35611

• Atti12
    2 Hsz. el lentebb -.-'

john cena: neked is.
  • Magic Boy
    A játékosok szerint Ronaldo volt 2008 legjobbja (az év csapatával)
  • John Cena
    kik vannak ebbe a Világ XI -be még?
  • Rash87
    Kössz :))
  • Barnabyka
    direktlink
  • Barnabyka
    katt a banner"ecskére" ;)
  • Rash87
    cikk van erről? bővebben? :)
  • passatgt
    áá értem

grat:)
  • Atti12
    az elmúlt idény legjobb játékosa választás+Világ XI csapat összeállítása amiben Rio és Ronaldo is benne van :)
  • passatgt
    ez mi volt?
  • kulabácsi
    nem nagyon volt kérdéses a dolog :)
  • Barnabyka
    Nah viruljanak a fejek:

..mondjuk ezért lehet is=)
  • skristof
    STREAMek majd itt
  • Rash87
    Kár,h nem adja az EU 2 a meccsünket szerdán.
  • Cabell
  • Matthew Prosac
    Jogos. Tegnapelőtt nekiugrottam, de beszart a PS-em. Szenvedtem vele egy ideig aztán rájöttem hogy holnap meccs, úgyhogy mostmár erre az 1 napra minek legyen új, ha holnap cserélhetem is le. West Ham meccs után update és onnantól már nem lesz elhanyagolva. Megértéseteket köszönöm :)
  • Rash87
    Jogos :)
  • Cabell
    A banner szuperjo, de nem kene vki masnak kezelni, mert a mi topicunk az egyetlen, ahol a WBA elleni meccs meg kovetkezokent van kint...nem kritizalok senkit, megertem, hogy sok a melo, csak azert megis.
  • Atti12
  • John Cena
    Rooney

Két pontot vesztett szombaton a Manchester United az Everton otthonában, és rosszabbul is járhatott volna, miután Wayne Rooney, válaszul az őt ért folyamatos sértésekre, látványosan megcsókolta a United címerét a mezén, tovább ingerelve az őt egykor istenítő Everton-drukkereket.
    Sir Alex Ferguson le is cserélte az ifjú csatárt, és az is felmerült, hogy az FA megbünteti a szurkolók provokálásáért. A szövetség azonban végül úgy döntött, hogy Alan Wiley játékvezető megfelelően kezelte a helyzetet, így nincs szükség további szankciókra.

Premier League, 10. forduló

október 28., kedd
    Newcastle-WBA 18.45

október 29., szerda
    Aston Villa-Blackburn 18.45
    Fulham-Wigan 18.45
    Hull-Chelsea 18.45 (erre kiváncsi leszek nem mondom hogy a Hull nyer de döntetlenbe reménykedek)
    Stoke-Sunderland 18.45
    Arsenal-Tottenham 19.00
    Bolton-Everton 19.00
    Liverpool-Portsmouth 19.00
    Manchester U.-West Ham 19.00
    Middlesbrough-Manchester C. 19.00
  • Atti12
    már cáfolták.
  • pilboy
    Keanot jobban el tudnám képzelni Fergie utódjaként
  • kulabácsi
    nemtartom valoszinünek :D
  • passatgt
    Murinho váltja Fergusont?:)

Ha igen, átpártolok cityhez
  • Cabell
    az 1 dolog h nyaron milyen szanalmas musort rendezett, de most miert nyilatkozik ilyeneket, amikor mindenki tudja, hogy jovo nyaron ugyanez lesz...
  • Atti12
    jah közbe rájöttem hogy arra ment, és nem #11897. kommentre :D
  • Rash87
    Szerintem is jobb,mintha az Chelsea nyert volna. Általában a szezon közepére elfárad a L'Pool,s szerintem többet fognak hibázni. De majd meglátjuk.
  • kulabácsi
    pool most jól elhúzott tőlünk, de tőlük kevésbé félek mint a chelsea-től, szal talán még ez a legjobb eredmény :)
  • kulabácsi
    szted nyilatkozhatott volna mást? :D
  • Atti12
    ezt nem értem :) már miért ne hinnék.
  • Cabell
    Remelem ezt senki nem hiszi el...:D
  • Atti12
    no Chelsea 0-1 Liverpool

Ennyi volt a 4 éves veretlenség :D
  • Atti12
    Ronaldo:

"Meghallgatta az érveimet és én is az övéit. Már rájöttem, hogy helyes döntést hoztam. Testem-lelkem a Manchester Unitedé."

:)
  • kulabácsi
    ennyi
  • HunnernesKonge
    Mondjuk az elég gáz volt hogy azért fütyülték ki mert eligazolt. Ok->okozat. ha nem fütyülik ki akkor nem tette volna amit tett szvsz teljesen jogosan
  • Oziris666
    Mondjuk az elég gáz volt h az Everton szurkolók elött csókolgatta a ManU mezt!
  • Cabell
    MOst neztem meg az osszefoglalot, hat bar ne lattam volna....ezt a pontot teljesen foloslegesen hullajtottuk el, az elso felidoben tobb gollal vezethettunk volna, de nem ertem, hogy egy Everton ellen egy ekkora gardanak miert kell osszeroppanni idegileg, es klasszis vedoknek ilyen ostoba hibakat miert kell veteni...mert ostoba hibak voltak, kishijan mind a 3 pontot otthon tartottak tenyleg gyermeteg bakikbol...szepen megkoszonhetik ezt a pontcsenest a csapatnak, ennel tobbet a masodik felidoben nem nagyon tehettunk volna azert, hogy golokat kapjunk...Ronaldo ket zicceret sajnalom, de nem ezen ment el a meccs, hanem az elkerulheto hulyesegeken....sajnalom, es ez tunik perdontonek egyenlore, a Chelsea es kozottunk, hogy egyszeruen behuzzak a kotelezoket, es mikor 1-0nal klasszisokkal jobbak az ellenfelnel, akkor nem visszacsavarnak, es kapnak egy golt, hanem pl a Borot idegenben verik 5-0ra...remelem, mihamarabb tullepunk vegre ezen, csak zavaro, hogy mar megint, koonnyen elkerulheto modon, de megis kicsuszik a sorsunk a sajat kezunkbol, mar a szezon legelejen...
  • Atti12
    teljesen igazad van, ott be is szartam egy pillanatra hogy ebből sérülés lesz, de szerencsére nem lett :).

[Ui: olyan jókor tudtok hívni ti is.. :S:D]
  • Barnabyka
    NEM kötegedni jöttem! :)))

bánhatod ,h nemlátad ezt a meccset mert amit a múltkor montál ,h Ronaldo már nem szívvel játszik teljesen cáfolta szerintem a második félidő..leginkább egy jelenet amikor kúszott mászott a labdáért szószerint négykézláb ment utána még úgy is ,h 2 rúgást kapott előtte. ÉS a vége az lett ,h kapott egy harmadik elég brutális és nagy rúhást Phil Neville-től amitől tényleg kifeküdt..nah itt szerintem piroslapot keltt volna adni a sárga helyett de ez már mástörténet.
  • kulabácsi
    már tavaly se volt vele annyi gond, ahhoz képest amikor elkezdett az MUban játszani, na akkor voltak dolgai :D