Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
imádom az ilyen beszélgetéseket
padozáshoz: még te is írod h világklasszis, tehát nem hiszem h szeretne pont a vb szezonjába padon ülni, h esélye se legyen bekerülni a spanyol kezdõbe.û
am félek h utolsó pillanatban lecsúszunk róla (bár anyagilag még mindig sokkalom az árát), PSG anno nyáron annyira akarta h még a honlapjukra is felkerült Mata a csapatba (gondolom legvégén akadt el valahol a tárgyalás) és ha egy ilyen vagy hasonló klub bejelentkezik nem hiszem h sok esélyünk lesz
25-30 éves kor között van a legtöbbjüknek a karrierje csúcsa. pont kell 2-3 ilyen korú játékos. ha marad roo, rvp, carrick, akkor jók lehetnénk fiatalokkal feltöltve
az már megint más kérdés, h ebbe a formációba nem illik
azt meg tudjuk, h az utóbbi években ez a 4-4-2 már nem igazán mûködik nálunk (sem), vagyis mindenképpen ráférne a csapatra a stílusváltás formációban (is)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
40m manapság pedig már simán kimegy egy ilyen játékosért.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ain't got no history
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
nagy erõsítés lenne Mata, de ahhoz nem szabad ugyanezt a felállást meg elvet folytatni. középsõ középpályásként Õ se megoldás, ebbe a szélsõ játékba szélre megint nem jó.
DE 4231-be zseniális pl.:
Carrick-Fellaini(Clev/Fletch)
Mata-Roo(Kagawa)-Januzaj
RvP(Welbeck)
felállás már nem hangzik olyan rosszul ha mindenki formába lendül.
Mata ma nem ment edzésre és az apja (aki a képviselõje is) Angliába repült Spanyolországból
Redcafe-n az angol humor is bekapcsolt, Mourinhonak küldik a Bohemian Rhapsody-t:
Nothing really Mata's
Any Juan can see...
Nothing really matters
To Joseeee
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Illene a csapatunkba?
A segítségünkre lenne, hogy kimásszunk a hullámvölgybõl?
Ér 35-40 millió fontot (amennyit pletykálnak érte)?
Ha a jövõ csapatát építjük, akkor egy 25 (április 28.-án tölti a 26-ot) éves játékos beleillik a képbe?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Juan Mata kihagyta a Chelsea szerdai edzését, miután Manchester Unitedhez való átigazolása már a hét végére megtörténhet <írta a Daily Mail Chelseahez közel álló munkatársa, Neil Ashton>írta a Daily Mail Chelseahez közel álló munkatársa, Neil Ashton>"
hm...
"Talks between Manchester United and Chelsea over the transfer of Juan Mata are going well, Sky Sports understands."
szívem szerint én már most télen odaadnám Januzaj-nak 7-st mert igazolásunk meg tehetségünk se biztos h lesz még egy ekkora mostanában (bár nálam nagyon hasonló szint Zaha is csak agyilag még elég Nani)
ain't got no history
"Õ egyértelmûen egy fantasztikus labdarúgó, efelõl nincs kétség, egy dologra viszont biztos jó, ez pedig gondolom az, hogy David Moyesnak, a Manchester Unitednek és Ed Woodwardnak muszáj egy nagy nevet igazolnia."
"Magukra kell vonniuk a figyelmet, és ha megszereznék, az potenciálisan új játékosokat vonzana - nekik pedig legalább három-négy játékos kellene."
"Ez egy olyan kezdet lehetne ami elkezdené megváltoztatni a dolgokat, de nem mondanám, hogy illene a Unitedba."
"Nézzük meg Paul Pogbát, Marco Reust, Luke Shaw-t vagy Arturo Vidalt. Õk illenének a United filozófiájába" - fûzte hozzá Neville.
"Lucas Moura, Ilkay Gundogan és Julian Draxler ebbe a kategóriába tartozik. Õk még fiatalok, még nem érték el a legjobb formájukat és megvan bennük a lehetõség, hogy világklasszis játékosok legyenek."
am egyre több hír portál hozza le a hírt az ajánlatról. hétvégén nem játszunk az FA kupa meccsek miatt, szóval ha igazolunk pár embert akkor most kéne nyélbe ütni majd õket.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ettõl függetlenül azt mondom, hogy a bajokság végén elfoglalt helyünk nagyban függne egy okos januári erõsítéstõl, nem értem a látható lyukakat a keretben miért nem próbálják befoltozni.
65. perctõl nézted a meccset, amikor már 3-0 volt a Chelseanek. Jose Mourinho híres arról, hogy ha nem muszáj, nem kockáztat. Így is sokszor alárendelt szerepet játszott a Chelsea hazai pályán, ami a játék képét érinti, hát 3 gólos elõnyben meg persze, hogy Oscar helyett rögtön behozza Obit és rácsücsül az eredményre. Innentõl kezdve az elõny tudatában nem hiszem, hogy blamálni lehet a Chelsea-t, hogy helyzete sem volt. Ez volt a logikus taktika részükrõl. Ami elkeserítõbb viszont az, hogy a ManU-nak sem volt, mert elvesztették azt a maradék erejüket is, ami az elsõ félidõben látható volt rajtuk. Ezen nincs mit ragozni, a két csapat keretét és formáját tekintve nem meglepõ az eredmény. Ilyennek is lenni kell. Felálltok azt mentek tovább. Nem a világvége.
én azt mondom, h a 65. perctõl, amit én néztem, az is a mienk volt, hiszen a chelsea-nek helyzete sem volt, egy darab sem. nekünk is mondjuk csak néhány kisebb, de inkább az õ térfelükön pattogott a labda
vhogy a védekezésünk nem akar összeállni, egyszerûen hihetetlen, h milyen "könnyû" gólokat kapunk
Tény és való, hogy több volt ebben a meccsben a ManU részérõl, legalábbis az elsõ félidõt tekintve. Jól játszottak, Rafael és Valencia megették a jobbszélt, Januzaj nagyon ügyes srác, de tényleg hiányzott a klasszis játékos, aki váratlant tud húzni. Welbeck nagyszerû csatár, de még nincs azon a szinten, hogy villanni tudjon ilyen helyzetben.
A tizi gyanús esetet jól tették, hogy nem fújták be, mert Welbeck el tudta lõni a labdát. Aláírom, hogy a becsúszás miatt nem tudta rendesen elrúgni, de érzésem szerint jól döntött a bíró.
Vidic kiállítása vitatható, elsõre csúnyábbnak tûnt, mint amilyen valójában volt. Sárga sima, pirosban nem vagyok biztos. De azt hiszem így is egálban voltatok, mert Rafael páros lábbal való becsúszása pedig akármennyire labdát talált, kapásból piros. Innen nézve pedig az, hogy 10 emberrel fejezze be a United teljesen vitathatatlan.
Sajnálom nagyon, nyilván Arsenal szempontból is szorítottam a vendég gyõzelemért, de valahogy ez a rohadt Chelsea a fontos meccsekre mindig felszívja magát.
Ezt a Contés dolgot meg badarságnak tartom, pláne úgy, hogy a Juvébõl tudtommal több játékossal is szemezget a ManU. Moyes maradni fog, maradjon is. Visszatér RvP, Rooney, remélhetõleg erõsítenek is míg tart a piac, aztán nem lesz itt gond. Vagyis de, mert nehéz lesz tartani a lépést az agyonköltekezõ Chelsea-vel és Cityvel, de õszintén megmondom, hogy nem tudom mi szerethetõ az ilyen klubokban, amelyek láthatóan pénzfüggõk....
Mellesleg: Az összes ilyen hülye gyerek felfogású drukkerünk egy majom, a többi (más szimpatizáns) kis, mindenféleképpen jellemezhetõ pöcs is az.
Egyébként nekem is bacca a csõröm az egész, de nagyon, szar érzés és furcsa!
Aki pedig Facebookon követi a Monoki Lehelt az tudja mirõl beszélek: Eddig bírtam, de most úgy megrugdosnám, én is primitív módon, hogy csak na. Nem értem, hogy tehet ilyen mint közszereplõ és e poszton alkalmazott ember. Idióta!
Peace mindenki, jó szurkolást és kitartást a továbbiakban.
"Vidics csúnya volt, de legalább határozott és nem kérdezett, úgy ahogy Rafael se. Ilyen kellene, csak korrektebb módon, a felfogás terén!"
olvastam vmi tizi gyanús esetet - ismét... ismét egy rangadón (volt már ilyen õsszel a chelsea ellen, tavasszal a hotspur ellen stb stb
nevetségesnek találom úgy ezt a bíráskodást, h ezt a részt amit látok nyejük 1-0-ra
most állították ki vidicet, ami ismét csak megerõsít, h az fa is bekaphatja
test-test elleni szitut fúj le, amikor elcsúszik luizs, egyértelmû cahill kezezés nem szabálytalan. minden kétes a kékeknek ment
hihetetlen
ja, minimum egy iksz jót tenne Nekünk is!<#wink>#wink>
No one can stop Death!
1000x inkább örülnék egy új Beckhamnek, mint egy új CR-nek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerencsés vagyok láthattam Giggset,Pault,Beckset,Ronaldot de valamiért úgy érzem ebbe a srácba van valami plusz, amit nem tudok megmagyarázni,de még MU játékosnál nem láttam(sajnos Cantonát nem láthattam).ha annyira törõdnek majd a fejlõdésével mint Ronaldonál én nem tudom elképzelni meddig vihetni (tudom/sajnos Ronaldonál a fejlõdésbe sokat nyomott az apja halála is). Csak remélni tudom h beváltja a hozzá fûzõt reményeket/eim, mert úgy érzem köré tényleg pár év múlva lehet csapatot építeni.