35611

• John Cena
    nálam 2 kivételével ugyan ez:)
  • Darthmushroom
    én csapatom:
  • Atti12
    őő próbáltam nem elfogult lenni, és szerintem sikerült is :D. Rooneynál vaciláltam sokat, egyedül ott lehet szerintem egy kis elfogultság :)
  • passatgt

Nálam
  • passatgt
    azért kicsit elfogult vagy, 5 mancehsteres:D
  • Atti12
    tessék álomcsapatot csinálni :-)
    enyém:
  • Rash87
    Nagyon helyes^^
  • skristof
    Edwin van der Sar, a Manchester United kapusa 2010-ig meghosszabbította szerződését az angol futballklubbal.
    A 38 éves holland válogatottsági rekorder (130) 2005-ben szerződött a Vörös Ördögökhöz, akikkel két bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert.
    Van Der Sar az Ajax Amsterdamban kezdte pályafutását, majd a Juventusban és a Fulhamben védett.
    (MTI)
  • Cabell
    Nem teljesen normális ez az ember az biztos, de jobb lenne mostmár, ha a frusztrációját góllövéssel vezetné le mostmár..(ezen kívül a gólon kívül) am az 1. szabálytalanság nem volt szánddékos, a második elég ronda.
  • passatgt
    ezért utálom
  • Rash87
    Kössz. Hát nem tudom,nem akarok ítélkezni,de sokkal durvább szabálytalanságokat is láttam már,pl. tőle is,de tény,hogy kicsit durva volt:)
  • ForzaInter
    tess
  • Rash87
    Linket:)
  • Atti12
    nem láttam, de Evra eltiltása után már ez kicsit sok lenne :S
  • ForzaInter
    hát visszanéztem videon mit csinált, simán ki kellett volna állítani, ha láttad mit csinált, akkor ezt te is elismered.
  • Atti12
    Vizsgálódhat az UEFA egy szerdai incidens miatt - Sky Sports
    A Manchester United csatára, Wayne Rooney könnyen bajban lehet, miután lehet, hogy vizsgálatot indít ellene az UEFA egy tegnapi belépője nyomán, amit Kasper Risgard ellen követett el.

Az angol támadó szerezte a mérkőzés utolsó gólját, azonban nem csak ezzel hívta fel magára a figyelmet a tegnapi Aalborg elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

Wazza előbb egy összecsapásban beletaposott Kasper Risgardba, majd a második félidőben csúnyán szerelte a vendégek gólszerzőjét, Michael Jakobsent.

Az egyik érintett, Risgard elmondta, Rooney bocsánatot kért tőle a találkozó után, ennek ellenére úgy érzi, a csatár szerencsés, hogy nem állították ki.

"Nem hiszem, hogy a bíró látta az esetet. Ha mégis, akkor jogosan járt volna a piros lap az elkövetőnek" mondta Risgard.

"Éppen takarásban voltam, így nem hiszem, hogy a televízión keresztül jól látszott az incidens."

"Nem ez volt azonban az egyetlen kérdéses szituációba a meccsen, hiszen a második félidőben egy másik csapattársammal is csúnyán szabálytalankodott."

"Sajnos előfordulnak ilyen dolgok egy-egy mérkőzésen, de a mérkőzés után bocsánatot kért tőlem."

Ez lenne még a szép...
  • Cabell
    de mi nem tudunk bárkit megverni, legalábbi egy makkgyáros mourinhot tuti nem.
  • Magic Boy
    Ha BL-t akarunk nyerni akkor mindenkit meg kell verni.
  • Matthew Prosac
    Félek hogy az Intert kapjuk
  • Magic Boy
    A Sportingnak szerintem minden csoportelső örülne, mert ők tűnnek a leggyengébbnek.
    Ha már valaki kiveri őket az mi legyünk.
  • Atti12
    hátha találunk mégegy Ronaldot
  • kulabácsi
    egy sportingnak pl örülnék
  • Matthew Prosac
    Sportingnak örülnék xD
  • skristof
    na róla több helyről is hallottam h tehetség, de sokszor eddig nem kapott lehetőséget - talán csak a Celtic otthonában láttam védeni
    SAF majd kitalál vmit, mondjuk ma is védethette volna inkább őt
  • skristof
    A legjobb 16 közé jutott csapatok:
    csoportelsőként: Roma (olasz), Panathinaikosz (görög), Barcelona (spanyol), Liverpool (angol), Manchester United (angol), Bayern München (német), Porto (portugál), Juventus (olasz)

másodikként: Chelsea (angol), Inter (olasz), Sporting (portugál), Atlético Madrid (spanyol), Villarreal (spanyol), Lyon (francia), Arsenal (angol), Real Madrid (spanyol).

A sorsolást december 19-én tartják Nyonban.

lehetséges ellenfeleink: Inter, Sporting, Atlético Madrid, Lyon, Real Madrid

nem lesz egyszerű :/
  • vmvr
    ott van nektek Foster, vele mi van? ő nagyon tehetséges, jó kapus. legalábbis mikor a Watfordban volt kölcösnben
  • John Cena
    december 13., szombat
    Middlesbrough-Arsenal 13.45
    Aston Villa-Bolton 16.00
    Liverpool-Hull City 16.00
    Manchester City-Everton 16.00
    Stoke-Fulham 16.00
    Sunderland-West Bromwich 16.00
    Wigan-Blackburn 16.00
    Tottenham-Manchester United 18.30

december 14., vasárnap
    Portsmouth-Newcastle 14.30
    Chelsea-West Ham 17.00
  • Matthew Prosac
    akkor Király Gabi -.-
  • Darthmushroom
    boruc hétvégén is nagyot potyázott
  • kulabácsi
    ferginek mondd ne neki :D
  • Matthew Prosac
    Akinfejev / Boruc a javaslatom
  • skristof
    tipikusan az a meccs volt, amikor a sérültek, fiatalok, keveset játszók játszhattak - próbáltak bizonyítani (Tevez)
    de kb annyit adtunk ki amennyit muszáj volt
    VDS mögé meg kellene vmi normális második kapus, mert szarba leszünk azon a poszton megint
  • gyemant04
    egy címvédő, azért az ilyen meccseket hozza már... elég durván szenvedünk meccseken kapu előtt..
  • skristof
    jó ez így mindkét csapatnak, mi elsők, ők meg uefa kupások
  • kulabácsi
    pfffffff
  • skristof
    1-nek is örülnék lassan..
  • kulabácsi
    na még 3at
  • skristof
    roooooooney :)
  • Magic Boy
    Szerintem SAF is csoport második akar lenni.
    Ha mindent megnézünk az lenne a legjobb.
  • skristof
    celtic 2:0ra megy