35611
-
#12489 nálam 2 kivételével ugyan ez:) -
#12488 én csapatom:
-
#12487 őő próbáltam nem elfogult lenni, és szerintem sikerült is :D. Rooneynál vaciláltam sokat, egyedül ott lehet szerintem egy kis elfogultság :) -
Nálam -
#12485 azért kicsit elfogult vagy, 5 mancehsteres:D -
#12484 tessék álomcsapatot csinálni :-)
enyém:
-
#12483 Nagyon helyes^^ -
skristof #12482 Edwin van der Sar, a Manchester United kapusa 2010-ig meghosszabbította szerződését az angol futballklubbal.
A 38 éves holland válogatottsági rekorder (130) 2005-ben szerződött a Vörös Ördögökhöz, akikkel két bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert.
Van Der Sar az Ajax Amsterdamban kezdte pályafutását, majd a Juventusban és a Fulhamben védett.
(MTI) -
#12481 Nem teljesen normális ez az ember az biztos, de jobb lenne mostmár, ha a frusztrációját góllövéssel vezetné le mostmár..(ezen kívül a gólon kívül) am az 1. szabálytalanság nem volt szánddékos, a második elég ronda. -
#12480 ezért utálom -
#12479 Kössz. Hát nem tudom,nem akarok ítélkezni,de sokkal durvább szabálytalanságokat is láttam már,pl. tőle is,de tény,hogy kicsit durva volt:) -
#12478 tess -
#12477 Linket:) -
#12476 nem láttam, de Evra eltiltása után már ez kicsit sok lenne :S -
#12475 hát visszanéztem videon mit csinált, simán ki kellett volna állítani, ha láttad mit csinált, akkor ezt te is elismered. -
#12474 Vizsgálódhat az UEFA egy szerdai incidens miatt - Sky Sports
A Manchester United csatára, Wayne Rooney könnyen bajban lehet, miután lehet, hogy vizsgálatot indít ellene az UEFA egy tegnapi belépője nyomán, amit Kasper Risgard ellen követett el.
Az angol támadó szerezte a mérkőzés utolsó gólját, azonban nem csak ezzel hívta fel magára a figyelmet a tegnapi Aalborg elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.
Wazza előbb egy összecsapásban beletaposott Kasper Risgardba, majd a második félidőben csúnyán szerelte a vendégek gólszerzőjét, Michael Jakobsent.
Az egyik érintett, Risgard elmondta, Rooney bocsánatot kért tőle a találkozó után, ennek ellenére úgy érzi, a csatár szerencsés, hogy nem állították ki.
"Nem hiszem, hogy a bíró látta az esetet. Ha mégis, akkor jogosan járt volna a piros lap az elkövetőnek" mondta Risgard.
"Éppen takarásban voltam, így nem hiszem, hogy a televízión keresztül jól látszott az incidens."
"Nem ez volt azonban az egyetlen kérdéses szituációba a meccsen, hiszen a második félidőben egy másik csapattársammal is csúnyán szabálytalankodott."
"Sajnos előfordulnak ilyen dolgok egy-egy mérkőzésen, de a mérkőzés után bocsánatot kért tőlem."
Ez lenne még a szép... -
#12473 de mi nem tudunk bárkit megverni, legalábbi egy makkgyáros mourinhot tuti nem. -
#12472 Ha BL-t akarunk nyerni akkor mindenkit meg kell verni. -
#12471 Félek hogy az Intert kapjuk -
#12470 A Sportingnak szerintem minden csoportelső örülne, mert ők tűnnek a leggyengébbnek.
Ha már valaki kiveri őket az mi legyünk. -
#12469 hátha találunk mégegy Ronaldot -
#12468 egy sportingnak pl örülnék -
#12467 Sportingnak örülnék xD -
skristof #12466 na róla több helyről is hallottam h tehetség, de sokszor eddig nem kapott lehetőséget - talán csak a Celtic otthonában láttam védeni
SAF majd kitalál vmit, mondjuk ma is védethette volna inkább őt -
skristof #12465 A legjobb 16 közé jutott csapatok:
csoportelsőként: Roma (olasz), Panathinaikosz (görög), Barcelona (spanyol), Liverpool (angol), Manchester United (angol), Bayern München (német), Porto (portugál), Juventus (olasz)
másodikként: Chelsea (angol), Inter (olasz), Sporting (portugál), Atlético Madrid (spanyol), Villarreal (spanyol), Lyon (francia), Arsenal (angol), Real Madrid (spanyol).
A sorsolást december 19-én tartják Nyonban.
lehetséges ellenfeleink: Inter, Sporting, Atlético Madrid, Lyon, Real Madrid
nem lesz egyszerű :/ -
#12464 ott van nektek Foster, vele mi van? ő nagyon tehetséges, jó kapus. legalábbis mikor a Watfordban volt kölcösnben -
#12463 december 13., szombat
Middlesbrough-Arsenal 13.45
Aston Villa-Bolton 16.00
Liverpool-Hull City 16.00
Manchester City-Everton 16.00
Stoke-Fulham 16.00
Sunderland-West Bromwich 16.00
Wigan-Blackburn 16.00
Tottenham-Manchester United 18.30
december 14., vasárnap
Portsmouth-Newcastle 14.30
Chelsea-West Ham 17.00
-
#12462 akkor Király Gabi -.- -
#12461 boruc hétvégén is nagyot potyázott -
#12460 ferginek mondd ne neki :D -
#12459 Akinfejev / Boruc a javaslatom -
skristof #12458 tipikusan az a meccs volt, amikor a sérültek, fiatalok, keveset játszók játszhattak - próbáltak bizonyítani (Tevez)
de kb annyit adtunk ki amennyit muszáj volt
VDS mögé meg kellene vmi normális második kapus, mert szarba leszünk azon a poszton megint -
#12457 egy címvédő, azért az ilyen meccseket hozza már... elég durván szenvedünk meccseken kapu előtt.. -
skristof #12456 jó ez így mindkét csapatnak, mi elsők, ők meg uefa kupások -
#12455 pfffffff -
skristof #12454 1-nek is örülnék lassan.. -
#12453 na még 3at -
skristof #12452 roooooooney :) -
#12451 Szerintem SAF is csoport második akar lenni.
Ha mindent megnézünk az lenne a legjobb. -
skristof #12450 celtic 2:0ra megy