35611
-
#12007 mikor lesz bannefrissítés? -
#12006 azért mert rugott egy nagy gólt nem kell egyből leigazolni :) -
#12005 nyugi barna, nyugi :D -
#12004 ANNYIT ÉRNE MINT KOPLÁROVICS..JÓÓ TALÁN KICSIT TÖBBET;) -
#12003 Ezt a Bentley sracot igazan elhozhatnank:) -
#12002 Rendben,nem is azért mondtam :) Ráér,csak ne 1 héttel legyünk lemaradva -
#12001 holnap amint melóból hazaértem -.- -
#12000 Kiraz a hideg, ha arra gondolok, hogy Nani kapja meg a hetest ha Ronaldo elmenne... -
#11999 Ki emlékszik már arra!?:D:$
DE úgylegyen -
#11998 Roni nem ugyanilyen volt 2-3 évvel ezelött? de :) emlékszem faterral mindig szídtuk h miért kell játszatni, soha nem passzol, semmi értelme h a pályán legyen, aztán megtanulta h bizony sokszor többet ér egy jó passz mintha önzőzne és tessék :) szal sztem 1-2 év és Nani is olyan lesz, de piszkosul fiatal még -
#11997 Azért Naninak sokat kell még tanulnia,hogy Ronaldo szintű legyen. Nekem a játékán az nem tetszik,hogy nagyon önző. Olyan helyzetben ami,ahol passzolnia kellene,ritkán passzol. Bár mostanában jobban játszik. -
#11996 igazából van utánpótlása Nani személyében, aki egyre jobban kezd beérni sztem, szal ha akar akkor had menjen, szedjünk rajta sok sok lóvét, vegyünk belőle 2 jó játékost, Nanin meg nem lesz akkora feszkó h jobbnak akarjon tűnni mint Roni, és hasonlóan jó teljesítményre képes, a játéktudása megvan hozzá. -
#11995 Szerintem is ugyan ez lesz,de még az odébb van. S amíg jól játszik,nincs vele gond.
Meg szerintem most is szórakoztatja a közönséget,meg élvezi,nem hiába nem örül,mikor sok helyzete nem jön össze...
Sérülése sokat befolyásolta teljesítményét,s kezd helyrerázódni,szóval innentől egyre jobb lesz:) remélem.
---
Bannert vki időben frissítse most. -
#11994 Nem az a bajom nekem, hogy nem eleg jo a meccseken, hanem hogy nem akar elegge...mondjuk a mai meccsen nem igy lattam, de a golok utani flegmasaga, es az egesz viselkedese megvaltozott, egyszeruen nem elvezi a jatekot, mostmar csak egy jo zsoldos. Regebben a kozonseget es mindenkit szorakoztatott, mostmar sokkal szurkebb amit csinal, persze szenzacios kepessegei vannak, es igy is eszrevesszuk, de valami megvaltozott benne...nyaron pedig szerintem 100%, hogy ugyanaz lesz, mint tavaly. -
#11993 Egyszer az is elhagyja őket :D Sztem ez volt az utolsó,majd novemberben nem fog összejönni nekik semmi. (remélem).
Ám Ronaldo iránti "gyűlöleted" még mindig tart?:D Lőtt 2 gólt -
#11992 Jó nem mondtam komolyan, de mostmar gyanusan nagy a szerencse arrafele... -
#11991 ki lesz bajnok? A Poolnak egyszer ugy is vége lesz, Egyértelmű hogy vagy Mi vagy a chelsea lesz a bajnok ismét. -
#11990 Szerintem még a felénél sem vagyunk :) Szóval még elég nyílt. -
skristof #11989 arsenal-ttham
komoly meccs lehetett :)
nekünk meg lényeg a 3 pont. cselzi is behúzta és végül a pool is :/ -
#11988 Bajnokok lesznek iden, asszem kezd 1ertelmu lenni. -
#11987 MU-tól többet vártam az első félidő után,de végülis a 3 pont a lényeg,2 szép góllal :P
Arsenal meccs vicces lehetett :D
Utolsó percekben 2 gólt is kaptak,kiváncsi vagyok,mi volt velük... :|
L'Pool szerencseszériája még nem ért véget,11-essel nyertek -
#11986 noh, a 71. percben még 4:2 volt ha jólláttam :D -
Paranoia #11985 Arsenal 4 - 4 Tottenham H.
-
#11984 vááá rooney kopasz -
#11983 szóval Nani jön le :D Sry -
#11982 Fletcher --->
Rooney <--- -
skristof #11981 már vezet közben az arsenal is... :/
a meccs 2. félideje meg elég lapos -
#11980 Bentley mekkora gólt lőtt az arsnelnak te jó isten vagy 40-45mről.
azzal vezetett a tottenham de silvestre egyenlitett szögletből -
#11979 bazdmeg lampard mekkora golt lott:D ES BENTLEY BAZDMEG:D jaaa akkor ezert hivott biztos vmvr, mert silvestre rugta a golt:D arsenal am a tottenham ellen altalaban makkolgat, remelem most nem igy lesz. -
#11978 De a Lpool nem,egyenlőre :) -
#11977 akkor ma mar nem beszelunk vele. pedig a spurstol nem sajnaltam volna a pontokat:D -
#11976 vezet :D
sőt a chelsea is :( -
#11975 Ez a csapat 2-0rol szerintem 100evente egyszer veszit pontot, de vmvr az arsenal topicbol eppen hiv, persze nem veszem fel, felek, hogy beleuvoltene a telefonba, hogy VEZET AZ ARSENAL!!!!!!:D
-
skristof #11974 köszi -
#11973 hát naon nem kéne -
#11972 így tovább a 2. félidőbe is, nehogy leálljunk mint az everton ellen. -
#11971 Tevez nagy labdakat ad oldalra. -
#11970 sopcast
Channel - 6029 -
#11969 Rafael talan picit sokat marad fent. -
#11968 Ez a Fletcher is mit jatszik ma...