35611
-
#12569 Nem véletlenül... -
#12568 a real kit nem akar megszerezni akit mi? szánalmas már komolyan mondom... -
#12567 A SkySports forrásai szerint a Real Madrid is szeretné megszerezni a Manchester Uniteddel tárgyalásokat folytató Zoran Tosic-ot és Adem Ljajic-ot.
Mint köztudott, a szerb duó nemrég Manchesterbe repült, hogy körbenézzen az Old Traffordon.
Azóta a dolgok olyannyira előrahaladtak, hogy a 21 éves Tosic számára már csak a személyes feltételekről kell megállapodni a manchesteriekkel az átigazolás létrejöttéhez. A játékos fizetéséről viszont sehogy sem sikerül dűlőre jutnia a feleknek, ezért is lehet intő jel a Vörös Ördögök számára, hogy nemrég a Real Madrid neve is felmerült a szerb fiúkkal kapcsolatban.
Spanyol hírforrások szerint a Királyi Gárda távon tervezne Ljajic-csal, és a nemrégiben kinevezett Juande Ramos szívesen látná csapatában Tosic-ot is.
Ezen felül egyébként két másik angol csapat is intenzív érdeklődést mutat a belgrádi klub fiataljaiért.
Ez viszont már hihetetlen! Annyi játékos van a világon. mért pont mindig a azokra kell vadászniuk akikre mi? -.-' -
#12566 majd egy összefoglalót valaki dobjon légyszi :S Most értem haza.. :( -
#12565 Jó kis mecccs volt!!! :D
FT Gamba Osaka [3 - 5] Manchester U.
28' [0 - 1] N. Vidic
45' [0 - 2] C. Ronaldo
74' [1 - 2] M. Yamazaki
75' [1 - 3] W. Rooney
78' [1 - 4] D. Fletcher
79' [1 - 5] W. Rooney
85' [2 - 5] Y. Endo (pen.)
90' [3 - 5] H. Hashimoto
-
skristof #12564 nem, ott van h 66' perc!
csak lassan el kell mennem zh-zni :D
de friss eredmény livescore-on, amúgy:
78' Gamba Osaka [1 - 3] Manchester U.
28' [0 - 1] N. Vidic
45' [0 - 2] C. Ronaldo
74' [1 - 2] M. Yamazaki
75' [1 - 3] W. Rooney -
#12563 ez végeredmény? -
skristof #12562 66' Gamba Osaka [0 - 2] Manchester U.
28' [0 - 1] N. Vidic
45' [0 - 2] C. Ronaldo -
#12561 Az kár :\
Ha lesz Stream,majd valaki akkor belinkelhetné.
Amúgy most mondták Euro2-n,hogy Berbatov biztos nem játszik,mert vmi vírusos szart elkapott,Rooney meg keddi edzésen megsérült,bár ő lehet ettől még játszik. -
#12560 magyar tv csatorna nem közvetít de stream valszeg lesz.
és a muszájt így írjuk. -
#12559 adja valamelyik tv a klub vb meccsunket? -
#12558 hát ja muszály:D -
#12557 Egyetértek azzal amiket írtál, de ha megnézed sajnos a Magyar napilapok többsége még a Blikk szintjét se éri el.
Ennek ellenére kellenek az ilyen lapok, mert ha nem lennének akkor sok olyan dologról senki se írna ami sok embert érdekel.
Én nem járatnám és a menyasszonyomnak is ez a véleménye szerencsére, de ha már a szüleik járatják arra jó, hogy hetente egyszer az ember elszórakozzon vele.
ahogyan arra is, hogy a néha megjelenő jobb cikkeket kívágja belőle az ember. -
#12556 A Blikk pletykalap. Dundikákról, VV-Majkákról ír, de még a sportrovatban sem viszik túlzásba a szakmai professzionalitást. Ott is eljátszák évente 10x hogy Henry, Buffon vagy Cannavaro nője-e a szebb? A legtöbb cikk hírértéke nulla, minden második mondatuk úgy kezdődik hogy "állítólag" vagy "meg nem erősített információk szerint". Elég a hírsávokat olvasni, a rövidhíreikkel - "Romániában egy galati lakos fültövön vágta a szamarát, amibe az belehalt. A öregúrra 2-4 évig terjedő szabadságvesztés várhat. Beszámolója alapján nem volt szándékos." -/álatalam kitalált/ - , illetve emlékeztetnélek a címlapra mikor Fehér Miklós meghalt: egy kép róla, amint a stadion füvén elterülve haláltusáját vívja (etikai normák rulz), alatta meg a szokásos pucér csaj vmi "Bettynek melege volt, levetkőzött" szöveggel. Szerencsés. "Nívós". Elmés.
Napilapkommentárt is érdemes olvasgatni - szarabbnál szarabb glosszák követik egymást.
Csak nagyon röviden elemeztem most a Blikket. Ahol az újságírói stáb még mindig ugyanaz a hígfos, mint évek óta. A nívós és a Blikk szókapcsolatok sértőek egy szövegkörnyezetben.. Nem nívós, csak olvasott. Sajnos.
Üdv. Kicsit off volt. Sry érte -
#12555 muszáJ :D -
#12554 ebből muszály a 3ból 3at nyerni -
#12553 reméljük jól jövünk ki -
pilboy #12552 a decemberi hátralévő meccsek:
Everton–Chelsea
Manchester United–Wigan Athletic
Arsenal–Liverpool
Chelsea–West Bromwich Albion
Aston Villa–Arsenal
Stoke City–Manchester United
Liverpool–Bolton Wanderers
Newcastle United–Liverpool
Arsenal–Portsmouth
Fulham–Chelsea
Manchester United–Middlesbrough
ezek alapján elvileg nekünk van a legkönnyebb dolgunk
a chelsea mind2 idegenbeli meccse necces lehet (a 2. london miatt)
az arsenal tuti bukni fog legalább 1 meccsen, de inkább kettőn
a poolnál ugyanaz a helyzet,mint az ágyúsoknál -
#12551 amúgy igen olvasok tudom a fele nem igaz ami benne van de nem én veszem hanem fater elolvassa ami igaz meg próbálja leszűrni a nem igazakat meg hát 100ftért meg éri neki:D én meg elolvasom ha már van -
#12550 A Blikk eléggé összeszedte magát mostanában.
Nem kellene elítélni a lapot a kezdeti hülyeségei miatt.
Mára elég nívós újsággá nőttek ki magukat.
Én is rendszeresen elolvasom hétvégente a menyasszonyoméknál (az anyjáék járatják) az a hetit visszamenőleg. -
skristof #12549 te ilyeneket olvasol? -
#12548 Blikkben is benen voltak részegek voltak Scholes Giggs annyira hogy bezsélni nem tuttak C roni szintén Anderson álva elalutt R.Ferdinand meg vakarta afarkát:D ez volt a blikkbe:D -
#12547 hát Giggs itt úgy néz ki mint aki szétkólázta magát :D
-
skristof #12546 itt -
#12545 linkt! :D -
#12544 Egyébként a the sun honlapján van még 1-2 kép :D. (Ando, Rio, Giggsy) -
#12543 hmm lehet :D -
#12542 sztem itt a minőség és a mennyiség együtt volt :D -
#12541 de bazz milyen piától lehet így megfeküdni? xD Spanglit csak nem toltak :D:D -
#12540 kicsit megzuhantak :DDDDDDDD -
#12539 lol -
#12538 japán előtt partyztak egy kicsit a fiúk :D:D:D -
#12537 ezek nagyon jól néznek ki :D -
#12536 megérkeztek a training pólók,árajánlatot priviben(értelmes keretek között természetesen),a legtöbbet ajánló viszi
Bolti ára 12000Ft
A kék XL-es,a fehér L-es
-
#12535 Enyém:
Casillas
Evra - Ferdinand - Puyol - S.Ramos
Sneijder - Lampard - Xavi - C.Ronaldo (Itt Lampard helyett Essien inkább, de nem lehetett választani őt..)
Messi - Zlatan Ibrahimovic
vannak benne olyanok akikkel nem szimpatizálok, de sztem ez a realitás. -
#12534 és Riley-nak :) -
#12533 X elt chelsea :D:DD:D Köszönjük meg Greennek :) -
#12532 Tottenham-Manchester United 0-0 ::: BBC MoTD összefoglaló -
#12531 Nagy volt az öreg ahogy levette a sapkáját :D -
#12530 kajak 0:0 lett? :|