Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Gündogan-nak egyre jobban nem örülnék, elméletileg valami van valami baj a hátával, és nem is nagyon találnak rá megoldást, elméletileg sérült is nem is tudják mikor fog visszatérni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

HRC Dodi
Még kellene két ember védõ posztra, egy, netán kettõ kp-ra és egy szélre. Egy kreatív szélsõ elég lenne, ha ez a 4-2-3-1 lesz. Védõre nekem is passz, mint ötlet, kp-ra Gündogan/Vidal (rá igen csekély az esély, talán a 0 inkább)

Csak emlékeztetnék mindenkit h ezekben a dolgokban nem a mi vitáink döntenek...😄
imádom az ilyen beszélgetéseket
HRC Dodi
64% Mata a transfermarkt.de oldalon... ott nem nagyon szoktak tévedni az értékekkel.

Darthmushroom
szerintem meg az egyik legnagyobb hülyeség lenne nem elfogadniuk egy 90%ba padon ülõ játékosért 35-40m font körüli árat, amivel egy hatalmas bevetél lenne, kettõ bõven +10m haszon a vásárláshoz képest. Az meg h Mata elmenne, kemény 2,5 szezont játszott a klubba (fél év pad) ezért nem hiszem h annyira kötõdnie kéne h riválishoz nem igazol, am is régebben is adtatok már el riválisnak játékosokat (pl.Cole,Sturidge stb..)
padozáshoz: még te is írod h világklasszis, tehát nem hiszem h szeretne pont a vb szezonjába padon ülni, h esélye se legyen bekerülni a spanyol kezdõbe.û

am félek h utolsó pillanatban lecsúszunk róla (bár anyagilag még mindig sokkalom az árát), PSG anno nyáron annyira akarta h még a honlapjukra is felkerült Mata a csapatba (gondolom legvégén akadt el valahol a tárgyalás) és ha egy ilyen vagy hasonló klub bejelentkezik nem hiszem h sok esélyünk lesz

attiGT
nézd meg a mai felállást pl, sokat mondó szerintem ha úgy állunk fel, hogy Borsó mögött 3 fluid, támadó szellemû játékos Welbeck, Kagawa középen, másik szélen Adnan

Darthmushroom
több angol hír forrás szerint megvan a megegyezés, órák kérdése a bejelentés

26 évesen én sem mondanám idõsnek attól függetlenül sem, h a jövõ csapatát építjük.
25-30 éves kor között van a legtöbbjüknek a karrierje csúcsa. pont kell 2-3 ilyen korú játékos. ha marad roo, rvp, carrick, akkor jók lehetnénk fiatalokkal feltöltve

az már megint más kérdés, h ebbe a formációba nem illik
azt meg tudjuk, h az utóbbi években ez a 4-4-2 már nem igazán mûködik nálunk (sem), vagyis mindenképpen ráférne a csapatra a stílusváltás formációban (is)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
Mikor tûnsz már el? 😄 senkit sem érdekel a mondani valód nem vetted még észre? Beszélj a falnak az legalább meghallgat. Ha meg netán Mata a napokban hozzák kerül mekkora pofára esés lesz az neked? 😄 itt szövegelsz, hogy figyelemmel kíséred Mata életét és nem akar eligazolni stb... ki vagy te a komornyikja ? 😄 hülyegyerek

Tyler1
Hogyne illene? 20 évesekkel nem lehet új csapatot építeni, max új tengelyt. A tapasztalat nélkülözhetetlen a játékból is, és a fiataloknak is. Mellesleg 26 évesen még csak öregnek sem nevezhetõ, ebben a korban érnek be igazán a focisták.
40m manapság pedig már simán kimegy egy ilyen játékosért.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
Tettetek ajánlatot, de ez nem jelenti azt, hogy el is fogadjuk. Legalábbis nagyon remélem, hogy van esze a CFC vezetõségének... Na meg, ha el is adná a klub Mata nem az a típus, aki elmegy egy riválishoz, ha mégis megteszi óriásit csalódnék benne, de nem csak én, hanem sok Chelsea szurkoló. Nem játszatni óriási hülyeség, nyílván nem elvárható egy világklasszistól, hogy üljön a padon, de pár hónap padozás még nem a világ.

ain't got no history

6unn3r
Modric egyértelmûen a Madrid legjobbja. Rendszerint vkp poszton játszik, ennek ellenére, ami munkát lenyom meccsrõl meccsre...kaputól kapuig rohangál 90 percen keresztül, védekezik, labdát szerez, indít, adogat, mozgatja az egész csapatot. Nem hittem, hogy így be tud illeszkedni, illetve Özil eligazolásával keletkezett ûrt be tudja tölteni, de élvezet nézni a játékát. Mindent elárul, hogy pl egy Isco padozik mellette.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Darthmushroom
nem láttad mostanában Modricot? vagy tavasszal? zseniálisan játszik ott is már.

nagy erõsítés lenne Mata, de ahhoz nem szabad ugyanezt a felállást meg elvet folytatni. középsõ középpályásként Õ se megoldás, ebbe a szélsõ játékba szélre megint nem jó.
DE 4231-be zseniális pl.:
Carrick-Fellaini(Clev/Fletch)
Mata-Roo(Kagawa)-Januzaj
RvP(Welbeck)
felállás már nem hangzik olyan rosszul ha mindenki formába lendül.

Magic Boy
Sky, BBC, Guardian, Telegraph szintû források mondják egymástól függetlenül, akik United forrásra hivatkoznak, hogy alakul a megegyezés a két klub között.
Mata ma nem ment edzésre és az apja (aki a képviselõje is) Angliába repült Spanyolországból

Redcafe-n az angol humor is bekapcsolt, Mourinhonak küldik a Bohemian Rhapsody-t:

Nothing really Mata's
Any Juan can see...
Nothing really matters
To Joseeee

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Jim Morrison
Szerintem nem, olyan lenne mint a realnak modric

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Magic Boy
Most, hogy egyre inkább hallani Juan Mata hozzánk igazolásáról kinek mi a vélemény a következõ kérdésekben:
Illene a csapatunkba?
A segítségünkre lenne, hogy kimásszunk a hullámvölgybõl?
Ér 35-40 millió fontot (amennyit pletykálnak érte)?
Ha a jövõ csapatát építjük, akkor egy 25 (április 28.-án tölti a 26-ot) éves játékos beleillik a képbe?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Bocs a "naivságért", tudom hogy Daily Mail, de talán elnézik a Chelsea drukkerek

"Juan Mata kihagyta a Chelsea szerdai edzését, miután Manchester Unitedhez való átigazolása már a hét végére megtörténhet <írta a Daily Mail Chelseahez közel álló munkatársa, Neil Ashton>"

Darthmushroom
A Sky azt írja a Mata dealre, hogy "step closer".

hm...

Tyler1
A világért sem akarnám cáfolni az értesüléseidet Mataról, a Sky Sport sem annyira hiteles, mint az SG, könnyen lehet hogy csak pletyka, vagy épp nem lesz belõle semmi, de azért kicsit naivkodok, úgy gondolom ez a fórumozás lényege, véleménycsere.

"Talks between Manchester United and Chelsea over the transfer of Juan Mata are going well, Sky Sports understands."

Darthmushroom
azért Madridban Raúl is 7s volt 😄 mondjuk nálunk tényleg nagyon ikonikus a 7s, de mi mindig is a tradíciókról voltunk híresek. Valencia esete kicsit furcsa volt mert elõtte tényleg zseniális éve volt, de azért nem volt olyan "mágikus" h megkapja.

6unn3r
Érdekes, hogy egyes kluboknál mekkora jelentõsége van egy mezszámnak. Sõt, nem is tudom, hogy van-e még egy olyan klub, ahol egy szám ilyen "mágikus" jelentõséggel bírna. Bár Ronaldo a Madridnál is gondoskodik arról, hogy súlya legyen a 7-esnek.

Darthmushroom
elméletileg közös megegyezés volt, tavaly rossz éve volt benne (kb. nem bírta a nyomást, ami sajnos azóta is látszik rajta) meg elméletileg fel is akarták szabadítani a vezetõségnél (voltak utalások h Ronaldonál próbálkoztunk pl. Rio nyilatkozat h beszélt róla vele a visszaigazolásról, meghosszabbítása egész nyára elhúzódott stb..stb... Balért is volt elméletileg ajánlat stb..stb..)

szívem szerint én már most télen odaadnám Januzaj-nak 7-st mert igazolásunk meg tehetségünk se biztos h lesz még egy ekkora mostanában (bár nálam nagyon hasonló szint Zaha is csak agyilag még elég Nani)

6unn3r
Arról van valami információ, hogy Valencia hátán miért tûnt el a 7-es szám? A hétvégi bajnokin vettem észre, hogy újból 25-ös számmal játszott.

contraste
Elég naívak vagytok, ha elhiszitek a pletykákat. Mivel nem a ti játékosotok így nyílván nem követitek Mata életét, de én igen, és egyértelmûen kijelentette nem akar távozni, mert bízik magában, hogy meggyõzheti José-t, hogy márpedig õ kell neki. Na és amúgy sose adnánk el egy ilyen szintû játékost a PL-en belül. Ahogy Robbent sem adtuk.

ain't got no history

Tyler1
Gary: "Ha beakarják illeszteni Matát akkor meg kell változtatni azt, ahogyan jelenleg játszanak. Általában szélsõkkel játszanak. Néha beljebb húzódnak, de általánosságban a széljátékkal számolnak, ezért kérdezem, hogy hova férne be?"

"Õ egyértelmûen egy fantasztikus labdarúgó, efelõl nincs kétség, egy dologra viszont biztos jó, ez pedig gondolom az, hogy David Moyesnak, a Manchester Unitednek és Ed Woodwardnak muszáj egy nagy nevet igazolnia."

"Magukra kell vonniuk a figyelmet, és ha megszereznék, az potenciálisan új játékosokat vonzana - nekik pedig legalább három-négy játékos kellene."

"Ez egy olyan kezdet lehetne ami elkezdené megváltoztatni a dolgokat, de nem mondanám, hogy illene a Unitedba."
"Nézzük meg Paul Pogbát, Marco Reust, Luke Shaw-t vagy Arturo Vidalt. Õk illenének a United filozófiájába" - fûzte hozzá Neville.

"Lucas Moura, Ilkay Gundogan és Julian Draxler ebbe a kategóriába tartozik. Õk még fiatalok, még nem érték el a legjobb formájukat és megvan bennük a lehetõség, hogy világklasszis játékosok legyenek."

Darthmushroom
bár sokan pezsgõt bontanának érte, fõleg a manutd.hu-n, de én se örülnék a cserének, meg ennyi pénzért se biztos. 22m vagy mennyiért vették õt, idén alig játszik és még így is +10m fizessünk rá, azért az durva. attól eltekintve h utóbbi két év legjobb játékosa volt náluk.

am egyre több hír portál hozza le a hírt az ajánlatról. hétvégén nem játszunk az FA kupa meccsek miatt, szóval ha igazolunk pár embert akkor most kéne nyélbe ütni majd õket.

bosco05
szerintem simán megér 37 millát, lehet én vagyok hülye, de én a Chelsea legjobbjának tartom, mostanában meg nem is játszik, vicc kategória...
Zenszkij
Rooneyért cserébe meg pláne

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
Én is örülnék neki, de 37mért azért elgondolkodnék (annyit írnak h ajánltunk) lehet még se annyira jó döntés a leigazolása.

bosco05
Én Mata-t nagyon el tudnám képzelni a csapatban.
Zenszkij
Így van, nem lehet egy ilyen európai top klubnál csak a kinevelésekre támaszkodni. Néha bele kell nyúlni a zsebbe, vagy lecsúszunk. Van Persie is jó példa erre. Valami nagyágyút kéne igazolni, aki már kész játékos, nem pedig kölyök.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

HRC Dodi
Jó meglátásai vannak az biztos. Teljesen egyet érthetünk vele azt hiszem, különösképpen az Özilessel. Az Arsenal játékosok már semmiben nem tudtak hinni, legfõképp magukban (voltak ellenpéldák persze, mint pl: Milan meccs). Aztán mikor meglátták, hogy egy klasszist õk tudnak megkaparintani, nem a pénzes majmok, kicsit lendített ez a lelki állapotukon és lám, már is máshol tartanak. Az pedig más hogy nem hittek magukban, a 90%-nak a játéktudása megvolt, megvan, csak morál nem volt az egekben.

Darthmushroom
Gary Neville szerint is 3-4 új játékosra lenne szüksége a klubnak (ebbõl 2t a középpályára) h visszatérjen a klub az igazi helyére a tabellán, és az Özil példát hozta fel h erõt adhat a többi játékosnak is egy jobb név.

Darthmushroom
elméletileg próbáljak, csak nehezebb ilyenkor igazolni, am nyáron még rosszabb lesz a vb miatt, 1 rövidebb idõ lesz 2 elszállnak majd az árak

Tyler1
Lemaradtam a meccsrõl, nem láttam a 2 csapat játékát, de az eredmény szerintem jelen helyzetben reális. Engem az lepett volna meg, ha mi nyerünk. Nem tudom mire kelt ki magából megint 1-2 ember, de ez már vicc. Engem sokkal jobban idegesít egy kis csapat ellen elszórt 3 vagy 2 pont, mint a láthatóan erõsebb nagyok ellen. El kell fogadni, hogy ebben a szezonban mi már nem mérhetjük magunkat a Chelseahez, vagy a Cityhez, nem mi vagyunk már a papírforma.
Ettõl függetlenül azt mondom, hogy a bajokság végén elfoglalt helyünk nagyban függne egy okos januári erõsítéstõl, nem értem a látható lyukakat a keretben miért nem próbálják befoltozni.

6unn3r
Arra ment a na, na, na, hogy a bírót keresitek folyamatosan meccsek óta. Én aláírom, hogy nem kaptatok meg idén jópár tizit, de ugye ilyen az érem másik oldala. Mert ezelõtt félelmetes mikre kapott tizit a ManU meg hogyan fújtak nekik. Nem véletlenül készült annyi MÉM Webbel meg Clattenburggel. Sose szerettem, amikor a bírót hibáztatják az eredményért. Ne büntetõbõl akarjon egy csapat gólt lõni, pláne nem nyerni. Biztos változott volna a mérkõzés képe, de valljuk be, hogy nem ezen ment el a mérkõzés. Hanem azon, hogy a védelme a ManU-nak botrányos és ezt nem tudják a támadósorban sem kompenzálni. Mint említettem, Rooney és RvP visszatérésével legalább elõl megoldódnak átmenetileg a gondok. Remélhetõleg.
65. perctõl nézted a meccset, amikor már 3-0 volt a Chelseanek. Jose Mourinho híres arról, hogy ha nem muszáj, nem kockáztat. Így is sokszor alárendelt szerepet játszott a Chelsea hazai pályán, ami a játék képét érinti, hát 3 gólos elõnyben meg persze, hogy Oscar helyett rögtön behozza Obit és rácsücsül az eredményre. Innentõl kezdve az elõny tudatában nem hiszem, hogy blamálni lehet a Chelsea-t, hogy helyzete sem volt. Ez volt a logikus taktika részükrõl. Ami elkeserítõbb viszont az, hogy a ManU-nak sem volt, mert elvesztették azt a maradék erejüket is, ami az elsõ félidõben látható volt rajtuk. Ezen nincs mit ragozni, a két csapat keretét és formáját tekintve nem meglepõ az eredmény. Ilyennek is lenni kell. Felálltok azt mentek tovább. Nem a világvége.

a "na, na, na" az mire szólt? 😊

én azt mondom, h a 65. perctõl, amit én néztem, az is a mienk volt, hiszen a chelsea-nek helyzete sem volt, egy darab sem. nekünk is mondjuk csak néhány kisebb, de inkább az õ térfelükön pattogott a labda
vhogy a védekezésünk nem akar összeállni, egyszerûen hihetetlen, h milyen "könnyû" gólokat kapunk

6unn3r
Na, na, na!
Tény és való, hogy több volt ebben a meccsben a ManU részérõl, legalábbis az elsõ félidõt tekintve. Jól játszottak, Rafael és Valencia megették a jobbszélt, Januzaj nagyon ügyes srác, de tényleg hiányzott a klasszis játékos, aki váratlant tud húzni. Welbeck nagyszerû csatár, de még nincs azon a szinten, hogy villanni tudjon ilyen helyzetben.
A tizi gyanús esetet jól tették, hogy nem fújták be, mert Welbeck el tudta lõni a labdát. Aláírom, hogy a becsúszás miatt nem tudta rendesen elrúgni, de érzésem szerint jól döntött a bíró.
Vidic kiállítása vitatható, elsõre csúnyábbnak tûnt, mint amilyen valójában volt. Sárga sima, pirosban nem vagyok biztos. De azt hiszem így is egálban voltatok, mert Rafael páros lábbal való becsúszása pedig akármennyire labdát talált, kapásból piros. Innen nézve pedig az, hogy 10 emberrel fejezze be a United teljesen vitathatatlan.
Sajnálom nagyon, nyilván Arsenal szempontból is szorítottam a vendég gyõzelemért, de valahogy ez a rohadt Chelsea a fontos meccsekre mindig felszívja magát.
Ezt a Contés dolgot meg badarságnak tartom, pláne úgy, hogy a Juvébõl tudtommal több játékossal is szemezget a ManU. Moyes maradni fog, maradjon is. Visszatér RvP, Rooney, remélhetõleg erõsítenek is míg tart a piac, aztán nem lesz itt gond. Vagyis de, mert nehéz lesz tartani a lépést az agyonköltekezõ Chelsea-vel és Cityvel, de õszintén megmondom, hogy nem tudom mi szerethetõ az ilyen klubokban, amelyek láthatóan pénzfüggõk....

HRC Dodi
A primitív hozzászólásokat töröltem, s ezek elkerülése végett jó lenne ha senki nem menne a másik csoportjába idétlenkedni... Most ezt adja az élet, le kell nyelni.

Mellesleg: Az összes ilyen hülye gyerek felfogású drukkerünk egy majom, a többi (más szimpatizáns) kis, mindenféleképpen jellemezhetõ pöcs is az.

Egyébként nekem is bacca a csõröm az egész, de nagyon, szar érzés és furcsa!

Aki pedig Facebookon követi a Monoki Lehelt az tudja mirõl beszélek: Eddig bírtam, de most úgy megrugdosnám, én is primitív módon, hogy csak na. Nem értem, hogy tehet ilyen mint közszereplõ és e poszton alkalmazott ember. Idióta!

Peace mindenki, jó szurkolást és kitartást a továbbiakban.

"Vidics csúnya volt, de legalább határozott és nem kérdezett, úgy ahogy Rafael se. Ilyen kellene, csak korrektebb módon, a felfogás terén!"

a 65. perctõl nézem a meccset (az eredményt követtem a neten)
olvastam vmi tizi gyanús esetet - ismét... ismét egy rangadón (volt már ilyen õsszel a chelsea ellen, tavasszal a hotspur ellen stb stb
nevetségesnek találom úgy ezt a bíráskodást, h ezt a részt amit látok nyejük 1-0-ra
most állították ki vidicet, ami ismét csak megerõsít, h az fa is bekaphatja
test-test elleni szitut fúj le, amikor elcsúszik luizs, egyértelmû cahill kezezés nem szabálytalan. minden kétes a kékeknek ment
hihetetlen

minimize
nem hangulatkeltés, dehogy, a "tuttosport" tegnap lehozta, hogy SAF Conte-val tárgyalt Torinóban. szerintem Moyes max. év végéig marad(ha igaz ez az info,de tsport megbízható)
ja, minimum egy iksz jót tenne Nekünk is!<#wink>

No one can stop Death!

attiGT
tisztességes 1-0ra kikaphatunk, csak ne kapjunk nagy zakót, vereség az tuti biztos sajna

Darthmushroom
ennyi erõvel akkor Kagawa-ra is lehetne mondani h edzésen semmit nem csinálhat mivel alig játszik, fõleg nem a posztján.

Tyler1
Azért ez erõs. Oka vannak, hogy még csereként sem játszik. U21-et aki nézte, az pontosan tudja, hogy mekkora lemaradásban van még akármelyik szélsõnkhöz képest is.

Darthmushroom
csak h még Zahanak is több értelmes beadása volt mint a másik 3nak 100szor több idõ alatt(Young,Vale,Nani)

Tyler1
Nem értem miért CR a mérce minden szélsõnél itt. Zaha is annyiszor volt már új CR, hogy nem igaz, aztán értelmes beadást nem produkált még edzésen se szerintem. Nem egyéniségek kellenek ide, hanem új egység, ahogy a 92-esek anno. Legkevésbé szeretném, ha ismét 1 emberes csapat lenne a United.
1000x inkább örülnék egy új Beckhamnek, mint egy új CR-nek.

bakkerman
Moyes elsõ nagy húzása lehet,ha most tavasszal már elkezdi õt komolyabban nyomatni,EL hely úgyis meglesz,nyáron meg köré építeni egy magot,jó igazolásokkal,19 éves lesz februárban,õsszel már lehet húzóembere egy erõs MU-nak. Ronaldo se volt sokkal idõsebb,amikor már lõtte a gólokat,meg nyerte a meccseket egymaga. Szerintem.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bosco05
Szerintem aki eredményt is akar elérni az elõbb összenyeri magát Manchesterben és utána megy a Realba 😊 Nézzük csak meg, hogy az eligazolt nagyjaink mit is értek el a Realban... Cr7, Beckham, Ruud Van Nistelroy ... soroljam? 😄 Minden említésre méltó dolgot a Uniteddel nyertek...
és majd pár év múlva viszi a real...

Darthmushroom
néztem vissza meccs videókat meg csak Januzaj megmozdulások, hát hát hát..
Szerencsés vagyok láthattam Giggset,Pault,Beckset,Ronaldot de valamiért úgy érzem ebbe a srácba van valami plusz, amit nem tudok megmagyarázni,de még MU játékosnál nem láttam(sajnos Cantonát nem láthattam).ha annyira törõdnek majd a fejlõdésével mint Ronaldonál én nem tudom elképzelni meddig vihetni (tudom/sajnos Ronaldonál a fejlõdésbe sokat nyomott az apja halála is). Csak remélni tudom h beváltja a hozzá fûzõt reményeket/eim, mert úgy érzem köré tényleg pár év múlva lehet csapatot építeni.