Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholes18
de azért ezt a legszebb olvasni: <#ravasz1>

Mourinho dícsérete

A Chelsea menedzsere, Jose Mourinho gratulál a Manchester United bajnoki címének, de azt nem ismerte be, hogy a legjobb csapat nyerte a ligát ebben az évben. Mivel a kékek tegnap csak egy 1-1-es döntetlenre voltak képesek az Arsenal ellen, ezért a Unitedet már pontszámban sem tudják beérni, így a bajnokság tegnap véglegesen eldõlt.

A portugál szakember dícséri csapata bátorságát a tegnapi szuperrangadó után, mivel a második félidõt Khalid Boulahrouz kiállítása végett emberhátrányban játszotta a Chelsea és így is egyenlített.

"Azt kell hogy mondjam, talán most büszkébb vagyok a csapatomra, mintha bajnokok lettünk volna" - mondta Mourinho a Sky Sportsnak. "Az egész szezonban a játékosaim hõsök voltak. Erre a találkozóra emlékezni fognak, hogy megmutattuk, miért nagycsapat a Chelsea."

"Gratulálnom kell a bajnokcsapatnak, a játékosoknak, a menedzsernek, a szurkolóknak és a klub személyzetének. Ez mind hozzásegítette a Unitedet a bajnoki címhez."

De amikor megkérdezték Mourinhót, hogy a legjobb csapat nyert-e a bajnokságot, a kékek edzõje tartózkodó volt.

"Az nem számít ki a jobb, csak az, hogy akinek több pontja van, az a bajnok" - mondta Mourinho.

manutdfanatics.com

<#alien>

Glory Glory Man United!!

Scholes18
skristof, Pucher: KÖSZÖNÖM SZÉPEN! <#taps>
hát valóban ez óriási ajándék nekem, de mostanában annyi jó történik velem nem is tudom követni! <#vigyor3>
Hozzá jön ez a mai magyar érettségi ami nevetségesen könnyû volt!

Glory Glory Man United!!

Scholes18
grat a bannerhez!

Glory Glory Man United!!

John Cena
😊 KIRÁLY😄😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

dienesoft
Ezazz bajnokok vagyunk!!! 😊 A banner is jó! 😊

passatgt
akinek nem menne banner, ff-ben ctrl+f5

Rash87
Banner <#eljen><#eljen>

Glory, Glory Man. United!

ffxi
Bajnokok vunk!!!!

Fákjúal!

toysoldier
megérdemli <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

<#vigyor>
GRATULA!!!

Golyo69
Köszünjük MU 😄 16 !!! 😄
Glory MU!!

GGMU

szucsy89
grat a bajnoki címhez, megérdemeltétek!
Pucher
Csatlakozom az elöttem szólóhoz Boldog születésnapot Scholes18. Bár csak nekem is ilyen szép ajándékom lenne....

GLORY GLORY MAN UNITED

Scholes18-nak pedig boldog születésnapot!<#pias><#pias><#pias>
kell ennél szebb ajándék? 😊

football without ultras is nothing

és az mekkora lesz szerdán,mikor a Chelsea pályán fognak a meccs elõtt gratulálni a haziak az újdonsült bajnoknak!<#taps>
Bajnokcsapat!!!Bajnokcsapat!!!
Szép volt fiúk
Remélem az FA kupa is meglesz!!!
Glory, glory Man Uinted 😊

vmvr
grat srácok!😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

jah és tessék beírni az aláírásokba is

http://www.powerplaymanager.com/r57633

csak feltûntetném a bannerba vagy vhova, h BAJNOKCSAPAT!<#papakacsint><#crazya>

még a büntetõpontjaim is lejártak <#pias><#pias>

én is most értem fel pestre, de már a vonaton kaptam az sms-t és nyitottam a bekészített dobozos heinekent 😄DDD
bravó srácok, szerdán remélem az ifi b csapattal állunk ki 😊

na, hazaértem, meccsem volt, nyertünk 5-2-re, rúgtam 2-t, a hazaúton telefonált az egyik chelsea-s haverom és gratulált<#hawaii>, megköszöntem neki és hazaértem, tehát qrva jó ez a hétvége, ráadásul tegnap már elõre ittam a maci bõrére (nem kevés whiskey-kaólát<#pias>)

már csak az FA kupa gyõzelem kell és teljes mértékben elégedett leszek ezzel az évvel!

FRe4k
Jövõre tényleg az eurosport 2 fogja adni a PL meccseket?

Szép volt MU!!!<#worship>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Scholes18
úristen most értem haza, csak félve mertem megnézni a délutáni eredményt de most már büszkén ordítóm hogy:
CHAMPIONS AGAIN!!!!! <#nyes><#nyes><#vigyor3>

Glory Glory Man United!!

gratulálok, megtört a 2 éves Chelsea uralom. Ahogy megtört a Juve (leglábbis játék alapján) 2 éves uralma, a Bayern uralma, és remélem a Barcáé is 😊) A Lyon ott van kivételnek 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Forza Italia
Akkor sok sikert. Most már nem kell aggódni a Bajnokság már megvan.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kulabácsi
ok így érthetõ😊
nagykalappal

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
Holnap újraérettségizem. Nem fér bele 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
ménem ma?😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
Na gyerekek. Holnap berúgok. <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Casper007
Ez az! Négy év után ismét bajnokok vagyunk! HAHA!! Király! Alig hiszem el!

Hello World!

gabber_saviola
gratulálok a csapatnak<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gratula srácok végre vége a *Chelsea uralomnak

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Rash87
Miért még merrefelé látni? 😄 Már a szemem ketté áll az örömtõl ,meg mástól<#idiota>

passatgt
látni errefelé is?😄

asfa
gratula nektek!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Rash87
<#pias>

Japep
GRAT A BAJNOKI CÍMHEZ!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bajnokcsapat!

2003 után ismét bajnokcsapat a Manchester UnitedPezsgõt bonthatnak a manchesteri szurkolók, hiszen a mai napon matematikailag is biztossá vált, hogy a 2006/2007-es szezon bajnoka a Manchester United.

A hétvégi városi derbyn 1-0-s gyõzelmet arattak a "Vörös ördögök" azonban nagy kérdés volt, hogy mit játszik a rivális Chelsea, amely az Arsenal otthonában látogatott.

A londoni derbyn az "ágyúsok" szereztek vezetést az elsõ félidõben, egy tizenegyest követõen, majd a második félidõben Essien fejesével egalizált a Chelsea. A mérkõzés végén hatalmas versenyfutás alakult ki, ám egyik csapat se tudta döntésre vinni, így maradt a döntetlen.

Az eredmény azt jelenti, hogy idén a Manchester United emelheti magasba a Premier League bajnoki címéért járó trófeát, amely már a kilencedik alkalom a Premier League történetében, és összességében 16. bajnoki címét ünnepelheti a csapat.
A liga tisztázta a Howard-ügyet

Pont került a Howard-ügy végéreBombaként robban a hír, miszerint vizsgálatot indít a Premier League Tim Howard ügyében. Az amerikai hálóõr ugyanis nem lépett pályára az Everton színeiben a Manchester United ellen elveszített 4-2-es mérkõzésen.

A Premier League vezetõsége nyilatkozatban tudatta, egyik klub sem követett el szabálytalanságot.

"Kijelenthetjük, hogy a szerzõdésekben nem találtunk semmilyen kitéltet, amely megszegte volna a Liga szabályzatát" áll a közleményben.

Howard a nyár folyamán csatlakozott a merseyparti együtteshez egy évre kölcsönbe, amelyet a két klub megállapádásának köszönhetõen februárban véglegesítettek, és nyártól végleg az Evertonhoz kerül.

A Premier Leagueben szereplõ csapatoknál a kölcsönszerzõdésekben bevett szokás, hogy az anyaklub ne engedélyezze kölcsönadott játékosának játékát, ha egymás ellen lépnek fel, azonban Howard esetében ez már nem volt hatályos, ugyanis a mérkõzést április 28-án rendezték.

A mérkõzést megelõzõen azonban David Moyes megemlítette, hogy a két klub szóbeli megállapdást kötött Tim Howard szereplésétõl való eltekintésrõl.

"Az Evertonnak jogában állt játszatni Tim Howardot a Manchester United elleni mérkõzésen, amelyet mindkét klub megerõsített" áll a Premier League közleményének végén.

További jó ünneplést minden MU szurkolnak<#pias>
rvn
De jó! Átölelem mindjárt a világot😄😄😄 Kiváncsi vok h a nagyképü Murinho ezt hogy foglya magyarázni😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

5w0rdf15h
Gratulálok a bajnoki címhez 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
grat nektek

jaés HBD a házigazdának

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
Grat nektek^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Pucher
Jól berúgok annak örömére hogy bajnokok vagyunk.

GLORY GLORY MAN UNITED

Bajnokcsapat, éljen! 😊)

bajnokok vagyunk!!! 😊

toysoldier
Bajnokok vagyunk =)

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kulabácsi
jah és JEEEEEEEEEEEEEEEEE