Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Az Eurosport 2 fogja adni, amire elõ kell fizetni, havi kb 2500 ft.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

soma22
okés
köszi

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Scholes18
az igaz.

Glory Glory Man United!!

passatgt
inkább az mint a semmi

Scholes18
internetes tv-n persze tudom nézni de azér az nem ugyanolyan jó kis képernyõbe kínai kommentátorral mint tv n abba egyezzünk meg

Glory Glory Man United!!

banok
az oldalamon mindig lesz infó. 😊
írtam errõl egy-két keresetlen mondatot a netes sport tv-k topikban. 😉

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
majd még utána kell néznem, még nemtudok infót róla, hogy melyik csatornán fog menni, meg majd banok-tól érdeklõdök, biztos segít😊

soma22
melyik adón?

passatgt
mármint nem a eurosport 2-t, hanem a meccset

passatgt
majd i-tv-n lehet nézni

Scholes18
az biztos, csak az nem biztos hogy nekem lesz Eurosport2-m... <#rolleyes>

Glory Glory Man United!!

Hy all! Most olvastam vissza a forumban és megláttam hogy a sporttv nem fogja közvetiteni az angol bajnokság mérközéseit elég nagy kiba....ás!! Ez hir már végleges? Enyire nem volna pénze a sporttv-nek? Pedig ez a bajnokság elég nagy nézõtömeget vonz. Amugy a örülök a ujigazolásoknak! Manchester for ever😄

már nem jön, szóval megnyugodhatsz 😄

Az angol sajtóban keringõ szóbeszédek ellenére biztosra vehetõ, hogy Nicolas Anelka nem lesz a Manchester United játékosa - ezt maga a Bolton elnöke tudatta a csapat hivatalos weboldalán.

Zenszkij
Nem az a baj, hogy 28 éves, hanem, hogy egy paraszt 😊. Inkább Torres jönne, de õ nem fog, sztem Anderson jó húzás volt meg ez a Nani !

Oziris666
28

Oziris666
A sky-on is ez volt,de mind1!

Scholes18
hány éves egyáltalán?

Glory Glory Man United!!

Zenszkij
Anelka nem kell, isten õrizz. Morálromboló, egoista focista. Nem kell.

Anelka kísértésbe esett

Anelka nem tudna nemet mondaniA francia válogatott és a Bolton Wanderers támadója, Nicolas Anelka elmondta, hogy szívesen maradna a Reebok Stadionban, ugyanakkor elismerte, hogy nehéz lenne nemet mondani a Manchester United hívására.

Állítólag az Arsenalt és a Manchester Cityt is megjárt gólfelelõs Sir Alex Ferguson következõ célpontja, ugyanis a skót mester úgy látja, hogy együttese jelentõsen erõsödne csatárposzton a francia zseni megszerzésével.

Anelka helyettesíthetné a gyakran sérüléssel bajlódó honfitársát, Louis Sahat ám a Bolton edzõje, Sammy Lee kijelentette, hogy nem szeretne megválni a francia gólzsáktól, aki tavaly nyáron 8 millió font ellenében költözött ismét Angliába a Fenerbahce csapatától.

A Törökországból visszatérõ támadó 11 gólt szerzett elsõ boltoni szezonjában, ám a jó idény ellenére felfedte, hogy jövõje pillanatnyilag a levegõben lóg.

"Elõször is meg kell tudnom, hogy a Bolton el akar-e adni, vagy nem." - mondta a kopasz csatár a francia válogatott fõhadiszállásán, Clairefontaine-ben.

"Nem akarok távozni. Le kell ülnöm a Bolton vezetõivel, és meg kell beszélnem velük, hogy a jövõben milyen szerepet szánnak számomra. Pillanatnyilag még minden a levegõben lóg, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan beszélni fogunk."

Amikor megkérdezték, hogy szeretne-e az Old Traffordra szerzõdni, Anelka a következõt válaszolta: "Ti (a média) tudjátok, hogy hová akarok menni, szóval...nem tudsz nemet mondani a Manchesternek."

"Mindig ugyanaz a négy csapat uralja az angol labdarúgást. A Boltonnal maximum az ötödik vagy a hatodik helyre tudunk odaérni."

"Tehát igen, szívesen játszanék a négy nagy klub egyikében, ugyanakkor akarok segíteni a jelenlegi csapatomnak abban, hogy a Premiership egyik nagy csapatává váljon."

manutdfanatics
Kakstetter Ákos
Rash87
<#wink>

Glory, Glory Man. United!

passatgt
WOW
Róla még nem is hallottam

Oziris666
Ezt sas ManU-sok😊

Hungarian Ronaldo

toysoldier
azis igaz

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kulabácsi
de megérné...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

toysoldier
Torres sztem sem fog jönni, nem hiszem h otthagyná az Atletico-t
plusz elég sokba kerülne elhozni

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

látom azért tudtok pörögni 😊
ezt már szeretem 😛

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kulabácsi
én vhogy ezek közül vagy owent, vagy torrest látnám szívesen, owen mindig is kedvenc volt vhol, torres meg fiatal tehetség...meglássuk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Zenszkij
Torres nem jön sztem, véleményem az, hogy Huntelaar vagy Owen jöhetne..

toysoldier
sztem 2-es vagy 3-as

vajon melyik csatár fog érkezni?
1. nem érkezik senki (sztem érkezni fog vki)
2. Owen (egyik nagy esélyes sztem, az lenne jó, ha jó formában jönne)
3. Anelka (másik nagy esélyes, erõs, jó lövõ, gyors, már bizonyított)
4. Huntelaar (jó lenne, õt is esélyes)
5. Eto'o (sokba kerülne)
6. Saviola (nem PL-be való)
7. F. Torres (nagy a csend körülötte)

szvsz õ inkább bal szélsõ, mint Giggsy, vagy támadó kp<#awink>

hmmmmm ismerõs ez a logo<#ticking>
passatgt
csak ne olasz legyen...😊

Zenszkij
Miért, egy Bobby Robson jobb lenne?

passatgt
én nem

Zenszkij
Fergusson felajánlotta Marcelo Lippinek, hogy 1 évig menedzseljék együtt a csapatot, amit 1 év után végleg Lippi venne át a leköszönõ Fergussontól. Én örülnék neki.

Zenszkij
Meg Anderson.

Ronaldo eltiltott volt
de ez nem vonja le Nani érdemeit

Manchesteres gól a portugál válogatottban!
na nem Ronaldo, hanem a frissen igazolt Nani! <#eljen>

Rooney végre formába jöhetne

NeverwinterKING
majd meglátjuk.

\"You are fucking crazy people!\"

ha ez igaz, akkor jöhet Huntelaar

passatgt
nekem is ez a véleményem

Golyo69
A Tottenham Hotspurs viszi a Manchester United sztárját!

A Tottenham Hotspurs viszi a Manchester United játékosát, Alan Smith-t. Ezt a Tottenham menedzsere, Martin Jol nyilatkozta. A 26 éves Smith-nek nem ajánlott újabb szerzõdést a MU és a két portugál játékos miatt nem sok esélye lesz õsztõl bekerülnie Ferguson csapatába. Így kapóra jött neki a lehetõség. A hírek szerint a játékosért 7 millió fontot kaszált a MU.

forrás: foci24.com

GGMU

csatár nagyon kellene, egyedüli jó csatár most a MUnál Saha
Rossi a Parmaban egész jól játszott, reméljük jó lesz itt is
Smith a nagy sérülés után csinált vmit, mostanában nem sok érdemit
Rooney, róla ne is beszéljünk, kiscsapatok ellen lõ gólokat, néha nagyobbaknak is, de mikor tényleg kellene nem lõ, és nagyon sok a góltalansági szériája...

soma22
egyetértek, de a bal oldalon inkább kp poszton kellene erõsiteni, mert giggs védekezése immár picit bizonytalan szvsz

Neville helyére Piquét, vagy Bardsleyt kéne beépíteni 😉
Evra sztem jó lesz ott a bal oldalon

Scholes18
te meg légyszi máskor írd oda a forrást, tiszteljük meg ennyivel az oldalt ahonnan másoltad.

Glory Glory Man United!!

Scholes18
lécci ne reklámozz! ez nem ennek a helye.

Glory Glory Man United!!