Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ferguson: A United nem áll be védekezni, mert gól kell a döntõhöz
Sir Alex Ferguson úgy érzi, a Manchester Unitednek mindenképpen gólt kell szereznie ahhoz, hogy az AC Milan vendégeként bejusson a Bajnokok Ligája döntõjébe. Az angol labdarúgócsapat skót menedzsere szerint az olasz gárda legalább egyszer biztosan beveszi Edwin van der Sar kapuját, így hiba lenne, ha a „vörös ördögök” csak a védekezésre összpontosítanának, s lemondanának a támadás lehetõségérõl.
Sir Alex Ferguson tudja, csúcsteljesítmény kell a döntõhöz
„Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a Milannak hazai pályán nagy esélye van arra, hogy gólt szerezzen. Reméljük, hogy el tudjuk kerülni ezt, de fontos, hogy a támadásokkal is törõdjünk a magunk védelmében” – kezdte nyilatkozatát Sir Alex Ferguson.
A skót sikeredzõ elárulta: az MU nem akarja megszállni kapujának elõterét, másképen akarja kiharcolni a döntõbe kerülést.
„Ha veszítünk, akkor azt a magunk módján tesszük, nem védekezve. Egyértelmû, hogy kiemelkedõ teljesítményre lesz szükségünk, s gólt kellene szereznünk. Tudjuk, mi vár ránk, hiszen az elsõ mérkõzésen már szembesülhettünk az AC Milan tudásával. Nagyon magas szintû produkciót kell nyújtanunk, de tudom, képesek vagyunk erre” – tette hozzá a Manchester United szakmai fõnöke.
Ferguson szerint kulcsfontosságú lesz, hogy a manchesteri játékosok nem szórják el a labdát, mert így megakadályozhatják a gyors milánói ellentámadásokat.
„Ez a nagy mérkõzések egyik legfontosabb eleme, kiválóan kell tartanunk idegenben a labdát. Remélem, kilencven percen át meg tudjuk valósítani taktikánkat” – jegyezte meg a tapasztalt tréner.
Két évvel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében az AC Milan mindkétszer 1-0-ra gyõzte le az MU-t, s ez az eredmény szerdán este is az olasz gárda továbbjutását jelentené. Akkor Hernan Crespo döntötte el a párharcot, de rá már nem számíthat Carlo Ancelotti vezetõedzõ. Igaz, Kaká már a múlt kedden is bebizonyította, akár egyedül is képes a „vörös ördögök” legyõzésére, hiszen két fontos gólt rúgott.
Forrás:NSO
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
Amúgy egy kis elõzmény,aki nem láttam múlthéten az elsõ mérkõzést:
Manchester United vs. AC Milan
Glory, Glory Man. United!
köszi az elismeréseket 😊
mára nem merek tippelni, mert nem tudok elfogulatlanságból 😞<#falbav>#falbav>
😛
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Olasz sajtóértesülés szerint Paolo Maldini nem léphet pályára az AC Milan labdarúgócsapatában a Manchester United elleni szerdai visszavágón, a Bajnokok Ligája elõdöntõjében. A 38 éves csapatkapitány még a múlt heti elsõ mérkõésen (3-2) sérült meg az Old Traffordon. A vendég angoloknál Rio Ferdinand játéka valószínû, Nemanja Vidicsé még mindig erõsen kétséges.
„Nagyon csekély az esély arra, hogy számíthatunk rá a meccsen. Csak este hozom meg a döntést” – idézte a La Gazzetta dello Sport címû napilap Carlo Ancelottit, a Milan vezetõedzõjét.
Maldinin kívül Ancelottinak más gondja nincs, a legerõsebb csapatát küldheti pályára. Ha Maldini nem játszik, akkor Daniele Bonera játszik majd helyette.
A Manchester Unitednél csak az biztos, hogy Gary Neville nem lesz ott a San Siro gyepén, Rio Ferdinand és Nemanja Vidics viszont – amint azt tegnap megírtuk – elutazott Milánóba.
Utóbbi kettõre nem számíthatott Sir Alex Ferguson vezetõedzõ az Old Traffordon, de úgy tûnik, hogy akár vissza is térhetnek, hiszen csak az utazhat, aki az orvosi vizsgálaton és a fizikai teszten is átmegy a találkozó elõtt.
Ha Ferdinand és Vidics is játszhat, a United esélyei jelentõsen javulnak, hiszen az elsõ meccsen az a Gabriel Heinze volt az egyik középsõ védõ, aki egyébként baloldali emberfogó.
Felépült térszalag-sérülésébõl Louis Saha is, ami azt jelenti, hogy támadásban még egy ember áll Ferguson rendelkezésére.
Ismeretes: az elsõ mérkõzést 3-2-re megnyerte a Manchester United, amely akkor juthat be a döntõbe, ha nem szenved vereséget, vagy ha veszít, de csak egy góllal, és legalább hármat szerez a San Siróban.
A párharc továbbjutója május 23-án Athénban a Liverpoollal csap össze a BL-trófeáért.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
football without ultras is nothing
Köszi MU szurkoló barátaim hogy a védelmetekbe Jagumoval szemben, de nem kellett volna.
Tudjátok nálam ez alap (több okból kifolyólag is) hogy utálom a chelseat és a szurkolóit is, mint hogy titeket kedvellek még akkoris ha leprímitiveztek (bár sztem csak egyszerûen fogalmaztam.)
mind1, szal elnézést mindenkitõl!
Glory Glory Man United!!
----
Amúgy én is sajnálom,h nem a Viasat adja,ott a kommentátor is jobb,meg a kép minõsége is 😊)
GLORY GLORY MAN UNITED
Ki mit szól hozzá?? Vélemények??
--------------------------------------
Amúgy:
20:00 TS - Bajnokok Ligája labdarúgó mérkõzés
AC Milan - Manchester United ÉLÕ
Hajrá!!
<#eljen>#eljen>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ellenben jagumo leszarozását magasztalnunk kellene 😊
azért a you'll never walk alone elég szépen hangzik :\
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
holnap derby
az eleje bejött 😊
én is a Pool továbbjutásában reménykedem 😊
bár a döntõben mind1, h ki ellen nyerünk xD
Jagumo helyében szerintem te is így reagáltad volna le.
De mindegy,téma lezárva 😊
-----
Amúgy szerintem ma a Liverpool jut tovább,mert a Chelseanél sok a sérült.Vagyis remélem xD
Egyre nagyobb az esély arra, hogy visszatér Rio Ferdinand és Nemanja Vidic, hiszen mindkét játékos elutazott a csapattal Milánóba.
Ferdinand tíz nappal ezelõtt, ágyéksérülést szenvedett a Middlesbrough ellen, Vidic pedig egy hónapja, a Blackburn ellen 4-1-re megnyert találkozon egy rossz talajraérkezés után a kulccsontját törte.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
(pedig eddig nem volt semmi bajom a beírásaiddal)
azért irtam mert igy gondolom!
és leszarom hogy TE hol hatódsz meg és hol nem<#hehe>#hehe><#crazya>#crazya>(Scholes18)-ra értettem nem a többiekre😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||