Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87

Glory, Glory Man. United!

sopcast-en melyik csatornán lesz?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

HunnernesKonge
A Eurosport 2 a mi meccsünket adja majd 14:30 tól,
Streamek (Eurosport 1 hangjával):

myp2p.eu-ról
I-TV.hu-s Stream

képminõség ugyanaz, (mivel egyezik a két stream 😊 ) i-tv-s kicsit késik a másikhoz képest(nálam)
kulabácsi
ez gyors volt😄 köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

holnap man city ellen
kulabácsi
mikor lesz a következõ meccsünk?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nézzük csak: 3 csatárunk sérült...
Van 1 Tevezünk, akinek még be kell illeszkednie, mert mr. Magnusson miatt nem volt elég ideje a csapatra koncentrálnia. igen kifogás, de amikor õ az egyetlen vérbeli csatárunk, akkor azért elég fontos láncszem a gépezetben
még ez a botlás is belefér. Fergie azt mondja jó a játékunk, csak nincs szerencsénk. én azt mondom, h ebben lehet valami és még abban, hogy a Chelsea mentálisan jobb csapat jelenleg. mindig megfordítják a meccset, mi pedig az 1. gólunk után nem tudunk odakoncentrálni a befejezésekre (nem láttam egyik meccset sem, csak a leírásokra hagyatkozom)
4 pont nem sok, ez a városi rangadó nagyon fontos meccs lesz, mivel egy gyõzelem óriási lökést adna a csapatnak!

jah és pont Jamest említettem, hogy általában kifogja a szemünket is! hát tessék... :/ két meccs, két kiváló kapusteljesítmény az ellenfél oldalán. ez van

http://www.powerplaymanager.com/r57633

egy gond van még: csatárhiány de nagyon, az eddigi meccseinken 1 csatárral tudtunk csak pályára lépni, ami kevés, döntetlenre elég, ami a bajnokságban viszont nem, a Chelsea elleni kupamérkõzésen elég volt

és így van, nem fogják feladni, hamarosan minden helyreáll, az újak is beilleszkednek és újra erõs United-t láthatunk majd a pályán

kulabácsi
2 meccs után feladni?😄DD majd belejönnek a srácok, nem szokásunk a jó kezdés sajna😞

HunnernesKonge
Ha a kötelezõket nem hozzuk, majd hozzuk a nehéz meccseket. nem feladni! Volt már rosszabb is!
Scholes18
jaja háterrõl még valóban nagyon korai beszélni! a Manchester United mindig is arról volt hires hogy sosem adta fel mint ahogy Ferguson se ugyhogy bizzunk benne hogy összeszedk magukat a srácok!
Glor Glory ManUnited!

Glory Glory Man United!!

Scholes18
2Pont! elkeseritõ emberek, nem tudtam nézni a meccset de tényleg valami komoly felkészülési gondunk lehetett vagy nemtom. a Reading elleni meccsre még rá lehet fogni hogy botlás de hát ez istenem Kötelezõ gyõzelemnek kellett volna hogy legyen, tavaly asszem 3-0 val intéztük el õket ez egyik fordulóba..<#shakehead>
Chelsea mondani se kell megint meccset forditott! <#gonosz2>

Glory Glory Man United!!

HunnernesKonge
Nani-nak mutassák már meg hogy mekkora egy kapu könyörgöm <#csodalk>
Rash87
Hát ez szép :|

HunnernesKonge
C.Ronaldo Piros lap 😞

(mindig megelõzöl, és azért mert én megpróbálom megfejteni mi történik azért postolok késõbb 😄 )
piros lap Ronaldo!!!!!!
HunnernesKonge
Össze kell kovácsolódni, mint minden szezon elején...

James meg bekaphatja a ****** kivédi a szemünk 😞
Casper007
2 forduló után 4 pont elég elkeserítõ, nem gondolod, mi van velünk? 😞

Hello World!

REALista
Te aztán vérbeli United szurkoló lehetsz...😄DDDDDDDDDDDDDDd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rash87
Azért még nincs vége a meccsnek,másik meg hogy még csak most kezdõdött a bajnokság 😊 Bármi megtörténhet.

HunnernesKonge
4 pont hátrány az már végetvet a bajnoki reményeknek? Én kétlem. 2x találkozunk még a Chelseavel az kapásból 6pont pl...
jaja 2-1! ha nem tudunk nyerni, vége a bajnoki álomnak
Rash87
Ennyit errõl.

Rash87
Volt

Sajna a cselzi is 1-1 <#szomoru1>
Rash87
Ez baj...

HunnernesKonge
1-1 😞
1-1 <#szomoru1>
Casper007
Na, most kapcsolódtam be, vezetünk emberek! Féltem, hogy elég nehézkes lesz a szezonkezdet, a Portsmouth azért nem gyenge csapat, de azért mi jobbak vagyunk! És... a Reading valami hihetetlen! Most nem a Chelsea-n kárörvendek, mielõtt vita lenne, haenm a Reading-et dícsérem.

Hello World!

HunnernesKonge
Félidei összefoglaló

Scholes gólja valami hatalmas volt, érdemes lesz lesni az összefoglalókat, volt egy lehetõség Tevez elõtt C. Rondalo lövését középre ütötte a Porthsmouth-i kapus, Tevez érkezett, de a kapus még bele tudott piszkálni.
Volt még 2-3 szép beívelés, egy Ronaldo lövés, Nani-t a tizenhatoson belül 1az1nél szerelték hátulról, szóval azt mondom simán lehetne már 0-3 is 😄
az lehet<#szomoru1> de ha úgy beállnak védekezni, mint ellenünk, akkor nem lesz baj <#eljen>
Rash87
Ez jó hír,bár amilyen mázlisták voltak az elõzõ idényben,kiegyenlítenek,aztán 90. percben lövik a gyõztes gólt.

Vezet a reding a cselszi ellen!!!
HunnernesKonge
Vezet a Reading 😊 Jól összetették szezonyitóra azt a csapatot. Remélem a Chelseatõl 3pontot lopnak 😊
Rash87
Én úgy tudom azért,mert a 3 éves szerzõdés letelt, s aztán azért került az EuroSport 2höz,mert többet tudott kínálni érte,hogy õk adhassák,gondolom pénz beszél...
Ha rosszul tom,vki javítson ki.

Rash87
Thx 😊

Hajho emberek tulajdonképpen valaki tudja hogy miért vette le a sport1 a premier league meccseket a mûsorról mert én nem vagyok tisztába vele pls valaki világosítson fel ha többet tud thx ! GLOOORY MANUTD!
kulabácsi
grat a vizsgádhoz😊

Rash87
Engem is felidegesített.
Nem értem,hogy tudtak így kib@aszni velünk.
Legszinvonalasabb bajnokságot elveszik,aztán az ilyeneket,mint pl a skót,közvetítik.

Ma vizsgáztam,sikerült minden,erre örültem,h este meccset nézek,de a szart.. 😄

Scholes gól
Tevez gólpassz!!!!!
soma22
bezzeg a szar skot bajnokságot heti 3 meccsel tudják adni.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kulabácsi
hát énis, de lehet lassan feladom...

dienesoft
Be mint a huzat.Kész ideg vagyok miatta.

kulabácsi
nekem be se bufferel, de azért köszi
jól beszopatott minket a sport1😞

dienesoft
Én srácok feladom, megyek, inkább tv-zni.Sajnos nálam se élvezhetõ. Jo éjt mindenkinek.

kulabácsi
hol érhetõ el a caifu tv?

HunnernesKonge
Nah befrissitett az FF addon, 0-1 Scholes.
Rash87
Nekem semmi se jön be,elegem van már ebbõl a szarból is...

HunnernesKonge
Góóól!!
Scholes lõtte, vezetünk.

caifu TV - japán közvetítés, a gólnál volt kép is 😄

Bár kétkedve fogadom, Firefox addonom nem irta hogy 0-1 lenne 😄