Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholes18
már meg van! THX to Rash87!

Glory Glory Man United!!

Scholes18
skacok valaki nem tudná nekem belinkelni a "Sing Up For The Champions" c. számot? ingyenes de én mégse találom még dc n se!
tudjátok amiben ez van:
"..Champione, Champione
Oh Wey, Oh Wey, Oh Wey.."

Glory Glory Man United!!

Scholes18
nem, az a gondom hogy nem igazságos döntés született!
különben meg abban a helyzetben minden lehet csak nem kirugás!

Glory Glory Man United!!

REALista
Ezek szerint az a gondod hogy nem a ti javatokra tévedett a bíró hanem hanem úgy tévedett hogy abból senkinek sem lett hátránya/kirugás/???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Scholes18
pilboy szavait idézve: "a bíró NEM FÚJT szabálytalanságot, így szabályos góltól fosztották meg a csapatot."
itt a lényeg tudod?

Glory Glory Man United!!

passatgt
meg a lesbõl is gol lett volna

Golyo69
azé Joe Cole szabálytalansága se volt semmi...szánalmas láma hogy rácsúszott már páros lábbal :S

GGMU

nincs semmi gond
gratulálok a Chelsea-nek!
nekünk nem ez volt a lényeg, ez csak hab lett volna a tortán. nekik meg élet-halál harc volt, mert a liga kupával kitörölhetik...<#zavart1> (nagy dolog megnyerni egy olyan sorozatot, ahol 19-20 évesek játszottak, még a döntõben is, míg õk a teljes csapattal)
az FA kupáról annyit, h jóval könnyebb utat jártak be õk, mint mi. így hiába játszottak több meccset, "igazi tétmeccse" kb. ugyanannyi volt a Chelsea-nek.
a megnemadott gólról annyit: szép támadás után Giggsy nehéz helyzetben nem találta el jól a labdát, továbbcsúszott a lendülettõl, majd besodorta a labdát. a bíró NEM FÚJT szabálytalanságot, így szabályos góltól fosztották meg a csapatot...
nem érdemeltünk vereséget, de gyõzelmet sem
mikel genyát ki kellett volna állítani, földön fekvõ embert taposott szándékosan

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Olyan kis kaparás izé, hogy nem lehet kivenni, nah, de msot már legalább tudom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

passatgt
😄

font

fontnak néz ki

Sok sikert kívánok Hargreaves-nek majd a MU-nél<#eljen>. Mellesleg mi az a jel a 17 millió után? :S Euró akar lenni? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hargreaves hamarosan aláír

Hargreaves nemsokára aláír a UnitedhezNémet sajtóértesülések szerint a Manchester United és a Bayern München megegyezett Owen Hargreaves ügyében, és az angol játékos 17 millió £ ellenében hamarosan aláír a Vörös Ördögök alakulatához. A Spiegel nevû lap szerint a két fél már régóta tárgyalásokat folytattak egymással.

A jelentések szerint az angol válogatott középpályás négy évre kötelezi el magát a Unitedhez, a bajorok pedig klubrekordot jelentõ 25 millió eurót kaszíroznak majd be az angol bajnoktól.

A kanadai születésû Owen nemrégiben megtagadta a választ a német riporterek kérdéseire, amikor is arról faggatták, hogy jövõre is a Bundesligában fog-e játszani. Az Energie Cottbus elleni találkozón pedig sérülés miatt nem játszhatott, így vélhetõen nem is lép majd többé pályára a Bayern színeiben.

Hargreavest egyébként még tinédzser korában fedezték fel a müncheni klub megfigyelõi, majd a Calgary Foothills-tõl Németországba csábították, ahol késõbb 19 évesen debütált az elsõ csapatban. A Münchenben töltött több mint tíz év alatt pedig 145 bajnokit játszott, és 2001-ben csapatával elhódította az UEFA Bajnokok Ligáját is.
Bocsi Jagumo! Csak amúgy is szar kedvem volt, meg ez is... Télleg hülye voltam, mégegyszer bocs! Különben hamarosan leigazoljuk Hargreaves-t, bejelentette Beckenbauer is!!!!!!!!
Te meg vegyél vissza a tempóból, bár, amint látom kiosztott neked három bünti pontot jogosan gabber_saviola.

Így sportszerû!<#eljen> Legalább van egy tisztességes Chelsea drukker, aki képes elfogadni, ha csapata veszít. Én is elfogadtam, hogy a MU az FA kupát elvesztette és vigasztalódok azzal, hogy megnyerte a bajnokságot.

...szégyen...
dehát feldughatják a seggükbe az fa kupájukat<#hehe>
pisz
Jagumo
VESZTETTETEK FOGADD MÁR EL....
az szabálytalan volt. ha meg szabályos is lett volna akkor is ti pl hányszor dobtátok felmagarokat 16osan belül a bajnokság folyamán?? az nem sportszerütlenség azoknak a csapatnak a szurkolói ugyan igy éreztek mint ti most.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
meg a kapus fejét😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
rohatul hogy szabálytalan volt!😄

én mondjuka Premiership-hez gratuláltam és nem nyafogtam hogy: igy szemét ugy szemét amugy csal meg ugy is csal!

vesziteni tundni kell!

geppper neee

kA kA kA kA

bocsi srácok, csak azért örül mert klántársam és MU fan vagyok 😄

rvn
sajn ez igaz...de szabályos góltól fosztottaak meg minket...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

A gól az amit a bíró megad. Sajnos

rvn
a bíró nem fujta be kapustámadásnak a ladba bent volt..tehát góóóól... ezen nincs mit vitázni...aki focizik az tudja

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Forza Italia
de mért lett volna az? A labdát találta el Giggs a lendülettõl csúszott tovább. Nem volt szabálytalan.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

REALista
Ki mondta hogy kapustámadást fújt a bíró???Én azt mondtam hogy egyértelmûen kapustámadás volt!

Forza Italia
te melyik meccset nézted? Mert a bíró nem fújt kapustámadást és nem is volt szabálytalan. A labda meg a golvonal mögött volt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Oziris666
Ja Sevchenko ,Ballack,Carvalho ott volt csak éppen öltönyben😊
Robben meg birt egy félidõt azt csá mert üvegböl van a srác!

Zenszkij
Rooney is amit kihagyott.......Ronaldo egész meccsen nem csinált semmit....Éreztem, hogy lenyalunk.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ffxi
A rossz érzésem sajnos bevált😞

Fákjúal!

Scholes18
Azért nagyon érdekes volt hogy mondta Murinho hogy így nem lesz meg õgy nem lesz meg a keret aztán mégis ott volt mindenki akire azt mondta hogy sérült (Robben, Obi Mikel..stb)

Glory Glory Man United!!

Scholes18
benn volt bizony és teljesen szabályosan!

Glory Glory Man United!!

rvn
Ha a spori nem fujt kapustámadást...a labda pedig teljes terjedelmével bent volt...akkor GÓL...

Scholes18
igen, nem kell ez most skacok mindannyian tudjuk milyen a Chelsea ez a meccs a miénk volt, de ILYEN A FUTBALL EL KELL FOGADNUNK!
Az lényeg hogy mi már amit akartunk megnyertük (Bajnokság) ugyhogy nem szabad szomorúnak lennünk ez egy nagyon sikeres év volt!

Glory Glory Man United!!!!!!!

Glory Glory Man United!!

Oziris666
Szánalmassak vagytok,nem szurkolók!tisztelet a kivételnek😊
Vesziteni is tudni kell!Majd felnöttök!

egyet kell értenem MU szurkolóként, szerintem az kapustámadás volt egyértelmûen, más kérdés hogy jobbak voltak a vörösök a gólt leszámítva. valljuk meg az nem volt kis passz Lampardtól (még jó hogy angol így megbocsájtható neki)

rvn
várom a büntetöpontokat...

rvn
És még murinyó qrvaanya mondja h nekünk fujnak a tetves bírók....

rvn
Jól elfujtad a meccset Te rohadt geci...az sim agól..vagyis errefelé igen...tanyasi köcsög

Rash87
Hát nyert ez a mocskos Cselszi... (jöhet a !,vagy akármi,nem naon érdekel...)
De így van.....az a szerencsétlen partjelzõn múlott,mert nem lát a szemétõl.. hogy bent volt már rég a labda.
Kamu az egész.

Glory, Glory Man. United!

REALista
Milyen szabályos gólt?Nem a labdát rugta be hanem a kapust!😄

Forza Italia
Kibaszott kurva életbe. Szabályos gólt nem adják meg a bírók is segítik ezt a Buzi Chelseat.

Brolly
!%"%/&#!:@

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Scholes18
azért azt már sztem most elmondhatjuk bármi lesz a vége mi érdemeljük meg a gyõzelmet!

Glory Glory Man United!!

Golyo69
mekkora helyzet..Rooney..áhhh

GGMU

Scholes18
simán vezethetnénk már!
Remélem a 2. ra berámolunk egyet mert nem lenne jó ha hosszabbítás lenne..
Glory UTD!

Glory Glory Man United!!

Golyo69
jaja...az durva volt mikor Ronaldo meg Rooney mehetett volna...szánalmas egy partjelzõ...de figyeld meg a Chelsea-nek elengedi majd ugyanilyen helyzetben... :S

GGMU

ffxi
Még asszondják náluk vót sok helyzet, de ha úgy vesszük 2 fake les vót...

Fákjúal!