35611

• John Cena
    október 18., szombat
    Middlesbrough-Chelsea 13.45
    Arsenal-Everton 16.00
    Aston Villa-Porsmouth 16.00
    Bolton-Blackburn 16.00
    Fulham-Sunderland 16.00
    Liverpool-Wigan 16.00
    Manchester United-WBA 18.30

október 19., vasárnap
    Hull City-West Ham 16.00
    Stoke-Tottenham 17.00

október 20., hétfő
    Newcastle-Manchester City 21.00
  • Darthmushroom
    na rugott még1t naon nagy formába van
  • Darthmushroom
    Rooney ismét betalált 5mecs 6gól! angol válogatott 2.gólját szerezte
  • Matthew Prosac
    "Egy jó formában lévő Rooneynal egy csatár sem er többet. "
    Ezt azért cáfolnám -.-
  • Cabell
    Es ezzel egyutt mondom, hogy sajnos Ronaldo nelkul valahogy megsincs kreativ jatek, aminek okat magam sem tudom, de leginkabb abban keresem, hogy egy oriasi lelektani plusz lehet a jatekosoknak, ha Ronaldonak passzolhatnak. Az onbizalma oriasi, es akarmennyire nem megy nagy csapatok ellen neki a jatek, megosztja a vedok figyelmet, es sokan tamadjak meg, igy masoknak nyilik nagy terulet. Idovel viszont meg kell tanulni onelkule is jatszani, nyaron en nem szeretnek megegy ilyen huzavonat, 100millio font korul oda kell adni a spanyoloknak, hiaba nem er ennyit, ELO szerzodese van, ha meg akarjak venni, akkor fizessek meg.
  • Cabell
    Egy jo formaban levo Rooneynal egy csatar sem er tobbet.
    Szerintem Ronaldo nem jobb se Rooneynal, sem Teveznel, maradjunk annyiban, hogy tavaly sokkal-sokkal jobb formaban volt mindkettonel.
    Ronaldo sztarolasaban abszolut benne van a megjelenese, a siros tekintete a kihagyott helyzeteknel, a fogfeheritoreklam vigyora a lott goloknal, meg akarhogy is nezzuk - a kulseje.

En elkepzelem, hogy ezeket az amugy tenyleg zsenialis megmozdulasait egy Tevez szeru kulsovel krealna, akkor mennyire lenne sztarolva. Meg ha nem lenne ez a lepes kiszamolos terpeszallasos musor a szabadrugasok elott, hanem ilyen Juninhosan nem cicazva ellone a labdat, akkor is ennyire nagy zseninek tartanak-e.

Zseninek szemely szerint nem tartom, mert nem tud nagy csapatok ellen jatszani. Ez teny. Akkor is, ha lott golt tavaly pl a Pool, Arsenal, Chelsea ellen is, azokon a meccseken (meg a Chelsea ellen a legkevesbe) teljesen le volt veve a palyarol, eszre se lehetett venni. Utolag, tiszta fejjel vissza nezem a Barca elleni masodik meccset, hat Ronaldot kb tenyleg eszre nem lehetett venni...Megis, valahogy megis eszrevettuk, mert a kamera allandoan a fogfeherito vigyorara fokuszalt, meg a sertodott kisfiu szeru fintoraira, amikor nem fujtak be neki egy szabadot, tulajdonkeppen 0 teljesitmennyel is allandoan reflektorfenyben volt...es nagyon sok ember szerintem azt mondana, hogy Ronaldo milyen jol jatszott azon a meccsen - akkor en is azt mondtam - pedig dehogy jatszott....Tevez sokkal sokkal jobb volt, fantasztikusan tartotta a labdat, elkepeszto hidegverrel es kreativitassal jatszott, es megsem beszelt utolag rola senki, mig Ronaldo a csapbol is folyt...

• sygma7
    Én is értem a te véleményedet,sőt nem is szarnám le,ha indokolnád:) egyébként sztem a meccs/gól aránya jobb lesz idén teveznek,mint cr-nek,azért így mondom és nem ugy h több gólt fog lőni,mert sérülések stb stb beleszólhatnak
  • Rash87
    Rooney 2-t is^^ Kezd belejönni.
  • John Cena
    Carrick és Hargreaves is vissza tér a WBA meccsre
  • Atti12
    Rooney és Rio is gólt szerzett kazahsztán ellen! :) Gratula nekik.
  • kulabácsi
    azaz :D
  • John Cena

így a helyes:D
  • kulabácsi
    tevez olyan mint rooney, hajt folyamatosan, mégha nem is lő annyi gólt mint cr, sztem összességében többet tesz a csapatért
  • kulabácsi
    ez olyan mintha azt mondtad volna h értem én csak leszarom :D
  • Cabell
    habar vegulis tavaly bevarrt 42 golt..
  • Cabell
    sztem se jobb, de ennyit tesz a media - meg tevez a jeti barlangjaba se lenne nepszeru a lanyok kozott, cr cimlapsztar.
  • Matthew Prosac
    értjük mi a humort, csak nem szeretjük :D
  • gyemant04
    persze, persze..
  • sygma7
    lehet,h a tőzsdén többért kelne el,de,h nem jobb az tuti.
  • Matthew Prosac
    ha..
  • skristof
    ja, cr egy petákot sem ér
    ne lennél ilyen mókás, tréfarépa
  • gyemant04
    -.-"
  • sygma7
    imo ő a legértékesebb játékosotok.
    .. és még csak nem is a tiétek:D <csak viccel>
  • John Cena
    meg hát amúgy is! lött "pár" gólt és jokor is van jó helyen:)
  • McFrost
    Simán elhozzuk, ráadásul a WHU pervesztése miatt olcsóbban is megszerezzük.
  • kulabácsi
    pfff tevezt le fogják igazolni, nem hülyék, és bomba formában van
  • John Cena
    Carlos Tévez

Az angol lapok felvetették, hogy Carlos Tévezt nem igazolja le a Manchester United. Az argentin csatár jelenleg kölcsönben van a Bajnokok Ligája címvédőjénél, ám többször jelezte, szeretné véglegesíteni a szerződését, ám erre eddig nem került sor. A United most - a hírek szerint - anyagi megfontolásokból nem szívesen fizetné ki a 32 millió fontos vételárat. A klub azonban cáfolta a pletykát.
    - David Gill ügyvezető júliusban elmondta, hogy még az év vége előtt szerződtetjük Tevezt - áll a United által kiadott közleményben. - Most még csak október van, úgyhogy kár aggódni, Tevez is teljesen nyugodt a helyzettel kapcsolatban.
  • sygma7
    IQ nem eq:D
  • passatgt
    reeves?
  • John Cena
    Sunderland nagyot fejlődött utobbi időben az igaz!
  • Cabell
    Ahogy elnezem a Sunderland jatekat, es fejlodeset, nem lennek szomoru - sem meglepett - ha Keano venne majd at egyszer a Unitedet.
  • Darthmushroom
    ja 18. elég soká van még
  • Atti12
    Váh jó sokáig nem lesz meccs :S Mi lesz velünk addig..
  • Darthmushroom
    igen!!:D
  • Magic Boy
    Csak azért 3.-ak, mert mi egyel kevesebb mecset játszottunk. (a 4. hely is szép 7 forduló után)
    Félő, hogy kipukkadnak hamar, de tényleg szimpi csapatuk van.
  • kulabácsi
    tetcet? :D
  • Darthmushroom
    nekem naon szimpatikusak, már tavaly tetcet h campell nálluk játcot
  • Atti12
    ejj a végén befanolok a Hullnak
  • kulabácsi
    hull city a 3., derék
  • Magic Boy
    A betűtípus nekem se tetszik, de majd csak kialakul.
    A következő meccshez légyszíves írd oda a kezdés idejét (október 18) is és azt is, hogy élőben adja az Eurosport 2 18:30-tól.