Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Hát ezzel én is így vagyok.

Most még Stream-en nézem... épp meccs elõtti reklám megy,de így nem az igazi...de ha épp kupaátadás lenne.. ne maradjak le v. vmi.

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
hja énse, és sztem 11esek lesznek😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pucher
Na szép eddig se bírtam a magyar focit de most mégúgyse.

GLORY GLORY MAN UNITED

Rash87
Én már nem tudok semmit... de valószínû elfog tolódni egy ilyen szar magyar meccs miatt.... :@

kulabácsi
kupaátadás a meccs után lesz ügye? mert ha arról lemaradunk emiatt akkor eskü kiugrom az ablakon...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
miért mit tudtál meg? mert ebbõl még van vagy 20 perc:/

Rash87
Rohadt hoszabbítás :|| meg 11esek,pont most!

kulabácsi
a teletext ide írja a meccset, remélem h nem a szar magyar kupát kell nézni helyette😞

Rash87
Jó.. már semmi

kulabácsi
énis azt nézem:/

Rash87
Vki tudja melyiken lesz? Mert a Sport1-en ÉLõbe megy vmi magyar meccs...
Aminek 18:15kor kellett volna kezdõdnie :|

zaki
😄DDDDDDDDDDDD

Rash87
Szerencse😊
Remélem gyõzni fog a csapat,mondjuk már eldõlt,de jó lenne!

hehe, most szóltak, h nem kell mennem dolgozni, a 7 órási kispályás meccsem után pont hazaérek a kezdõrúgásra<#crazya>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

lol Bemly 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bemly... jesszusom 😞

football without ultras is nothing

kulabácsi
ehh lol jól teszed😄

Scholes18
hát ez már nem rangdó, de azért bánhatod hogy kihagyod.
Én szurkolok végig leszarom hogy holnap angol érettségi.

Glory Glory Man United!!

<#rinya><#rinya><#rinya>
nem látom a mai rangadót. dolgozok<#shakehead><#sir>

Rash87
Ezt jól megmondtad😄 Ez tetszett.

Golyo69
Az az FA kupa döntõ..az 19.én lesz...
a mai meccs az bajnoki..
és amúgy Wembley stadion 😄

GGMU

John Cena
abban az új stadionba rendezik a Bemley vagy mi a neve 90000 férõ helyes izébe asszem nem?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rash87
MA
Sport1
20:45 Labdarúgás, angol bajnokság
Chelsea - Manchester United (ÉLÕ)

------
Jó lenne nyerni,már csak azért is 😉

Nagy Krisztián
Úgylátszik behozhatatlan elõnyre tett szert a MUN.
Úgyhogy a Chelseának lefõtt a kávé.
....HAJRÁ MUN....
...SZÉP VOlT FIÚK....<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ffxi
Jövõre is szeretném látni ezt a bannert ezzel a különbséggel: 2007/08; 17.
😄

Fákjúal!

Rash87
Szép pillanat lesz 😄

Scholes18
hehe de jól jött ez ki! <#beka2>

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
helyes😄

Terry: Emelt fõvel állunk díszsorfalat
Nem lesz könnyû díszsorfalat állni a Unitednek a Stamford Bridge-en - ismerte el John Terry, a 2005-ös és 2006-os bajnok Chelsea csapatkapitánya. A hétvégén eldõlt: Sir Alex Ferguson együttese megnyerte a Premier League-t, így szerdán éppen a trónfosztott Chelseare vár a feladat, hogy a hagyományok szerint díszsorfalat álljon a Premiership gyõztesének.
thnks a lot

ja nem sry ez csak a "sima" PL meccs lesz.

FA kupa döntõ 19. lesz 15:30 SP1
szerdán 20:45kor SP1
mikor is lesz pontosan?

Jagumo
Grat a Kupához 😉

Kiváncsi leszek Angol Kupa döntõre 😊 az még nem dõlt el 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

NeverwinterKING
jó az új banner!

\"You are fucking crazy people!\"

Scholes18
csak így tovább még nagyon sokáig Mester! <#wink>

Glory Glory Man United!!

cool banner egy cool CSAPATnak 😊

Pucher
Reméljük még jópár évig foglyuk látni Sir.Alexet a Manchesternél.

GLORY GLORY MAN UNITED

Pucher
Sir Alex folytatja

Sir Alex Ferguson hajthatatlan azügyben, hogy folytassa Unitedes pályafutását edzõként, miután csapatával visszahódította a bajnoki címet a 2006/07-es idényben. A szezon elején a média olyan találgatásokat hozott napvilágra, miszerint a skót szakember elhagyná az Old Traffordot, de mostanában is voltak olyan híresztelések, miszerint egy nagyobb siker után távozna Fergie. Természetesen errõl szó sincs.

"Látod a játékosaim lelkesedését, akik mindig tanulni akarnak" - nyilatkozta Ferguson a Sky Sportsnak.

"Ez reményt, valamint bátorítást ad és az ember ilyenkor tudja, hogy a megfelelõ klubnál van. Miért kéne feladnom a tehetséges fiatalokat és a nagyszerû múltunkat, ami van? Ezek fontos tényezõk."

Sir Alex elárulta, hogy örömmel folytatja a munkát az Old Traffordon, addig, míg élvezi. Egyszer már elhatározta, hogy abbahagyja a trénerkedést, mégpedig 2002-ben, de rövid idõ után meggondolta magát a skót edzõ.

"Könnyû visszavonulni. Csak egy gyors döntés az egész. Néhány éve majdnem abbahagytam és napokig sajnáltam az akkori döntésemet, így meggondoltam magam."

"Most erõsebbnek érzem magam a fiatal játékosok és az olyan labdarúgók miatt, mint Ryan Giggs, Gary Neville vagy éppen Paul Scholes. Ez bizonyosít meg abban, hogy a megfelelõ helyen vagyok és jó menedzser vagyok."

"Nem tudom meddig fogok maradni, de élvezem itt a munkát és addig maradok, amíg ez így lesz."

GLORY GLORY MAN UNITED

Rash87
<#pias>

kulabácsi
jah ronaldónak igen érdekes feje van😄DD

Scholes18
nem nem ,elég volt nekem a középszint is.

Glory Glory Man United!!

ték?!
Matthew Prosac
ügye nem az emelt szintre gondolsz.. én azon voltam.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Asze jól fogy a pezsgõ😊 Roninak az a fej xD

Scholes18
hmm nem lenne rossz, el tudnék képzelni egy Rooney-Owen csatárpárost, mint a válagottban, ott is jobb lenne mert összeszokott lenne.

Glory Glory Man United!!

Az angol bulvársajtó szerint a Manchester United szerzõdtetné a Newcastle több, mint fél éve sérült aranylabdás támadóját, Michael Owent.
A világbajnokság óta tétmérkõzésen még pályára sem lépõ angol válogatott támadót, akkor vinné a MU, ha teljesen felépül sérülésébõl. A még mindig csak 27 éves Owenért állítólag 12 millió fontot adna Sir Alex Ferguson. Az esetleges klubcserét megkönnyíti, hogy a Szarkák vezetõsége éppen ennyi összegben állapította meg a csatár kivásárlási árát.
A Newcastle United térdsérüléssel bajlódó klasszisa már játszott a skót Gretna elleni barátságos meccsen (azon gólt is szerzett), valamint a Blackburn és a Reading elleni bajnokikon. A hírek szerint egyébként az aranylabdás Owen is hajlana a klubcserére, mert a Manchesterrel nagyobb esélye lenne trófeákat nyerni.
(Mobilpress)

football without ultras is nothing

Hát énis ezen gondolkoztam.Nem lenne rossz,ha a sztemford bridzsen vennénk át a kupát<#eplus2> De egy kis ünneplésel is beérem,csak lássan a szurkolók arcát<#miaz>
Scholes18
skacok, de azért a Chelsea elleni meccs után lesz ünneplés, amit a TV is közvetít, nem?

Glory Glory Man United!!

hát az érettségi az télleg igen egyszerû volt😊
grat a bajnoki címhez skacok!