35611

• skristof
    megint nem volt védő rajta
    hát ez egy vicc :D
  • kulabácsi
    nem volt üresen a forma...
  • kulabácsi
    lol 1:2 bazz :S
  • skristof
    pff.... :D
  • Atti12
    pedig ezt a meccset azért illene behúzni :D
  • kulabácsi
    szóval mellényúlt :D
  • skristof
    mondjuk most visszajátszva egyik védő sem vette fel, szóval...
  • Atti12
    lol Bayern aprít :O 39 perc alatt 3 gól..
  • Atti12
    enyhén
  • skristof
    pedig a Celtic is vezet.. bár lehet jobb lenne másodiknak lenni, mert az erősebb csapatok szinte mind ott végeztek
  • kulabácsi
    kicsit mellényúlt az ipse :D
  • kulabácsi
    1:1
    :|
  • skristof
    kuszcsák... te jó ég
  • kulabácsi
    tevez 1:0 :D
  • Darthmushroom
    thx
  • Darthmushroom
    thx
  • skristof
    stream
  • Darthmushroom
    estére steam?
  • pilboy
    nevetséges, h belelóg a cselszi elleni meccs :/
  • Cabell
    de am remélem sikerül fellebbezni, márha terry eseténél sikerült vonalzóval megállapítani, hogy carvalho mögötte volt, akkor vhogy most is kitalálják, hogy a munkás paraszt szólt be vmi rasszista eredetűt...
  • Cabell
    de én azt nem értem, hogy sikerült ilyen brilliánsan kiszámítaniuk, hogy hónapokig semmi, aztán decemberben eltiltják 4 meccsre...az a helyzet, hogy szánalmas ez az egész, ennek a szövetségnek egyre érdekesebb döntései vannak újabban...(Terry eltörölt piroslapja..)
  • Atti12
    így van C.Ronaldo ellen pedig sose szabálytalankodnak, mindig műesés :D
  • kulabácsi
    hát persze...mert a bírók is nekünk fújnak :D
  • skristof
    nyilván véletlen...
  • kulabácsi
    jah pont belelóg :|
  • skristof
    ja, erről beszéltem pár napja, vicc...

és asszem épp belelóg a cselzi elleni meccsbe az eltiltás
  • kulabácsi
    Fergusont is megdöbbentette Evra büntetése - ManUtd.com
    Sir Alex Ferguson karriere egyik legnagyobb hatású sokkjának nevezte az angol futballszövetség ítéletét, amely értelmében Patrice Evrat négy mérkőzésre eltiltották.

A francia védőt a múlt héten büntették meg, miután az elmúlt szezon májusában a Chelsea elleni bajnokit követő levezető edzésen összetűzésbe keveredett a londoniak pályamunkásával, Sam Bethellel.

"Meg kell hogy mondjam, sokkolt a hír" mondta a skót menedzser a holnapi Aalborg elleni BL-mérkőzés sajtókonferenciáján.

"A futballszövetség elmúlt évi döntései közül ez döbbentett meg a legjobban. Egyszerűen nem tudom elhinni."

"Soha nem tudhatod, hogy milyen elv alapján ítélkeznek ezek az emberek. Én se tudom megmagyarázni. Azt se tudom, ha egy asztalnál ülnék velük, igazat mondanának-e, vagy teljesen más lenne a szavaik mögött."

A klub lépése az ügyben egyelőre még nem ismert, azonban Ferguson a szövetség írásos megerősítésére vár, hogy azt megtámadva fellebbezhessenek az ügyben.

"Jelen pillanatban az írásos ítéletre várunk David Gillel. Amíg ezt nem kapjuk meg, addig nem tudunk érdemben semmit se tenni. De ami késik, nem múlik."

fasza
  • Matthew Prosac
    forrás?
  • skristof
    hááápháp
  • kulabácsi
    "mert az olasz foci a legjobb a világon"
    OMG
    akkor menjen oda
  • John Cena
    Bombaként robbant Manchesterben Anderson legfrissebb nyilatkozata: a Bajnokok Ligája-győztes angol csapat egyik legtehetségesebb játékosa bejelentette, hogy az Interhez szeretne igazolni.
    Anderson 2007-ben 18 millió euróért cserébe érkezett a klubhoz a Portótól, és a még mindig csak 20 éves középpályás egyelőre nem sok vizet zavart a Unitednél. Bár tehetsége kétségbe vonhatatlan, igazi klasszissá egyelőre nem tudta kinőni magát Sir Alex Ferguson kezei között. Ha rajta múlik, nem is Manchesterben válik majd belőle az…
    - Olaszországban szeretnék játszani - mondta Anderson -, mert az olasz foci a legjobb a világon, ők játsszák a legintelligensebb focit. Minden játékos a Serie A-ban szeretne játszani, mert az olaszok a futball mesterei. Nagyon szeretem az Intert, Massimo Moratti mindig remek csapatot hozott össze a klubnál. Nem titkolózom: a jövőben nagyon szeretnék az Interben szerepelni, mert a másik álmom az, hogy Mourinho legyen az edzőm.

- olyan kurva jó hogy mindenki máshol akr játszani cska nem a manchesterben u.-ban :D
  • Cabell
    Tnx
    Mindjart csinalok 1 Ronaldo topicot es megy a bunti:)
  • Rudee
    [URL=http://users.atw.hu/rudee/kep/PAR101120713_1024x768.jpg]Krisztiánó és az aranylabda #1[/URL]
    [URL=http://users.atw.hu/rudee/kep/PAR104120713_1024x768.jpg]Krisztiánó és az aranylabda #2[/URL]
  • Rudee
    Meg Jő, SWP és Kompany. Azért az Ő nevük se hangzik rosszul manapság.
  • Cabell
    azért még csak robinho ment oda ne feledjük
  • Oziris666
    A Chelsea már az volt
  • kulabácsi
    de, de vhogy senki nem akar odamenni :D
  • passatgt
    ez az 1. éve nem?

chelsea se lett egyből élcsapat:)
  • kulabácsi
    "A Manchester City például nem ütötte meg a kívánt szintet. "
    nagyot koppant az a csóka, aki úgygondolta h ő most bizony megvesz mindenkit mert sok pénze van és nagyon nagy csapatot rak össze :DDD
  • John Cena
    :D