Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man. United!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Streamek (Eurosport 1 hangjával):
myp2p.eu-ról
I-TV.hu-s Stream
képminõség ugyanaz, (mivel egyezik a két stream 😊 ) i-tv-s kicsit késik a másikhoz képest(nálam)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van 1 Tevezünk, akinek még be kell illeszkednie, mert mr. Magnusson miatt nem volt elég ideje a csapatra koncentrálnia. igen kifogás, de amikor õ az egyetlen vérbeli csatárunk, akkor azért elég fontos láncszem a gépezetben
még ez a botlás is belefér. Fergie azt mondja jó a játékunk, csak nincs szerencsénk. én azt mondom, h ebben lehet valami és még abban, hogy a Chelsea mentálisan jobb csapat jelenleg. mindig megfordítják a meccset, mi pedig az 1. gólunk után nem tudunk odakoncentrálni a befejezésekre (nem láttam egyik meccset sem, csak a leírásokra hagyatkozom)
4 pont nem sok, ez a városi rangadó nagyon fontos meccs lesz, mivel egy gyõzelem óriási lökést adna a csapatnak!
jah és pont Jamest említettem, hogy általában kifogja a szemünket is! hát tessék... :/ két meccs, két kiváló kapusteljesítmény az ellenfél oldalán. ez van
http://www.powerplaymanager.com/r57633
és így van, nem fogják feladni, hamarosan minden helyreáll, az újak is beilleszkednek és újra erõs United-t láthatunk majd a pályán
Glor Glory ManUnited!
Glory Glory Man United!!
Chelsea mondani se kell megint meccset forditott! <#gonosz2>#gonosz2>
Glory Glory Man United!!
(mindig megelõzöl, és azért mert én megpróbálom megfejteni mi történik azért postolok késõbb 😄 )
James meg bekaphatja a ****** kivédi a szemünk 😞
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hello World!
Scholes gólja valami hatalmas volt, érdemes lesz lesni az összefoglalókat, volt egy lehetõség Tevez elõtt C. Rondalo lövését középre ütötte a Porthsmouth-i kapus, Tevez érkezett, de a kapus még bele tudott piszkálni.
Volt még 2-3 szép beívelés, egy Ronaldo lövés, Nani-t a tizenhatoson belül 1az1nél szerelték hátulról, szóval azt mondom simán lehetne már 0-3 is 😄
Ha rosszul tom,vki javítson ki.
Nem értem,hogy tudtak így kib@aszni velünk.
Legszinvonalasabb bajnokságot elveszik,aztán az ilyeneket,mint pl a skót,közvetítik.
Ma vizsgáztam,sikerült minden,erre örültem,h este meccset nézek,de a szart.. 😄
Tevez gólpassz!!!!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
jól beszopatott minket a sport1😞