35611
-
skristof #12935 az bl meccs volt és asszem lyon ellen..
btw azért nem volt szabályos, mert a bíró nem adott jelt az elvégzésre, mert bent még magyarázott valamit. lényeg a 3 fa :) -
#12934 most adták át neki a díjat :D -
#12933 Cristiano Ronaldo 2008 ..FIFA ÉV JÁTÉKOSA -
#12932 Messi is rúgott nem rég egy ilyet, neki megadták. -
#12931 ez kb olyan volt mint tavaly a nemtommá melyik csapat ellen amikor giggs simán berúgta a labdát míg a kapus állította a sorfalat mivel nem kellett megvárnia a sípszót, csak azt megadták, ezt nem
nembaj gyorsan rúgtunk egy másikat :D -
#12930 na így mostmár értem :]
köszi -
#12929 Rooney kimegy még bent helyezkednek, és elpöcköli a labdát majd elfut. Innentől elvan végezve a szöglet. Aztán Giggsy odamegy és hirtelen elhozza. Kb ennyi. -
#12928 ezt én nem értem :D
vki lécci magyarázza el -
mikiking #12927 fuuu ezt amguy nagyon benézte a partjelző szoval ronaldoé az első gól -
#12926 hát persze h az volt :DDD -
#12925 így jobb :D -
#12924 hát bazze..én msot nézem az ominúzus szögletet..mert én csak a 2.ik félidőt láttam..vazze..az szerintem az egy szabályos ól volt ...ilyet hogy nézhet el a partjelző..nincsenek hozzászokva a trükkökhöz még :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=4tgtvDSwReI&feature=hd sztrem érvényes volt.... -
#12923 jaja de szar vicc volt XD -
#12922 nagy grat :D:D
Sima meccs volt:D de azér még nem nyertük meg a bajnokságot :D sok kemémy meccs lesz még.....DE ADDIG IS GLORY MAN UTD :D -
#12921 kösz. mostmár leesett gecc o.O -
skristof #12920 aláírásod :) -
skristof #12919 és még sok boldogat :)
amugy nb1.hu-s forumon azt írta srác h giggs szögletgólja is szabályos volt, mert neville kifutott bepöccintette a labdát és giggs kiment érte beadta és gól :D -
#12918 csátok le a kalappal a mai mecs elött nem hittem volna én sem hogy ilyne sima győzelem lesz !de senkit se akakrok megbántani de ettöl a mai mecstől még nem szabad elszálni jönnek majd még nehezebb meccsek is de ha azokat is igy veszük mint a mait akkor simán megvan a bl is!de azért azt is be kell ismerni hogy a chelsea nem volt ma topon de nekünk ez pont igy volt jó ! hajrá MU remélem az inter ellen is ilyen sima mecs lesz üdv:gyuri -
#12917 nem. miért ? :D -
#12916 amúgy barátnőd neve Viki?:P -
#12915 hát akkor csak annyi újat fűztem hozzá, hogy valamennyire megérte, mert a második évünkhöz közeledünk. ha 2 hétre rá szakítottunk vna akkor sosem bocsájtom meg magamnak (és neki :DDD) -
skristof #12914 arra emlékszem, de bűnbocsánatot nyertél itt a fórumon anno :D -
#12913 velem egyszer fordult elő, hogy kihagytam MU-meccset nővel való egyéb tevékenység miatt,.. "csupán" a Roma elleni 7-1-et sikerült.
Ugye érthető hogy azóta nincs az a nő és tevékenység ami miatt kihagynám a meccseinket.
Mentségként annyit, hogy friss volt a dolog és nem akartam már az elején megrémíteni a focival xD. (tudjátok, a marketingidőszak a kapcsolatok elején). Később kiderült hogy ő is szereti és nyugodtan nézhettük volna együtt - mondta ő.
Hát azóta is együtt :D
-
mikiking #12912 megbocsájthato büüün.nem ? :D -
#12911 Manchester United - Chelsea 3-0 ::: ESPN összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/297880 -
#12910 összefoglaló egy kicsit később lesz de addig itt a teljes meccs
Premiere cap, angol nyelv, Xvid / 16:9
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.mininova.org/tor/2169624 -
#12909 ez nagyon nagy,néztem a meccset,a chelsea sehol sem volt... -
#12908 Nem csak hogy jól játszottunk, mellé még a chelsea is gyenge volt :) Inkább így lehetne elemezni ezt a meccset. -
skristof #12907 ejj ejj.. dugni máskor is lehet, ez szentségtörés :(
banok linkeli majd nyugi :) -
mikiking #12906 összefoglalot valaki ? Pont a csajom itt volt.nem néztem meccset,cseppet más dolgokra szenteltem az időt -
skristof #12905 Na jól kibasztál velünk! :))
kis butus -
#12904 nemkell elhinni mert én találtam ki papa. és ez elég nyilvánvaló volt szerintem.. csak neked nem esett le :) -
#12903 Nem szó szerint,de van benne kis igazság :)) -
#12902 Aha, ezt higgyük is el! Szánalom! Na lépek is! -
#12901 kurva jóóóóó :D:D:D -
#12900 -.- -
#12899 lol -
#12898 5öt rugott ma a Mu:) Ebböl 3at megadtak.
Mi lett volna szted ha még jól is jáccottak volna?
nagyon jók voltak, a chelseaben meg ennyi volt.. -
#12897 :DDDDD -
#12896 frissen érkezett rövidhírek az angol zsurnalisztáktól:
Állítólag Van der Sar a mérkőzés lefújása után megkérte Wayne Rooney-t, rúgjon neki párat kapura, mert a mérkőzés folyamán nem találkozott vele és teljesen átfagyott.
A Sky Sports kommentárora Andy Gray szerint Carlos Tevez veszélyesebb volt az ellenfél kapujára, mint Didier Drogba. Szakértőtársa egyetértett.
Belletti annyira megzavarodott Ronaldo cseleitől, hogy a végén véletlenül a partjelzővel akart mezt cserélni. Az asszisztens végül a zászlóját adta oda Belletti mezéért cserébe.
-matsports-