35611
-
#33329 Azért most a hazai pálya nekünk játszott, de Allianzban visszavágót játszani hát...
Hallotta mindenki, hogy pár ezer német, hogy énekelt túl 70 ezer angolt, na most ezt képzeljük el Németországban. A Bayern pedig címvédőként hazai közönségnek tuti iszonyat hajtást fog demonstrálni.
Szép volt ez a tegnap 1:1, de maradjunk meg a realitásoknál, még mindig a németek az erősebbek és esélyesebbek a visszavágóra. Aztán reménykedhetünk, hogy ott is hasonló helytállásra leszünk képesek. -
pilboy #33328 nem hinném, h odakerült volna... welbeck sokkal gyorsabb és a mozgását sem tudta lekövetni a védő, azért is csúszott el
grat a csapatnak. van ilyen, h ilyen taktikát kell választani és megéri, mert eredményesek voltunk. a visszavágón bármi lehet
ugyanúgy az esélytelenek nyugalmával, óriási fegyelmezettséggel, koncentrációval lehet eredményt elérni -
#33327 másik fórumról:
"Olyan szánalmasak tudnak lenni az emberek. Mindenki azt várta, hogy a Bayern feltörli velünk a padlót, de, hogy nem történt meg, mindenki azt szajkózza, csak azért, mert a németek nem akarták. Miért olyan nehéz elismerni, hogy kiharcoltunk egy döntetlent. Nem mondom, hogy simán ment, de sikerült."
azért van benne igazság. -
#33326 Első mérkőzésre is sokan 0-3 meg 0-4eket mondtak :)
Még semmi se dőlt el. -
#33325 Kar a bekapott golert, lehetett volna a 2. merkozesen akar egy meglepetes tovabbjuto is, igy sajnos nagyon kicsi lesz az eselye. -
#33324 na haza értem, nagy büszke vagyok a csapatra, de csalódott is egyben... nagyot küzdöttünk, ami látszott is ezért nagyon büszke vagyok h nem kaptunk ki (gólokkal), viszont kicsit csalódott vagyok h akár nyerhettünk volna is..tudom h egy hányadék taktikával de akkor is...
mellékesen már legalább örülhetek h nincsenek divatdrukkereink... rajtam kívül megint 1 ember szurkolt a MU-nak. -
#33323 ez jó :D
egyébként grat az MU-nak, látszódik, hogy egy Bayern-MU mindig is többet fog érni, mint egy P$G-Chel$ea... -
#33322 végül is ma nem tudott nyerni az Old Traffordon a világ legjobb csapata
és a Bayern sem -
#33321 Akárki akármit mond, büszkék lehetünk a csapatunkra! -
#33320 Komolyan nem értem mi ez a geci gyáva hozzáállás? Másodszor fordul elő. Emberelőny, hosszabbítás, nálunk a labda, Jones meg időt húzva hátul passzolgat.
Na mindegy, a végeredmény szerintem több mint jó, az előzetesen várhatóakhoz képest. Vezetést szereztünk, és végig tartottuk az egyik, ha nem a legerősebb támadófocit játszó csapatot. Moyes képes jól megszervezni ezt a csapatot, kérdés hogy akkor a bajnokságban mi a fasz folyik...
Ennyit számít a játékosok hozzáállása. Ebben még hisznek, ilyen egyszerű. -
#33319 Tudnám Fellaini-ben mit eszik ennyire Moyes... 50. perctől gyalogol a pályán,és nem cserélné le. Az meg már másodlagos,hogy a gólban is benne volt,mert nem tudott az emberével menni.
De az 1-1 bejött,még ott lehetünk :))))) -
#33318 mivaaaan :D -
#33317 he comes from Serbia :) -
cabell2 #33316 asszem ha ez után kapunk 3 gólt, én elégedett vagyok. nagyon tisztes helytállás eddig, büszke vagyok a csapatra -
#33315 kétlem, ha látott volna akkor egy félidei 0:2-t is sikernek könyvelt volna el... -
cabell2 #33314 ez a hegyi iván hihetetlen mennyire nem képes látni a kontextust. persze, az old traffordon 73-27 a birtoklási arány, de könyörgöm. lépjünk már ezen túl. látott ez az idén United meccset? -
#33313 Csak veszélyes játék miatt ítéltek, kéz nem volt.
Jól össze lett rakva a csapat, kis szerencsével vezethetnénk, de rohadt masszív ez a Bayern labdabirtoklás, a gyors passzjáték pedig életveszély a kapu előtt. 45 perc alapján ezt SAF sem oldotta volna meg jobban. -
#33312 Neuer mit fogott -
#33311 RvP berúgta volna -
#33310 basszus welbeck..... -
#33309 Az esernyőnél mintha kézzel ért volna a labdához, utána meg elég magasan volt a lába, majdnem arcon rúgta Martinezt. -
#33308 4. perc:
Valencia kapott óriási labdát, passzát Welbeck átvette a 16-oson belül, kis szerencsével megesernyőzte a védőt, majd kilőtte a kapu bal oldalát - a játékvezető azonban sípolt, és érvénytelenítette a találatot. De tudja valaki, hogy miért?
Állítólag szabálytalannak ítélte Welbecket... -
#33307 Valami ilyesmi kellene:
De Gea - Jones, Evans, Vidic, Büttner - Carrick, Fellaini - Welbeck, Giggs, Kagawa - Rooney -
#33306 Evans +1 -
#33305 Ferdinand kezd
Te atya úristen!
Már a City ellen is bebizonyosodott, hogy gyors csapatok ellen szart se ér!
Inkáb Játszon Evans, de Ferdinand már túl lassú gyors játékot játszó csapatok ellen. -
#33304 1:1
Tréfa nélkül. -
#33303 4:1 lesz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de csak mert április 1. van -
#33302 Official MUFC Starting XI:
De Gea - Jones, Ferdinand, Vidic, Büttner - Valencia, Carrick, Fellaini, Giggs - Rooney, Welbeck
Subs:
Lindegaard, Hernandez, Nani, Young, Fletcher, Kagawa, Januzaj
Kagawat kezdőbe raktam volna Roo mögé és Januzaj+Giggs szélsővel kezdtem volna, Fella helyett meg Fletch. -
#33301 azért durva h mindenki meg minden fogadó iroda mennyire leír minket. Nekünk nincs veszteni valónk szóval talán könnyebb lesz az esetleges vereséget is feldolgozni, de valahol nem hagy nyugodni h akár nyerhetünk is mert csak mi vagyunk a United, ez meg a hosszú évek alatt annyira belém rögződőt, h egyre közelebb a meccs és egyre jobban ez van bennem. -
#33300 Hiszem, hogy ma olyan hangulat lesz, mint a görögök ellen, vagy mint a Villa ellen. A közönség megmutatta, hogy támogatja a csapatot és Moyest is, történjen bármi. Adjon vissza nekik ma valamit ez a csapat. Ha nem is győzelmet, de vért és akaratot.
Büttner küzdj az utolsó lélegzetvételedig is, ha akarsz még kezdeni valamit ebben a csapatban!!!!!
-
#33299 :DDDDD -
#33298 Valószínüleg ilyen :D -
#33297 Meccs után milyen lesz? :D -
#33296 este elméletileg ilyen koero lesz:
-
#33295 Mondjuk ha ő ezt ténylegesen meg is tenné, sajnos igaza lenne... -
cabell2 #33294 énsem, bár Hargreavesből sem néztem ki pl. -
#33293 én nem nézem ki belőle -
cabell2 #33292 már látom magam előtt, ahogy következő csapatához igazolva szidja majd különböző interjúkban a Unitedet -
halleck #33291 Sokat fejlődött ő az összjátékban, amióta ide jött. Fizikálisan nem lehet mindenki Rooney, Hernandez nagy erőssége az agilitása ebből a szempontból. A beleszürkülésben meg a lesekben a többi támadó játékos is vastagon benne van.
Abban igazad van, hogy jelen állás szerint nincs esélye kezdőbe kerülni, mivel egyrészt idehoztuk RvP-t, másrészt elfelejtettük kivágni a nyáron Rooneyt a csapattól, és akkor is biztos helye van a kezdőben, ha egész meccsen a kezdőkörben ülve passziánszozik. De fel lehetett volna őt építeni egy jó kezdőcsatárrá még a mi szintünkön is. -
#33290 Igen a gólstatisztikája jó. Egyrészt mert csereként beállva szerzi a gólok nagy részét az utolsó 20 percekben, másrészt mert ő egy klasszikus goal line scorer, 11 méteren kívül alig megjátszható, de a zónájában csak egyetlen ellenfele van a kapus. Viszont mezőnymunkában szinte használhatatlan, ahogy labdát kap azonnal szerelni tudják, nincs kellő kreativitása, hogy bevonják a támadásokba, és fizikálisan is elég gyenge az átlag PL belsővédőkhöz képest. 90 percet alig tud végigjátszani, 40-50 perc után beszürkül a mezőnybe, és mivel szinte csak leshatáron tartózkodik, a támadások jelentős részét kell befújni les miatt.
Ezt leszámítva az egyik legveszélyesebb játékosfajta, gyors, a kapu előtt bárhol felbukkan, nehéz tartani, és azonnal lecsap egy védelmi hibára. Viszont, hogy komolyabb szerephez jusson Rooney, RvP, vagy az egyre inkább beérő és kreatívabb Welbeck mellett, elég kevés esélye van. Cserejátékosnak itt kiváló, de mi a szarért lenne ő cserejátékos, ha bármely más ligában képes lehetne állandó helyet kiharcolni?