Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nem kell semmit semmit sem pluszban fizetni érte, ez csak egy bolond tézis. (1 hónapja ézem az ES2-t)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Az angol Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson nem elégedett még a nyári átigazolásokkal. Ezért mindenképpen további játékost, játékosokat kíván igazolni. Most az olasz Juventus 23 éves csatárára, Raffaele Palladinora vetette ki a hálóját. Már korábban is akarta a játékos a MU, ám akkor a felek nem tudtak megegyezni. Most az angolok egy sokkal kedvezõbb ajánlattal jöttek elõ. A hírek szerint Rossit és némi készpénzt adna a Manchester a Juvénak. Most a torinói klub kezében van a válasz.

Martin saját nevelés
Player name: Lee Martin
Date of birth: 09 February, 1987
Place of Birth: Taunton, England
Nationality: English
Position: Midfielder
Height: 1.80

1-szer szerepelt az elsõ csapatban, a Barnet elleni Liga kupa meccsen
Tavaly a Rangers-nél volt kölcsönben, elõtte az Antwerpennél.

http://www.powerplaymanager.com/r57633

még nálunk sincs, de azt hallottam, hogy szeptembertõl várható 😛

soma22
csak ezért én sem fogok ezrekkel többet fizetni. ezt elcseszték

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Golyo69
engem pl kurvára idegesít...mert nekem nics eurosoprt 2-õm....én mikor ezt megtudtam nemtudtam mit csináljak.....hihetetlen hogy a legjobb bajnokságot nemtudják úgy közvetíteni olyan csatornán ami kicsit több %-ban fogható a háztartásokba...az eurosport 2 kb fogható vagy 10 %-nál de lehet még sokat is mondtam....
nemtom hogy fogok meccset nézni...

GGMU

Nagy Krisztián
a mun verhetetlen

soma22
már rég ki lett tárgyalva...még az elõzõ idényben

kulabácsi
én attól félek h ha lesz is, kb olyan áron mint a HBO:/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

PESFAN
Srácok!!!
Megdöbbenve tapasztalom, hogy ezen a fórumon egy szó sem esik az Eurosport 2 problémáról.
Ha valaki nem tudná még 3 évre az Eurosport 2 kapta meg a PL közvetítési jogait, vagyis a Sport 1-nek és a Sport 2-nek lõttek.
Mindenki követelje a kábelszolgáltatójánál az Eurosport 2-t.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

passatgt
hát ez elég durva csapat lesz 😄

Összefoglaló + vidó a golokról.
zalan05
jah Nani nagyon durva golt lött de Martin énse tudom kiaz de nagyon durván nyomta meg a gol hát az se volt semmi

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Rash87
Guangzhou Pharmaceutical <0 - 3> Manchester U.
20' <0 - 1> W. Rooney (pen.)
43' <0 - 2> Nani
53' <0 - 3> Lee Martin

Ez lett a vége!
Még annyi,h ki ez a Martin?Honnan jött? Mert errõl lemaradtam :|
Õ is nagyon jól játszik,lõtt 1 hatalmas gólt.

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Guangzhou Pharmaceutical <0 - 2> Manchester U.
20' <0 - 1> W. Rooney (pen.)
43' <0 - 2> Nani

Eddig így állnak.
Úgy néz ki,csak én nézem ezeket a barátságos meccseket 😊
Amúgy most ezen a meccsen inkább az újak játszanak,még nem összeszokottak sajnos,sok az eladott labda... de még így is jók.
Nani gólja meg nagyon szép volt!!!

Scholes18
a gyerek enyhén szólva nem semmi 9 évesen..<#guluszem1>

Glory Glory Man United!!

Rash87
Az tényleg nem volt semmi.Õ is sokat javult.

passatgt
Eagles kicsit berakta a helyére😮

Zenszkij
Elég hokedli mák gól volt, de legalább betalált a fiú, a kapus meg rakás xar volt, rosszul helyezkedett...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Forza Italia
Jaja. Egész jól játszottak. Legjobban annak örültem hogy Nani gólt lött. Nagyon nagy játékos lessz Ronaldo mellett. Ketten megbolondítják majd a Chelsea játékosait.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rash87
Ahh,végre sikerült megnézni 1 meccset 😄
Iszonyat jól játszik az egész csapat,sokkal jobbak,gyorsabbak,teknikásabbak... 😊

FC 13:00 SHENZHEN JIANLIBAO (CHN) 0-6 MANCHESTER UTD (ENG)
12' 0-1 Ryan Giggs
19' 0-2 Wayne Rooney
23' 0-3 Nani
HT 0-3
55' 0-4 John O'Shea
58' 0-5 Cristiano Ronaldo
62' 0-6 Chris Eagles

Rash87
Kössz! Végre 😊
A 2. gól naon szép volt,tetszett.
Bízom benne,h jól fognak játszani a bajnokságban is!
Remélem a holnapi barátságos meccset végre tudom vhol nézni...

Rash87
FC Seoul 0 - 4 Manchester U.

Én nem láttam,pedig próbálkoztam,annyit ér ez a Stream is.....
Nagy hülyeség. Egyik csatornát se tudta behozni,ami adta a meccset,kb 10-10 percet vártam,hátha... De hiába.

Persze más csatornát be tudta hozni.
Nah mind1,talán máskor,pedig jó lett vonla látni õket😊

Forza Italia
Igen kifogytak a kommentek. Pedig meccs van

HT FC Seoul <0 - 3> Manchester U.
Ronaldo, Eagles, Rooney

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rash87
Szerinted azt néztem ? 😄
Amúgy thx ^^

aláírása nem elég? <#wow3>

football without ultras is nothing

Rash87
Tudnál mondani egy címet? 😊)
Mert régen volt egy ilyen Streames oldal,asszem te csináltad,csak ami megvolt cím,most már nem jön be ...

Rash87
Ok,kössz,akkor utána kell néznem 😊

hülyevagy

-.-
Ha van kedvetek hozzá , nézzetek be a honlapomra, ahol naponta friss hírek találhatók ,elõre is köszi : http://manutd07.mindenkilapja.hu/
banok
de. streamen lehet nézni élõben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rash87
Most vannak ilyen barátságos meccsek,úgy láttam,azokat vhol nem lehet megnézni??

Heinze távozni szeretne

Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United argentín védõje, Gabriel Heinze el akarja hagyni az Old Traffordot. A 29 éves bekk az utóbbi három hétben a Copa Americán szerepelt az Argentín válogatottal, ahol egészen a döntõig meneteltek, ott viszont kiábrándító játékkal 3-0-ás vereséget szenvedtek a nagy rivális Brazíliától.

A torna alatt Gaby olyan klubok érdeklõdését keltette fel mint például a Liverpool, a Real Madrid, a Newcastle vagy éppen a Juventus.

A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson a következõt mondta a játékos ügyérõl: "Gabriel ügynöke a tudomásunkra hozta, hogy váltani akar."

"Nem vagyok ebben teljesen biztos és még konkrét ajánlatot sem kaptunk érte, de van esély az átigazolására, még akkor is, ha eddig még senkivel sem tárgyaltunk."

Az utóbbi napokban sokat olvashattunk arról, hogy a Liverpool csapata élénken érdeklõdik az argentín iránt, és állítólag Rafa Benítez egy 6.8 millió fontos ajánlattal kezdené meg a tárgyalásokat.

Ennek ellenére kevés esély van a transzfer sikerességére, ugyanis Ferguson nem szeretné az egyik riváloshoz elengedni játékosát, akinek most kezdõdik a vakáció, hiszen eddig a Copa American szerepelt.

Heinze 2004-ben igazolt a Manchester Unitedhez a Paris St Germain csapatától 6.9 millió font ellenében, és hamar belopta magát a szurkolók szívébe: játékával az elsõ angliai szezonja során elkápráztatta a publikumot, akik cserébe az év legjobb manchesteri játékosának választották.
reméljük Heinze is marad azért.

mondjuk foci24.com elég blikk-szint

Golyo69
Tevez nem normális, ha nem jön Manchesterbe!

Gabriel Heinze szerint Carlos Tévez bolond, ha nem fogadja el a Manchester United ajánlatát. A Vörös Ördögök argentin labdarúgója ezt személyesen el is mondta honfitársának, aki várhatóan a jövõ héten csatlakozik is a Premier League címvédõjéhez.
"Nem vagy normális, ha nem fogadod el a ManU ajánlatát. 23 éves vagy, a lehetõ legjobb pillanat ez arra, hogy egy ilyen nagy klubhoz kerülj" - mondta egy sarokba félrehúzódva valahol Venezuelában Gabriel Heinze Carlos Téveznek. A Manchester United argentin védõje, aki honfitársaival együtt a Copa Américán érdekelt, és készül a vasárnapi, brazilok elleni döntõre, mindenképpen szeretné meggyõzni a csatárt, hogy csatlakozzon a Vörös Ördögökhöz. "Elmondtam neki azt is, hogy minden segítséget meg fog kapni a beilleszkedéshez nem csak tõle, hanem a többiektõl is. A ManU remek közösség is egyben, Sir Alex Ferguson pedig kiváló pedagógus" - számolt be immár a sajtó képviselõinek a beszélgetés részleteirõl a hátvéd. Tévez a hírek szerint a Copa után, a jövõ hét közepe táján írhat alá az angol bajnoki címvédõhöz. Más kérdés, hogy Heinze jövõje ugyanakkor erõsen kétséges a Ferguson-csapatnál, hiszen hívta õt többek között a Liverpool, a Juventus és a Real Madrid is, a manchesteriek pedig nem zárkóznak el az eladásától.

foci24.com

GGMU

Tevez nemsokára orvosi vizsgálaton

Tevez jövõ héten átesik az orvosi vizsgálatokonA Sky Sports News megtudta, Carlos Tevez jövõ hét kedden Angliába repül, hogy szerdán orvosi vizsgálaton menjen át az Old Traffordon. A Vörös Ördögök remélik, hogy az argentín támadó jövõ héten aláírhat a Unitedhez és Tevez képviselõje, Kia Joorabchian is magabiztos, hogy már nem lép közbe semmilyen akadály.

Tevez jelenleg a Copa America döntõjére készül, amit az argentín válogatott Brazília ellen játszik vasárnap, de a találkozó után visszatér Angliába, hogy lezáródjon az átigazolási ügye.

Joorabchian közölte a hírt a Sky Sports-al, hogy Tevez jövõ hét kedden repül vissza Angliába és szerdán esik át az orvosi vizsgálatokon.

Sir Alex Ferguson is hozzátette, arra számít, hogy az átigazolás valamikor a következõ héten megoldódhat.

manutdfanatics
Scholes18
nekem tetszik.

Glory Glory Man United!!

régi szebb volt :-(

premier leauge új logója:

Ferguson boldog az igazolások miatt

Sir Alex Ferguson biztos abban, hogy az új szerzeményekkel csapata elég erõs ahhoz, hogy elkerüljön bármiféle hatalmas kisiklást az új szezonban. Annak ellenére, hogy a United az elõzõ szezonban ismét visszaszerezte a bajnoki címet, a Bajnokok Ligája elõdöntõjében kiestek az AC Milan ellen, amiben a sérülések is nagy szerepet játszottak, valamint kikaptak az FA-kupa döntõjében a Chelsea ellen.

Mindjárt az átigazolási idõszak elején a skót szakember leigazolta Owen Hargreavest, Nanit és Andersont és nagyon úgy néz ki, hogy az argentín Carlso Tevezt is sikerül megszereznie a West Hamtõl.

Ferguson úgy érzi, hogy csapatának mindene megvan ahhoz, hogy négy fronton is álljon és sikeres legyen.

"Az elõzõ szezon vége felé már nem volt olyan erõs a keretünk, hogy kezelni tudjunk minden versenysorozatot." - mondta Ferguson.

"Nagyszerû lehetõségünk volt három fronton is, de nem voltunk elegen. Ebbõl az a tanulság, hogy az embernek erõs keretre van szüksége, ami szerintem mostmár megvan."

Ferguson Hargreavesrõl így nyilatkozott: "Owen több gyorsaságot és jó energiát hoz a középpályára."

"Neki nagy európai tapasztalata van, amivel nem sok játékos büszkélkedhet."

"A Bundesligából teljesen más stílust hoz, ami segíteni fog nekünk a menetelésben."

sztem meg már a 18.-nál, mert elég sûrûn duplázik 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Sztem amint meglövi CR a 19. gólját azután folyamatosan padozni fog <#hehe>

Golyo69
Nah erre kiváncsi leszek 😄 mondjuk inkább roni nyerjen 😄 de azért megnézném SAF-ot kopaszon 😄😄

Cristiano Ronaldo és Ferguson fogadott, hogy megkopasztják egymást

Cristiano Ronaldo (22) meg akarja kopasztani Alex Fergusont (65). A Manchester Untied labdarúgója rendszeresen fogad edzõjével. Tavaly 400 fontot (kb. 146 ezer forintot) nyert a portugál futballista azzal, hogy 17 gólt szerezve túlteljesítette a skót mester tizenötös tippjét. Ezúttal sokkal "komolyabb" tétet dobott föl.
- Ha nem rúgok húsz gólt az idei szezonban, kopaszra borotváltatom magam - tett ígéretet Ronaldo, majd elmondta, mit kér gyõzelme esetén. - Ha teljesítem az ígéretemet, a mester szabaduljon meg a hajától.
- Ronnie nagyon hiú srác. Órákig igazgatja, zselézi a frizuráját az edzések és a mérkõzések után - árulkodott Patrice Evra (26), a Vörös Ördögök francia védõje. - Nagyon magabiztos, amiért fel merte vállalni ezt a kockázatot. Tuti, hogy mindent megtesz majd a húsz gólért, a haja eltüntetése ugyanis szinte tragédia lenne számára.
Könnyen lehet tehát, hogy Ronaldo nyer. A statisztikák mellette szólnak, az eddigi négy szezonjában ugyanis évrõl évre nõtt a góljainak száma. Három esztendõvel ezelõtt négy bajnoki találatot jegyzett, két éve ötöt, tavaly kilencet, idén pedig tizenhetet.
Legutóbb Marcello Lippi (59) fogadta meg, hogy kopaszra vágatja magát. Az olasz labdarúgó-válogatott korábbi kapitánya a tavalyi németországi világbajnoki döntõ elõtt ígérte, hogy teljesen megszabadul õsz hajától, ha a csapata elsõ lesz. Az azúrkékek legyõzték a fináléban a franciákat, Lippi azonban nem tartotta be ígéretét, sõt pár nappal késõbb lemondott posztjáról.

forrás: foci24.com

GGMU

Golyo69

Tevez Manchesterbe kerülhet

Az angol sajtó gyakorlatilag kész tényként kezeli, hogy Carlos Tevez a Manchester United játékosa lesz. A Times, a Mirror, a Daily Mail és a BBC is különbözõ részleteket közölt az üggyel kapcsolatban, ám annyiban valamennyien megegyeztek, hogy az argentin biztosan a bajnokcsapatnál folytatja.
A jelenleg a Copa Americán szereplõ csatár tavaszi remek formájával nagyban hozzájárult a West Ham bennmaradásához, ám szinte biztos, hogy nem marad a londoniaknál. Leszerzõdtetni õt viszont nem egyszerû, lévén bizonytalan, hogy tulajdonképpen kinek a tulajdonában van a játékjoga. Elviekben az MSI nevû cég birtokolja azt, a West Ham azonban ragaszkodik hozzá, hogy Tevez az õ szerzõdtetett játékosuk, 2010-ig megállapodás köti a klubhoz. Tekintve, hogy a "Kalapácsosokat" tavasszal 5,5 millió fontra büntette a Premier League, a Manchester United jogászai alighanem mindent tisztáznak a játékossal kapcsolatban...
Az ügylet egyébként 20 millió fontba kerül a "Vörös Ördögöknek" - kivéve, ha az a verzió valósul meg, mely szerint Tevez az elsõ évre nyolc millió font ellenében kölcsönbe kerül az Old Traffordra, a vételár hátralévõ részét pedig jövõ nyáron kellene kifizetni, amikor végleg megveszi a labdarúgót a klub.
Egyelõre egyik egyesület sem erõsítette meg a hírt, a lapok szerint azonban a hétvégén, vagy a jövõ hét elején bejelentik a megállapodást.

forrás: nb1.hu

GGMU

soma22
már meg is történt elvileg😊

<#vigyor>