35611

• vmvr
    ezt a topikot kell teleflémelni, azért van
    úgyis rég történt valami:D
  • Matthew Prosac
    Fejezzétek már be, marhára unalmas. -.-
  • Cabell
    Na ez az a stilus, ami az Arsenal topicot jellemzi...lehet, hogy van a MU topicba nehany EQ fighter, de ez...namindegy, onkentelenul is kialakit egy kepet az egesz csapatrol az ilyesfajta megnyilvanulas sorozat...na mindegy.
  • Matthew Prosac
    mibajod a Heinekkennel ? :D
    (írtam, hogy jövőhétibe más lesz a betűtípus, peace)
  • minimize
    oké népek, akkor maradjatok ezen a szinten.
    részemről zártam, volt, aki megértette, a többség gondolom nem.
    Go Gunners Go!!
  • Rash87
    Szép! Grat! Bár a betűtípus nekem kicsit zavaró :)
  • Cabell
    Igaz, de mar tenyleg kezdett unalmassa valni, hogy akarmi van, a birot szidja mindenki, meg hogy videobiro, hisz lam/lam, a csalo cheater MU megint kapott egy bedobast a sajat terfelen, amikor az ellenfele kellett volna legyen...

Eddig is tudtuk, hogy a gyoztesek ellen fuj a tobbseg, de hogy ennyire...
  • Matthew Prosac
    jövőhétre már valami normálisabb font-tal irogatom ki a dolgokat..
    tess az update, kicsit update-elve :)

üdv ördögök!
  • Rash87
    Látom,de akkor utólag ne írkáljon itt hülyeségeket,mintha nem ő kezdte volna...
  • Rolka
    Elkezdte,de abba is hagyta nem látod?
    te meg csak folytatod...
  • Rash87
    "kitartást, jó PL-meccseket Nekünk, ez a lényeg, nem a folyamatos háborúzás."
    Még is,mikor senki se szólt 1 rossz szót se,topikotokban egyből elkezdted a hülyeségedet,hogy megint a MU-nak fújnak stbstb... Grat.
  • minimize
    "remelem, idovel tullepnek/tek ezen, mert picit igazsagtalannak erzem, es nem hiszem, hogy egyedul vagyok ezzel..." saját, 7végi meccsünk kapcsán(egy jogos gólt nem adtak meg 0-0-nál a javunkra) sem sírt senki a topikban, sőt Wenger is annyit mondott, hogy "amit a bíró megad, az a gól".
    a tegnapi 'Pool-meccsre is lehetne mit mondani(piros lap, plusz a lesgyanús gól(ok), de messze még a bajnokság vége, kétlem, hogy ehhez hasonló sorrend lesz a végére az élen.
    győzzön a jobbik, vagy éppen a legjobb. egyébként a "3éve nem nyertetek semmit"-ben benne van sok minden, többek közt az is, akkor, 3éve hol volt a többi mostani nagy ász csapat....:))
    kitartást, jó PL-meccseket Nekünk, ez a lényeg, nem a folyamatos háborúzás.
    Go Gunners Go!!
  • passatgt
    valahol ki kell jönnie a tudásbeli különbségnek
  • Cabell
    Az derek, hogy elismered ezeket, de ime, itt a bizonyitek, vannak teljesen megerdemelt MU gyozelmek, amikor a biro igen sokat tesz ellene, akkor is.

Aztan a kovetkezo meccsen talan majd egy bedobast rosszul itel meg a spori, meg esetleg nem kap meg vki egy sargat, amikor megadhato, es akkor majd az egesz vilag nekunk fuj, meg miert nincs videobiro...

Az, hogy elismerted, hogy lesz meg gol, es hogy jo a csapategyseg, sajnos nem valtoztat azon, hogy valamiert mar mindenki ugrik minden ketes biroi dontes lattan, ha a MUrol van szo....remelem, idovel tullepnek/tek ezen, mert picit igazsagtalannak erzem, es nem hiszem, hogy egyedul vagyok ezzel...
  • Cabell
    A pool iden hany meccset fog meg ilyen pondro modon utolso percben bemakkolgatni? Tokom kivan az ilyen mazlista szar idegesito csapatokkal, tavaly az Arsenal, azelott a Chelsea...
  • skristof
    Manchester City - Liverpool 2-3 (2-0)
    gól: Ireland (19.), Garrido (42.), illetve Torres (55., 73.), Kuyt (92.)
    piros lap: Zabvaleta (67., Manchester)

there's two team in Manchester. ManUnited and MU Reserves
  • pilboy
    thx
    nagyon szép volt a 2.
  • Monoton
    Brown 30'

Rooney 63'
  • pilboy
    grat a csapatnak
    gólokat vki plíz, köszi
  • Matthew Prosac
    nehéz meccset hoztunk,..
    holnap updatelem a banner alatti dolgokat :)
    jóéjt all
  • Atti12
    kezd visszatérni az igazi Rooney :). A bírók meg egyre szánalmasabbak :D. Sambat vagy 3x kiállíthatták volna.. Ez nem foci amit ő művel.
  • John Cena
    0-2 fasza:)
  • skristof

a meccs meg nagyon lapos volt, nem izzadtunk meg a győzelemért de ez is elég volt
  • minimize
    kár, hogy esetleg(!!)magadból indultál ki. elismertem, hogy lesz még lőtt gól, jó most (is) a csapategység, erre jössz ezzel a köcsög dumával...tudod...néztem, holott Arsenal-szurkolóként nem lenne "kötelességem", de nem ugatok, ha nem látok vmit legalább 3x, FUTBALL rajongó szemmel. erről ennyit, ne kóstolgass.
  • minimize
    nem, sőt, azt is írtam, hogy lesz még lőtt gól. olvasni nem megy, vagy értelmezni??!
  • Rash87
    Én csak azt utálom,hogy egyből rivális csapat számodra,elfogult vagy,s egyből jön az,h kinek fúj a bíró,meg hogy szabálytalan volt.... Remélem a 2. félidőt is nézted,s láthattad kinek mit fújt a bíró.
  • Darthmushroom
    ez egy kötelező győzelem volt, ráadásul egyre jobban játcik a csapat, kezd igazi forma kialakulni
  • kulabácsi
    a 2. félidő láttán is azt mondod h nekünk fújt a bíró? :D
  • minimize
    az, ahogy "kitessékelték" a labda alól. tény, hogy rosszul jött ki, de nem ennyire. hagyjuk.
  • Magic Boy
    A kapusnak tudtommal már nincs védettsége az ötösön belül se tehát akkor mi volt szabálytalan?

Amúgy Ronaldo adott gólpasszt Rooney-nek és ezzel 2-0!
  • minimize
    ...egyébként tényleg megállíthatatlannak tűnik az "első" négyesetek.(rooney,tevez,ronaldo,berbatov)
  • minimize
    tudom, hogy törölve lesz, addig hagyják fenn, amíg érintett olvassa:
    azt is tudom(látom), hogy lesz még gól, de ez szabálytalan volt.
    ez meg nagy bunkóság látatlanban.
    további sok sikert a PL-ben.
  • Atti12
    az nekünk fújnak.. persze :) Elég lapos meccs de vezetünk és ez a lényeg :)
  • Rash87
    Szerintük...Csak az 1-1 beszél belőle,belölük...
    Én pont azt mondanám,hogy minden befújnak,csak nem a mi javunkra :) De még vezetünk,nincs gond. A gól meg szabályos volt,kapus szarul mozdult ki,aztán átrepült felette a labda,igaz picit lökték,de ezt sehol se fújják be...
  • kulabácsi
    a nagy szart fújnak nekünk, de mind1...mit is mondhatnának az 1:1ük után
  • pilboy
    vezetünk Brown góljával, sajna nem látom a meccset
    majd meccs végén, ha lehet a gólokat, vagy rövid öf-t vki linkeljen, köszi
    már csak azért is, mert az ágyas topic szerint már megint nekünk fújnak
  • kulabácsi
    helyes
    na lássuk a meccset
  • Rash87
    Sunderland 1-1 (0:0) Arsenal
  • pilboy
    azért tkp-nak olykor ki lehetne segíteni a csatikat a góllövéssel ;)
  • Rash87
    1., Sztem sem szar...sőtt...
    2., Nem neki kellene gólt lőni:)