Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholes18
inkább sztem egy nagyon jó jobb szélsõ védõ kéne az öregedõ Neville helyére, valamint tudom soxor mondtam de ha megfigyelitek a gólok 70% át kb a bal szélrõl kapjuk azaz Evra, Heinze oldaláról, oda kéne már vmi biztos alappont!

Glory Glory Man United!!

Sahat csak a sérülékenysége miatt adnám el, és akkor valóban jöhetne még 1 csatár (Huntelaar)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Azért még egy F.Torres jól jönne a csatársorba.....bár Giuseppe tényleg nadon jó!!!!!!!!!szerintem jobb mint Saha...
http://gportal.hu/szarviccek
szvsz nem kéne többet igazolni
Bardsley, Piqué visszajön a védelembe, Rossi a csatársorba (Rooney, Giggs, Smith, Saha (?), Rossi) és ennyi elég

kulabácsi
hát egy csatár még elférne

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nincs vége az átigazolásoknak

Gill nyitva hagyja az ajtót az új igazolásoknakA Manchester United vezetõsége kijelentette, hogy nem zárkóznak el semmilyen játékos leigazolásától, ha Sir Alex Ferguson úgy véli, hogy még szükség lehet érkezõkre a csapat következõ szezonra való megerõsítéséhez.

Mint ismeretes, tegnap bejelentették, hogy Owen Hargreaves július 1-tõl a Manchester Unitedet erõsíti és tegnapelõtti a hír, hogy jövõ szezontól a "Vörös Ördögök" szerelését húzza magár a FC Sportingtól érkezõ portugál Nani és az FC Portotól igazolt brazil Anderson is.

David Gill, a Manchester United ügyvezetõ-igazgatója nem adott konkrét választ arra, hogy van-e további célpontja a Unitednek, ám közölte, ha Sir Alex Ferguson újabb játékost szeretne igazolni, akkor zöld utat adnak neki a vezetõségnél.

"Nem meglepetés, ha azt mondom, hogy a céljaink nagy részét elértük az utóbbi két nap alatt. Rengeteg pénzt költöttünk az új játékosokra, de természetesen, ha valakire szükség van még, akkor rendelkezésre áll további összeg az erõsítésekre."

"Nem lehet tudni mi fog történni az elkövetkezendõ hetekben, hónapokban. Lehet, hogy Sir Alex Ferguson úgy érzi, hogy bizonyos poszton mindenképpen erõsíteni kell a keretet. Ha így történik, akkor mindenképpen rendelkezésére áll a megfelelõ pénzösszeg."

A skót edzõlegenda már többször is kijelentette, hogy három játékost szándékozik igazolni a nyáron, így felmerül, hogy Nani,Anderson és Owen Hargreaves leigazolása után mást is tervez-e megszerezni a United menedzsere.
passatgt
ha jól tud cselezni beszopatja azt is aki egybõl letámadja

Scholes18
elõször Ronaldo val is így volt, ugyanezt mondták róla, aztán valahogy mégis Anglia legjobbja lett.

Glory Glory Man United!!

9csöves9
és Ronaldo milyen típusnak tûnik?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

NeverwinterKING
nem akarok ünnep rontó lenni de lehet h a brazil srác nem lesz jó az angol élvonalban. azért õ elég cselezõs típusnak tünk és ez a bajnokság nem a cselezésre épül mint a spanyol. itt nem várják meg h elküldöd gyufáért a védõt mint a spanyolba, egybõl letámadnak a védõk meg a játékosok. szal nem biztos h jó lesz. de azért örüljünk 😄

\"You are fucking crazy people!\"

a három játékos együtt 76M euró
Nani: 25,5
Anderson: 25,5
Hargreaves: 25
Ezeket az összegeket olvastam.

Rash87
Nem rossz,kiváncsi leszek az új csapatfelállásra 😊

Nani minden jólja után így szögdécsel? <#zavart1>

Glory, Glory Man. United!

gondolom meccseken is használod eme cselt 😄

buldozer99
Jó lesz a csapat jövõre!
"Ezt a csel-t meg tom csinálni csak jobb lábbal"😊

Forca Barca

kulabácsi
jók leszünk asszem jövõre is😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hargreaves aláír

Hargreaves július 1-tõl a United játékosaA Manchester United vezetõsége a tegnapi esti két igazolás után újabb örömteli hírrel szolgálhat, hiszen a klub személyesen is megegyezett Owen Hargreavesel és a játékos a szerzõdés értelmében július 1-tõl a klub játékosa lesz.

A klub nem hozta nyilvánosságra az átigazolás összegét, de egyes források tudni vélik, hogy 17 millió £ körüli összegrõl van szó. A Bayern Münchennél nevelkedõ angol-kanadai játékos átesett már a kötelezõ orvosi vizsgálatokon és mindenben megegyezett a klubbal, csak a hivatalos aláírási ceremónia van vissza, ahol egy öt éves kontraktust köt majd a Unitedel.

Várhatóan erre akkor kerül sor, amikor a 26 éves játékos visszatér június végén kanadai vakációjáról.
Hát az télleg csodálatos csel!
jaj értem köszi!

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Oziris666
euróban😊 de fontban 17

Hargreaves nem 29 volt?

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Anderson az a "grémio-s" csele...<#wow2>
Nani

Oziris666
Hát az amcsi tulaj is belenyult a zsebébe rendessen!
Hargreaves - 17milla font
Nani+Anderson - 35milla font

remélem Piqué itt tölti a köv. szezont és lassan beépíti SAf a csapatba Gary helyére

ennél szorosabb már nem nagyon lehet sztem, hiszen csak 2 fordulóval a bajnokság vége elõtt lettünk bajnokok

chelseafan
Grat az igazolásokhoz! Tényleg Európa talán 2 legnagyobb tehetsége egyszerre a tiétek! Szomorú vagyok, mert Andersont nagyon szívesen láttam volna a Chelsea-ben, de ez sajna nem jött össze. Remélem a mi igazolásaink is hasonló jó játékosok lesznek. Ha jövõre nem lesz olyan hihetetlen sérüléshullám a Chelsea-nél, mint idén, akkor remélem még szorosabb lesz a bajnoki küzdelem! Gyõzzön a jobbik!<#wink>

Scholes18
mindkét srác 19 éves és hatalmas tehetség!
Te jó ég, mekkora játékos lesz ezekbõl mert a legjobb kezekbe kerültek! <#hawaii>

Glory Glory Man United!!

Scholes18
<#zavart1><#hawaii><#vigyor>
Valaki csípjen meg hogy nem álmodom! EZAZ! 😄
és teljesen hivatalos ráadásul!

Glory Glory Man United!!

Jagumo
Tök ari😊 nekem van Chelsea sálam meg csuklószoritóm meg sapim meg bögrém meg kitûzõm de iylennem nincs, de vennék😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Két igazolás egy este alatt

Mától az A Manchester United vezetõsége nagy örömmel jelentette be ma a klub hivatalos honlapján, hogy leszerzõdtették a Sporting Liszabont együttesétõl Nanit, és az FC Portotól Andersont.

A két középpályást a legnagyobb ígéreteknek tartják Európában, és az idei nyár slágerei voltak ezidági az átigazolási piacon. A versenyfutást azonban a Manchester United nyerte a két tiniért, és a következõ szezontól már az Old Traffordon folytathatják pályafutásukat.

Már több hír is napvilágot látott arról, hogy a United ügyvezetõ-igazgatója David Gill és Carlos Quieroz a napokban Portugáliába repült, hogy egyeztessenek a Sporting elöljáróival Nani ügyében. Késõbb kiderült, hogy a felek hamar egyességre jutottak a tehetséges szélsõ ügyében.

Bár a Tottenham is igényt tartott volna a Cristiano Ronaldo utódjának kikiáltott fiú szolgálataira, nem tudták felvenni a versenyt a "vörös ördögök" ajánlatával.

A második igazolás a 19 éves Anderson, akit sokan az "új Ronaldinhonak" neveznek.

Az ifjú brazil középpályást idén az év játékosának választották az FC Portonál, és teljesítményével a Chelsea és a Barcelona figyelmét is felkeltette, azonban eddig ismeretlen összeg ellenében a Unitedhez igazolt.

Több forrás is megerõsítette, hogy mindkét játékos megegyezett személyesen is a klub elöljáróival, és már csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra mindkét játékos esetében.

"A Manchester United nagy örömmel jelentheti be, hogy a mai napon a klubhoz igazolt a Sporting Liszabon játékosa Nani, akivel mindenben megegyezett a klubvezetés, és már csak az orvosi vizsgálat van hátra."

"További örömünkre szolgál, hogy tudathatjuk, hogy a klub megszerezte az FC Porto játékosát, a brazil Andersont, akivel minden adminisztratív jellegû részletet egyeztettünk, és nála is csak az orvosi vizsgálat van hátra az átigazolás hitelesítéséhez."

Írta: Lakner Péter
manutdfanatics.com
Hát meghalok gyerekek!!!! Nani is meg van. Egy nap két igazolás!!!
Jee! Nani + Anderson Különben hivatalos oldalon írják!
Megvettük a porto brazil kp-ját, Anderson-t!!!!!!!!
Scholes18
szép munka , látszik, magáért beszél a statisztika..

Glory Glory Man United!!

Megcsináltam az év végi statisztikát, amit ígértem:

- pontrúgás utáni gól (szabadrúgás, szöglet: közvetve/közvetlen):
Chelsea: 17 (26,6%)
MU: 7 (8,4%)
-------------------------------
- 11-esbõl (kipattanó is):
Chelsea: 3 (4,7%)
MU: 6 (7,2%)
- távoli lövés (általában a kb. 18 m-en kivüli találatokat soroltam ide ):
Chelsea: 8 (12,5%)
MU: 8 (9,6%)
- öngól:
Chelsea: 4 (6,3%)
MU: 3 (3,8%)
- akciógól:
Chelsea: 30 (46,8%)
MU: 51 (61,4%)
nagy védelmi hiba (term. az öngólokon kivül):
Chelsea: 2 (3,1%)
MU: 8 (9,6%)

A Chelsea-nek sikerült javítania az akciógólokon<#wow2><#buck>
Lehet, hogy csinálok majd még egy fajta statot 😊

Az megvan nekem a 2006-os vb albumról, amit letöltöttem. Jó szám. Látom viszont már te is beszerezted.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

NeverwinterKING
😊

\"You are fucking crazy people!\"

Scholes18
<#eplus2>ehh találtam egy vicces képet:

Glory Glory Man United!!

Scholes18
én szavaztam!

Glory Glory Man United!!

Magic Boy
Gyerünk IDE szavazni.
Jelenleg csak Scholes góljának van esélye Taylor-éval szemben.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

sajnos Bale a Tottenham-et választotta 😞

Scholes18
kitöröltem az összeset!

Glory Glory Man United!!

gabber_saviola
szia
3 napja azt igérted, hogy kitörlöd az ide nem való üzeneteket amit kértem. ha nem vagy elég rátermett a feladatra, akkor szólj és keresek másvalakit.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

passatgt
egyébként scholes góljáról ez jutott eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=unUsSeBDFVc&NR=1

A 4. gólt nézzétek meg

Oziris666
Szégyen h házigazda lehetsz ilyen példamutatással!Gratula hozzá<#eljen>

Scholes18
így van nem látták éppen ezért nem örülnék annyira a ***-os FA kupátoknak amivel kitörölhetitek a ****-ket.
A két csapat közti különbséget a Bajnokság döntötte el nem ez az elcsalt meccs!
(a *-ok helyére képzeljétek azt amit akkor írnék ha nem lennék házigazda<#alien2>)

Glory Glory Man United!!

passatgt
egyértelmûen látszott, hogy bent volt teljes terjedelmével

Jagumo
Jogos az tényleg durva volt!!!
(de már a végefelé az egész meccs elfejult)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
ki mondta hogy fuj?😄
nem volt bent😄 csak Giggs belökdöste a kapuba. NEM szándékosan de belögdöste. de már mondtam ha bent is volt! veszteni tudni kell. van ilyen a bíró vak volt😄 (persze csak ha bent is volt) és Cech-n kívül más nem fogja tudni megmondani és ha õ tudja hogy bent volt és a bírók nem látták akkor hülye lesz elmondani😄

Jagumo
szó sincs arról hogy haragszok! (nem szokásom)

van amikor nekem is elborul az egyam egy-két dolog miatt😄 de akkoráltalában az asztalt ütöm..😄

ha lesz idõm, megcsinálom a statisztikát a MU és Chelsea gólokról

Afonso Alvest sok klub szívesen látná soraiban, közöttük a Manchester United.
Nagy igazolás lenne, ebben a szezonban: 34 gólt termelt a Heerenveenben.