal csap össze a BL-trófeáért.

gabber_saviola
Ezért mondtam, hogy a többi fórumozóval is beszéld meg, ne csak úgy jelentkezz. Amúgy ha megvan a hg jelõlt, akkor dobjon meg egy pm-mel és egy mélt is a [email protected]. köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

támogatom

football without ultras is nothing

Scholes18
ja és szívesen lennék házigazda ha nektek is megfelel.

Glory Glory Man United!!

Scholes18
huh nem voltam itt az utobbi napokba mennyi minden történt..

Köszi MU szurkoló barátaim hogy a védelmetekbe Jagumoval szemben, de nem kellett volna.
Tudjátok nálam ez alap (több okból kifolyólag is) hogy utálom a chelseat és a szurkolóit is, mint hogy titeket kedvellek még akkoris ha leprímitiveztek (bár sztem csak egyszerûen fogalmaztam.)
mind1, szal elnézést mindenkitõl!

Glory Glory Man United!!

Rash87
Csak õ nem házigazda,ezért kérdem...
----
Amúgy én is sajnálom,h nem a Viasat adja,ott a kommentátor is jobb,meg a kép minõsége is 😊)

Pucher
Man Utd ruleeezzz!!! -=ONE UNITED=- Ma nyerni fogunk!!!!!!! 99 megismétlõdik!

GLORY GLORY MAN UNITED

scholes18 is tökéletesen megfelel.

kár hogy nem viasat, Hajdu B(ácsi)-t jobban szeretem

Rash87
MTV1

Rash87
Szeretnék a topik házigazdája lenni,mert még úgy sem volt.
Ki mit szól hozzá?? Vélemények??

--------------------------------------

Amúgy:

20:00 TS - Bajnokok Ligája labdarúgó mérkõzés
AC Milan - Manchester United ÉLÕ

Hajrá!!
<#eljen>

Rash87
Így jöjjön be minden tipped!! 😉
Mára mit mondasz?😄

alonso82
ha bejut az mu, akkor már inkább ti mint a 'pool

kulabácsi
jajj mekkora meccs lesz holnap, már mpost ideges vok...:/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

buldozer99
ezazzzzzzzzzz
grat pool!

Forca Barca

egy újabb büntetõpontos...
ellenben jagumo leszarozását magasztalnunk kellene 😊

azért a you'll never walk alone elég szépen hangzik :\

mást ne merjen<#vigyor5>
kulabácsi
remélem h holnapra gyõzelmet tippelsz nekünk😊

passatgt
HÁHHÁ Cselzi😊

<#taps> elismerésem
Matthew Prosac
IGENNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szép volt Pool

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
döntõben a pool

jaj szegénykéim... 😊))))

holnap derby

megy ám a küzdés a pályán... tiziket már rég láttunk, hajrá pool 😊

ó
az eleje bejött 😊

én úgy érzem 1-0-ás eredmény születik ma, hosszabbításban nem lesz semmi, majd a tiziknél talán a Pool jut tovább
én is a Pool továbbjutásában reménykedem 😊
bár a döntõben mind1, h ki ellen nyerünk xD

Rash87
Igaz,de õ csak elmondta véleményét szerintem,ezért meg utána leszólni... Direkt olyan hangnemben,h utána ez legyen,csak veszekedés+civakodás.

Jagumo helyében szerintem te is így reagáltad volna le.
De mindegy,téma lezárva 😊

-----
Amúgy szerintem ma a Liverpool jut tovább,mert a Chelseanél sok a sérült.Vagyis remélem xD

szvsz Rio játszani fog, Vida csere lesz max. és a hétvégi városi rangadón visszatér 😉

Rash87
Jó lenne,ha Szerdán játszanának,mert a védelem így is elég gyenge.

Scholes18 "csak" primitív volt, de nem káromkodott (a 'fasza' szót sem venném ide). bár nekem sem tetszett Scholes18 hsz-e, de nem akartam szólni, most a védelmében mégis meg kell tennem

Rash87
Szerintem nem õ kezdte...

A duó is elutazott

Egyre nagyobb az esély arra, hogy visszatér Rio Ferdinand és Nemanja Vidic, hiszen mindkét játékos elutazott a csapattal Milánóba.

Ferdinand tíz nappal ezelõtt, ágyéksérülést szenvedett a Middlesbrough ellen, Vidic pedig egy hónapja, a Blackburn ellen 4-1-re megnyert találkozon egy rossz talajraérkezés után a kulccsontját törte.
az nem zavarja hogy 50 évig nem nyertek 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

büntipontot csúnya beszédért!<#levele><#nezze>

(pedig eddig nem volt semmi bajom a beírásaiddal)

szerintem solkjaer olyan nyomorékul néz ki<#boxer>de jól játszik<#nezze>

Jagumo
kurvára nem várom hogy hatódj meg😄
azért irtam mert igy gondolom!
és leszarom hogy TE hol hatódsz meg és hol nem<#hehe><#crazya>(Scholes18)-ra értettem nem a többiekre😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Rash87
Én alapból tudom,meg mindenki...:]

Rash87
LoL 😄😄😄😄

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Csak beteg ember...
Valaki már írhatna neki fel vmi gyógyszert.