Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sérült

http://www.powerplaymanager.com/r57633

báttyó02
szevasztok

Silvestre-vel mivan? már ezer éve nem halottam rola,pedig szimpi volt mindig 😞 eladtátok v nálatok van még?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ha gondoljátok, nézzetek be ide is: Manchester United

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

kulabácsi
azért neten gázos lesz nézni, elég nagy geciség volt ez most, annyira megszoktam már azt a gárdát meg minden, azt most meg biztos lesz vmi tejfelesszájú bemondó aki 10 másodperc késéssel közli hulla hangon h gól meg ilyenek, feltéve ha tudja nézni egyálltalán az ember, mert sztem nekem se lesz, legalábbis idén tuti nem, de sztem jövõre sem😞(((

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Scholes18
még kettõt is futathac egyszerre 😄

Glory Glory Man United!!

passatgt
bõven

ffxi
down: 2,5mbit
up: 512kbit/sec

elég az online tévézéshez? mert nálunk az évvégéig biztos nem lesz ESport2 sõt még jövõre sem biztos, hogy lesz 😞

Fákjúal!

Rash87
Majd meglássuk... 😊

Glory, Glory Man. United!

Scholes18
olvastam a United hivataloson hogy Saha teljesen fit lesz a következõ szezonra! ez jó hír! <#hawaii>

Glory Glory Man United!!

Torres: Még nem döntöttem

Ferando Torres elárulta, hogy még nem döntött a jövõjét illetõen. Az Atlético Madrid sztárjáért sorban állnak az európai klubok, a Premier Leaguebõl is több kérõje van. A spanyol gólvágót a korábbi években többször is szóbahozták a Manchester Uniteddel, a Chelseavel, az Arsenallal és a Liverpoollal is, de még mindig a spanyol fõvárosban kergeti a labdát.

Spanyol jelentések szerint az Atlético vezetõi ez elõzõ évekkel ellentétben most felkészültek a csapatkapitány eladására, ám aki szeretné megszerezni annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis a vezetõk 20 millió font körüli összeget szeretnének a játékosért cserébe.

A klub az UEFA Kupás helyezés eléréséért küzd, a vasárnapi Osasuna elleni mérkõzés sorsdöntõ lesz számukra. Sokak szerint, ha nem sikerül kijutni az európai porondra, akkor Torres biztosan távozik a csapattól.

A fiatal gólzsák a gárda hivatalos honlapjának elmondta, hogy továbbra is a Vicente Calderónban szeretné megvalósítani álmait, de még semmit sem döntött el jövõjével kapcsolatban.

"A nyár folyamán mindenrõl találgatni fognak, az emberek ajánlatokról beszélnek majd, csak az a biztos, hogy most itt vagyunk" - mondta Fernando.

"Minden évben ugyanaúgy spekulálnak a jövõmrõl, de még több év van hátra a szerzõdésembõl. Biztos vagyok benne, hogy meg fogom valósítani a célokat, amiket itt tûztem ki magam elé. Kizárólag én, Miguel Ángel és Enrique Cerezo leszünk azok, akik döntenek majd."

"Amíg együtt akarunk maradni, addig együtt leszünk. Jó jel, hogy több ajánlatom is van, minden bizonnyal nem lenne jó évem, ha senki sem érdeklõdne irántam. Ha nagyobb klubok jönnek, akkor az azt jelenti, hogy javulok és fejlõdök."

manutdfanatics
Kakstetter Ákos
tyûûûû,eléggé gólvágó az ember<#vigyor>
Golyo69
elég gól erõs játékos..és úgy látom nem csak akkor rúg gólt mikor 2-3 góllal nyernek hanem sokszor 1-0 meccseket hoztak az õ góljával...pl Reggina elleni óllója nem volt semmi 😄
és még szemfüles csatár is 😄
jöhet 😄😄 én nem ellenkezem 😄

GGMU

Matthew Prosac
Quagliarella
Ez a srác nem tud csúnya gólt lõni, sõt... Számomra elképesztõ ez az összeállítás az idei szezonjáról.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Golyo69
A Manchester United 10 millió fontért vitte volna Quagliarellát

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) élvonalában szereplõ Sampdoria játékosát, Fabio Quagliarellát le szeretné igazolni a 2007-es angol bajnokcsapat, a Manchester United - állítja az olasz csatár ügynöke. Az Sampdoriánál azonban kijelentették, csak rendkívüli ajánlat esetén távozhat a játékos.
Kétség sem fér hozzá, hogy Quagliarella napjaink egyik legtehetségesebb csatára Olaszországban, de talán az egész világon. Nem csoda tehát, hogy a válogatottban is bemutatkozó játékos felkeltette a Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzserének érdeklõdését.

"Egy hónappal ezelõtt a Manchester tett egy 10 millió fontos ajánlatot" - ismerte be Quagliarella ügynöke, Silvio Pagliari.

"Mi úgy gondoljuk Fabio értéke 10 és 13 millió font között mozog, ennélfogva ha az angol klub ajánlata még mindig áll, elképzelhetõ, hogy (Quagliarella) külföldre távozik"

A 23 éves játékost egy évvel ezelõtt igazolta a Samp az Ascolitól, azóta Quagliarella 35 bajnoki mérkõzésen lépett pályára, s ezen találkozók alkalmával 13-szor talált az ellenfelek kapujába.

Az új klubjában nyújtott teljesítmény elégnek bizonyult ahhoz, hogy a csatárt meghívja a válogatottba Roberto Donadoni, az olaszok szövetségi kapitánya. A hónap elején Quagliarella a Ltvánia elleni Eb-selejtezõn, ráadásul megszerezte elsõ két gólját a nemzeti csapat színeiben.

Persze a szenzációs válogatottbeli szerepléssel a Sampdoria vezetõit is tisztában vannak, akik érthetõen nem, vagy csak nagyon jó ajánlat ellenében engednék el játékosukat.

"Jobbana szeretnénk megtartani Fabiót, mint valaha" - reagált a felröppent hírekre az olasz klub ügyintézõje, Giuseppe Marotta.

"Csak akkor változtatjuk meg elképzelésünket, ha valami rendkívüli ajánlatot kapunk" - fogalmazott egyértelmûen Marotta.

forrás: nso

GGMU

Rash87
Mikor? :]

Amúgy még mindig nincs vmi jó megoldás az EuroSport 2-re?

1. fordulóban Reading otthon
2. fordulóban Pompey idegenben
3. fordulóban City idegenben
remélem 9 ponttal zárjuk az elsõ 3 kört 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Nagyon szeretném ,ha ide találna már torres.<#eljen>
Scholes18
de jó lenne! nah ha csatárt akarunk akkor õ a tökéletes!
csak hát versenyben a Chelsea is...

Glory Glory Man United!!

Zenszkij
Uhh egy Torres Rooney csatársor milyen faxa lenne..........

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Az Atletico kész eladni Torrest

Lehet, hogy jövõre már nem Torres lesz az Atletico kilenceseEgyes hírek szerint az Atletico Madrid csapata a jövõ héten hivatalosan is megerõsíti, hogy a spanyol csillag, Fernando Torres a nyár folyamán elhagyja a spanyol fõvárost. A Manchester United, a Liverpool, a Chelsea és az Arsenal már a korábbi években is szívesen látta volna a támadót, akinek a hírek szerint minimum 15 millió fontot kell fizetni szolgálataiért.

A West Hamnél, a Tottenhamnél és a Newcastlenél is vannak alapok egy versenyképes ajánlatra, de a Bajnokok Ligája szereplés lehetõsége a nagy négyes valamelyikéhez vonzhatja a hispán játékost.

A 23 éves támadó eddig 212 meccsen szerepelt az Atleticoban, és ezek alatt 82 gólig jutott, míg a spanyol válogatott mérkõzésein ugyanez a mérleg 41 válogatottság, és 14 gól.

A madridi klub idei szereplése kudarc volt, hiszen csak az UEFA kupa szereplés kiharcolásáig jutottak, és emiatt nagy rá az esély, hogy a klub elvesztheti sztárcsatárát, és a hírek szerint a Premier League lehet a cél.

manutdfanatics
Ormos Kristóf
soma22
mindketten maradhatnának.a védelem mindenképpen megkivánja a hosszu kispadot remek példa volt erre idén, smith pedig egy elég sokoldalú hasznos játékos, feltcher helyett simán beépiteném a csapatba.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Zenszkij
Alan Smith átadólistára került, 7 millió fontért mehet, Heinze kivásárlási ára pedig 4 millió font körül mozog. Az argentín bekk azért maradhatna, én meg vagyok vele elégedve. Smith-et is szeretem, mert ad egy angol, ad kettõ válogatott satöbbi, azonban sokszor sérült volt és nem tudta a formáját hozni. Sajnos a nagy vásárlásnak ára is van.. <#nezze>

kulabácsi
nekem mind2 megfelelne😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Zenszkij
Megtaláltam, tényleg lehet, hogy Saviolát veszik meg.
"Annak ellenére, hogy a csapat már sokat költött a trióra (Anderson, Nani, Hargreaves), David Gill állítása szerint van még pénz arra az esetre, ha Alex Ferguson szeretne még valakit leigazolni. Hozzátette, hogy mivel a védelem és a középpálya fel van töltve, csatárt keresnek a piacon. A The News of the World hetilap azonnal összefüggésbe hozta a vörösöket Javier Saviolával, mindamellett, hogy Carlos Tevez is a csapat kívánságlistáján szerepel. Dimitar Berbatovot, Samuel Eto-t és Fernando Torrest is összekötik a Manchesterrel, habár a csillagászati vételár miatt valószínüleg ezen transferek nem fognak megvalósulni."
Saviola egyébiránt 7 millió fontot, Huntelaar pedig 12 millió fontot kóstál. Huntelaar azonban nem akar jönni, mert még úgy érzi van mit fejlõdnie az Ajaxban. Tevez lehet kölcsönbe jönne. 😄 Csak jönne már valamelyik !!

Zenszkij
"A United is csatlakozik a Tevezt üldözõkhöz.
Carlos Tevez az új kiszemeltje a nagy költekezõ Manchester Unitednek. A United vezérigazgatója David Gill múlt héten közölte, hogy az Old Trafford óriásai még egy csatárt akarnak leigazolni. Alex Ferguson bajnok csapata már 47 millió fontot elköltött ezen a nyáron Owen Hargreavesre, Nanira és Andersonra. Most csatlakoztak azon üldözõk táborához, akik az Argentín Carlos Tevezért versenyeznek, aki nagy valószínûséggel elhagyja a West Hamet."
Martin Blackburn, The Sun

Zenszkij
A Mu honlapján nem találtam errõl semmi hírt. Azonban lehet, hogy Carlos Tevez érkezik. NAgyon jó csatár, robbanékony, a West Ham meg egy töketlen, amiért nem játszatta. Remélem mihamarabb magára ölti a vörös mezt !!

Jön saviola!!!a Man.Utd-be!!!még ebben a hónapban
<#nevetes2>

Gill: igazolunk egy csatárt

Gill: még egy csatár érkezikA Manchester United vezérigazgatója, David Gill nyilatkozatában elmondta, hogy a manchesteri gárda az idén nyáron még egy csatárt fog igazolni. A United eddig megszerezte Nanit, Hargreavest és Andersont, azonban még egy csatár hiányzik a csapatnak.

A Unitedet az elmúlt idõszakban olyan csatárokkal hozták szóba, mint Samuel Eto'o, Dimitar Berbatov, Klaas-Jan Huntelaar és Fernando Torres. Gill semmi konkrétat nem mondott az igazolással kapcsolatban, azonban azt biztosra veszi, hogy a United igazolni fog egy csatárt.

"Körülnéztünk a játékosok körében és semmi lehetõséget nem zárunk ki." - mondta Gill a Sky Sports Newsnak. "A csatárokat figyeljük leginkább és majd meglátjuk, mi fog történni."

A United eddig körülbelül 50 millió fontot költött új játékosok vásárlására. Ebbõl az összegbõl a United Nanit, Andersont és Hargreavest vásárolta meg.

"Néhány változás lesz a nyáron a csapatnál, de itt nem kell túl nagy dolgokra gondolni." - tette hozzá Gill. "Jelenleg nagy a keretünk, tehát néhány játékosnak távoznia kell a klubtól, de nem soknak."

"Távozniuk kell, mert néhány olyan játékos visszatér a klubhoz, akik kölcsönben voltak. Azt akarjuk, hogy nagy harc legyen a posztokért. Így mindenki a legjobbat akarja kihozni magából."

"Nem ülünk a babérjainkon. Sokkal erõsebb kerettel akarunk rendelkezni, mint ami tavaly volt. Alex folyamatosan dolgozik azon, hogy a keretünk erõsebb legyen."

manutdfanatics
Horváth Krisztián
Scholes18
úgyis megkapja, pénz beszél...

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Ugyanarról Scholes-ról beszélünk aki azért mondta le a vállogatottságát hogy csakis a családjának és Manchesternek (!) szentelhesse az életét?

Glory Glory Man United!!

Beckham reklámarc volt akit a felesége is nyaggatott (plussz az eligazolásakor megfelelõ korba volt a váltásra), Roy összerúgta a port Alexel, a másik két srác meg egyszerûen nem kapott játéklehetõséget. Scholes meg már idõsebb plussz játszik is eleget, nem valószínû hogy a kiesés ellen akar küzdeni nyugdíjas éveinek küszöbén 😊

Harcban a munkavállalási engedélyért

Harcban a munkavállalási engedélyértManchesterben egy egész szakértõcsoport küzd azért, hogy a Portotól szerzõdtetett 19 éves Anderson megkapja a szükséges munkavállalási engedélyeket.

A bevándorlási hivatal szinte biztosan elutasítja majd a United elsõ kérelmét, a Vörös Ördögök vezetõi ugyanakkor hisznek a végsõ sikerben.

A 17 millió £-ért vásárolt brazil labdazsonglõr ügyében tehát még az is elképzelhetõ, hogy Sir Alex Fergusonnak kölcsön kell adnia õt. Angliában ugyanis csak az kaphat munkavállalási engedélyt, aki a válogatott csapatban az utóbbi két év mérkõzéseinek 75 %-án pályára lépett.

Anderson viszont eddig még a felnõtt válogatottban sem debütált, és hiába kapott behivót Dungatól a Copa Americara, a bürökratákat ez vélhetõen nem fogja meghatni. Az elsõ próbálkozás után a United viszont biztosan fellebbezni fog.

A klub ügyvédei egyébként igen friss tapasztalatokkal rendelkeznek ezen a téren, hiszen tavaly Park Ji Sung leigazolását követõen is sokáig folytak a tárgyalások. Akkor a Vörös Ördögök a PSV edzõjét, Guus Hiddinket hívták segítségül, és végül Park meg is kapta a szükséges engedélyeket.

manutdfanatics
Komlovszky Ákos
kulabácsi
gondolkozz logikusan, itt nyert mindent, elég sokat is játszott a tavalyi idényben, nem látnám értelmét h elmenjen...

Matthew Prosac
Butt-ról és Phil Neville-rõl is ugyanezt hittem. akárcsak Royról. õszintén szólva még Becks-rõl is.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

soma22
ott a pont

Scholes18
ugyan már gyerekek még viccnek is rossz. K.A.CS.A.

Scholes, Giggs , Neville egy kutya, mindannyian itt kezdték itt is fejezik be!

Glory Glory Man United!!

soma22
na azért...nem hinném egyébként hogy scholes ekkora barom és hûtlen lenne

Matthew Prosac
hivatalos oldalukon semmi nincs errõl, külföldi portálokon sincs semmi megerõsítve, csupán spekulációként írják, a premierleague hivatalos oldalán sincs semmi, szal még nem kell izgulni

banok
igen ahol T-Kábel van és van erre lehetõség ott elõ lehet fizetni külön csomagokra ez amolyan DVB-C elõzmény.
De, kábeltv-t nem lehet választani (kivéve Józsefváros) szal pl. ha UPC kábeltv "zónában" vagytok akkor felejsd el a T-Kábelt. Egyébként a t-Kábel egy szar.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sry scholes, de nem ez a lényeg

na, ez a nem mindegy.

el is ment :|||

sholes ---> sunderland oO :||

na, ez a nem mindegy.

kulabácsi
ehh majd biztos el fog menni😄

Matthew Prosac
természetesen 2M fontot, nem dollárt.

Matthew Prosac
Közben a Sunderland managere, Roy Keane 2M$-os ajánlatot tett egykori csapattársáért, Scholes-ért.
.:cikk:.

Rash87
Ebben nem vagyok nagy szakértõ,de már keresgéltem,ilyet találtam:
ITT!

Most ez a csomag,vagy nem tudom mi,pl. külön elõlehet fizetni? (kébeltvseknek is?)
Mert ebbe benne van az EuroSport2(meg még sok más,de ez lényegtelen😊),s még olcsó is lenne.
Hm??

Rash87
Ehh,ez akkor gáz,nem tudtam azt,hogy ez már BIZTOS!
Ezért jobban utána kellesz néznem... Azért csak jobb lenne tv-n nézni,mint neten.

kulabácsi
az már tuti h õk fogják adni😞

Rash87
Addig még sok idõ van,csak változik a dolog,nem??
Vagy ez már tuti,100%os h EuroSport2n fogják adni?

banok
ti a UPC Directrõl beszéltek. Kábelen még nincs.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Megrendeled az UPC-t sima alap csomagba benne van a eurosport,eurosport2.Azthiszem,most van még az az akció,h még a plusz csomaggal 1üt 3500ft...